Administrators athanaso77 Δημ. September 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Στο Destinator, πώς γίνεται το minimise? Πατάς το Home hard πλήκτρο και είναι το ίδιο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Ηντα γινεται μωρε κοπέλια; Ολα καλα ; :p Βγηκε και η πρωτη ψημενη ρομ και σε κανα μηνα δεν θα ξερουμε παλι ποια να πρωτοβαλουμε ε; Κακο τρυπακι. ... Υπάρχουν κάμποσες, αλλά οι βελτιώσεις μέχρι αυτή τη στιγμή περιορίζονται στην αφαίρεση κάποιων προγραμμάτων (ώστε να κάνουν χώρο στην flash της συσκευής), στην προσθήκη κάποιων άλλων προγραμμάτων, σε registry tweaks, αλλαγή theme & icons, συμμάζεμα των συντομεύεσεων των προγραμμάτων σε φακέλους, κλπ. Θεωρητικά αυτά τα κάνεις και χωρίς να βάλεις από την αρχή τη ROM. Δεν βλέπω δηλαδή κάποια που να αλλάζει π.χ. το radio σε πιο καινούργια έκδοση ώστε να έχει καλύτερη λήψη ή κάτι ανάλογο. Το θέμα είναι να βρούμε αυτήν που από τη στιγμή που τη βάζουμε, θέλει τη λιγότερη ώρα για να το φέρουμε εκεί που θέλουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Ναι... είχε κάποια προβλήματα. Η έκδοση αυτή του Opera έχει προβλήματα, ή το να συμπεριληφθεί στη ROM είχε πρόβλημα? Έβαλα όμως από πάνω το Opera_9_50_1938_WWE_bElite.CAB και δεν έχει καταλάβει καθόλου επιπλέον χώρο (βάλτο στη Main Memory). ;) Ναι εκεί την έβαλα, γιατί δεν επέτρεπε έτσι κι αλλιώς απεγκατάσταση της προηγούμενης έκδοσης από τη flash της συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Το θέμα είναι να βρούμε αυτήν που από τη στιγμή που τη βάζουμε, θέλει τη λιγότερη ώρα για να το φέρουμε εκεί που θέλουμε. Πιστεύω ότι αυτή (μέχρι τώρα) είναι του panosha. Την φτιάξαμε μαζί με τη λογική να απευθύνεται σε Έλληνες χρήστες (γιαυτό και δεν την ανεβάσαμε στο XDA). Χωρίς περιττά πράγματα έτσι ώστε να τα βάλει ο καθένας όταν και αν τα θέλει). (Για όποιον ενδιαφέρεται... θα τη βρει εδώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Η έκδοση αυτή του Opera έχει προβλήματα, ή το να συμπεριληφθεί στη ROM είχε πρόβλημα? Δεν έχει προβλήματα η έκδοση αυτή. Μας έκανε απλά κάτι μυστήρια κόλπα στο cooking της ROM τα οποία δεν είχαμε το χρόνο να πολυψάξουμε και βάλαμε την default. Στην επόμενη έκδοση θα υπάρχει ήδη η τελευταία. Έστω και έτσι πάντως... κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Πατάς το Home hard πλήκτρο και είναι το ίδιο. ;) thanks, δεν το είχα βρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Παιδια, στις πρωτες εκδοσεις του diamond το touchflo3d ειχε καλυτερα animations τα οποια μετα επειδη παραπονιουνταν οι χρηστες οτι ηταν αργο η htc τα μειωσε στις επομενες rom. Αν παρολα αυτα καποιος θελει τα animations χωρις να τον νοιαζει η ταχυτητα, ξερετε αν μπορει να βαλει παλιοτερη εκδοση του touchflo; (Για να μην μπερδεψω κοσμο δεν ειχε περισσοτερα animations για την ακριβεια αλλα απλα ηταν τα ιδια animations λιγο πιο καλοφτιαγμενα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Πιστεύω ότι αυτή (μέχρι τώρα) είναι του panosha. Την φτιάξαμε μαζί με τη λογική να απευθύνεται σε Έλληνες χρήστες (γιαυτό και δεν την ανεβάσαμε στο XDA). Χωρίς περιττά πράγματα έτσι ώστε να τα βάλει ο καθένας όταν και αν τα θέλει). ... ναι είναι καλό σημείο εκκίνησης. Btw, δέχεστε προτάσεις για προγράμματα ή tweaks που θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν? Όχι ότι είστε υποχρεωμένοι να τα βάλετε, αλλά μπορείτε να εξετάσετε τι θέλουν οι περισσότεροι έλληνες χρήστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Btw, δέχεστε προτάσεις για προγράμματα ή tweaks που θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν? Όχι ότι είστε υποχρεωμένοι να τα βάλετε, αλλά μπορείτε να εξετάσετε τι θέλουν οι περισσότεροι έλληνες χρήστες. Φυσικά... αυτό εννοείται! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 exei vrei kaneis simvato fortisti autokinitou gia to touch pro? Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 exei vrei kaneis simvato fortisti autokinitou gia to touch pro? Όσους και να έχω δοκιμάσει με mini USB βύσμα έχει δουλέψει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Όσους και να έχω δοκιμάσει με mini USB βύσμα έχει δουλέψει κανονικά. Diladi to mini usb mpainei kanonika stin upodoxi tou usb pou exei to pro?? EDIT: ontos mpainei kanonika! Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 ακριβώς (εξαπανέκαθεν) (φρόντισε όμως 5V και 1A αν θες να κάνει δουλειά) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 ακριβώς (εξαπανέκαθεν) (φρόντισε όμως 5V και 1A αν θες να κάνει δουλειά) Exo enan tis Belkin pou sinistatai gia ti fortisi tou ipod touch.Elpizo na kanei.Pantos apo oti ksero prepei na einai oposdipote 5V. Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Δύο παιχνιδάκια freeware για συσκευές με VGA ανάλυση οθόνης και G-Sensor, όπως το diamond και το touch pro. Caver http://forum.ppcwarez.org/download/file.php?id=10365 Χρησιμοποιήστε το G-Sensor για να καθοδηγήσετε τη μπάλα μέσα στη σπηλιά. G-Invaders http://forum.ppcwarez.org/download/file.php?id=10364 Χρησιμοποιήστε το G-Sensor για να καθοδηγήσετε το σκάφος. http://rapidshare.com/files/145413634/DiamondVGAGamesGSensor.rar Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTER1706 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Όσον αφορά το gps, φίλος που το δοκίμασε στην αττική οδό με 200 χλμ πήγαινε άψογα (με destinator). Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό, απλά είπα να το αναφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Χωρίς περιττά πράγματα έτσι ώστε να τα βάλει ο καθένας όταν και αν τα θέλει). (Για όποιον ενδιαφέρεται... θα τη βρει εδώ) Αυτο ειναι το καλυτερο πιστευω και γω... Μια ρομ ελαφρια χωρις περιττα προγραμματα ετσι ωστε να αφηνει την επιλογη στον καθε χρηστη να περασει μεσα αυτα που πραγματικα του χρειαζονται... Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Ρε παιδιά θα με τρελάνει αυτό το τηλέφωνο τελικά! Οση μεγάλη ήταν η χαρά μου όταν το πήρα, τόσο έχω τρελαθεί με αυτό. Από τη μια οι γρατσουνιές που όλο και αυξάνονται σε όλες τις πλευρές του τηλεφώνου, όπου υπάρχει μεταλλική επιφάνεια και από την άλλη ένα νέο κόλπο που μου το έκανε δυο φορές τις τελευταίες 3 μέρες. Η τελευταία μάλιστα ήταν πριν από λίγο και αυτή ήταν και η αφορμή να γράψω αυτό το ποστ. Επειδή δεν ξαναείχα στη ζωή μου pocket pc με λογισμικό windows, σας ρωτάω για να διαπιστώσω αν συμβαίνει κάτι τέτοιο (λόγω των windows) ή είναι ένα καινούργιο πρόβλημα που μου έβγαλε το καινούργιο μου καμάρι... Πάω να κάνω ένα τηλεφώνημα. Πατάω το πάνω κουμπί που αναβοσβήνει την οθόνη ώστε να γλυτώνεις ενέργεια, αλλά και να μη πατιέται τίποτε, για να το ανοίξω και το τηλέφωνο είναι νεκρό. Δε κάνει τίποτε. Λες και το έχω κλείσει. Ανοιγοκλείνω το πορτάκι του πληκτρολογίου, πατάω ΟΛΑ τα κουμπιά και αυτό δε κάνει τίποτε. Το κορυφαίο? Οταν καλώ από το σταθερό το κινητό μου, αυτό χτυπάει κανονικά, ενώ σε μένα που το κρατάω στα χέρια ουδεμία αντίδραση. Λες και το έχω κλείσει... Η λύση που έχω βρει για να ανοίγει είναι με το πενάκι να κάνω restart από το κουμπί που βρίσκεται δίπλα στη θύρα usb... Τι να πω...δε ξέρω...αρχίζω και μετανιώνω τα χρήματα που έδωσα για να το αγοράσω και στερήθηκα τόσα και τόσα άλλα... Υπάρχει καμιά λύση ρε παιδιά? Διορθώνεται το πρόβλημα...? Ποιος ξέρει τι εκπλήξεις με περιμένουν ακόμα...? Να πω ακόμη, ότι το τηλέφωνο το έχω σα μικρό παιδί...δε μου έχει πέσει ποτέ, δεν έχει βραχεί ποτέ και το ακουμπάω με μεγάλη προσοχή παντού...ίσως τελικά φταίει που το προσέχω τόσο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Ego pali exo mia vasiki aporia.Mousiki me klisti tin othoni paizei???(Den ta exo kataferei akoma, ektos an den to proseksa sto manual, dioti patao to power button kai amesos kleinei i othonia kai i mousiki ektos kai an prepei na perimeno na klisei moni tis i othoni...) Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 @Varaderos13 Δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο να συμβαινει.Το σιγουρο ειναι παντως οτι τα λεφτα δεν τα εδωσες αδικα και μην στεναχωριεσε γι αυτο.Σιγουρα φταιει παντως το οτι δεν ξαναχες ppc και γι αυτο πελαγωνεις. Δεν μπορω να φανταστω καποια εξιδεικευμενη λυση για το προβλημα σου γι αυτο αν εχεις ασταθεια στην λειτουργια της συσκευης θα προτεινα ενα hard reset μηπως σε βγαλει απο το αδιεξοδο. Παρε ενα καλο back up και ξεκινα. Υ.Σ: Αυτη ειναι προσωπικη μου αποψη και αν θελεις την ακολουθεις αλλιως περιμενεις να δεις τι θα απαντησουν οι ειδικοι.... ΕDIT: Και βασικα κοιτα τα settings σου μηπως και εχεις κανει καμια λαθος ρυθμιση... Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Ego pali exo mia vasiki aporia.Mousiki me klisti tin othoni paizei???(Den ta exo kataferei akoma, ektos an den to proseksa sto manual, dioti patao to power button kai amesos kleinei i othonia kai i mousiki ektos kai an prepei na perimeno na klisei moni tis i othoni...) Οτι έχεις επιλέξει από το ρυθμίσεις/ενέργεια/για προχωρημένους. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 hard reset και backup πως κάνω ρε παιδιά? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 hard reset και backup πως κάνω ρε παιδιά? :blink: Για backup χρησιμοποιεις ειτε το sprite που ειχε μεσα το κουτι σε ενα απο τα cd η κατεβαζεις απο το γνωστο μαγαζακι το Pim Backup. Hard Reset κανεις πατωντας συνεχομενα το Vol down, το κυκλικο hard κουμπι και κανοντας reset. Επειτα ακολουθεις την διαδικασια επι της οθονης της συσκευης... Γραφει και στο εγχειριδιο για back up και hard reset. Ριξε μια ματια...;) Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 hard reset και backup πως κάνω ρε παιδιά? :blink: Patas to volume down, to enter kai to powe button mazi.Meta afineis to power button kai kratas patimena to enter kai to volume down mexri na sou emfanistei i othoni tou hard reset opou tha patiseis mono to volume up(Mporei na xriastei kai pano apo 3 fores gia na to petixeis) Back up tha kaneis me to Sprite back up pou vrisketai sto cd me ta applications. Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Ευχαριστώ! Θα περιμένω λίγες μέρες πρώτα να δω αν το ξαναπαρουσιάσει το πρόβλημα ή μου παρουσιάσει κάποιο καινούργιο...και μετά θα προβώ σε "σκληρές" λύσεις...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts