Nikos2k5 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 τα flash στα sites μου παίζουν άψογα. έχω την τελευταία έκδοση για το Opera. δεν ξέρω γιατί εσείς έχετε πρόβλημα. Εγώ δεν το έχω καταφέρει ακόμα. Τα σάιτς με φλας δεν παίζουν. Το youtube παίζει μόνο από την ειδική εφαρμογή του. Από το σάιτ του, όταν πατάω watch video ανοίγει η εφαρμογή για streaming, βγάζει "connecting..." και μένει εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 ανακάλυψα ένα προγραμματάκι (Pocket Player) το οποίο είναι πολύ καλό παιδιά. και έχω την εντύπωση πως παίζει και πιο δυνατά το ηχείο με αυτό. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Μου φαινεται οτι εδω ειναι το πιο φτηνο: http://www.kmelektronik.de/main_site/?SiteType=Shop&type=shop&ArtNr=330293&Ref=121&gp=9108&fd=489073 612 ευρω + 20 ευρω τα μεταφορικα... Οποιος ξερει λιγα γερμανικα η παραγγελια ειναι παιχνιδακι. Πληρωνεις ειτε με ΒΙΖΑ ειτε με Paypal ειτε με καταθεση σε λογαριασμο. Οσον αφορα το θεμα της εμπιστοσυνης....: Γερμανικο Site ειναι και ΔΕΝ ειναι Siemens ;) Μη το φοβαστε καθολου!!! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Στον Opera για να μπει ο wand password πατάμε Ctrl+Enter. Στον Opera mobile τι πατάμε? Δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Μου φαινεται οτι εδω ειναι το πιο φτηνο: http://www.kmelektronik.de/main_site/?SiteType=Shop&type=shop&ArtNr=330293&Ref=121&gp=9108&fd=489073 612 ευρω + 20 ευρω τα μεταφορικα... Οποιος ξερει λιγα γερμανικα η παραγγελια ειναι παιχνιδακι. Πληρωνεις ειτε με ΒΙΖΑ ειτε με Paypal ειτε με καταθεση σε λογαριασμο. Οσον αφορα το θεμα της εμπιστοσυνης....: Γερμανικο Site ειναι και ΔΕΝ ειναι Siemens ;) Μη το φοβαστε καθολου!!! Πλέον ίσως δεν χρειάζεται καν να ξέρεις γερμανικά ή κάποια άλλη γλώσσα για να παραγγείλεις από ξένο ηλεκτρονικό κατάστημα. Μπορείς πολύ εύκολα να μεταφράσεις στα ελληνικά μια σελίδα ή ένα κείμενο μέσω κάποιας ιστοσελίδας μετάφρασης, όπως για παράδειγμα το http://translate.google.com Για να δεις την παραπάνω σελίδα του γερμανικού σάιτ στα ελληνικά, πάτα εδώ. (προφανώς η μετάφραση δεν είναι τέλεια, αλλά δεν σε ενδιαφέρει αυτό, δεν διαβάζεις λογοτεχνία) Για το Touch Pro τώρα, έχει δοθεί κάμποσες φορές σε αυτό το νήμα ένα λινκ προς στο xda-developers wiki που αναφέρει τις τιμές που πουλάει το κάθε μαγαζί οπότε χωρίς καθόλου κόπο μπορείς να δεις ποιος πουλάει φθηνότερα (και υπάρχουν τουλάχιστον δέκα μαγαζιά που πουλάνε φθηνότερα από την παραπάνω τιμή του γερμανικού σάιτ): HTC Raphael Vendors http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Raphael_Vendors Αν για παράδειγμα εξαιρέσουμε το πρώτο στη λίστα που ναι μεν είναι πολύ φθηνό αλλά υπάρχει θέμα εγγύησης γιατί δεν είναι η ευρωπαϊκή έκδοση και θέμα τελωνείου γιατί είναι εκτός ΕΕ, έχουμε π.χ. το ολλανδικό http://www.2call.nl που το πουλάει 583 ευρώ. http://www.2call.nl/telefoons/htc/touch_pro_en Στα ελληνικά εδώ. Εξετάστε και αυτά σε στερλίνες, καθώς έχει πέσει πολύ σε σχέση με το ευρώ τον τελευταίο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Να ΄σαι καλά. Κι ετοιμάζομαι για παραγγελία. :-) Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Καλησπερα σε ολους σας! Μιλωντας μεσω ΡΜ με 2 πολυ καλα μελη αυτου του φορουμ μου εδωσαν πληθωρα πληροφοριων οι οποιες δυστυχως μου δημιουργουν συνεχως ξανα και ξανα ερωτηματα. Πιο συγκεκριμενα, ενα απο τα παιδια μου ειπε: "...Δεν υπάρχει ορθογράφος και στις ελληνικές ROMs απ'όσο ξέρω..." Εγω παρολα αυτα θελω να ρωτησω και να ειμαι 100% σιγουρος, γιατι εχω την εντυπωση οτι στο Καισερ κατι τετοιο ηταν δυνατον: Να γραφω δηλαδη σε ενα ΣΜΣ καλυ... και το κινητο να μου εχει ετοιμη τη λεξη (ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΚΑΛΥΠΤΩ, ΚΑΛΥΚΑΣ και ουτω καθε εξης) και ΟΧΙ καλιμερα π.χ. Οπως επισης και στο Word, οτι αν εγραφα κατι λαθος τοτε μου εδειχνε οτι εγραφα λαθος γραμματικα. Κανω λαθος; Αντε ορθογραφο να μην εχει, το ΑΕΚΜΑΡ δηλαδη δε δινει ουτε Τ9 (δειτε το παραδειγμα με τη λεξη "καλυ...")! Ειμαι σιγουρος οτι το Καιζερ το ειχε... δε μπορει... χωρις Τ9; Υπαρχει η δυνατοτητα σε καποιο απο τα estores να κανει κανεις δοσεις; Δε μπορεσα να βρω κανενα... :( Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 ... Υπαρχει η δυνατοτητα σε καποιο απο τα estores να κανει κανεις δοσεις; Δε μπορεσα να βρω κανενα... :( Μάλλον θα δυσκολευτείς να βρεις κάποιο μαγαζί με δόσεις (φαντάζομαι ότι μιλάς για άτοκες δόσεις γιατί αν αναφέρεσαι και σε έντοκες, απλά το χρεώνεις στην πιστωτική). Το eshop.gr κάνει 6 άτοκες δόσεις με τη δική του visa. Αλλά δεν έχει ακόμα το TP. Αλλά και όταν το φέρει, η τιμή του μπορεί να είναι αρκετά πιο πάνω από των μαγαζιών έξω, αν κρίνουμε από το TD που το έχει 600 ευρώ. Οπότε δώρον άδωρον ... Οπότε θα έλεγα πάρε το με χρέωση της πιστωτικής σου με έντοκες δόσεις. Ένα ποσό 650 ευρώ, σε 12 δόσεις, με επιτόκιο 17%, βγάζει δόση 60 ευρώ περίπου. Θα πληρώσεις συνολικά 712 ευρώ, δηλαδή 62 ευρώ σε τόκους (αλλά κατά τη διάρκεια 12μήνου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Καλησπερα σε ολους σας! Μιλωντας μεσω ΡΜ με 2 πολυ καλα μελη αυτου του φορουμ μου εδωσαν πληθωρα πληροφοριων οι οποιες δυστυχως μου δημιουργουν συνεχως ξανα και ξανα ερωτηματα. Πιο συγκεκριμενα, ενα απο τα παιδια μου ειπε: "...Δεν υπάρχει ορθογράφος και στις ελληνικές ROMs απ'όσο ξέρω..." Εγω παρολα αυτα θελω να ρωτησω και να ειμαι 100% σιγουρος, γιατι εχω την εντυπωση οτι στο Καισερ κατι τετοιο ηταν δυνατον: Να γραφω δηλαδη σε ενα ΣΜΣ καλυ... και το κινητο να μου εχει ετοιμη τη λεξη (ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΚΑΛΥΠΤΩ, ΚΑΛΥΚΑΣ και ουτω καθε εξης) και ΟΧΙ καλιμερα π.χ. Αυτό δεν είναι Τ9, ούτε ορθογράφος. Είναι μια λειτουργία των Windows CE που υπάρχει από αρχαιοτάτων εκδόσεων και λέγεται "συμπλήρωση λέξης" (word completion). Υπάρχει ένα λεξικό - το οποίο μπορεί ο χρήστης να επεξεργαστεί - και το οποίο ενημερώνεται διαρκώς για κάθε λέξη που ο χρήστης εισάγει, ώστε την επόμενη φορά που θα εμφανισθεί η ίδια ακολουθία να το προτείνει στο χρήστη. Καμία απολύτως σχέση με το Ελληνικό Τ9, το οποίο υλοποιείται από ξεχωριστή dll και το οποίο υπάρχει μόνο στις ROMs των smartphones (είτε το αγοράσεις από εδώ είτε όχι). Οπως επισης και στο Word, οτι αν εγραφα κατι λαθος τοτε μου εδειχνε οτι εγραφα λαθος γραμματικα. Κανω λαθος; Αντε ορθογραφο να μην εχει, το ΑΕΚΜΑΡ δηλαδη δε δινει ουτε Τ9 (δειτε το παραδειγμα με τη λεξη "καλυ...")! Ειμαι σιγουρος οτι το Καιζερ το ειχε... δε μπορει... χωρις Τ9; Μπερδεύεις τον ορθογράφο με την συμπλήρωση λέξεων που ανέφερα παραπάνω. Η συμπλήρωση λέξεων είναι λειτουργία του λειτουργικού συστήματος (Windows CE) και υπάρχει σε όλες τις εφαρμογές. Ελληνικό ορθογράφο για το Pocket Word δεν έχω δει σε ελληνικά qTek (9000 και 8080). Υπαρχει η δυνατοτητα σε καποιο απο τα estores να κανει κανεις δοσεις; Δε μπορεσα να βρω κανενα... :( Δες εάν η πιστωτική σου κάρτα υποστηρίζει άτοκες δόσεις και μετά έλα σε επαφή με το eshop που θες. Εάν η κάρτα το υποστηρίζει, το site μπορεί να σου κάνει άτοκες δόσεις (αυτοί τα λεφτά τους θα τα πάρουν με τη μία, μετά κάνεις καλά εσύ με την τράπεζα). Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freddie Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 sorry kiolas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 θα κλάψω - έτοιμος είμαι Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 θα κλάψω - έτοιμος είμαι :D:D:D Nα'σαι καλά φίλε, μου έφτιαξες τη μέρα. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Το πήρα κι εγώ. Τώρα φορτίζει. Τι έχουν κάνει οι άνθρωποι? Η συσκευασία είναι για Oskar. Όταν φορτίζει αυτό που αναβοσβήνει είναι όλα τα λεφτά. Ανυπομονώ να το ανοίξω και ν' αρχίσω να το σκαλίζω. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Το πήρα κι εγώ. Τώρα φορτίζει. Τι έχουν κάνει οι άνθρωποι? Η συσκευασία είναι για Oskar. Όταν φορτίζει αυτό που αναβοσβήνει είναι όλα τα λεφτά. Ανυπομονώ να το ανοίξω και ν' αρχίσω να το σκαλίζω. Με γεια! καλό στρώσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Με γεια! καλό στρώσιμο :thanks::yahoo::dance: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Γεια σας και από εμένα. Μόλις σήμερα παρέλαβα και εγώ το Touch Pro στα χέρια μου. Ήμουν κάτοχος του Kaiser εδώ και ένα χρόνο αλλά από τότε που κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες, αρχικά του Diamond και στη συνέχεια του Touch Pro, είχα πάρει την απόφαση μου για την μεγάλη αλλαγή. Αυτή την στιγμή το έχω βάλει και φορτίζει. Αύριο πρωί πρωί θα το λειτουργήσω για πρώτη φορά. Η συσκευασία είναι υπέροχη! Την άνοιξα σιγά σιγά, με κάθε "επισημότητα". Όλα φαίνονταν τέλεια μέχρι που έπιασα το Touch Pro στα χέρια μου. Από εκείνη την στιγμή κάτι με "βασανίζει"... Πείτε μου, συμβαίνει και σε εσάς ή μόνο σε εμένα το παρακάτω; Όταν το κράτησα στο χέρι μου, με ανοικτό το πληκτρολόγιο και με την οθόνη να κοιτά προς το ταβάνι, παρατήρησα πως όταν το κουνούσα πάνω κάτω άκουγα έναν θόρυβο (ίσως το ελατήριο του πληκτρολογίου). Όταν δοκίμασα τις ίδιες κινήσεις με κλειστό το πληκτρολόγιο όλα ήταν καλά. Κανένας απολύτως θόρυβος. Πείτε μου ότι συμβαίνει και στο δικό σας γιατί θα σκάσω! Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Γεια σας και από εμένα. Μόλις σήμερα παρέλαβα και εγώ το Touch Pro στα χέρια μου. Ήμουν κάτοχος του Kaiser εδώ και ένα χρόνο αλλά από τότε που κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες, αρχικά του Diamond και στη συνέχεια του Touch Pro, είχα πάρει την απόφαση μου για την μεγάλη αλλαγή. Αυτή την στιγμή το έχω βάλει και φορτίζει. Αύριο πρωί πρωί θα το λειτουργήσω για πρώτη φορά. Η συσκευασία είναι υπέροχη! Την άνοιξα σιγά σιγά, με κάθε "επισημότητα". Όλα φαίνονταν τέλεια μέχρι που έπιασα το Touch Pro στα χέρια μου. Από εκείνη την στιγμή κάτι με "βασανίζει"... Πείτε μου, συμβαίνει και σε εσάς ή μόνο σε εμένα το παρακάτω; Όταν το κράτησα στο χέρι μου, με ανοικτό το πληκτρολόγιο και με την οθόνη να κοιτά προς το ταβάνι, παρατήρησα πως όταν το κουνούσα πάνω κάτω άκουγα έναν θόρυβο (ίσως το ελατήριο του πληκτρολογίου). Όταν δοκίμασα τις ίδιες κινήσεις με κλειστό το πληκτρολόγιο όλα ήταν καλά. Κανένας απολύτως θόρυβος. Πείτε μου ότι συμβαίνει και στο δικό σας γιατί θα σκάσω! Kαλοριζικο φιλε μου! Στο δικο μου προσωπικα ειτε με ανοιχτο ειτε με κλειστο πληκτρολογιο ουτε θορυβους κανει ουτε τζογο εχει... Για τσεκαρε το καλυτερα... Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Λοιπόν, το ξανά έψαξα λίγο... Ο θόρυβος προέρχεται (πάντα με ανοικτό το πληκτρολόγιο) λογικά από τον μηχανισμό επαναφοράς του πληκτρολογίου. Συγκεκριμένα, αν κοιτάξετε την πίσω πλευρά της οθόνης, είναι κάτι σαν συρόμενο πορτάκι που αν το πειράξεις με το δάχτυλο κουνιέται και κάνει αυτό τον θόρυβο. Οπότε εντάξει, αφού είναι κάτι "εξωτερικό" όλα είναι σχετικά καλά... Τίποτα μέσα δεν έχει σπάσει. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Paides, .. epitelous to pira!!!!! Mia erotisi.Otan to pirate to valate amesos stin priza gia fortisi i to anoiksate mexri na adiasei telios i mpataria oste na kanete pliri fortisi???? Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Λοιπόν, το ξανά έψαξα λίγο... Ο θόρυβος προέρχεται (πάντα με ανοικτό το πληκτρολόγιο) λογικά από τον μηχανισμό επαναφοράς του πληκτρολογίου. Συγκεκριμένα, αν κοιτάξετε την πίσω πλευρά της οθόνης, είναι κάτι σαν συρόμενο πορτάκι που αν το πειράξεις με το δάχτυλο κουνιέται και κάνει αυτό τον θόρυβο. Οπότε εντάξει, αφού είναι κάτι "εξωτερικό" όλα είναι σχετικά καλά... Τίποτα μέσα δεν έχει σπάσει. Και μένα έτσι είναι μην αγχώνεσαι....Καλορίζικο!!! Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Paides, .. epitelous to pira!!!!! Mia erotisi.Otan to pirate to valate amesos stin priza gia fortisi i to anoiksate mexri na adiasei telios i mpataria oste na kanete pliri fortisi???? Kaneis re paidia....?? Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Paides, .. epitelous to pira!!!!! Mia erotisi.Otan to pirate to valate amesos stin priza gia fortisi i to anoiksate mexri na adiasei telios i mpataria oste na kanete pliri fortisi???? Eγω νομιζω οτι ειναι καλυτερα, για τις λιθιου, ή λιθιου πολυμερους "li-po" μπαταριες, στις πρωτες φορτισεις και εκφορτισεις να μην τις ζοριζουμε, δηλ να μην τις αδειαζουμε τελειως και να μην τις υπερφορτιζουμε, μεχρι να στρωσουν. Kαποιοι αλλοι λενε οτι στην αρχη πρεπει να κανεις πληρεις κυκλους, αλλα αυτο ισχυει κατα την γνωμη μου, για τις καδμιου και τις μεταλλου, οι οποιες παρουσιαζουν το φαινομενο "μνημης". Mην αγχώνεσαι λοιπον και βαλ'το για φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Ναι... Συμφωνώ και εγώ... Από ότι έχω ακούσει και μάθει, οι μπαταρίες Lithium είναι καλύτερο να μην εκφορτίζονται πλήρως ποτέ. Γενικά είναι πολύ καλό για αυτές τις μπαταρίες να τις κάνουμε πολλές φορτίσεις χωρίς η μπαταρία να έχει αποφορτιστεί πλήρως. Εγώ προσωπικά την φορτίζω κάθε βράδυ (του Kaiser... Ελπίζω με το Touch Pro να την φορτίζω κάθε δύο βράδια). Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Γενικά η πρακτική είναι να το φορτίσεις πρώτη φορά (όπως και πάντα) απλά μέχρι να πάει στο 100%. Πλήρεις αποφορτίσεις μην κάνεις. Και γενικά καλά είναι να μην αφήνεις τη μπαταρία να πέφτει κάτω από 10-20%. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Ok thanks guys! Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts