firiel Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Εγώ που δοκίμασα μου έκανε reply κανονικά, τώρα στο xda, πολλοί γκρινιάζουν ακόμα. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Παρε κοσμε!!! http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=10866 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Καλή προσφορά, αν και άργησε λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik6600 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Εγώ που δοκίμασα μου έκανε reply κανονικά, τώρα στο xda, πολλοί γκρινιάζουν ακόμα. Δεν το είχα δοκιμάσει άλλα ούτε απλό SMS μπορώ να στείλω :( :mad: :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Ε για καποιον που θελει να το παρει τωρα μπορει να το παρει καινουριο αντι για μεταχειρισμενο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Καλή προσφορά, αν και άργησε λίγο. Μωρε 1 χαρά είναι ακόμα το μηχανάκι. Μόνο την οθόνη έχει να ζηλέψει από τις συνέχειες του (diamond 2/pro 2) Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Δυστυχώς όταν έχεις δουλέψει την WVGA οθόνη, η απλή VGA δείχνει πολύ λίγη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Ναι ρε γμτο και όσο περνάνε τα χρόνια, γίνεται χειρότερα. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩΩΩΩ Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Οφειλω να εφιστησω την προσοχη στο forum. Η αγορα απο το προηγουμενο site που η τιμη του raphael ειναι 285€ εχει το ρισκο που πηρε φιλος και την πατησε. Η ποιότητα της οθονης σε απεικονιση, χρωματα και contrast ειναι σαφως χειροτερη απο αλλα touch pro που βαλαμε διπλα διπλα και συγκρίναμε. Και η φωτεινοτητα επισης στο max ειναι κατωτερη. Και επειδη το καλλυμα της οθονης σε αυτο που ειχε ο φιλος ηταν τελειως ματ ,καταληξαμε οτι μαλλον αυτο που αγοραστηκε ειναι μια εκδοση του touch pro, το "fuze" το οποιο ειδαμε στο internet να φοραει "σωμα" οχι τοσο γυαλιστερο οσο το raphael αλλα κυριως ματ. Αυτα και προσοχη. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Εάν το κουτί της συσκευής έχει τις σφραγίδες της ACE Hellas, δεν ισχύει αυτό που λες. Και εάν έχει πρόβλημα... άμεση επιστροφή και αντικατάσταση χωρίς περιστροφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Ειχε τις σφραγιδες και το αυτοκολλητο ομως οτι καταθετω εδω ειναι οτι ειδα με τα ματια μου και επειδη εχω δει πολλα raphael και τα εχω ψαξει γιατι αυτη ειναι η δουλεια μου, τονιζω ξανα το προηγουμενο. Η οθονη ειχε μεγαλη διαφορα σε ποιοτητα.Και ειπα απλα προσοχη. Αυτο και τελος. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Ε καλά... δεν είναι και η πρώτη φορά που βγαίνει μια συσκευή προβληματική. Γιαυτό εξάλλου υπάρχει και το service. Το Diamond να δεις πόσες θαμπές οθόνες έβγαλε σε μια παρτίδα. Η ACE Hellas τους εξυπηρέτησε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Όντος με προβλήματα αλλά :wacko: :wacko: Πολύ καλή δουλειά ο NRG!!! Αλήθεια το sms reply το λύσανε??? Όταν το βάλει ο Shep σε δική του rom θα δούμε άσπρη μέρα για αυτό πρακτικά. Οι rom του NRG θέλουν συνεχές update γιατί πρακτικά τις βγάζει χωρίς ουσιαστικό testing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Οφειλω να εφιστησω την προσοχη στο forum. Η αγορα απο το προηγουμενο site που η τιμη του raphael ειναι 285€ εχει το ρισκο που πηρε φιλος και την πατησε. Η ποιότητα της οθονης σε απεικονιση, χρωματα και contrast ειναι σαφως χειροτερη απο αλλα touch pro που βαλαμε διπλα διπλα και συγκρίναμε. Και η φωτεινοτητα επισης στο max ειναι κατωτερη. Και επειδη το καλλυμα της οθονης σε αυτο που ειχε ο φιλος ηταν τελειως ματ ,καταληξαμε οτι μαλλον αυτο που αγοραστηκε ειναι μια εκδοση του touch pro, το "fuze" το οποιο ειδαμε στο internet να φοραει "σωμα" οχι τοσο γυαλιστερο οσο το raphael αλλα κυριως ματ. Αυτα και προσοχη. κλασικα "προβληματικες" παρτιδες. Το εχω δει σε touch pro, touch diamond, touch HD. Δεν ειναι ακριβως "προβληματικες", απλα ο προμηθευτης των υλικων των συγκεκριμενων κινητων ειναι συνηθως διαφορετικος (π.χ. οθονες - με αποτελεσμα να εχει κακη αποδοση του λευκου και υποδεεστερη χρωματικη αποδοση). Φυσικα δε μπορει να κατηγορηθει το καταστημα για αυτο, καθως κατι τετοιο δε μπορει να πιστοποιηθει απο καπου, ειναι κι αυτες κανονικες παρτιδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Αυτό ακριβώς προσπαθώ και εγώ να πω στον φίλο, άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninblack Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Καλησπερα παιδια Εχω ενα προβλημα με το HTC Touch Pro μου. Εχω περασμενη την EnergyROM Photon και μπορω να πω πως δουλευε αψογα. Ξαφνικα ομως και ενω ειχα το τηλεφωνο σε sleep mode για αρκετες ωρες σταματησε να κανει επαφη με την sim. Αλλαξα sim τιποτα, ελενξα τις sim και δουλευαν κανονικα σε αλλα κινητα. Εκανα Hard reset καμια προοδος εκανα update της ROM μια απο τα ιδια. Εβαλα χαρτακι για να κανει καλυτερη επαφη ματαια. Σε αυτο που θελω την εμπιρια σας ειναι θα μπορουσα να κανω κατι ακομα πριν το παω κατευθιαν για επισκευη; Και που μπορω να βρω την επισημη ROM να περασω; Στο site της HTC.gr δεν μπορω να δηλωσω το IMIE της συσκευης (δεν μπορω να καταλαβω γιατι) και συνεπως δεν μπορω να κατεβασω και την ROM Ευχαριστω για την οποια βοιθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Καλησπερα παιδια Εχω ενα προβλημα με το HTC Touch Pro μου. Εχω περασμενη την EnergyROM Photon και μπορω να πω πως δουλευε αψογα. Ξαφνικα ομως και ενω ειχα το τηλεφωνο σε sleep mode για αρκετες ωρες σταματησε να κανει επαφη με την sim. Αλλαξα sim τιποτα, ελενξα τις sim και δουλευαν κανονικα σε αλλα κινητα. Εκανα Hard reset καμια προοδος εκανα update της ROM μια απο τα ιδια. Εβαλα χαρτακι για να κανει καλυτερη επαφη ματαια. Σε αυτο που θελω την εμπιρια σας ειναι θα μπορουσα να κανω κατι ακομα πριν το παω κατευθιαν για επισκευη; Και που μπορω να βρω την επισημη ROM να περασω; Στο site της HTC.gr δεν μπορω να δηλωσω το IMIE της συσκευης (δεν μπορω να καταλαβω γιατι) και συνεπως δεν μπορω να κατεβασω και την ROM Ευχαριστω για την οποια βοιθεια Μου εχει συμβει κι εμενα και μαλιστα δυο φορες. Παιδευτηκα λιγο αλλα τελικα ειδα οτι η καρτα sim δεν ειχε προβλημα (την εβαζα σε αλλη συσκευη και δουλευε). Τελικα εφταιγε η καρτα μνημης. Την εβγαλα, φλασαρα τη ρομ και την ξαναεβαλα και επαιξε. Δοκιμασε το και πες μου αμα θες κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 @Ninblack: Δοκίμασε αυτό που λέει ο φίλος funkosgr και αν δεν σου δουλέψει, εδώ είμαστε να σου δώσουμε και την official rom. Θα χρειαστείς βέβαια και το stock-spl να επαναφέρεις για να είσαι εντός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninblack Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Ευχαριστω για την συμβουλη φιλε funkosgr και φιλε athanaso77. Εβγαλα την καρτα μνημης και την sim φλασαρα ξανα την ρομ και εβαλα την sim χωρισ αυτη την φορα να βαλω την καρτα μνημησ καθολου. Παρ ολα αυτα το προβλημα εμενει οποτε μαλλον θα εινα ππροβλημα στο harware της συσκευης. Αν δεν υπαρχει κατι αλλο να δοκιμασω θα μπορουσε καποιος να κανει share καποιο link για το official rom να το βαλω να το παω για service; Ευχαριστω και παλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Αν δεν υπαρχει κατι αλλο να δοκιμασω θα μπορουσε καποιος να κανει share καποιο link για το official rom να το βαλω να το παω για service; http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Raphael_WM6.1_ROMs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninblack Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Λετε αν αλλαξω radio να γινει κατι? (απογνωση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Θα έλεγα μείνε όπως είσαι και επίσκεψη στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Μια ερωτηση, εχω βαλει Win7 στο PC μου αλλα το "Windows Mobile Divece Center" που ειχα στα Vista δεν μου βλεπει το PRO κανω κάτι λάθος. Οι υπόλιπει με Windows7 πως δουλέυεται? Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα Windows 7 και σε διάφορους υπολογιστές που έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Καλησπερα σας! Όσο και να προσπαθω να βαλω καποιο δικο μου ηχο ως ξυπνητηρι δε μπορω... Πιο συγκεκριμενα. Παιρνω ενα wav αρχειο, εστω οτι εχει ονομα Baby.wav. Το βαζω στο φακελο Windows. Πηγαινω μετα να το επιλεξω για ξυπνητηρι, επιλεγω το αρχειο με το ονομα αυτο και κατευθειαν μου επιλεγει απο μονο του την επιλογη: Default. Τι να κανω; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts