Jump to content

Αυτοκίνητα που έχετε δει στο δρόμο (Supercars κ.α.)

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χθές στην εθνική οδό στο ύψος των ΚΤΕΛ, μια παλιά κόκκινη ferrari με ξένες πινακίδες. Έμοιαζε πίσω με την 308 GTB. Φωτογραφία δεν πρόλαβα να την βγάλω γιατί ήταν πολύ μροστά μου.

Αυτή π έχει βάλει ο jimaras την πέτυχα σήμερα στην θεσσαλονίκη..

Ferrari 308 GTS...!!

http://img261.imageshack.us/img261/6446/ferrari3081oq9.th.jpg http://img261.imageshack.us/img261/2724/ferrari3082ve4.th.jpg http://img462.imageshack.us/img462/6361/ferrari3083jz5.th.jpg http://img521.imageshack.us/img521/5182/image034sy3.th.jpg

Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

φανταστητε οτι απο το αδερφακι της την gallardo ειναι 50.000ε πιο φθηνη ομως......

βεβαια εγω στα 140.000ε παιρνω μια χ εκδοση της 911 η οποια ειναι και ονειρο ζωης...:happy:

Προχθές ένα porsche cayenne turbo Και μια ferrari enzo που πέτυχα στον δρόμο πριν μια βδομάδα...

φωτο εχεις για την εντζο?

παιδες εγω εχω να προτεινω κατι....αμα δεν εχετε ενα αμαξι σε φωτο καλυτερα να μην το γραφετε εδω μεσα.....

γιατι και εγω και οι περισοτεροι βλεπουμε καθε μερα απο κατι αλλα χωρις φωτο δεν εχει νοημα.....

φωτος λοιπον κυριοι φωτος....

μια ενζο δεν υπαρχει του βλακα του βαρδηνογιαννη? αφου δεν την εχει βγαλει εξω ποτε πως διαολο βλεπουν τοσες ενζο εδω?..

φανταστητε οτι απο το αδερφακι της την gallardo ειναι 50.000ε πιο φθηνη ομως......

βεβαια εγω στα 140.000ε παιρνω μια χ εκδοση της 911 η οποια ειναι και ονειρο ζωης...:happy:

και εγω με τα μισα λεφτα θα παρω το νεο gtr και θα σου ριχνω στα αυτια:p

Σήμερα το μεσημεράκι στην Ν.Κρήνη, 1 ασημί SL55 AMG και 1 Μ6 cabrio μαύρη.

φιλε η κρηνη που λες που είναι?

Στην Θεσσαλονίκη, είναι η παραλιακή στην Καλαμαριά....(αν είσαι από Αθήνα μπορούμε να πούμε ότι είναι σε στυλ Γλυφάδας)

l33t )3\/&1_[]|* &2

φιλε η κρηνη που λες που είναι?

Είναι περιοχή της Θεσσαλονίκης κοντα στο αεροδρόμιο. Φημίζεται για τις εμφανίσεις ακριβων αυτοκινητων που παρκάρουν εκατέρωθεν του δρόμου ο οποίος είναι γεμάτος καφετέριες.:)

Είναι περιοχή της Θεσσαλονίκης κοντα στο αεροδρόμιο. Φημίζεται για τις εμφανίσεις ακριβων αυτοκινητων που παρκάρουν εκατέρωθεν του δρόμου ο οποίος είναι γεμάτος καφετέριες.:)

...φημίζεται επίσης για την συνεχή εμφάνιση καγκουρό. :shifty:

...συνήθως διπλοπαρκαρισμένων, τα οποία μυστιριωδώς ποτέ δεν εμφανίζεται η τροχαία να τα γράψει, αν και στα 20 μέτρα σε στενό υπάρχει αστυνομικό τμήμα...:rolleyes:

...συνήθως διπλοπαρκαρισμένων, τα οποία μυστιριωδώς ποτέ δεν εμφανίζεται η τροχαία να τα γράψει, αν και στα 20 μέτρα σε στενό υπάρχει αστυνομικό τμήμα...:rolleyes:

Λεπτομέρειες... Εδώ την άλλη φορά δν χωρούσε να περάσει το 5αρι απο τα 2πλοπαρκαρισμενα και δν κανανε τπτ..

Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

μια ενζο δεν υπαρχει του βλακα του βαρδηνογιαννη? αφου δεν την εχει βγαλει εξω ποτε πως διαολο βλεπουν τοσες ενζο εδω?..

Υπαρχουν κι αλλες ενζο, αν και ο sv2 ισως να ξερει καλυτερα απο μενα να μας πει.

Εχω δει αστυνομια στην κρηνη. Δεν γραφει απλως καθεται σε ενα σημειο, τα μαγαζια κατεβαζουν τη μουσικη, και σε σπανιες περιπτωσεις καποιοι παιρνουν τα αυτοκινητα τους. Συνηθως τους γραφουν στα @@ τους.

audi rs4 cabrio με γερμανικες πινακιδες εθεαθη μεσα στο καλοκαιρι!φωτο αλλη μερα..επισης aston martin amv8 vantage στην πετρουπολη(γι αυτην δεν εχω φωτο γιατι την ειδε ο αδερφος μου)!
[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

Αυτή η SLR είναι ντόπιου ή ανέβηκε κάποιος λόγω έκθεσης?

αν ηταν ντοπιου 1 θα την ειχαμε ξαναδει οσοι ειμασταν απο θεσ/νικη και 2 θα ειχε θεσ/νικες πινακιδες οποτε μαλλον ισχυει το 2ο που ειπες :O