resurection_boy Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Πριν λιγο ειδα μια Porshe Boxter ασημι με αθηναικες πινακηδες. Πρεπει να ητανε καινουργια ( Τα ΙΒΙ-ΧΧΧΧ καινουργια ειναι η παλια). Να την βλεπεις να κατεβενει γκαζομενει (σχετικα, πιανει πολλα περισοτερα) Την Ροδου-Λινδου... χαρμα οφθαλμων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 kalispera apo tin vroheri/simera toulaxiston)bologna... Bologna; Σπουδάζεις ιστορία μήπως; Έχει τέτοια κόλπα εκεί ε; Είχα περάσει μια φορά πριν 4-5 χρόνια αλλά δεν έτυχε να δω τίποτα. Άντε τυχερέ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 ( Τα ΙΒΙ-ΧΧΧΧ καινουργια ειναι η παλια) καινουργια ειναι φιλε μου. και η κουτση μαρια εχει boxster, ελεος. μ'εκνευριζουν που δεν τα σκιζουν, ζητημα να'χω δει 2-3 με τετοια αυτοκινητα και να κανουν διαφορα στο δρομο. δεν ειναι κι απαραιτητο βεβαια αλλα ενταξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 gamise ta nikoskat, kikloforoun polles boxter kai molis kikloforisei kai i kainouria tha pesoun kai allo oi times apo to proigoumeno montelo....endeiktika mia boxter tou 2000-2001 me kala xiliometra se poli kali katastasi mporeis na tin vreis kai me 40-45 xiliarika anetotata..... Den lew pws einai ftini kai mporei na tin parei o kathenas (kai den ypologizw kan asfaleies-teli kikloforias-service-sintirisi), apla lew poso prositoteri apo palia exei ginei mia Porsche.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 gamise ta nikoskat, kikloforoun polles boxter kai molis kikloforisei kai i kainouria tha pesoun kai allo oi times apo to proigoumeno montelo....endeiktika mia boxter tou 2000-2001 me kala xiliometra se poli kali katastasi mporeis na tin vreis kai me 40-45 xiliarika anetotata..... Den lew pws einai ftini kai mporei na tin parei o kathenas (kai den ypologizw kan asfaleies-teli kikloforias-service-sintirisi), apla lew poso prositoteri apo palia exei ginei mia Porsche.... η καινουργια με τα στρογγυλα φωτιστικα λες; εχει κυκλοφορησει αυτη, οπως και η carrera με την ιδια αλλαγη και ειναι πανεμορφες οι ατιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Bologna; Σπουδάζεις ιστορία μήπως; Έχει τέτοια κόλπα εκεί ε; Είχα περάσει μια φορά πριν 4-5 χρόνια αλλά δεν έτυχε να δω τίποτα. Άντε τυχερέ! :) oxi iatriki kanw file....ase exw pathei plaka xontri...to xeirotero einai otan auta ta oximata ta odigoun 20xrona apo ton mpampa.....axxxxxx......adiki kenwnia!!!!! :O Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flikot Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Εμένα χθες με προσπέρασE στηνν εθνική Αθηνών-Πατρών κοντά στα Μέγαρα ένα "κομβόι" από 5 κατακόκκινες ferrari.... Τότε είναι που νιώθεις ένα τίποτα........ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 kalispera apo tin vroheri/simera toulaxiston)bologna... eimai enas latris tis aytokinisis genikotera kai agapw ta aytokinita me ton kinitira sto kentro... edw stin bologna ftiaxnontai ta lamborghini(st agata bolognese) sti modena ta pagani(zonda,zonda f,zonda roadster) kai ta maserati enw sto maranello ta ferrari.einai mia perioxi pou kikloforoun sxedon ta panta.....egw exw dei: 1)oles tis aston martin 2)oles tis bmw 3)oles tis mercedes(+ mclaren SLR me pinakides milanou) 4)lamborghini diablo,diablo sv,gallardo,murcielago,countach,miura!!!!!!!(apisteyto...) 5)ferrari: 360 modena(kathe mera afou arazei katw apo to spiti mou einai mianou kathigiti mou) F50(to apoluto se mayro xrwma na tin odigei ena moubeeeeeep xantho kai meta na mathainw pws itan tis oikogeneias moratti...aytou pou exei tin inter) 612 scaglietti mple xrwma na tin odigei enas pappous (70+) 550 maranello polles 575 gtc handling 2 F430 kitrini 288GTO(otan tin eida eimoun etoimos na skotosw gia ena teteio...) 4!!!!! enzo stin modena pou piga prin ena mina....tis eixan vgalei pagania....exw kai foto... 6)ena pagani!!!!!!!!! zonda s xrwma asimi.....epatha plaka...ta xapia mouuuuu 7)oles tis porsche plin carrera gt 8)oles tis jaguar 9)rolls royce kai bentley(kai tin continental gt) 10)prin mia week mia maybach parkarismeni misi sto pezodromio misi katw!!!!mipws itan ellinas???? :) meta apo ola ayta filoi mou kai me proxeirous upologismous an douleuw san poustis gia 30 xronia isws parw kai egw kati metaxirismeno(edw einai polu ftina px mia 360 twra kanei 30 ek drahmes) vevaia oneireuomai.....isws einai kai i vrohi..... i elpida pethainei teleytaia.....sas hairetw olous Καμία φωτογραφία πιστεύω να έχεις ε? :p Πριν λιγο ειδα μια Porshe Boxter ασημι με αθηναικες πινακηδες. Πρεπει να ητανε καινουργια ( Τα ΙΒΙ-ΧΧΧΧ καινουργια ειναι η παλια). Να την βλεπεις να κατεβενει γκαζομενει (σχετικα, πιανει πολλα περισοτερα) Την Ροδου-Λινδου... χαρμα οφθαλμων! Μια ΙΒΙ-5κάτι δεν είναι? Κυκλοφορεί και μια ΡΟΝ-1212. Στην Κανελλοπούλου παρκάρει-πέρνα να την δεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Καμία φωτογραφία πιστεύω να έχεις ε? :p Μια ΙΒΙ-5κάτι δεν είναι? Κυκλοφορεί και μια ΡΟΝ-1212. Στην Κανελλοπούλου παρκάρει-πέρνα να την δεις ;) Ναι ΙΒΙ 55 νομιζω. Κανελλοπουλου δεν ξερο που ειναι, αλλα εχει μια χωρις πινακιδες (προχθες) που παρκερνει πισω απο το περιπτορο στης Ανις Μαριας, εκει στην Nokia και την Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Ναι ΙΒΙ 55 νομιζω. Κανελλοπουλου δεν ξερο που ειναι, αλλα εχει μια χωρις πινακιδες (προχθες) που παρκερνει πισω απο το περιπτορο στης Ανις Μαριας, εκει στην Nokia και την Vodafone. Χε χε αυτή που λες πρέπει να είναι ενός συμμαθητή μου (του αδερφού του) ;) Η Κανελλοπούλου είναι η προέκταση της Άννης Μαρίας για να πάρεις την Ατταβύρου και να ανέβεις Ροδίνι. Κατάλαβες που είναι? Στο φυτώριο δίπλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Χε χε αυτή που λες πρέπει να είναι ενός συμμαθητή μου (του αδερφού του) ;) Η Κανελλοπούλου είναι η προέκταση της Άννης Μαρίας για να πάρεις την Ατταβύρου και να ανέβεις Ροδίνι. Κατάλαβες που είναι? Στο φυτώριο δίπλα. Ok, καταλαβα. Οποτε περναω θα εχω τα ματια μου ανοιχτα. Εχει και μια Carera 911 που παρκαρει συχνα στου Κασαπη τα λαστιχα. Εκει που ειναι το universal. Δεν θυμαμε εξω απο πιο ακριβος αλλα το εχω δει πολλες φορες εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Πριν από 2 μέρες, BMW M5 (η τελευταία, δε γνωρίζω κωδική ονομασία), στο Πολύγωνο! Απλά, :shock: :up: :yahoo: !!! Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Ρε παιδια ηθελα να ρωτησω.... Αυτο θεωρειται SuperCar??? Μια απλη μπλε (?!?!?) Ferrari 612 Scaglietti λιγο πριν στριψουμε αριστερα απο τα Carrefour για περιφερειακο!!!! (στην Θεσσαλονικη) Κοντεψα να τρακαρω για να μπορεσω να την φωτογραφησω.... Ακομα και σε μπλε ειναι.... ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Ασε το στριγγλισμα.... http://users.panafonet.gr/amelidis/612.jpghttp://users.panafonet.gr/amelidis/612i.jpg Επισης ειδα και τον Tifosi (για την ακριβεια το αμαξι του....) στο babe watch στην Φουρκα!!! Got you... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 λοιπον ενας γνωστος μενει σε συγκροτημα μεζονετων στο μαρουσι και με πηγε στο γκαραζ, οπου το γκαραζ ειναι κοινο για ολους τους κατοικους των μεζονετων. ηταν ενας μεσα που ειχε μια 760i, mia Corvette και ενα pickup Dodge με 22" ζαντες. ξενερα???την Corvette την πουλησε λιαν προσφατως και μια Diablo μπηκε στο γκαραζ. να πω επισης οτι γνωστος του πατερα μου που ειναι σεφ εχει φερει απο Αγγλια μια Rolls Royce του 80, επιχρυσα ολα μεσα λουσο οσο δεν παει, στην οποια μπηκα μεσα και με πηγε βολτα!!!ωραια εμπειρια. μετα απο τη βολτα μπηκα στο corsa και ξενερωσα(γιατι αραγες???) Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 amelidis o tipos tin exi poli kero re tin ferrari ........... exo barethi na tin blepo stin krini...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Εγω σημερα την πετυχα για πρωτη φορα!! Θα προτιμουσα βεβαια την F430 που ειχα δει πριν απο λιγο καιρο στην Σοφουλη απεναντι απο το shark! Μου ειπαν οτι ηταν του Βωβου... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 atimi kinonia........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Θα προτιμουσα βεβαια την F430 που ειχα δει πριν απο λιγο καιρο στην Σοφουλη απεναντι απο το shark! Μου ειπαν οτι ηταν του Βωβου... ;) Αχχ...αυτό τον κύριο με την πανέμορφη κυρία τον είχα πετύχει στην Αττική Οδό,μεσαία λωρίδα κοιτάω καθρέπτες για να κάνω προσπέραση,όλα καθαρά,δεν προλαβαίνω να την κάνω και να μπω πάλι δεξιά κι είχαν γεμίσει οι καθρέπτες ένα κόκκινο πράγμα που είχε κολλήσει από πίσω μου,απλά σεβασμός...έκανα δεξιά σε κλάσματα δευτερολέπτου κι η κυρία (ξανά)εξαφανίστηκε.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Λοιπόν πέτυχα κι εγώ το Μ5 αμελίδη στη Θεσσαλονίκη... Απλά ΤΕΛΕΙΟ... Τιν Scaglietti ην έχω δει κι εγώ 3-4 φορές... Πολύ εργαλείο... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Που ρε γμτ?!?!?! :cry: Το ψαχνω καιρο τωρα το εργαλειο...! Πινακιδα ειδες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Περνούσε στην Τσιμισκή... Πολύ λίγοι το πήραν πρέφα... Εγώ το κατάλαβα γιατί ακουσα ένα εργπστάσιο να περνά δίπλα μου... Και συγκεκριμένα ήμουν μ' ένα φίλο και μου κάνει μία "δες το ****** που μου την έκανε την 520 και Μ5 look..." και του κάνω: "άλλος είναι ο ******ς που δεν ακούει τα 5 λίτρα..." Και στο μεταξύ με το που βγαίνει απ' το φανάρι στα εβερεστ καρφώνει μία πρώτη κ ο κώλος έγινε "μαντήλι καλαματιανό..." Φοβερό εργαλείο... Γερμανικές ήταν οι πινακίδες.. Ασχετο: το πράσινα σημάδι το' χεις ακόμα στον προφυλακτήρα? Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Οχι!! Γιατι?? Βαφτηκε ηδη ο προφυλαχτηρας....! Πρεπει να το πετυχω και εγω ρε γμτ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Γιατί είδα μια 147 στα χρώματα τις δικιάς σου πριν κανά 2,5 βδομάδες με πράσινα σημάδια... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Ρε παιδια ηθελα να ρωτησω.... Αυτο θεωρειται SuperCar??? Μια απλη μπλε (?!?!?) Ferrari 612 Scaglietti λιγο πριν στριψουμε αριστερα απο τα Carrefour για περιφερειακο!!!! (στην Θεσσαλονικη) Κοντεψα να τρακαρω για να μπορεσω να την φωτογραφησω.... Ακομα και σε μπλε ειναι.... ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Ασε το στριγγλισμα.... Επισης ειδα και τον Tifosi (για την ακριβεια το αμαξι του....) στο babe watch στην Φουρκα!!! Got you... Ρε πρόσεχε μην ξανατρακάρεις και άσε τις φωτογραφίες! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Γιατί είδα μια 147 στα χρώματα τις δικιάς σου πριν κανά 2,5 βδομάδες με πράσινα σημάδια... Το πρασινο χρωμα παντως δεν φαινοταν μετα την 2η μερα...! Ισως να ηταν η δικια μου! Ρε πρόσεχε μην ξανατρακάρεις και άσε τις φωτογραφίες! :p :rolleyes::rolleyes::rolleyes::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts