Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο καθένας με δικό του κόστος μπορεί να προσφέρει ότι θέλει παραπάνω από αυτά που προσφέρει η επίσημη εγγύηση, π.χ. zero pixel για ένα μήνα, zero pixel για πάντα, άμεση αντικατάσταση συσκευής κλπ

Αν η διαφοροποίηση ισχύει για τον παραπάνω λόγο τότε καλά κάνουν.

Ξέρεις τι κάλυψη δίνει η μαμά htc και τι η ACE αλλά και για πόσο (dead pixel);

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Pantws exei exei anaferthei kati paromoio gia to Pro.

Πρώτη φορά το διαβάζω. Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω από αυτα που αναφέρθηκαν ώστε να προσέξουμε;

• Administrators
Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω από αυτα που αναφέρθηκαν ώστε να προσέξουμε;

Den yparxei kati parapanw.

Modpic.gif

Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος που το έχει να κάνει αναπαραγωγή full-hd avi μεσω wi-fi στο tv-out και να μας πει αν είναι ικανοποιητική η αναπαραγωγή;

Εννοώ αν βλέπετε και αν έχει καλή απόδοση στον ήχο...

Επίσης, υπάρχει adaptor που να δίνει έξοδο από το mini usb σε jack 3.5'' για αναπαραγωγή ήχου;

Ευχαριστώ!

RX8 rules!

• Administrators

Επίσης, υπάρχει adaptor που να δίνει έξοδο από το mini usb σε jack 3.5'' για αναπαραγωγή ήχου;

http://assets1.wmexperts.com/store_images/product_images/accessories/large/3571.jpg

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=158519

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=168183

Modpic.gif

Παιδιά,

δε μου έφταναν τα τόσα προβλήματα με το Pro, έχασα και το πενάκι μου. :wacko: Βέβαια έχω το ανταλλακτικό, αλλά θα ήθελα να έχω ένα ακόμα σε περίπτωση που το χάσω και αυτό.

Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να αγοράσω ένα στην Ελλάδα; (Δεν έχω καμιά όρεξη και διάθεση να πληρώνω μεταφορικά και μάλιστα περισσότερα από τη τιμή του προϊόντος). Βρήκα στο e-shop με 14 ευρώ, αλλά για το Diamond. Λέτε να κάνει; Μοιάζει το ίδιο πάντως...

• Administrators
δε μου έφταναν τα τόσα προβλήματα με το Pro, έχασα και το πενάκι μου. :wacko:

Ti alla problimata exeis? :confused:

Modpic.gif

Εχει αρχίσει να φεύγει το μεταλλικό χρώμα από τη πάνω πλευρά του τηλεφώνου, συν το γεγονός ότι μου έχει κάνει 2-3 κολλήματα. Πατάς το πάνω κουμπί να ανοίξει και δε κάνει τίποτε. Μόνο με επανεκκίνηση κατάφερα να το ξανανοίξω...

Επικοινώνησα με το expansys και μου είπαν να απευθυνθώ στην ACE Hellas. Εστειλα e-mail, αλλά απάντηση δε πήρα ακόμα...

• Administrators
συν το γεγονός ότι μου έχει κάνει 2-3 κολλήματα. Πατάς το πάνω κουμπί να ανοίξει και δε κάνει τίποτε. Μόνο με επανεκκίνηση κατάφερα να το ξανανοίξω...

Eisai me tin official ROM?

Modpic.gif

Eisai me tin official ROM?

Μια ερώτηση παιδιά...

Γινετε πριν την εγκατάσταση μιας ξένης room να πάρουμε backup με την official και σε τυχόν μελλοντικά προβλήματα , πριν το παμε ...οπου το παμε , αν κανουμε restore και να τρέχει κανονικα με την official??

Εχει αρχίσει να φεύγει το μεταλλικό χρώμα από τη πάνω πλευρά του τηλεφώνου...

και κάποιος άλλος φίλος αν θυμάμαι καλά είχε κάνει παράπονα για το "μεταλλικό" χρώμα..:confused:

και κάποιος άλλος φίλος αν θυμάμαι καλά είχε κάνει παράπονα για το "μεταλλικό" χρώμα..:confused:

Oxi. O idios o varaderos13 einai.

Burn the rubber, not your soul...

Xlwmo to blepw.

σε μια πρωτη ερωτηση που του εκανα μου ειπε οτι μαλλον δεν υπαρχει προβλημα

Ginetai kai se aggliki ROM. Elliniki den exoume dei akoma.

ωραια τοτε!!! αν γραφει ελληνικα το πληκτρολογιο του θα το αλλαξω...προκειται να το κρατησω 2χρονια οποτε θα παρω οτι καλυτερο...

Oxi giati oi dyo syskeves einai diaforetikes stis gwnies.

θα το πουλησω και θα παρω αλλο τοτε...

αρκει να μπορεσω να το αλλαξω...

• Administrators
Μια ερώτηση παιδιά...

Γινετε πριν την εγκατάσταση μιας ξένης room να πάρουμε backup με την official και σε τυχόν μελλοντικά προβλήματα , πριν το παμε ...οπου το παμε , αν κανουμε restore και να τρέχει κανονικα με την official??

Den xreizetai na pareis backup. Ase pou de ginetai kiolas me ton klassiko tropo. H official ROM soy yparxei idi gia epanafora opote ti xreiasteis.

Modpic.gif

• Administrators

Oxi kai i alitheia einai oti trefw polles amfibolies gia to pws eginan aftes oi fthores. H syskevi einai poly kali poiotika kai ean ypirxe problima tha to eixame dei idi sto Diamond. Synepws pistevw oti apo kapou allou ofeiletai i en logw fthora.

Modpic.gif

Παιδια ξερει κανεις το touchflo τι τυπους βιντεο υποστηριζει;

Αν δηλαδη θελω τα βιντεο μου να εμφανιζονται στο tab των εικονων του toychflo σε τι format πρεπει να τα κανω;

Και αν ναι ξερει κανενα καλο dvd converter για τετοια φορματ;

Ας πω και εγώ δια λογάκια για το κινητό μιας και σήμερα είχα περισσότερη ώρα να το χειριστώ στο σχολείο. Λοιπόν πρώτα από όλα , δεν ξέρω γιατί αλλά η οθόνη του μου φάνηκαι καλύτερη από του δαιμαντιού (εννοώ όταν την αγγίζεις) , ακόμα τα κουμπιά home, back , answer κλπ. τα βρήκα ποιο μαλακά από το diamond δηλαδή τα πάτουσα και δεν πήγαιναν τόσο μέσα όσο στο διαμάντι. Το κινητό είναι σχετικά ελαφρύ και στιβαρό στο χέρι αντίθετα με το diamond που είναι πολύ ελαφρύ και νομίζεις ότι θα σου φύγει. Το πληκτρολόγιο του αν και μικρό , είναι εξερετικό... Μπορεί να έχει ποιο μικρά πλήκτρα από το kaiser αλλά έγραφα με περισσότερη ευκολία και χωρίς λάθη. Τώρα στο θέμα του ηχείου και πάλι εντυπωσιάστικα. Δεν περίμενα τέτοια διαφορά. Δηλάδη είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό και μην ξεχνάμε ότι είναι "απλά" ένα ppc και όχι ένα μουσικό κινητό. Για την κάμερα δεν πρόλαβα να κοιτάξω αλλά ούτε για τίποτα άλλο. Του πέρασα κάτι προγράμματα επάνω αλλά το touchflo ήταν αργό (όχι πάρα πολύ. Αλλά λίγο ποιο αργό από το diamond) και μάλλον θέλει καμιά άλλη ΡΟΜ. Επίσης μετά από επανακκίνηση χρησιμοποιούσε μόλις 45% περίπου της cpu ενώ από portairt σε landscape mode ήταν πάρα πολύ γρήγορο (ποιο γρήγορο και από το diamond). Aυτά μέχρι τώρα έχω να πω για το Touch PRO
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

-Παιδιά, το προ σε σύγκριση με το i-mate JASJAM από ταχύτητα λογισμικού πώς είναι?

-Και, όταν βγεις από το touchflo και μπεις στα win μπορείς να τα χειριστείς εύκολα μόνο με το δάχτυλο?

NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge

• Administrators
Και αν ναι ξερει κανενα καλο dvd converter για τετοια φορματ;

Egw xrisimopoiw to Core Player pou paizei sxedon ola ta format.

Modpic.gif

• Administrators
-Και, όταν βγεις από το touchflo και μπεις στα win μπορείς να τα χειριστείς εύκολα μόνο με το δάχτυλο?

Otan den xrisimopoieis to TF3D einai opws oles oi WM syskeves.

Modpic.gif

Otan den xrisimopoieis to TF3D einai opws oles oi WM syskeves.

Nai to 3ero, alla pote den ixa touch screen se win ppc, kai den 3ero kata poso einai eukolo me to daxtilo..? den m aresi h xrisi me to penaki...(sorry to pc pou eimai den exei ellinika)

NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge

Παιδια ξερει κανεις το touchflo τι τυπους βιντεο υποστηριζει;

...

Windows Media® Player Mobile plays

Video File Formats Supported File Extensions

Windows Media Video .wmv, .asf

MPEG4 Simple Profile .mp4

H.263 .3gp, .3g2

H.264 .mp4, .3gp, .3g2, .m4v

Motion JPEG .avi

Τhe camera in your device captures files in the following formats:

Video / MMS Video

H.263 (.3gp) ; MPEG-4 (.mp4)