alex2539 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 ευχαριστώ πολύ! μήπως μπορείς να με βοηθήσεις να την εγκαταστήσω??? Κατέβασε απο εδώ το αρχείο. Έχει την κατάληξη .cab ( αντίστοιχο του .exe στα windows στον υπολογιστή ) Μετέφερέ το στην συσκευή σου με κάποιον τρόπο που θες (bluetooth, καλώδιο, ότι θες). Μετά με τον file browser της συσκευής σου εντόπισε το εκεί που το έβαλες και με κλικ θα εγκατασταθεί. Νέος στο χώρο των windows mobile έτσι? Οπλίσου με πολύ υπομονή και διάβασμα...!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Κατέβασε απο εδώ το αρχείο. Έχει την κατάληξη .cab ( αντίστοιχο του .exe στα windows στον υπολογιστή ) Μετέφερέ το στην συσκευή σου με κάποιον τρόπο που θες (bluetooth, καλώδιο, ότι θες). Μετά με τον file browser της συσκευής σου εντόπισε το εκεί που το έβαλες και με κλικ θα εγκατασταθεί. Νέος στο χώρο των windows mobile έτσι? Οπλίσου με πολύ υπομονή και διάβασμα...!!!!:) νέος- νέος!!! παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwpantel Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Οτι θες ρωτας και ολο και καποιος θα βρεθει να σε εξυπηρετησει..:D Παράθεση www.lancisti.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Οτι θες ρωτας και ολο και καποιος θα βρεθει να σε εξυπηρετησει..:D καλημέρα και ευχαριστώ και πάλι. στο αγχος μου πάνω μη χρεώνομαι απο το δίκτυο για internet χωρίς να το ξέρω, έσβησα απο το conections το vodafone web. ελπίζω να μη μου έγινε κανενα πρόβλημα, να μπορώ με wifi να μπαίνω στο net. δυστυχώς εδώ κοντά δεν έχω ξεκλείδωτο wifi για να το δώ. όσο για το nodata, έχω το datacontroler και έχω κλείσει το vodafon web. υπάρχει άλλος ποιό ""περίεργος"" τρόπος να μπαίνει στο δίκτυο χωρίς να το καταλάβω?? επίσης, εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την αποθήκευση δεδομένων στην κάρτα, αλλά να φαίνονται σαν να τις αποθηκεύω στη συσκευή. π.χ, αν τις βάλω στην κάρτα τις φωτογραφίες (μέσω pc)δεν φαίνονται στο scroll menu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 καλημέρα και ευχαριστώ και πάλι. στο αγχος μου πάνω μη χρεώνομαι απο το δίκτυο για internet χωρίς να το ξέρω, έσβησα απο το conections το vodafone web. ελπίζω να μη μου έγινε κανενα πρόβλημα, να μπορώ με wifi να μπαίνω στο net. δυστυχώς εδώ κοντά δεν έχω ξεκλείδωτο wifi για να το δώ. όσο για το nodata, έχω το datacontroler και έχω κλείσει το vodafon web. υπάρχει άλλος ποιό ""περίεργος"" τρόπος να μπαίνει στο δίκτυο χωρίς να το καταλάβω?? επίσης, εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την αποθήκευση δεδομένων στην κάρτα, αλλά να φαίνονται σαν να τις αποθηκεύω στη συσκευή. π.χ, αν τις βάλω στην κάρτα τις φωτογραφίες (μέσω pc)δεν φαίνονται στο scroll menu αν μπορεί ρε παιδιά κάποιος να μου δώσει τα βήματα λίγο αναλυτικά για το πως θα μεταφέρω δεδομένα (φωτογραφίες, τραγούδια κλπ) απο το pc αλλά να τα αποθηκεύσω στην sd και οχι στη μνήμη της συσκευής. please!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 αν μπορεί ρε παιδιά κάποιος να μου δώσει τα βήματα λίγο αναλυτικά για το πως θα μεταφέρω δεδομένα (φωτογραφίες, τραγούδια κλπ) απο το pc αλλά να τα αποθηκεύσω στην sd και οχι στη μνήμη της συσκευής. please!!!!! παιδιά, οκ! ζορίστηκα αλλά τα κατάφερα! βρήκα πως να αποθηκεύσω στην sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Γειά σας παιδιά! να κάνω άλλη μια ερώτηση? θέλω να κάνω εγκατάσταση ένα πρόγραμμα στην SD. ωραία το κάνω, αλλα θέλω να μπορώ να το ανοίγω απο το start menu (δλδ να κάνω μια συντόμευση) ή αν είναι παιχνίδι να μπαίνω στα games και να υπάρχει μια συντόμευση εκεί. δοκίμασα με το rescko file manager το οποίο βέβαια βγάζει συντόμευση μόνο στο start menu αλλά η συντόμευση που μου βγάζει δεν είναι ενεργή. την πατάω αλλά το πρόγραμμα δεν τρέχει. καμια ιδέα τί να κάνω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Windows 6.5 έχει η συσκευή σου έτσι? Με τον resco explorer κάνε δεξί κλικ στην εφαρμογή και μετά send to - Start Menu as Shorcut. Μετά πήγαινε στο φάκελο windows/Start Menu οπου λογικά εκει θα βρείς την συντόμευση που έκανες πριν. Κάντη cut και και μετά paste όπου θες να εμφανίζεται μέσα στον φάκελο Programs απο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Γειά σας παιδιά! να κάνω άλλη μια ερώτηση? θέλω να κάνω εγκατάσταση ένα πρόγραμμα στην SD. ωραία το κάνω, αλλα θέλω να μπορώ να το ανοίγω απο το start menu (δλδ να κάνω μια συντόμευση) ή αν είναι παιχνίδι να μπαίνω στα games και να υπάρχει μια συντόμευση εκεί. δοκίμασα με το rescko file manager το οποίο βέβαια βγάζει συντόμευση μόνο στο start menu αλλά η συντόμευση που μου βγάζει δεν είναι ενεργή. την πατάω αλλά το πρόγραμμα δεν τρέχει. καμια ιδέα τί να κάνω...... Με τον resco θα κάνεις copy το αρχείο και μετά θα πας στον φάκελο device>windows>start menu>programmes και εκεί θα κάνεις paste as shortcut. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 ναι τα 6.5 έχω. ρε παιδιά, πως κάνεις copy/paste δεν μου τα έχει ενεργοποιημένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 κρατα πατημένη τη γραφίδα επάνω στο αρχείο που θες και θα σου βγάλει τις επιλογές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά. με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ!!!! να ρωτήσω και κάτι ακόμη? υπάρχει κανένα προγραμματάκι αντίσοιχο με το ccleaner του pc? κάποιο που να μπορώ χωρίς πρόβλημα να καθαρίζω registry και memory? το sk-tool απ οτι είδα μπορεί να μου βγάλει κάποια προβλήματα αν δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ σωστά, άσε που δεν ξέρω αν είναι και για 6.5 απλά δεν είμαι τώρα να κάνω και καμιά μα.... και να θέλει να τα ξαναστήνω απ την αρχή, μιας και ακόμα δεν ξέρω και δεν έχω την ευχαίρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά. με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ!!!! να ρωτήσω και κάτι ακόμη? υπάρχει κανένα προγραμματάκι αντίσοιχο με το ccleaner του pc? κάποιο που να μπορώ χωρίς πρόβλημα να καθαρίζω registry και memory? το sk-tool απ οτι είδα μπορεί να μου βγάλει κάποια προβλήματα αν δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ σωστά, άσε που δεν ξέρω αν είναι και για 6.5 απλά δεν είμαι τώρα να κάνω και καμιά μα.... και να θέλει να τα ξαναστήνω απ την αρχή, μιας και ακόμα δεν ξέρω και δεν έχω την ευχαίρια... SkTools & Mem Maid τα 2 πιο αξιόπιστα κατά την ταπεινή μου γνώμη. Τα sktools τα χρησιμοποιούσα συνέχεια στα wm6.1 χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στα wm6.5.x δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα μια που έχω πρόσφατο hard-reset Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά. με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ!!!! να ρωτήσω και κάτι ακόμη? υπάρχει κανένα προγραμματάκι αντίσοιχο με το ccleaner του pc? κάποιο που να μπορώ χωρίς πρόβλημα να καθαρίζω registry και memory? το sk-tool απ οτι είδα μπορεί να μου βγάλει κάποια προβλήματα αν δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ σωστά, άσε που δεν ξέρω αν είναι και για 6.5 απλά δεν είμαι τώρα να κάνω και καμιά μα.... και να θέλει να τα ξαναστήνω απ την αρχή, μιας και ακόμα δεν ξέρω και δεν έχω την ευχαίρια... Και για να μην κάθεσαι και ξαναστήνεις σε περίπτωση λάθους κατέβασε το sprite backup. Ετσι θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο και θα μπορείς να δοκιμάζεις διάφορα....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Και για να μην κάθεσαι και ξαναστήνεις σε περίπτωση λάθους κατέβασε το sprite backup. Ετσι θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο και θα μπορείς να δοκιμάζεις διάφορα....;) Το sprite backup δεν είναι δωρεάν πρόγραμμα Πληροφορίες: http://www.spritesoftware.com/products/sprite-backup/full-edition Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Το sprite backup δεν είναι δωρεάν πρόγραμμα Πληροφορίες: http://www.spritesoftware.com/products/sprite-backup/full-edition Ποιος είπε οτι είναι δωρεάν??:confused: Απλώς πρότεινα ένα πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά!!! Και αρκετά καλό μάλιστα!!! Ξέρει κάποιος κάτι που να κάνει την ίδια δουλειά σε free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 υπάρχει κάπου ένας ολοκληρωμένος οδηγός for dummies (στα ελληνικά) που να μου λέει ακριβώς τί πρέπει να κάνω απο το Α ως το Ω για να βάλω απ την αρχή τη ROM και να το στήσω? και αν υπάρχει ROM που να τα έχει όλα στα ελληνικά? όχι οτι μου χρειάζεται τώρα, αλλά για παν ενδεχόμενο.... και τότε να κάνω και ένα back- up ώστε να γλιτώνω απο αυτή τη διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 υπάρχει κάπου ένας ολοκληρωμένος οδηγός for dummies (στα ελληνικά) που να μου λέει ακριβώς τί πρέπει να κάνω απο το Α ως το Ω για να βάλω απ την αρχή τη ROM και να το στήσω? και αν υπάρχει ROM που να τα έχει όλα στα ελληνικά? όχι οτι μου χρειάζεται τώρα, αλλά για παν ενδεχόμενο.... και τότε να κάνω και ένα back- up ώστε να γλιτώνω απο αυτή τη διαδικασία? επείσης στα tools έχει μια επιλογή XDA UD που όταν την πατήσω ανοίγει ένα παράθυρο που μου λέει: "XDA UD importing your custom comfiguration this prosses will run background...κτλ '' και στο τέλος έχει yes or no για να επιλέξω τη διαδικασία. μήπως με αυτό επαναφέρω το σύστημα σε αρχική λειτουργία και δε χρειάζεται να ξαναβάλω τη ROM? μπερδεύομαι λίγο.... please βοήθεια!!!!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Ποιος είπε οτι είναι δωρεάν??:confused: Απλώς πρότεινα ένα πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά!!! Και αρκετά καλό μάλιστα!!! Ξέρει κάποιος κάτι που να κάνει την ίδια δουλειά σε free? Όχι. Εκτός και αν χρησιμοποιήσεις το PIM Backup σε περίπτωση που θέλεις να κρατήσεις backup μόνο από την pim πληροφορία σου (sms, επαφές, calendar κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 (edited) Παιδιά μια ερώτηση. Έχουν περάσει δύο χρόνια και δεν έχω δει την τιμή του να πέφτει... Προφανώς δεν αξίζει η αγορά στα 400+ ευρώ(πιο ακριβό και από το TP2) όταν μπορείς να πάρεις καλύτερο αλλά ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο μοντέλο. Το έχει βρει κανείς σε κάποιο κατάστημα σε λογική τιμή; Μόνο ebay το βρήκα και αυτό μόνο από έναν seller. Edited July 9, 2010 by Zenor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Τι σε κάνει να θέλεις το συγκεκριμένο μοντέλο; Το Pro2 είναι μακράν ανώτερο σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Τι σε κάνει να θέλεις το συγκεκριμένο μοντέλο; Το Pro2 είναι μακράν ανώτερο σε όλα. Ειδικά το Pro 2, δεν θα το χαρακτήριζα "μακράν ανώτερο" από το Pro. Είναι απλώς οριακά βελτιωμένο σε κάποια σημεία, με κυριότερη και σημαντικότερη διαφορά το μέγεθος οθόνης / πληκτρολογίου (και συνεπώς φυσικά και της συσκευής). Πράγμα που για πολλούς μπορεί να θεωρηθεί και μειονέκτημα, για πρακτικούς λόγους (φορητότητα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Τα έχεις δουλέψει και τα δύο; Εάν τα δουλέψεις θα καταλάβεις τι εννοώ. Στην πράξη... το 2 είναι μακράν ανώτερο του προκατόχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 (edited) Τι σε κάνει να θέλεις το συγκεκριμένο μοντέλο; Το Pro2 είναι μακράν ανώτερο σε όλα. To Pro2 δεν μου αρέσει εξωτερικά και είναι κάπως μεγαλύτερο. Ψάχνω κάτι πιο compact και πιο φθηνό, κοιτούσα και το diamond αλλά χωρίς microSD δεν... Edited July 9, 2010 by Zenor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Η επιλογή είναι δική σας αναμφισβήτητα. Δεν μπορώ όμως να μην τονίσω ότι η συσκευή είναι παρωχημένη πια όσον αφορά τον χαρακτήρα και προορισμό της. Οφείλω να τα πω πριν βρεθείτε προ εκπλήξεων, από εκεί και πέρα αποφασίζετε και παίρνετε. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts