Jump to content

Ράδιο Αρβύλα (Ant1)

hostolis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτη η χριστινα τι κολαση ειναι ρε παιδια?????παναγιαμ.....:)

http://hotshowbiznews.blogspot.com/2009/02/sexy.html :rolleyes:

οντως ομορφο πλασμα :O χεχε

σημερα εριξα πολυυ γελιο :D

Η κοπέλα είναι θεά!!!

Φυσικά η Χριστίνα και τα βιντεάκια αξίζουν περισσότερο στην εκπομπή.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

• 2 weeks later...

o αριστερα κατω ειναι για ατελειωτες μπατσες...

η κοπελα οπως ειπατε πιο πανω,ειναι τρελο θεμα!

• 8 months later...

παιδια αν ειδε κανεις το σημερινο επεισοδιο απο την αρχη θα ηθελα να μου πει αν ξερει

το κομματι που έπαιξε στην αρχη.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Ο τύπος που είναι κάτω αριστερά στη φωτογραφία του φίλου "Ntropic" έχει φύγει από το "Ράδιο";

Φέτος δεν με βολεύει να το παρακολουθώ συχνά αλλά σε ένα προηγούμενο επισόδειο πριν μερικές μέρες ήταν. Προφανώς έχει μειώσει τις εμφανίσεις του.

Ο τύπος που είναι κάτω αριστερά στη φωτογραφία του φίλου "Ntropic" έχει φύγει από το "Ράδιο";

Όχι, συνεχίζει κανονικά. Απλά δεν ήταν κάποιες φορές λόγω ασθένειας.

• 4 weeks later...
Καθώς το Ράδιο Αρβύλα πρόκειται για μια από τις αγαπημένες μου εκπομπές, χαίρομαι ιδιαίτερα που μετακινείται στις 11 το βράδυ (Δευτέρα με Πέμπτη). Θα απελευθερωθούν πιστεύω, καθώς η απογευματινή ώρα τους περιόριζε όχι τόσο στην θεματολογία τους (είχαν κάποια... «νυχτερινά» θέματα) αλλά στον σχολιασμό τους.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Καθώς το Ράδιο Αρβύλα πρόκειται για μια από τις αγαπημένες μου εκπομπές, χαίρομαι ιδιαίτερα που μετακινείται στις 11 το βράδυ (Δευτέρα με Πέμπτη). Θα απελευθερωθούν πιστεύω, καθώς η απογευματινή ώρα τους περιόριζε όχι τόσο στην θεματολογία τους (είχαν κάποια... «νυχτερινά» θέματα) αλλά στον σχολιασμό τους.

Συμφωνώ. Το βράδυ θα σχολιάζουν με μεγαλύτερη ευκολία και χωρίς να φοβούνται αν παρακολουθούν και παιδιά. Πάντως, και στην απογευματινή ζώνη που ήταν ήταν μια χαρά. Αγαπάμε «Ράδιο Αρβύλα». :D

Για να δούμε και το βράδυ αν και καλύτερα ήταν απόγευμα...

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Προτιμούσα να παραμείνει η εκπομπή στην ίδια ώρα κάθε απόγευμα,γιατί είχα ώρα να την παρακολουθήσω.Τώρα που θα την βάλουν το βράδυ,από τη μία καλά θα είναι γιατί θα εκφράζονται πιο ελεύθερα,αλλά σιγά μην κάθομαι μέσα για να δω την εκπομπή.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Πιστευω οτι θα την πατησουν με την αλλαγη της ωρας

Το απογευμα ειχαν το ευτηχημα να συμπιπτουν χρονικα με ενα μεγαλο ποσοστο κοσμου που γυρναει ακριβως στο σπιτι του και τρωει μετα την δουλεια εκεινη την ωρα

Τωρα στην ωρα που πανε να το βαλουν εκτος απο το οτι δεν προκειτε κ εγω να κατσω να το δω αν εχω κανονισει κατι,θα χασουν κ απο το νεανικο κοινο κ επισης κ απο πολλους εργαζομενους.... (κανουν και το λαθος να μην εχουν εκπομπη την Παρασκευη,εστω και ως ανασκοπηση την εβδομαδας,που υπαρχει περιθωριο για ξενυχτι για πολλους)

Επισης οσο αναφορα την ελευθερια εκφρασης εγω δεν τους εβλεπα και πολυ φιμομενους το απογευμα...Τωρα αν ξεπερασουν τα ορια το βραδυ και αυτο μειον τους θα ειναι

μεχρι αυτη τι στιγμη η ωρα 11 ειναι μια νεκρη ωρα στη tv...τοσο νεκρη που προτιμω να διαβασω ή να δω καμια ταινια στο dvd απο το να κανω επι μιση ωρα ζαπινγκ.πιστευω οτι αυτη η αλλαγη ωρας θα τους δωσει μια ανανέωση ;)

μεχρι αυτη τι στιγμη η ωρα 11 ειναι μια νεκρη ωρα στη tv...τοσο νεκρη που προτιμω να διαβασω ή να δω καμια ταινια στο dvd απο το να κανω επι μιση ωρα ζαπινγκ.πιστευω οτι αυτη η αλλαγη ωρας θα τους δωσει μια ανανέωση ;)

Συμφωνώ σε αυτό δεν έχει κάτι αξιόλογο εκείνη την ώρα.

Πάντως εμένα με βολεύει πολύ η αλλαγή γιατί την μεσημεριανή ώρα η θα ήμουν σχολή ή θα ήμουν βιβλιοθήκη για καμιά εργασία ή για κανέναν καφέ και πάντα τους έχανα. Σίγουρα πάλι θα τους χάνω λόγω εξόδου αλλά δεν βγαίνουμε και κάθε βράδυ οπότε μια χαρά.:D

Χώρια τα φτηνά πια dvd και hdd recorder...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Καλύτερα που πήγε βράδι η εκπομπή.

Δευτέρα ο Αντ1 είναι καλά με Ράδιο Αρβύλα και Θέμο. Ότι πρέπει για βαρετές Δευτέρες.

Καλύτερα που πήγε βράδι η εκπομπή.

Δευτέρα ο Αντ1 είναι καλά με Ράδιο Αρβύλα και Θέμο. Ότι πρέπει για βαρετές Δευτέρες.

Aκριβώς! Χθες άραξα και απόλαυσα. Και αποτι ακούγεται η χθεσινή εκπομπή έκανε πολύ καλά νούμερα.

Τη Δευτέρα ήταν όλοι πολύ "κρύοι" δεν ξέρω για ποιο λόγο. Χτες ήταν και πάλι το κλασικό ράδιο αρβύλα με γέλιο, χαβαλέ και την έλλειψη χρόνου:p που συμβαίνει μερικές φορές. Σαν από κάτι να ήταν δυσαρεστημένοι τη Δευτέρα, φυσικά μπορεί να κάνω λάθος.
My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Πολύ γέλιο χθές.Ο Σερβετάς για ακόμη μια φορά έδωσε ρέστα με τις ατάκες του και το ανέκδοτο, αλλά και ο σχολιασμός για τα διάφορα βίντεο ήταν όλα τα λεφτά.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Πολύ γέλιο χθές.Ο Σερβετάς για ακόμη μια φορά έδωσε ρέστα με τις ατάκες του και το ανέκδοτο, αλλά και ο σχολιασμός για τα διάφορα βίντεο ήταν όλα τα λεφτά.

Εντάξει το ανέκδοτο ήταν όλα τα λεφτά. Γενικά ο ίδιος είναι γ@μ@τος;)

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

• 1 month later...

[imgalign]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:Y6Eg5KeKro1LQM:http://sites.google.com/site/arisfanssite/_/rsrc/1255443062850/land/radio_arvyla.jpg[/imgalign]

Ο Player που όλοι περιμέναμε κυκλοφορεί ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Ο «Αρβύλα Player» είναι γεγονός και κυκλοφορεί μόνο σε καλά site. :p ;)

Μπορείτε να τον «κατεβάσετε» εντελώς δωρεάν κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Είναι συμβατός με όλες τις εκδόσεις των Windows (95, 98, XP, Vista, 7) και είναι πανάλαφρος!

Screenshot:

http://i45.tinypic.com/2po3z7o.jpg

Τέλος, το αρχείο αποθηκεύεται στο «Όλα τα προγράμματα» και στην Επιφάνεια εργασίας, ενώ στο «Ο δικός σου ήχος» μπορείτε να βάλετε mp3 που θέλετε να αναπαράγονται με τον «Αρβύλα Player»

Έχει δοκιμαστεί και δουλεύει τέλεια σε Windows XP/Vista.

Edited by Student

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!