mastro_rallye Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Υπάρχει και ένα λιγότερο περίπλοκο κόλπο από αυτό που δείχνει στο βιντεάκι. Κρατώντας το τηλέφωνο, διαγράφεις με το χέρι σου ένα κύκλο σε παράλληλο επίπεδο με το έδαφος. αριστερόστροφα κλειδώνει, δεξιόστροφα ξεκλειδώνει. Έτσι δεν υπάρχει και περίπτωση να πέσει. Γιατί δεν χρησιμοποιείτε το long end pressing και να το ρυθμίσετε στο lockάρισμα της συσκευής? Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Γιατί δεν χρησιμοποιείτε το long end pressing και να το ρυθμίσετε στο lockάρισμα της συσκευής? οταν το κλειδωνεις με αυτον τον τροπο και σε παρουν τηλ πρεπει να το 3εκλειδωσεις για να απαντησεις η μπορεις κατευθειαν; Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Πιστευω μια θηκη οπως αυτες που ειχε το p3300 ειναι τελεια... κατι σαν κι αυτη --> http://i.expansys.com/i/b/b140967.jpg αυτή θέλω και εγώ Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 οταν το κλειδωνεις με αυτον τον τροπο και σε παρουν τηλ πρεπει να το 3εκλειδωσεις για να απαντησεις η μπορεις κατευθειαν; Ωπ...τώρα το είδα...πατάς κατευθείαν..Δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις. Άρα πάλι χαμένες κλήσεις στη θήκη.:X Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 οταν το κλειδωνεις με αυτον τον τροπο και σε παρουν τηλ πρεπει να το 3εκλειδωσεις για να απαντησεις η μπορεις κατευθειαν; φυσικά το δεύτερο (δεν είναι και δύσκολο να δοκιμάσεις ε) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 αυτή θέλω και εγώ βασικα αυτη τα σπαει! http://i.expansys.com/i/b/b169487.jpg :cool: φυσικά το δεύτερο (δεν είναι και δύσκολο να δοκιμάσεις ε) δεν εχω πως να με παρω τηλ αλλιως θα το δοκιμαζα. δεν μας κανει τοτε νομιζω γιατι αυτο που θελουμε να γλυτωσουμε ειναι οταν καποιες φορες απανταει το κινητο απο μονο του οπως το βγαζουμε απο την θηκη... Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisC Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Pira to touch pro mou epitelous simera to prwi. Arxikes entipwseis einai oti prokite gia ena arketa grigoro ppc me terasties dynatotites. Apo thn allh meria san katoxos iphone edw k arketo kairo mporw na pw h texnologia ths apple stis touch othones einai xronia mprosta apo otidipote exoun na diksoun ta ppc simera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Apo thn allh meria san katoxos iphone edw k arketo kairo mporw na pw h texnologia ths apple stis touch othones einai xronia mprosta apo otidipote exoun na diksoun ta ppc simera. Αυτό είναι αλήθεια αλλά δυστυχώς η τεχνολογία της APPLE σταματάει εκεί. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpaniaki Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Pira to touch pro mou epitelous simera to prwi. Arxikes entipwseis einai oti prokite gia ena arketa grigoro ppc me terasties dynatotites. Apo thn allh meria san katoxos iphone edw k arketo kairo mporw na pw h texnologia ths apple stis touch othones einai xronia mprosta apo otidipote exoun na diksoun ta ppc simera. Για την touch οθόνη συμφωνώ απόλυτα!!! Έχω και εγώ το Iphone. Να σε ρωτήσω όμως, το Touch Pro , πως σου φαίνεται από ταχύτητα και ανταπόκριση σε σχέση με το Iphone ? Πάει γρήγορα ? Lagάρει ? (πάντα σε σχέση με το Iphone). thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Αυτό είναι αλήθεια αλλά δυστυχώς η τεχνολογία της APPLE σταματάει εκεί. :rolleyes: Mεχρι να βγαλει κανα καινουργιο iphone pου να δουλευουν και τα δυο λογισμικα δηλ. mac kai pc! Tουλαχιστον αυτο γινεται τωρα στους mac υπολογιστες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisC Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Για την touch οθόνη συμφωνώ απόλυτα!!! Έχω και εγώ το Iphone. Να σε ρωτήσω όμως, το Touch Pro , πως σου φαίνεται από ταχύτητα και ανταπόκριση σε σχέση με το Iphone ? Πάει γρήγορα ? Lagάρει ? (πάντα σε σχέση με το Iphone). thx Εκτός απο την οθόνη που μερικές φορές δεν ανταποκρίνεται όπως θα έπρεπε κατα τα άλλα η HTC έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Χρησιμοποιώ το touch flow χωρίς οτιδήποτε tweaks και η ταχύτητα του είναι πολύ ικανοποιητική. Φαντάζομαι με τα διάφορα tweaks και μελλοντικές rom θα γίνει ακόμα καλύτερη. Το iphone προσωπικά μου φαίνεται να είναι πιο γρήγορο και η ποιότητα της touch screen οθόνης του το κάνει να ανταποκρίνεται καλύτερα. Αν είχαμε ένα Touch Pro με την τεχνολογία της touch screen του iphone νομίζω θα ήταν η απόλυτη συσκευή αυτή τη στιγμή. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 σιγά την τεχνολογια ρε παιδιά. μην εντυπωσιάζεστε πολύ με τα multi-touch και τις ιστορίες. εγώ έβαλα μία cooked rom του DCS αν θυμάμαι καλά την 1.1 και μπορώ να πω πως πάει ικανοποιητικά για μένα. όχι τέλεια αλλά οκ. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris31 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 to iphone apo tin mera pou ekana update se firmware 2.0.2 exi gini arketa argo ... to htc touch pro pistebo ine arketa pio grigoro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris31 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 pantos stin elada iste poli tixeri edo stin kipro akomi na erthi stin antiprosopia ke to perimeno pos ke pos :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Κύπρο μένεις και εσύ ??? Και εγώ Κύπρο μένω ... Πάντως το touch pro (έλεγε σε ενα περιοδικο , μια διαφήμηση του αντιπρωσόπου στην Κύπρο) ότι στις 26 αυγούστου θα έρθει αλλά ακόμα να πάρω να ρωτήσω αν είρθε ... προτιμώ μια απλή λύση "slide" επειδή έχει accelerometer δεν θα το κάνουμε και καρναβάλι το μηχάνημα και θα περπατάμε στο δρόμο κάνοντας σαν σπαστικοί (καλά γούστα είναι αυτά) Μέρες παρακολουθώ το θέμα και αυτό το πρόβλημα με προβληματίζει και εμένα... Και εγώ πιστεύω ότι μια τέτοια λύση (όπως έχει και το iphone για απάντηση κλήσεων) είναι ότι καλύτερο αλλά δεν βλέπω να βγαίνει κάτι τέτοιο ... Αν το έκανε αυτό το S2U2 θα ήταν καλά... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpaniaki Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Αν είχαμε ένα Touch Pro με την τεχνολογία της touch screen του iphone νομίζω θα ήταν η απόλυτη συσκευή αυτή τη στιγμή. :D Σωστόόόός ! Thx για την απάντηση !:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Αν και δεν είμαι σίγουρος αν το έχει δώσει κανείς θα το δώσω εγώ http://www.gsmarena.com/htc_touch_pro-review-278.php είναι το review του touch pro (gsmarena.com) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 σιγά την τεχνολογια ρε παιδιά. μην εντυπωσιάζεστε πολύ με τα multi-touch και τις ιστορίες. εγώ έβαλα μία cooked rom του DCS αν θυμάμαι καλά την 1.1 και μπορώ να πω πως πάει ικανοποιητικά για μένα. όχι τέλεια αλλά οκ. Δεν λέει τίποτα η συγκεκριμένη ROM. Ετοιμάζω κάτι με τον duttythroy για το Pro που θα είναι σίγουρα ανώτερο. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 για να σε δούμε :) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spontios Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Παιδια ηθελα να ρωτησω κια εγω κατι για θηκη,οταν παρω το touch pro να την παρω.Λοιπον επειδη αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με την δερματινη θηκη του A701 mio,λεω εγω τωρα,υπαρχει καποια θηκη ή αξεσουαρ που μολις σε καλουν και εισαι σε θορυβωδεις περιβαλλον να αναβει καποιο λαμπακι εξωτερικα της θηκης και να σε ειδοποιει οτι εχεις κληση,χωρις να ανοιγοκλεινεις τη θηκη συνεχεια?Αν θυμαμαι καλα πιο παλια υπηρχαν σαν αξεσουαρ κατι λαμπακια πολυ μικρα που αναβαν με τα ραδιοκυματα αν δεν κανω λαθος:O.Αν ξερει κατι καποιος μπορει να απαντησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTER1706 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 καλές οι θήκες αλλά του δίνουν δυστυχώς περισσότερο όγκο. Για όσους έχουν συνηθήσει να το βάζουν στην τσέπη το κινητό (ή ppc), είναι εφικτό με το touch pro; Αυτό περιμένω να δοκιμάσω πριν το αγοράσω. Δεν θέλω να νομίζουν οι γύρω μου ότι έχω μόνιμη "χαρά" στα παντελόνια μου!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Εκτός απο την οθόνη που μερικές φορές δεν ανταποκρίνεται όπως θα έπρεπε κατα τα άλλα η HTC έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Σχετικά με αυτό, στο Diamond (άρα υποθέτω και στο Pro) υπάρχει ρύθμιση της ευαισθησίας της οθόνης στο πάτημα μέσω Registry (Πληροφορίες εδώ, επιλογή Νο. 16). Κάτι που νομίζω ότι γίνεται και με το Advanced Configuration Tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 ναι και δουλεύει αυτό με κάνει να πιστεύω και άλλα πράγματα, πχ. ότι η οθόνη είναι πολύ ανώτερης τεχνολογίας από ότι φαίνεται με γυμνό μάτι - υποψιάζομαι ότι υποστηρίζει multitouch αν το λειτουργικό το υποστηρίξει (WM7) - υποψιάζομαι ότι έχει γνώση εμβδαδού επαφής κλπ. btw, το ξέρετε ότι στα κουμπάκια του κάτω μέρους, ΟΛΗ η επιφάνεια είναι ηλεκτροστατική; υπάρχει ειδικό τεστ της HTC που σου λέει που βρίσκεται το δάχτυλο σου και μάλιστα χωριστά η δεξιά με την αριστερή πλευρά δοκιμάστε επίσης να κάνετε κλικ ένα κουμπί με το stylus... δεν θα δουλέψει! οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει... από κάτω έχει κάποιες επαφές για το κλικ, αλλά το κλικ ΔΕΝ ξέρει από μόνο του τι πάτησες! (ίσως να έχει και μόνο τέσσερα microswitches -πλην του κεντρικού- αντί για οκτώ!) πρέπει να του το πει η επιφάνεια!!! Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 ναι και δουλεύει αυτό με κάνει να πιστεύω και άλλα πράγματα, πχ. ότι η οθόνη είναι πολύ ανώτερης τεχνολογίας από ότι φαίνεται με γυμνό μάτι - υποψιάζομαι ότι υποστηρίζει multitouch αν το λειτουργικό το υποστηρίξει (WM7) - υποψιάζομαι ότι έχει γνώση εμβδαδού επαφής κλπ. btw, το ξέρετε ότι στα κουμπάκια του κάτω μέρους, ΟΛΗ η επιφάνεια είναι ηλεκτροστατική; υπάρχει ειδικό τεστ της HTC που σου λέει που βρίσκεται το δάχτυλο σου και μάλιστα χωριστά η δεξιά με την αριστερή πλευρά δοκιμάστε επίσης να κάνετε κλικ ένα κουμπί με το stylus... δεν θα δουλέψει! οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει... από κάτω έχει κάποιες επαφές για το κλικ, αλλά το κλικ ΔΕΝ ξέρει από μόνο του τι πάτησες! (ίσως να έχει και μόνο τέσσερα microswitches -πλην του κεντρικού- αντί για οκτώ!) πρέπει να του το πει η επιφάνεια!!! Νίκο ομολογώ ότι με εντυπωσίασες. Αυτό με τα κάτω κουμπιά και το stylus δεν το είχα προσέξει (ισχύει και στο diamond προφανώς). Όσον αφορά στις δύο υποψίες σου έχεις δει κάτι συγκεκριμένο και τις στηρίζεις; (θα άξιζε να αναφερθεί και στο xda αυτό ίσως; ) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Παιδια οσο περναει ο καιρος το λατρευω το μηχανημα! τι ηθελα και εφυγα απο τα pda για να παω στο iphone; Απλα εχασα ενα 5μηνο. Οσοι εχετε iphone και το σκεφτεστε απλα σταματηστε! Εχει πολλες περισσοτερες δυνατοτητες... Για το παραπανω μηνυμα: Νομιζω οτι εχει αναφερθει στο xda και καπου ειχα βρει και ενα σχετικο videaki στο youtube στο οποιο ανελυε ενας τυπος τα παραπανω λεγομενα του NLS. :D Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts