Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Από ταχύτητα πώς σου πηγαίνει το MyMobiler?

Exei mia mikri kathysterisi se sxesi me tin pragmatiki apokrisi tis syskevis. Emena mou aresei idiaitera pou ypostirizei kai copy/paste apo arxeia tou ypologisti.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Λογικά θα γίνεται και αλλάζοντας κάποια τιμή στο registry, αλλά δεν το έχω πρόχειρο.

HKCU\Software\Microsoft\Inbox\Settings\OEM\SMSInboxThreadingDisabled=1

Modpic.gif

για το Threaded SMS επισης πολυ καλο ειναι και αυτο http://freewareppc.com/communication/smstweaker.shtml ρυθμιζει και το μεγεθος των γραμματων
to SMS Tweaker v1.5 pou les to katevasa kai mesa ixen agnosta arxeia kai ena XML file gia setup to opio dokimasa mesa apo to file explorer kai m vgazi adia istoselida. Den 3ero allo tropo na gini install :(
NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge

ta exo valli ta files sthn syskevi kai den trexi apo ekei, den 3erw. to exo vali to file kai sta program files alla tpt
NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge

σου έπαιξε;

με τι outolook;

Εγώ δοκίμασα την έκδοση 2.5 σε Outlook 2007 σε Vista. Δεν την έχω δουλέψει εκτενώς να δω αν έχει προβλήματα, αλλά φαίνεται να δουλεύει.

Ρε γμτ. Με την DCS rom έχω δοκιμάσει όλα τα τρίκ και δεν ψοφάει με τίποτα το Active Synch. Κάθε τόσο το βρίσκω να τρέχει. Έχει κανείς καταφέρει να το σταματήσει με την DCS?
Κωνσταντίνος

Έβαλα την ROMeos 1.12, φαίνεται γρήγορη και σταθερή

@athanaso:

Στην panosha rom, η ένδειξη της στάθμης του ήχου ήταν με πράσινο χρώμα ενώ στη romeos είναι γκρι, μπορεί να αλλαχθεί από κάπου αυτό?

• Administrators
Έβαλα την ROMeos 1.12, φαίνεται γρήγορη και σταθερή

Το πιο εντυπωσιακό της κομμάτι είναι ο κατά πολύ δυνατότερος ήχος της συσκευής!!!

@athanaso:

Στην panosha rom, η ένδειξη της στάθμης του ήχου ήταν με πράσινο χρώμα ενώ στη romeos είναι γκρι, μπορεί να αλλαχθεί από κάπου αυτό?

Πρόκειται για άλλη έκδοση της συγκεκριμένης εφαρμογής του volume. Ο Πάνος την έχει.

Modpic.gif

• Administrators
Ρε γμτ. Με την DCS rom έχω δοκιμάσει όλα τα τρίκ και δεν ψοφάει με τίποτα το Active Synch. Κάθε τόσο το βρίσκω να τρέχει. Έχει κανείς καταφέρει να το σταματήσει με την DCS?

Αυτό που έδωσα στο συγκεκριμένο thread του XDA δεν σου δούλεψε; Κάντο και θα ησυχάσεις! :)

Modpic.gif

Αυτό που έδωσα στο συγκεκριμένο thread του XDA δεν σου δούλεψε; Κάντο και θα ησυχάσεις! :)

Δεν δούλεψε. Μόνο αν δεν σβήσω τον exchange server δουλεύει αλλά μετά δεν συγχρονίζει καθόλου.:(

Κωνσταντίνος

• Administrators
Δεν δούλεψε. Μόνο αν δεν σβήσω τον exchange server δουλεύει αλλά μετά δεν συγχρονίζει καθόλου.:(

Egw den ton exw sbisei ton exchange server (ean deis sto link mou den proteinw kati tetoio). Otan ton eftiakses ebgales oles tis epiloges etsi wste na mi sygxronizei tipota?

To eixa psaksei arketa giati eixa kai egw to idio problima me diafores beta test ROMs kai mporw na pw oti i sygkekrimeni lysi doulevei pragmatika. Sigourepsou oti kaneis akribws ta bimata pou perigrafw kai ean den bgaleis akri edw eimaste.

Modpic.gif

Παιδια εσεις που εχετε το τηλεφωνο μπορειτε να μου πειτε εαν εχει καλυτερο και δυνατοτερο ηχο απο το διαμαντι που εχω . Αξιζει τον κοπο σ΄συτον τον τομεα ΄΄

• Administrators
Παιδια εσεις που εχετε το τηλεφωνο μπορειτε να μου πειτε εαν εχει καλυτερο και δυνατοτερο ηχο απο το διαμαντι που εχω . Αξιζει τον κοπο σ΄συτον τον τομεα ΄΄

Mi fantasteis oti exei megali diafora ston ixo alla einai kalyteros apo tou Diamond. Kai me kapoio tweaking ginetai poly kalyteros. Pistevw omws oti ean apotelei to monadiko sou kritirio gia na to allakseis, den aksizei tin oikonimiki diafora.

Modpic.gif

Επιτέλους θεωρούμαι κάτοχος touch pro.:yahoo:

και στα δικά σας (για μη έχοντες);)

και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...

Αν και έχω πολύ διάβασμα να ρίξω το σ/κ με τα links που μου δώσατε έχω τρεις μικρές και σχετικά επειγουσες ερωτήσεις.:O

1. Πέρασα τις επαφές από νοκια με bluetooth και όλα καλά. αλλά ελληνικά δεν μπορώ να γράψω στις επαφές και στα sms (αναμενόμενο). πρέπει να βάλω ελληνικό touch flo για να μπορώ και αν ναι που το βρίσκω;

2. Στα office δεν βρήκα επιλογή γλώσσας ελληνικής στα options που κοίταξα, όπως μου είχαν πει παλαιότερα. Που κοιτάω;

3. ΑΕΚmap επίσης;

Ευχαριστώ

Υ.Γ τελικά class 6 micro SDHC είναι του κατερέλου; (στο site του δεν γράφει). Με ενδιαφέρει η ταχύτητα αλλιώς έχει και το πλαίσιο με class 4.

...

Αν και έχω πολύ διάβασμα να ρίξω το σ/κ με τα links που μου δώσατε έχω τρεις μικρές και σχετικά επειγουσες ερωτήσεις.:O

1. Πέρασα τις επαφές από νοκια με bluetooth και όλα καλά. αλλά ελληνικά δεν μπορώ να γράψω στις επαφές και στα sms (αναμενόμενο). πρέπει να βάλω ελληνικό touch flo για να μπορώ και αν ναι που το βρίσκω;

2. Στα office δεν βρήκα επιλογή γλώσσας ελληνικής στα options που κοίταξα, όπως μου είχαν πει παλαιότερα. Που κοιτάω;

3. ΑΕΚmap επίσης;

...

Βάλε το AEKmap και θα μπορείς να γράψεις ελληνικά με το hardware keyboard σε όλες τις εφαρμογές (Office, Contacts, SMS κλπ)

Αν θες να έχεις ελληνικά στο software keyboard, εγκατέσησε το Greek Diamond keys.cab που έχει εδώ.

Με γεια!

Επιτέλους θεωρούμαι κάτοχος touch pro.:yahoo:

και στα δικά σας (για μη έχοντες);)

και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...

3. ΑΕΚmap επίσης;

Ευχαριστώ

Υ.Γ τελικά class 6 micro SDHC είναι του κατερέλου; (στο site του δεν γράφει). Με ενδιαφέρει η ταχύτητα αλλιώς έχει και το πλαίσιο με class 4.

1. 2. 3. Ola afta lunontai me to AEKmap(plus tha exeis kai sms 160 greek)

Nai tou katerelou einai class 6.

Burn the rubber, not your soul...

...Βάλε το AEKmap...)

1. 2. 3. Ola afta lunontai me to AEKmap(plus tha exeis kai sms 160 greek)

Nai tou katerelou einai class 6.

ευχαριστώ παιδιά.

αυτή που έχει το φόρουμ στο "myfiles" είναι κατάλληλη ή θέλω άλλη έκδοση;

παιδιά έχω ενα πρόγραμμα και δεν κάνει γιατί μου βγάζει error ότι θέλω την πιο νέα έκδωση του net freamework. Το κατεβάζω από την microsoft και στο προ μου δεν γίνετε install :(

• Administrators
παιδιά έχω ενα πρόγραμμα και δεν κάνει γιατί μου βγάζει error ότι θέλω την πιο νέα έκδωση του net freamework. Το κατεβάζω από την microsoft και στο προ μου δεν γίνετε install :(

Parto apo edw.

Modpic.gif

Parto apo edw.

δεν υπάρχει τπτ εκεί για το net framework :rolleyes::rolleyes: