kostakiss Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 κατα τη γνωμη μου το περιεχομενο αυτης της εκπομπης πρεπει να υιοθετηθεί απ ολα τα καναλια(και τα ραδιοφωνα) ετσι ωστε..να χουμε μια πιο αντικειμενικη αποψη..εμενα προσωπικα σε καποια θεματα μου ανοιξε τα ματια..και γι αυτο προσπαθω να μη χανω καθε τους εκπομπη!τους παω γιατι τα λενε ολα ετσι οπως εχουν..ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvaltas Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 to deutero meros tis ekpompis tis paraskeuis 6/6/08 to 3ekinisan me ena kommati rock pou oi stixoi prepei na itan "new love is like no other..". 3erei kanenas poio einai?? euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Ρωτα καλυτερα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=195389 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Βλέπει κανείς σήμερα; Έκλασα απο τα γέλια! Πήραν τηλέφωνο στον αέρα ροζ γραμμή και μετά μεντιουμ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Βλέπει κανείς σήμερα; Έκλασα απο τα γέλια! Πήραν τηλέφωνο στον αέρα ροζ γραμμή και μετά μεντιουμ! Ειδικά στο σημείο που του λέει η γκόμενα να πάρουν οικιακή βοηθό λύθηκα... :lol::lol: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Εγώ έπεσα κάτω όταν ο Κανάκης είπε οτι δεν πάει πιά σε ψυχολόγο επειδή ο δικός του πήγε κάτω στην Πελοπόννησο για στήριξη των παθόντων! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meggy Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 και γω τη βλέπω πια την εκπομπη ενώ παλιά δε μ άρεσε.Σε μερικές δε ,πεθαίνω στο γέλιο.Λένε πολύ σωστά πράγματα και με αλήθειες. Σήμερα δυστυχώς δε την είδα.Τα νεύρα μου Παράθεση http://skepseis-periskepseis.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Καλά σήμερα οι άνθρωποι έγραψαν!:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 και γω τη βλέπω πια την εκπομπη ενώ παλιά δε μ άρεσε.Σε μερικές δε ,πεθαίνω στο γέλιο.Λένε πολύ σωστά πράγματα και με αλήθειες. Σήμερα δυστυχώς δε την είδα.Τα νεύρα μου Κατέβασε την ή δες την στο greek-movies.com όταν ανεβεί!! Μη τη χάσεις! Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 για ποιο επεισοδιο λετε?γιατι τα τελευταια κι εγω τα εχασα!βεβαια τον ειδα live στο μαγαζι αλλα οκ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Της παρασκευής http://video.google.com/videoplay?docid=3319752191061579898 Απλά θα πέσεις κάτω απο τα γέλια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Της παρασκευής http://video.google.com/videoplay?docid=3319752191061579898 Απλά θα πέσεις κάτω απο τα γέλια Τραγικά υπέροχο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Προσωπικά έχει αρχίζει και με κουράζει το Ράδιο Αρβύλα. Τραγικά ωραία τα βιντεάκια που βάζουν, ναι συμφωνώ, αλλά δεν κάνουν και κάτι εντελώς καινούργιο. Κλασσική συνταγή Λαζόπουλου. Βάζεις 10-15 βιντεάκια που βρίσκεις στο youtube ή ακόμα καλύτερα σου τα στέλνουν οι τηλεθεατές, και σχολιάζεις από πάνω. Μπόλικες δόσεις ειρωνίας εν ίδει "εξυπνάδας", τα γνωστά. Απαραίτητη πινελιά η κατακραυγή προς τους κυβερνώντες/κατεστημένο/παπάδες κλπ ...μπλα μπλα μπλα. Οι "φρέσκιες" εκπομπές δε γίνονται με μπαγιάτικες ιδέες... :knife: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 σαν την ελληνοφρενεια με την ειρωνεια. κανουν το τοσο τοοοοοοοσοοοοο. κ περνανε μηνυματα. Τα πιο σοβαρά πράγματα λέγονται στα αστεία.. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Προσωπικά έχει αρχίζει και με κουράζει το Ράδιο Αρβύλα. Τραγικά ωραία τα βιντεάκια που βάζουν, ναι συμφωνώ, αλλά δεν κάνουν και κάτι εντελώς καινούργιο. Κλασσική συνταγή Λαζόπουλου. Βάζεις 10-15 βιντεάκια που βρίσκεις στο youtube ή ακόμα καλύτερα σου τα στέλνουν οι τηλεθεατές, και σχολιάζεις από πάνω. Μπόλικες δόσεις ειρωνίας εν ίδει "εξυπνάδας", τα γνωστά. Απαραίτητη πινελιά η κατακραυγή προς τους κυβερνώντες/κατεστημένο/παπάδες κλπ ...μπλα μπλα μπλα. Οι "φρέσκιες" εκπομπές δε γίνονται με μπαγιάτικες ιδέες... :knife: Όταν άρχισε να το κάνει ο κ. Λαζόπουλος Απόστολος (κίναιδος) ήταν ήδη ξεπερασμένο.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 ψιλοβαρετη εκμπομπη...μονο ο Σερβετας αξιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Σημερα το ειδε κανενας?? Φαγανε κολλημα με τον Κουλουρι και το ailainer...:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Ε σημερα δεν μπορεσαν να πουν και πολλα.Γυρω στις 6 και αρχισε και τελειωσε περιπου στις 7,βαλε και τις διαφημισεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phil2293 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 ψιλοβαρετη εκμπομπη...μονο ο Σερβετας αξιζει... Κι'εγώ έτσι το βλέπω τελικά...εντάξει μια, δυο, τρείς, αλλά μετά γίνεται μονότονο... Παράθεση Φίλιππος, πρώτος δέυτερος καλύτερος και πιο πιστός οπαδός του http://www.iphonehellas.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Αύριο στο Ράδιο Αρβύλα οι JAMES live!!!!! :D:D:D:D Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Αύριο στο Ράδιο Αρβύλα οι JAMES live!!!!! :D:D:D:D Περα απο αυτο ομως,κατα τα αλλα χαλια σημερα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Εμένα μου άρεσε η σημερινή εκπομπή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Περα απο αυτο ομως,κατα τα αλλα χαλια σημερα... Δεν την είδα τη χθεσινή, πρόλαβα μόνο τα τραγούδια των ΟΝΑΡ στο τέλος. Εμένα μου άρεσε η σημερινή εκπομπή. Άσχετο: Χοστόλη χθες πήρες τηλέφωνο στο ράδιο καπάκι μετά απο μένα! :p Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Άχαχα σοβαρά; Εσύ ήσουν πριν; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Ναι μίλησε ένας με νικ hostolis. Καλύτερα να μην αναφέρω τι πιστέψατε ότι θα φέρουν :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts