NLS Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 την τρύπα πως την κάνουν? βγαίνει το πλαστικό? μάλλον κόβεις το πλαστικό αλλά δεν φαίνεται τίποτα έτσι κι αλλιώς η κάμερα έχει το δικό της τζαμάκι από μέσα Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 απλά εκεί που έχει πλαστικό αφήνεις σκέτη την τρύπα Den to thewrw kai tin kalyteri patenta pantws! Parepiptontws... to kapaki tou Pro exei keni trypa toso stin kamera, oso kai sto flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Εαν τελειωσει η μπαταρια και η εφεδρικη τοτε σβηνονται ολα τα προγραμματα και μετα πρεπει να τα περασεις απο την αρχη; Afto itan gnwsto gnwrisma stis palies - prwtes - syskeves epoxis S100. Ta teleftaia xronia den yparxei afto to thema. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 άμα έχει τρύπα τότε τι το συζητάμε :D Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Γιατι ενας γνωστος μυ εχει το TyTn και νομιζω μου ειπε οτι γινεται αυτο το πραγμα κ πρεπει να το φορτιζει συνεχεια. Παντως σε ενα παλιο S100 εαν θυμαμαι σιγουρα το φορτιζε. Τωρα που δεν γινεται αυτο (πολυ καλο!) τα δεδομενα που αποθηκευονται; Εχει σκληρο δισκο; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Γιατι ενας γνωστος μυ εχει το TyTn και νομιζω μου ειπε οτι γινεται αυτο το πραγμα κ πρεπει να το φορτιζει συνεχεια. Sto Tytn den xreiazetai. Παντως σε ενα παλιο S100 εαν θυμαμαι σιγουρα το φορτιζε. Sto S100 xreiazetai. Τωρα που δεν γινεται αυτο (πολυ καλο!) τα δεδομενα που αποθηκευονται; Εχει σκληρο δισκο; Pes to kai etsi. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Afto itan gnwsto gnwrisma stis palies - prwtes - syskeves epoxis S100. Ta teleftaia xronia den yparxei afto to thema. για να το πούμε καλύτερα: όσες συσκευές είναι WM5 και πάνω, ΔΕΝ φοβούνται το άδειασμα μπαταρίας - όσες συσκευές είναι WM2003SE και κάτω, φοβούνται το άδειασμα, όμως αυτές έχουν και δεύτερη backup battery, οπότε και να αδειάσει η main, δεν δουλεύει μεν το μηχάνημα (δεν σε αφήνει) αλλά έχεις 2-3 μέρες περιθώριο να φορτίσεις πριν στο σκίσει (το μηχάνημα πάντα :)) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Se enoxlei katholou to tzogos anamesa sto panw kai to katw meros otan to pliktrologio einai kleisto? Aftos einai kai o logos pou pote den mou aresan syskeves me kinoumena meri. Opws kai na exei... einai pio evaisthita apo tis pio sympageis syskeves. Otan les tzogos ennoeis san to slide tou N95 i kati anepaisthito??Giati tou N95 itan ontos poli eknevristiko...! Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Κύρια κατάσταση: Απεστάλη Εξήγηση: Όλα τα προϊόντα αυτής της παραγγελίας έχουν αποσταλεί. :) ...να λέμε και τα καλά τους... έστειλα τα δικαιολογητικά (ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΠΑΛΙ - μια και ΗΔΗ τα ειχαν πριν λίγες μέρες), σήμερα μετά τις 12 το μεσημέρι... μέχρι πριν 2 ώρες δεν τα είχαν δει, μετά τα είχαν δει, μέχρι πριν μια ώρα έλεγε για δυο βλακείες components "άμεσα διαθέσιμα - σε 3 μέρες" (ευχαρίστως θα τα πέταγα - αλλά δεν γινόταν) μετά από λίγο φαινόταν το ΕΝΑ component να είναι έτσι (!?) και πριν λίγο μπαίνω και έλεγε το παραπάνω :) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 ναι και εμένα εχουν αποστάλει :) μόλις το πήρε η DHL στα χέρια της :P Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 όσες συσκευές είναι WM2003SE και κάτω Ενημερωτικά να πω ότι έχουν υπάρξει συσκευές με WM2003SE που δεν είχαν τέτοιο "πρόβλημα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Otan les tzogos ennoeis san to slide tou N95 i kati anepaisthito??Giati tou N95 itan ontos poli eknevristiko...! Κοίτα... αυτό είναι λίγο υποκειμενικό. Σε άλλους μπορεί να είναι ανεπαίσθητο, σε άλλους όχι. Για εμένα που δίνω προσοχή μέχρι και στη παραμικρή λεπτομέρεια δεν είναι ανεπαίσθητο. Το σημαντικό βέβαια είναι η απόδοσή του σε ένα βάθος χρόνου. Για να μην παρεξηγηθώ πάντως, είναι overall πολύ καλή συσκευή και ποιοτικά θα την αδικούσαμε εάν τη συγκρίναμε με το Ν95. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 thanks για τις photos το καπάκι έχει πλαστικό εκεί που είναι η τρύπα της κάμερας; δηλ. παίρνει την "πατέντα" του κοψίματος αυτού του πλαστικού όπως στο diamond; (βελτιώνει την ποιότητα) ...α και ευτυχώς έστω φόραγες σώβρακο όταν έβγαζες τις φωτό :lol::lol::lol: - αλλιώς θα τις έκοβε ο mod χεχε... Το αστειο ειναι οτι ηθελα να βγαλω μια εσωτερικη και λεω να μην βγαλω το δωματιο γιατι ειναι ακαταστατο και θα γινω ρεζιλι...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Ενημερωτικά να πω ότι έχουν υπάρξει συσκευές με WM2003SE που δεν είχαν τέτοιο "πρόβλημα". !? πολύ ενδιαφέρον (και πολύ περίεργο μια και το OS δεν προέβλεπε κάτι τέτοιο) θες να μου πεις μια τέτοια; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 θες να μου πεις μια τέτοια; Το Blueangel (Qtek 9090) και το Himalaya (Qtek 2020), όχι το 2020i. Γιαυτό άλλωστε αυτές οι συσκευές φόρεσαν αργότερα (cooked) ROMs με WM5 αλλά και WM6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Μετά από 4-5 φορτίσεις ήρθε η στιγμή να μιλήσω για την μπαταρία. Ένα θα πω...Ευτυχώς που δεν πήρα το Diamond. Χωρίς να θέλω να θίξω τους ιδιοκτήτες του...Απλά το Pro δεν με έχει βγάλει ποτέ πάνω από 15 ώρες με την χρήση που του κάνω η οποία περιλαμβάνει πολύ λίγα τηλεφωνήματα (μετρημένα στο 1 χέρι). Αυτό που μου τρώει την μπαταρία είναι φυσικά το Internet. Συνήθως περνάω από 3 έως 5 ώρες στο net μέσω wind plus. Ουσιαστικά θα έλεγα ότι η μπαταρία του είναι οριακά καλή. Στο Ν82 με την ίδια ακριβώς χρήση internet με έβγαζε 2 μέρες ενώ με το pro θα πρέπει να ξαναφορτίσω κάθε βράδυ. Αυτα....Ελπίζω να βοήθησα...Δεν μπορούσα να γράψω πιο πριν για την μπαταρία, νομίζω ότι είναι σημαντικό θέμα και έπρεπε να σιγουρευτώ για αυτά που θα πω. Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Είναι αρχή ακόμα... στο μέλλον θα δεις σημαντική βελτίωση. Και μιας και το συγκρίνεις με το Diamond... και αυτό στα ίδια επίπεδα βρίσκεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 δεν θα είναι στα ίδια επίπεδα, λιγότερο θα κρατάει το diamond λογικά Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 δεν θα είναι στα ίδια επίπεδα, λιγότερο θα κρατάει το diamond λογικά Λογικά όπως το λες δίκιο έχεις. Έλα μου ντε όμως που τα έχω τεστάρει και τα δύο. :rolleyes: Η διαφορά στην απόδοση της μπαταρίας των δύο συσκευών είναι πολύ μικρότερη από τη διαφορά των ονομαστικών τιμών τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spontios Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Λογικά όπως το λες δίκιο έχεις. Έλα μου ντε όμως που τα έχω τεστάρει και τα δύο. :rolleyes: Η διαφορά στην απόδοση της μπαταρίας των δύο συσκευών είναι πολύ μικρότερη από τη διαφορά των ονομαστικών τιμών τους. ωχ:cry:!Η καρδια μου παει 1 up και 1 down σαν το χρηματηστηριο μολις ακουω οτι οι αποψεις για τις μπαταριες διαφερουν.:worry:Αυτο ειναι καλο βεβαια να ακουμε πολλες γνωμες γιατι η τελικη αποφαση ειναι προσωπικο του καθενος.Παντως δινω μεγαλη εμφαση και εχω και καποια απαιτηση απο μια τετοια συσκευη στο θεμα μπαταρια να ειναι καλη.Παραδειγμα το MIO A501 του αδερφου μου το εχω δουλεψει και κραταει με αρκετη χρηση θα ελεγα 4 ημερες σιγουρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι τουλάχιστον περίεργο (ξέρεις ότι νορμάλ δέχομαι τα λόγια σου λόγω της εμπειρίας σου - όπως ελπίζω και πολλοί τα δικά μου) μιλάμε για δυο μηχανήματα με ΙΔΙΟ hardware πλην του keyboard (αν τρώει ρεύμα είναι ΚΑΤΩ του αμελητέου), της περισσότερης RAM (οκ κάτι θα ζητά αυτή), της περισσότερης ROM (απολύτως καμία διαφορά κατανάλωσης ρεύματος) και του microSD (που έχει διαφορά στο ρεύμα ΑΝ το χρησιμοποιείς, όχι απλά αν υπάρχει) επίσης μιλάμε για μπαταρίες που ανάλογα πως θες να μετρήσεις (μαρκετίστικα-μαθηματικά τρικ) είναι του Pro +50% από του Diamond ή ανάποδα του Diamond -33% από του Pro, ή σε απόλυτα νούμερα, 450 επιπλέον μιλιαμπερώρια να δεχτώ ότι στην πράξη πέφτουμε στο +40% (ή -25% - χαριστικά) λόγω των διαφορών που ανέφερα; να το δεχτώ - μέχρι εκεί (δεν μιλάμε για κάνα χρήστη με καθημερινή χρήση του tv-out, εκεί σίγουρα τα πράγματα θα είναι ΠΟΛΥ διαφορετικά) η διαφορά αυτή όμως (+40% ή -25%) ΔΕΝ θεωρείται μικρή άσε τον άνθρωπο να κάνει μερικές φορτίσεις ακόμα και επίσης περιμένετε (both sides) να αρχίσουμε να μιλάμε για firmware με σχεδόν παράλληλο version number και βλέπουμε τα "άλογα" όμως, είναι "άλογα" πως να το κάνουμε - και αν μιλάμε για ίδια μάρκα (και αδερφό μοντέλο), αμφιβάλλω αν του ενός είναι άλογα και του άλλου μουλάρια τα νούμερα είναι νούμερα Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι τουλάχιστον περίεργο (ξέρεις ότι νορμάλ δέχομαι τα λόγια σου λόγω της εμπειρίας σου - όπως ελπίζω και πολλοί τα δικά μου) μιλάμε για δυο μηχανήματα με ΙΔΙΟ hardware πλην του keyboard (αν τρώει ρεύμα είναι ΚΑΤΩ του αμελητέου), της περισσότερης RAM (οκ κάτι θα ζητά αυτή), της περισσότερης ROM (απολύτως καμία διαφορά κατανάλωσης ρεύματος) και του microSD (που έχει διαφορά στο ρεύμα ΑΝ το χρησιμοποιείς, όχι απλά αν υπάρχει) επίσης μιλάμε για μπαταρίες που ανάλογα πως θες να μετρήσεις (μαρκετίστικα-μαθηματικά τρικ) είναι του Pro +50% από του Diamond ή ανάποδα του Diamond -33% από του Pro, ή σε απόλυτα νούμερα, 450 επιπλέον μιλιαμπερώρια να δεχτώ ότι στην πράξη πέφτουμε στο +40% (ή -25% - χαριστικά) λόγω των διαφορών που ανέφερα; να το δεχτώ - μέχρι εκεί (δεν μιλάμε για κάνα χρήστη με καθημερινή χρήση του tv-out, εκεί σίγουρα τα πράγματα θα είναι ΠΟΛΥ διαφορετικά) η διαφορά αυτή όμως (+40% ή -25%) ΔΕΝ θεωρείται μικρή άσε τον άνθρωπο να κάνει μερικές φορτίσεις ακόμα και επίσης περιμένετε (both sides) να αρχίσουμε να μιλάμε για firmware με σχεδόν παράλληλο version number και βλέπουμε τα "άλογα" όμως, είναι "άλογα" πως να το κάνουμε - και αν μιλάμε για ίδια μάρκα (και αδερφό μοντέλο), αμφιβάλλω αν του ενός είναι άλογα και του άλλου μουλάρια τα νούμερα είναι νούμερα Ta alogata den krivontai.......!:p:p Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spontios Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι τουλάχιστον περίεργο (ξέρεις ότι νορμάλ δέχομαι τα λόγια σου λόγω της εμπειρίας σου - όπως ελπίζω και πολλοί τα δικά μου) μιλάμε για δυο μηχανήματα με ΙΔΙΟ hardware πλην του keyboard (αν τρώει ρεύμα είναι ΚΑΤΩ του αμελητέου), της περισσότερης RAM (οκ κάτι θα ζητά αυτή), της περισσότερης ROM (απολύτως καμία διαφορά κατανάλωσης ρεύματος) και του microSD (που έχει διαφορά στο ρεύμα ΑΝ το χρησιμοποιείς, όχι απλά αν υπάρχει) επίσης μιλάμε για μπαταρίες που ανάλογα πως θες να μετρήσεις (μαρκετίστικα-μαθηματικά τρικ) είναι του Pro +50% από του Diamond ή ανάποδα του Diamond -33% από του Pro, ή σε απόλυτα νούμερα, 450 επιπλέον μιλιαμπερώρια να δεχτώ ότι στην πράξη πέφτουμε στο +40% (ή -25% - χαριστικά) λόγω των διαφορών που ανέφερα; να το δεχτώ - μέχρι εκεί (δεν μιλάμε για κάνα χρήστη με καθημερινή χρήση του tv-out, εκεί σίγουρα τα πράγματα θα είναι ΠΟΛΥ διαφορετικά) η διαφορά αυτή όμως (+40% ή -25%) ΔΕΝ θεωρείται μικρή άσε τον άνθρωπο να κάνει μερικές φορτίσεις ακόμα και επίσης περιμένετε (both sides) να αρχίσουμε να μιλάμε για firmware με σχεδόν παράλληλο version number και βλέπουμε τα "άλογα" όμως, είναι "άλογα" πως να το κάνουμε - και αν μιλάμε για ίδια μάρκα (και αδερφό μοντέλο), αμφιβάλλω αν του ενός είναι άλογα και του άλλου μουλάρια τα νούμερα είναι νούμερα Συμφωνω με αυτα που λες απλως δεν τα ανεφερα,πολυ καλη αναλυση εκανες.:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 ρε συ NLS συγγραφέας έπρεπε να γίνεις. κάθε post σου και μισή σελίδα. :) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Είναι αρχή ακόμα... στο μέλλον θα δεις σημαντική βελτίωση. Και μιας και το συγκρίνεις με το Diamond... και αυτό στα ίδια επίπεδα βρίσκεται. Πως γινεται τα 900mAh να ειναι στα ιδια επιπεδα με τα 1340mAh, δεν το καταλαβαινω...:blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts