dgeorge4 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Jared evan - in love with you, γιατι δεν αναφερουν επιτηδες τον τιλο; καθε μερα το βαζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Προφανως η τηλεοραση ειναι αστεια οταν ο λαζοπουλος λεει 11 χρονια ακριβως τα ιδια,και ερχονται και οι ραδιοαρβυλα σαν copy-paste του λαζοπουλου.Προφανως για ολα φταιει στην Ελλαδα ο κακομοιρης ο αδωνης γεωργιαδης,λες και κυβερνισε ποτε και εκλεψε η εβλαψε!Μιλαμε για τετοια παραπληροφορηση..... Δεν τολμανε να σχολιασουν λαμογια βουλευτες που πινουνε καφε στο VIP του αεροδρομιου και μας τον χρεωνουν 27 ευρω.Αλλα Αντ1 ειναι,το καναλι μεσα στο κολπο της χαι κοινωνιας,μεγαλογιατροι,καναλαρχες,μεγαλοδικηγοροι,μεγαλοδημοσιογραφοι και βουλευτες,φιλαρακια μαζι τρων και πινουν,διαιρεε και βασιλευε η εικονα προς τα εμας. Ποιο ειναι το τραγικοτερο?οτι μεγαλο μερος,το μεγαλυτερο,των Ελληνων βλεπει αυτος και μετα λεει "πω πω,παλι επανασταση εκανα,τι φοβερα που τα ειπε ο ενας για 11η χρονια",αλλα και αυτοι οι ραδιο-αρβυλα σκετοι τσεγκεβαρα (η επανασταση σε αυτους ξεκιναει με την μανιωδη προωθηση κατι ζουμπαδων κοριτσιων)και τα υπονοπουμενα χαμογελα με τον φλωρ-μανατζερ σε βαθμο αυτοκτονικης βαρεμαρας. Ευτυχως που τους θυμομαστε σαν ΑΜΑΝ και ετσι υπαρχει μια ισοροπια.Τοτε ητανε ενας αγωνας,σημερα ειναι μια καρεκλα και βολεψη..... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 (edited) Προφανως η τηλεοραση ειναι αστεια οταν ο λαζοπουλος λεει 11 χρονια ακριβως τα ιδια,και ερχονται και οι ραδιοαρβυλα σαν copy-paste του λαζοπουλου.Προφανως για ολα φταιει στην Ελλαδα ο κακομοιρης ο αδωνης γεωργιαδης,λες και κυβερνισε ποτε και εκλεψε η εβλαψε!Μιλαμε για τετοια παραπληροφορηση..... Δεν τολμανε να σχολιασουν λαμογια βουλευτες που πινουνε καφε στο VIP του αεροδρομιου και μας τον χρεωνουν 27 ευρω.Αλλα Αντ1 ειναι,το καναλι μεσα στο κολπο της χαι κοινωνιας,μεγαλογιατροι,καναλαρχες,μεγαλοδικηγοροι,μεγαλοδημοσιογραφοι και βουλευτες,φιλαρακια μαζι τρων και πινουν,διαιρεε και βασιλευε η εικονα προς τα εμας. Ποιο ειναι το τραγικοτερο?οτι μεγαλο μερος,το μεγαλυτερο,των Ελληνων βλεπει αυτος και μετα λεει "πω πω,παλι επανασταση εκανα,τι φοβερα που τα ειπε ο ενας για 11η χρονια",αλλα και αυτοι οι ραδιο-αρβυλα σκετοι τσεγκεβαρα (η επανασταση σε αυτους ξεκιναει με την μανιωδη προωθηση κατι ζουμπαδων κοριτσιων)και τα υπονοπουμενα χαμογελα με τον φλωρ-μανατζερ σε βαθμο αυτοκτονικης βαρεμαρας. Ευτυχως που τους θυμομαστε σαν ΑΜΑΝ και ετσι υπαρχει μια ισοροπια.Τοτε ητανε ενας αγωνας,σημερα ειναι μια καρεκλα και βολεψη..... νομιζω βγαινουμε εκτος θεματος;) εγω παντως βλεπω ραδιο αρβυλα εχουν γελιο καποιες φορες Edited April 4, 2011 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 νομιζω βγαινουμε εκτος θεματος;) εγω παντως βλεπω ραδιο αρβυλα εχουν γελοιο καποιες φορες και γω :) και επισης δεν ανεχομαι κανεναν να λεει τιποτα για το χριστινακι και την ευγενια :mad: οχι και ζουμπαδων :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 και γω :) και επισης δεν ανεχομαι κανεναν να λεει τιποτα για το χριστινακι και την ευγενια :mad: οχι και ζουμπαδων :lol: μια χαρα κοπελες ειναι..:lol::lol: παντως παιδια σαν περυσι δεν ειναι η εκπομπη Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Ευχάριστη έκπληξη η χθεσινή.:) Μία ένσταση όμως την έχω,saxon είναι αυτοί και δεν είναι λίγο να εμφανίζεται μία μπάντα σαν αυτή σε μία Ελληνική εκπομπή.Έχω την εντύπωση ότι τουλάχιστον το τρίτο μέρος θα έπρεπε να είναι αφιερωμένο σε αυτούς. http://www.youtube.com/watch?v=XonLK4_hlQ4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Συμφωνώ. Ένα από τα καλύτερα Heavy Metal συγκροτήματα και ο Κανάκης δεν έκανε μεγάλη αναφορά ούτε αφιέρωσαν πολύ χρόνο. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Συμφωνώ. Ένα από τα καλύτερα Heavy Metal συγκροτήματα και ο Κανάκης δεν έκανε μεγάλη αναφορά ούτε αφιέρωσαν πολύ χρόνο. Γιατι νομιζεις εχει ιδεα ο Κανακης απο NWOBHM και Heavy Metal γενικοτερα?:shifty: Ο Σταθης ναι ενταξει ειναι γνωστης. (Jammin') Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Πίστευα ότι έχει, αλλά χθές διαπίστωσα άλλα :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Nταξ... τον συμπαθω γιατι γουσταρει Prodigy. :p Παντα τους εχωνε... απο εποχη Κομφουζιο Πίστευα ότι έχει, αλλά χθές διαπίστωσα άλλα :) Για Trooper και Enter Sandman τον κοβω να ξερει μονο... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Μετά το τουρκικό άρχισε βραζιλιάνικο στο Ράδιο Αρβύλα. Ο Παναγιώτης της καρδιάςςςςςς.....μαςςςςςς!!! :lol: Δείτε το πρώτο πιλοτικό επεισόδιο εδώ: Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xbutterfly Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Μετά το τουρκικό άρχισε βραζιλιάνικο στο Ράδιο Αρβύλα. Ο Παναγιώτης της καρδιάςςςςςς.....μαςςςςςς!!! :lol: Δείτε το πρώτο πιλοτικό επεισόδιο εδώ: Είναι πραγματικά απίστευτοι... εγώ σκέφτομαι από τώρα την τελευταία τους καλοκαιρινή εκπομπή, να φεύγουν όλοι μαζί και να κλείνουν τα φώτα του studio... Έξυπνοι και με καλό, δυνατό χιούμορ. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JorDaN978 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Παιδιά έκανα επεξεργασία το Arvyla Player για όσους έχουν πρόβλημα με την έκδοση στα Windows 7 X64(DAX error) Ορίστε link http://www.mediafire.com/?04vklblmppzytup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Χτες εκανε πρεμιερα η 5η σεζον του ραδιο αρβυλα.Πως σας φανηκε?Εγω παντως ελιωσα στα γελια με το video με τα cd των μαθητων και το συστημα Ν.Τ.Ι.ΤΖΙ.Τ.Α.Λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Επιτέλους επέστρεψε η παρέα και γελάσαμε λιγάκι. Ειλικρινά αυτό το σύστημα Ν.Τ.Ι.ΤΖΙ.Τ.Α.Λ. ήταν ο καλύτερος τρόπος για να διακωμωδήσει κανείς την νέα κατάσταση στην παιδεία. :D Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 το περιμενω και στα λυκεια σιγα-σιγα ! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirini87 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Και μένα μου άρεσαν πολύ, είχα πολύ γέλιο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Και μένα μου άρεσαν πολύ, είχα πολύ γέλιο!!! Αντωνη??? Εσυ???:lol::p Πλακα κανω! Ηταν οντως ωραια και περιμενω και τη σημερινη για να γελασουμε και λιγο γιατι δεν αντεχουμε και παρα πολυ ακομα με αυτη τη χωρα.. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 και μενα μου αρεσε η χτεσινη εκπομπη...ο σταθης ειπε καλο ανεκδοτο:lol::lol::D Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 οντως ηταν καλο και το ξεκινημα πολυ καλο. το μουσακι του Σερβετα μονο ειναι αθλιο :):) Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 οντως ηταν καλο και το ξεκινημα πολυ καλο. το μουσακι του Σερβετα μονο ειναι αθλιο :):) συμφωνω, πολυ γελιο οπως παντα. ο σερβετας σαν τραγι εγινε με το μουσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Κάθε χρόνο και καλύτερα τα παιδιά :p:D Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Ανασταίνω ένα θέμα που είναι νεκρό γι αρκετό καιρό αλλά αυτό το βίντεο πιστεύω είναι από τα καλύτερά τους!! Τα τηλεφωνήματα μεταξύ των πολιτικών αρχηγών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 εγω ειχα λιωσει μαυτο http://www.youtube.com/watch?v=0ejCoJyXan0 Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=e82nz7YxOeo απο τα καλυτερα! + yeeeeeeeeeaaahhhh! Edited May 14, 2012 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts