Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν βάλεις το calendar στην Today μια χαρά τις βλέπεις τις γιορτές. Ακόμα καλύτερα με το Today Agenda (free)

http://www.freewarepocketpc.net/img2/todayagenda.gif

Αυτό πως ακριβώς το κάνεις να λειτουργεί, γιατί εμένα δε μου βγάζει τίποτα.

Μαντέψτε πόσα μου ζήτησαν για ένα μικρό χτυπηματάκι-σημαδάκι στη γωνία του κινητού......!!!!

Μαντέψτε πόσα μου ζήτησαν για ένα μικρό χτυπηματάκι-σημαδάκι στη γωνία του κινητού......!!!!

Τι σου ειπαν οτι θα αλλαξουν και ποσα;

Αυτό πως ακριβώς το κάνεις να λειτουργεί, γιατί εμένα δε μου βγάζει τίποτα.

Αφού κάνεις εγκατάσταση πας Settings -> Today και τσεκάρεις το Today Agenda.

Φυσικά αυτό φαίνεται όταν δεν έχεις στην Today το Touch Flo ή το Titanium (εκτός κι αν χρησιμοποιήσεις καμιά λύση σαν τον second today που σου επιτρέπει να έχεις δύο Today Screens και να τις εναλλάσεις).

Κωνσταντίνος

Αυτά έχω κάνει και εγώ. Και το calendar ενεργοποίησα και το Today Agenda αλλά δεν μου βγάζει τίποτα. Εννοείται στην κλασική today screen των 6.1. Μήπως χρειάζεται καμία ρύθμιση επιπλέον?

• Administrators
Μου είπαν οτι αλλάζουν όλα τα καπάκια και μου ζήτησαν 250 €€€ ........!!!!

Δυστυχώς πάνε πακέτο στην ACE Hellas. Ψάξε καλύτερα για αγορά στο ebay (για original φυσικά)

Modpic.gif

Αυτά έχω κάνει και εγώ. Και το calendar ενεργοποίησα και το Today Agenda αλλά δεν μου βγάζει τίποτα. Εννοείται στην κλασική today screen των 6.1. Μήπως χρειάζεται καμία ρύθμιση επιπλέον?

Έχεις περάσει τίποτα στο ημερολόγιο για να σου δείξει?

Τι εννοείς δεν σου βγάζει τίποτα? Κενή οθόνη δηλαδή. Μόνο με την task bar?

Αν σου εμφανίζει τη γραμμή του today agenda, πάτα πάνω στον τίτλο για να μπεις στις ρυθμίσεις και να του πεις τι να εμφανίζει (tasks, events, πόσα θα φαίνονται και πως κλπ).

Κωνσταντίνος

Εγκατέστησα και τα δυο προγραματάκια που αναφέρεις. Δουλεύουν και τα δύο.

Το Today Agenda δουλεύει κανονικά, μου δείχνει τα ραντεβού μου και τις εργασίες, αλλά γιορτές όχι. Πρέπει να τις περάσω με κάποιο τρόπο στο ημερολόγιο? Εσύ τι ακριβώς έχεις κάνει?

Έχω πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω. Τις γιορτές τις έχω σαν all day events. Τις είχα περάσει με το excel στο outlook και φαινόταν κανονικά. Έχεις τσεκάρει να σου δείχνει τα all day events?
Κωνσταντίνος

• 2 weeks later...

Πέρα από τις αλλαγές στο μελλοντικό touchflo 3D, υπάρχει και η υποψία για LCD capacitive οθόνη απο την HTC.

Για να δούμε !

Burn the rubber, not your soul...

Εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ Vodafone επειδή ώμος χρειάστηκε να κάνω ένα ταξίδι σε μέρος που το σήμα της Voda είναι ελεεινό πηρά μαζί μου μια κάρτα Cosmote που έχω για BackUP να κάνω δουλειά μου και εδώ άρχισαν τα κουλά. Η μπαταρία να αδειάζει με γοργούς ρυθμούς και το PRO μετά από το 2ο λεπτό ομιλίας να καίει, δοκίμασα πάλι την Vodafone που χρησιμοποιώ συνέχεα και όλα νορμάλ, αλλαγή σε Cosmote και φωτιά στα μπατζάκια μας πάλι. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό η μόνο εδώ συμβαίνει. Να επισημάνω ότι από σήμα η Cosmote είναι full ενώ η Vodafone παίζει στα 2-3 από 5.
HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η Cosmote για να έχει 99% κάλυψη πανελλαδικώς εκπέμπει στα 1800MHz σε αντίθεση με τη Vodafone που βρίσκεται στα 850-900MHz. Οπότε ένας λόγος είναι αυτός αν και συνήθως ο δέκτης καταναλώνει περισσότερη ενέργεια όταν προσπαθεί να βρεί καλύτερο σήμα παρά όταν είναι στο full οι μπάρες ένδειξης σήματος.
Burn the rubber, not your soul...

Εμενα παλι ζεσταινοταν (οχι ανησυχητικα) και με την καρτα της vodafone (τωρα εχω cosmote) αλλα μπορει να φταιει το οτι χρησιμοποιω unofficial radio...

Παρεπιπτοντως παιδια μηπως υπαρχει κανεις που να μην χρειαζεται την θηκη που ειχε στο κουτι το pro για να μου την πουλησει; Εχασα την δικη μου και δεν μπορω να βρω πουθενα μια παρομοια...

Κι εμενα ζεσταινοταν αρκετα με κοσμοτε με τo radio της τελευταιας official (1.12 κατι).

Δοκιμαστε την 1.14.25.35, καλυτερο σημα,καλυτερη μπαταρια,πολυ καλυτερες θερμοκρασιες (μην παραλειψετε το αντιστοιχο rilphone.dll).Επισης προτεινω την απενεργοποιηση της 3g μπαντας οταν δεν χρησιμοποειται,εμενα πρακτικα μου υποδιπλασιαζει την αυτονομια.

Και το δικο μου ζεσταινεται οταν το ζορισω λιγο. Οχι τιποτα τραγικο αλλα το καταλαβαινεις.

Αλλα αν νομιζεται οτι το pro ζεσταινεται, που να δειτε ενα xperia που εχω αυτη τη στιγμη. Κυριολεκτικα καιει.... και οταν καμια φορα μιλαω αρκετη ωρα, μετα το αφηνω στο ψυγειο για να κρυωσει!!!!

• Administrators
και οταν καμια φορα μιλαω αρκετη ωρα, μετα το αφηνω στο ψυγειο για να κρυωσει!!!!

Μην το κάνεις αυτό, δεν προβλέπεται να πέφτει η θερμοκρασία της συσκευής τόσο απότομα, μεγαλύτερη ζημιά της κάνεις. Τα ποσοστά θερμοκρασίας που ανεβάζει είναι στο όριο του αποδεκτού από τον κατασκευαστή (είναι γνωστό χαρακτηριστικό του επεξεργαστή των συσκευών αυτών) και κατά συνέπεια δεν έχεις πρόβλημα.

Modpic.gif

Ελα ρε athanasso, εννοειται πως δεν το κανω αυτο!!!!

Ετσι το ειπα. Αν το κινητο χρειαζεται ψυγειο, τοτε με τους υπολογιστες τι θα χρειαζομασταν.......

Ελα ρε athanasso, εννοειται πως δεν το κανω αυτο!!!!

Ετσι το ειπα. Αν το κινητο χρειαζεται ψυγειο, τοτε με τους υπολογιστες τι θα χρειαζομασταν.......

Μου φενεται θα βγαλω την υδροψηξη απο το PC και θα την κοτσαρω στο PRO :lol:

Τελικα δοκιμασα με αλλη ROM εβγαλα την τελευτεα του NRG που ειχα και γυρισα σε μια παλια του ATOM με win6.1 και βελτιωθηκε αρκετα η κατασταση.

HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

Εμενα παλι μου συμβαίνει το εξής περίεργο:

Είχα να το δουλέψω σχεδόν δυο μήνες. Ολο αυτό τον καιρό η μπαταρία ήταν έξω και περίπου 80% φορτισμένη. Μόλις ξαναπήρα το κινητό το έβαλα να φορτίσει πλήρως και εδώ και 2,5 μέρες είναι ακόμα στο 79% (οχι με βαριά χρηση βέβαια). Και με 3g ανοιχτο που και που...

Αυτό με official rom και radio.

Λέτε να σημαίνει κάτι αυτό? Μήπως είναι στα τελευταία του και αποδίδει τα μέγιστα?

Α ναι μωρέ, το καινούριο netbook της toshiba.

Αυτό το θηρίο κάνει το iphone μου να φαίνεται μινιατούρα...

Πριν 2 ώρες γύρισα από Λονδίνο. Εννοείται ότι έψαξα το TG01. Πουθενά όμως. Κανείς δεν το ήξερε καν. Μόνο σε ένα κατάστημα στο Stratford (orange αν θυμάμαι καλά) είχαν ένα dummy.

Αυτό που ήθελα το είδα (μετά λύπης). Είναι τεράστιο γμτ. Δεν παλεύεται το μέγεθος του.

Το TP μου έμοιαζε παιχνιδάκι μπροστά του.

Άντε να δούμε ποιό θα είναι το επόμενο... :(

Κωνσταντίνος

Παίδες ποιο είναι το original SPL που έχει το TP ; Σαν καλός *μπιπ* δεν πρόσεξα πριν ορμήξω με το κεφάλι και κάνω HardSPL, και στους XDA κυκλοφορούν δύο εκδόσεις... Και αν χρειαστεί καμιά αντιπροσωπεία, μην την πατήσω από τέτοιο λάθος ! :p

Δυο? Δεν τα εχω προσεξει..... εγω οταν επανεφερα το κινητο στην αρχικη κατασταση ακολουθησα τις οδηγειες που λεει κατω απο το πως κανεις hardspl. Παντως αν αντιμετωπισεις προβλημα, πες μου να σε βοηθεισω. Ειναι απλη η διαδικασια.....

Θενκ γιου alex :)

Προς το παρόν δεν το κάνω ακόμα, αλλά αν και όταν χρειαστεί, αν κολλήσω πουθενά θα σου πω !

• Administrators
Παίδες ποιο είναι το original SPL που έχει το TP ; Σαν καλός *μπιπ* δεν πρόσεξα πριν ορμήξω με το κεφάλι και κάνω HardSPL, και στους XDA κυκλοφορούν δύο εκδόσεις... Και αν χρειαστεί καμιά αντιπροσωπεία, μην την πατήσω από τέτοιο λάθος ! :p

1.90.0000

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=410150

Φρόντισε να περάσεις την official 1.90.401.1 πρώτα όμως, μετά το το stock spl και μετά την τελευταία επίσημη 5.05.401.1 αν θέλεις.

Modpic.gif