Jump to content

Αυτοκίνητα που έχετε δει στο δρόμο (Supercars κ.α.)

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν νομίζω για 15.000 χιλιάδες να μπαίνουν σε τόση φασαρία... Για ένα αμάξι που κάνει τόσα όσα η SL δεν είναι τίποτα 15.000 ευρώ...

κιόμως κάνεις λάθος...δεν ξέρω γιατί πιστεύετε ότι οι άνθρωποι που τους περισσεύουν τα λεφτά, τα ξοδεύουν χωρίς να σκέφτονται...ο κολλητός μου είναι τεχνικός σύμβουλος στην BMW, έλα να δεις ανθρώπους με 6αρες, 7αρες και Χ5 να μαλώνουν 2 ώρες για ένα ανταλλακτικό που τους χρεώθηκε 10 ευρώ παραπάνω....

Επαναλαμβάνω ότι είναι μετρημένες οι SL που έχουν πουλήσει οι ελληνικές αντιπροσωπείες, όπως ελάχιστα είναι και τα Cayenne που έχουν δοθεί καινούρια από την Sportscar-μπροστά σε όσα κυκλοφορούν φυσικά-...το 90% είναι 1 έτους και 2ετίας από Γερμανία....

Κοίταξε, δεν αμφισβητώ αυτά που λες - δεν μπορώ εξάλλου να το κάνω καθώς δεν έχω στοιχεία που να αποδεικνύουν το αντίθετο - αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μπαίνουν σε τόση φασαρία για να πληρώσουν ένα αμάξι 100.000 ευρώ αντί για 115.000.

Εάν φυσικά δεν τα έχουν τα χρήματα και απλά έχουν κόλλημα με το συγκεκριμένο αμάξι έχει καλώς, ας το πάρουν φθηνότερα, αλλά αν τα έχουν και προσπαθούν να γλυτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα, κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι βλακεία...

Επί παραδείγματι, θα προτιμήσω να πάρω Mercedes A-Class ολοκαίνουργια από την αντιπροσωπεία, παρά μεταχειρισμένη B-Class ή C-Class από τη Γερμανία. Μέχρι εκεί φτάνει το χέρι μου, μέχρι εκεί πάω.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

κιόμως κάνεις λάθος...δεν ξέρω γιατί πιστεύετε ότι οι άνθρωποι που τους περισσεύουν τα λεφτά, τα ξοδεύουν χωρίς να σκέφτονται...ο κολλητός μου είναι τεχνικός σύμβουλος στην BMW, έλα να δεις ανθρώπους με 6αρες, 7αρες και Χ5 να μαλώνουν 2 ώρες για ένα ανταλλακτικό που τους χρεώθηκε 10 ευρώ παραπάνω....

Επαναλαμβάνω ότι είναι μετρημένες οι SL που έχουν πουλήσει οι ελληνικές αντιπροσωπείες, όπως ελάχιστα είναι και τα Cayenne που έχουν δοθεί καινούρια από την Sportscar-μπροστά σε όσα κυκλοφορούν φυσικά-...το 90% είναι 1 έτους και 2ετίας από Γερμανία....

εμεις το λεμε απλα με την εικασια πως καποιος που δινει 200.000 ευρω για ενα αυτοκινητο δε θα κατσει να ψαξει αν μπορει να αγορασει με 10000-15000 ευρω λιγοτερα!

ειναι λογικο, οπως και να το κανεις!

προσωπικα, αν ειχα τα λεφτα να αγορασω ενα τετοιο αυτοκινητο θα προτιμουσα να το αγορασω καινουριο στη κανονικη του τιμη παρα μεταχειρισμενο με 10000 λιγοτερα.

Και εγώ συμφωνώ σε αυτό που λες...Αλλά υπόψην ότι παίζει πολύ σημασία και ο χρόνος παράδοσης....εγώ πες ότι έχω στην τσέπη 130.000€, μπορεί αύριο η αντιπροσωπεία της Porsche να μου φέρει ένα καινούριο Cayenne Turbo? Αποκλείετε, θα σε έχουν 6 μήνες στην αναμονή, οπότε ανεβαίνεις Γερμανία και σε 1 ημέρα βρίσκεις ενα πολύ ελαφρά μεταχειρισμένο με λιγα χλμ και αρκετά φτηνότερο

Και εγώ συμφωνώ σε αυτό που λες...Αλλά υπόψην ότι παίζει πολύ σημασία και ο χρόνος παράδοσης....εγώ πες ότι έχω στην τσέπη 130.000€, μπορεί αύριο η αντιπροσωπεία της Porsche να μου φέρει ένα καινούριο Cayenne Turbo? Αποκλείετε, θα σε έχουν 6 μήνες στην αναμονή, οπότε ανεβαίνεις Γερμανία και σε 1 ημέρα βρίσκεις ενα πολύ ελαφρά μεταχειρισμένο με λιγα χλμ και αρκετά φτηνότερο

Και πάλι όμως θα σου πω ότι για τέτοια αμάξια αξίζει η αναμονή γιατί όσο θα το περιμένεις τόσο θα ανυπομονείς...

Τέλος πάντων, ας μην συνεχίζουμε off topic...

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

h carrera einai to agaphmeno mou autokinito !! m aresei para polu !! alla oxi se mauro !! :) xee!!

h carrera einai to agaphmeno mou autokinito !! m aresei para polu !! alla oxi se mauro !! :) xee!!

Αν σου τη δώσουν σε μαύρη και δεν τη θες, στείλε μου ΡΜ να σου πω διεύθυνση αποστολής!:lol:

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Κοίταξε, δεν αμφισβητώ αυτά που λες - δεν μπορώ εξάλλου να το κάνω καθώς δεν έχω στοιχεία που να αποδεικνύουν το αντίθετο - αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μπαίνουν σε τόση φασαρία για να πληρώσουν ένα αμάξι 100.000 ευρώ αντί για 115.000.

Εάν φυσικά δεν τα έχουν τα χρήματα και απλά έχουν κόλλημα με το συγκεκριμένο αμάξι έχει καλώς, ας το πάρουν φθηνότερα, αλλά αν τα έχουν και προσπαθούν να γλυτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα, κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι βλακεία...

Επί παραδείγματι, θα προτιμήσω να πάρω Mercedes A-Class ολοκαίνουργια από την αντιπροσωπεία, παρά μεταχειρισμένη B-Class ή C-Class από τη Γερμανία. Μέχρι εκεί φτάνει το χέρι μου, μέχρι εκεί πάω.

ego pali to anti8eto ipos syn8ikes fysika (liga xiliometra, telia mixaniki katastasi, atrakaristo, full extra;) )

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

ego pali to anti8eto ipos syn8ikes fysika (liga xiliometra, telia mixaniki katastasi, atrakaristo, full extra;) )

Ακριβώς... Γιατί να ψάχνω μέχρι να βρω ένα αμάξι όπως το θέλω (και λογικές είναι οι απαιτήσεις σου), αντί να πάρω ένα καινούργιο; :wink:

Μην συνεχίζουμε όμως το :offtopic: ...

Carrera 4s ;)

Δεν ειχα μπαταρια στο κινητο μου για να τραβηξω φωτο...

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Αν σου τη δώσουν σε μαύρη και δεν τη θες, στείλε μου ΡΜ να σου πω διεύθυνση αποστολής!:lol:

ok !!:) alla exoda apostolhs dika sou !! xexe:)

ταξι ειναι ετσι ???:lol: :lol: :lol: :lol:

Τωρα που ειπατε ταξι,ειδα προχθες στην Καβαλας να βγαινει απο στενο,ταξι-αγοραιο απο επαρχεια,ενα Pajero 5door!Εχω δει και Citroen Picasso,ταξι Αθηνας,αλλα Pajero δεν περιμενα να δω!:blink: :D

ΜΑΧ.

http://imageshack.gr/thumbs/6168664q342.JPG

Πολλες Porsche βλεπω τελευταια σουπα γινανε.:p

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

ναι οντως..ειναι πολυ ομορφο και δινει στον αλλο την εικόνα οτι ειναι για πολλααα γκαζια!!οχι οτι δεν ειναι :p

http://imageshack.gr/thumbs/6168664q342.JPG

Πολλες Porsche βλεπω τελευταια σουπα γινανε.:p

ειναι πλεον το αυτοκινητο του ελληνα...

αν βγεις εθνικη τα περισοτερα που θα δεις θα ειναι porche.mercedes και αλλα πολλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι οντως..ειναι πολυ ομορφο και δινει στον αλλο την εικόνα οτι ειναι για πολλααα γκαζια!!οχι οτι δεν ειναι :p

Τι ακριβώς είναι?porsche carrera GT2-3 ή απλή carrera βαμμένη μαύρη?:)

xtes entopisa ena magazi pano sthn paraliakh to opoio poulaei metaxeirismena kai eixe mia lamborgihni murchielago kitrini !! po po ti apisteuto amaxi !!:) den katafera na thn vgalo foto !! tha prospathiso na thn vgalo shmera h aurio !!

Ferrari το Σάββατο έξω από το Hilton. Έβγαλα φωτογραφία αλλά είναι χάλια... Θα την ανεβάσω αργότερα :).

http://imageshack.gr/images/863520DSC01255.JPG

xtes entopisa ena magazi pano sthn paraliakh to opoio poulaei metaxeirismena kai eixe mia lamborgihni murchielago kitrini !! po po ti apisteuto amaxi !!:) den katafera na thn vgalo foto !! tha prospathiso na thn vgalo shmera h aurio !!

tin exo dei...

den mporis na bgalis

[sIGPIC][/sIGPIC]