maglaras Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Το προβλημα με την καταναλωση της μνημης ποτε δεν με απασχολουσε, ετσι κ' αλλιως την εχουμε περίσσια. Αυτο με τη μπαταρια ειναι πραγματικα ενα θεμα....... !!!! Ελεγα να δοκιμασω τα 6.5 και να βαλω την PROven 4.x rom, μιας και μου ειχε αφήσει πολυ καλες εντυπωσεις απο την 3.2. Απο την αλλη ομως εχω βαρεθει να flashαρω καθε εβδομαδα και να στηνω απο την αρχη για "ψύλλου πήδημα", οπότε λεω να περιμενω λιγο ακομα... Αρκετά καλη και η PROven εχω δοκιμασει την 4,1 (τωρα ειναι στιν 4,3) με τον τροπο που ηταν στιμενη νομιζες οτι ειχες wm6,1 απλά έμεινα με την NRG. Αυτήν την εβδομάδα λέω να μην φλασάρω το έχω παρακανει πάνω απο 2η φόρτιση δεν εχω κρατίσει καμία :p Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Το προβλημα με την καταναλωση της μνημης ποτε δεν με απασχολουσε, ετσι κ' αλλιως την εχουμε περίσσια. Αυτο με τη μπαταρια ειναι πραγματικα ενα θεμα....... !!!! Βασικα πιστευω οτι αυτα τα δυο κατα καποιο τροπο συνδεονται και οταν εχεις πολυ ραμ σε χρηση τρως και περισσοτερη μπαταρια αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Ξερει κανεις να μας πει τι παιζει με αυτο το θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Ρε παιδια η συσκευη μου εχει ενα μικρο χτυπημα στην αριστερη γωνια την οποια ουτε καταλαβα ποτε εγινε και πως. Υπαρχει περιπτωση αυτο να εχει επιρρεάσει την εγγυηση? Γενικα τι παιζει με την εγγυηση, ποτε σταματαει να ισχυει? Πες οτι μου τρωει μια γερη σαβουρα και παθαινει μονο εξωτερικες φθορες, εκει τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTER1706 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 @ alex2539 Στο κινητό είναι περασμένο το destinator αλλά τελικά ο athanaso ήξερε την λύση. Όσον αφορά την εγγύηση, μου φαίναται λογικό (χωρίς να μου έχει τύχει) να στο βγάλουν εκτός εγγύησης γιατί κάλιστα το χτύπημα μπορεί να θεωρηθεί αιτία του προβλήματος. Εκτός και αν μπορεί αν αποδειχθεί (ή είναι πολύ σωστοί απεναντί σου κ στο πουν οι ίδιοι) ότι η αιτία του προβλήματος δεν έχει άμεση σχέση με την πτώση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 μακάρι ο NRG να αγοράσει κανα D2 να δούμε καμιά φοβερή μέρα :) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη: GPS Hotfix for HTC Touch Pro Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 μακάρι ο NRG να αγοράσει κανα D2 να δούμε καμιά φοβερή μέρα :) Δε χρειάζεται να αγοράσει τη συσκευή για να φτιάξει rom. Μαζευτείτε εκει λίγα ατομα και πείτε του το. Το εχει ξανακάνει και με αλλες συσκευές νομίζω όπως το diamond και το hd και αν θυμάμαι καλά μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο και για το xperia. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη: GPS Hotfix for HTC Touch Pro Είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό οτι η htc θα εβγαζε κάτι τέτοιο, αλλά δεν περίμενα να είναι αλήθεια. Θα το δοκιμάσω μιας και αυτή τη στιγμή είμαι με την original rom και radio. Τώρα με τις coocked rom δεν νομίζω να είναι απαραίτητο, αλλά αυτό θα δείξει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 ...μιας και αυτή τη στιγμή είμαι με την original rom και radio. Ε, τώρα σειρά μου να ρωτήσω :p Υπήρχε συγκεκριμένος λόγος που γύρισες πίσω στο original radio ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Απλώς σκεφτόμουν να το στείλω για service και το εχω φέρει όλο σε εργοστασιακή κατάσταση. Kαι κανα δυο φορές που μπορούσα να πάω στην ace hellas ειχα περασμένη coocked ρομ. Ε αυτή τη φορά λέω να "αρπάξω την ευκαιρία". Αν και βλέπω να χώνω βαθιά το χέρι στην στέπη:( Όσων αφορά το BatteryStatus / HomeScreen++ αυτή τη στιγμή μου βγάζει αυτά τα αποτελέσματα: * 2G σήμα : Μέση τιμή 64% (3g δεν πιάνω εδώ) * Κατανάλωση : Μέσες τιμές 63mA / 264mW Με διάρκεια μπαταρίας με το ζόρι τις 2 μέρες και μετρια χρήση ( λίγο wifi, λίγο τηλέφωνο, λίγα μηνύματα, κανα δυο soft reset, κάθε 4 ώρες αυτόματο download mail με gprs.) Αυτό όμως που παρατήρησα ειναι πως η χρήση της cpu παιζει συνέχεια απο 1 εως 14% και αρκετές φορές είναι 100% Φαντάζομαι θα είναι λόγο των today plug in που έχω στο manila today page. Έχω αυτά με τη σειρα: Resco phone today weather panel eortologio Tasksplus Homescreen plusplus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Απλώς σκεφτόμουν να το στείλω για service και το εχω φέρει όλο σε εργοστασιακή κατάσταση. Kαι κανα δυο φορές που μπορούσα να πάω στην ace hellas ειχα περασμένη coocked ρομ. Ε αυτή τη φορά λέω να "αρπάξω την ευκαιρία". Αν και βλέπω να χώνω βαθιά το χέρι στην τσέπη:( Τι έπαθε και θέλεις service ; Ελπίζω να μην μπλέξεις πολύ, γιατί ακούω και ιστορίες φρίκης για την υποστήριξη της ACE... που με ανησυχούν κι εμένα στην περίπτωση που η συσκευή ή η μπαταρία μου έχουν τελικά πρόβλημα. Ευτυχώς 2,5 χρόνια με το TyTN δεν τους χρειάστηκα ποτέ, οπότε δεν έχω εμπειρία... Όσων αφορά το BatteryStatus / HomeScreen++ αυτή τη στιγμή μου βγάζει αυτά τα αποτελέσματα: * 2G σήμα : Μέση τιμή 64% (3g δεν πιάνω εδώ) * Κατανάλωση : Μέσες τιμές 63mA / 264mW Με διάρκεια μπαταρίας με το ζόρι τις 2 μέρες και μετρια χρήση ( λίγο wifi, λίγο τηλέφωνο, λίγα μηνύματα, κανα δυο soft reset, κάθε 4 ώρες αυτόματο download mail με gprs. Ευχαριστώ πολύ που έκανες το τεστ ! Πραγματικά με βοηθάει πολύ. Γιατί η κατανάλωση είναι ακριβώς ίδια με τη δική μου (και νομίζω οι αναφορές του HS++ είναι αξιόπιστες). Άρα αν το δικό σου βγάζει 2 μέρες με μέτριο σήμα & μέτρια χρήση, ενώ το δικό μου ...12-15 ώρες με παρόμοιο σήμα αλλά ελάχιστη (σχεδόν καθόλου !) χρήση, και με ίδια κατανάλωση, τότε πολύ πιθανό να πάσχω, "απλώς", από μπαταρία. Από το serial# της συσκευής μου (HT833xx) υποθέτω ότι μάλλον είναι αρκετά παλιό κομμάτι που καθόταν μήνες στο ράφι, μπορεί να έχει παίξει κι αυτό το ρόλο του στην μπαταρία. Αυτό όμως που παρατήρησα ειναι πως η χρήση της cpu παιζει συνέχεια απο 1 εως 14% και αρκετές φορές είναι 100% Φαντάζομαι θα είναι λόγο των today plug in που έχω στο manila today page. Έχω αυτά με τη σειρα: Resco phone today weather panel eortologio Tasksplus Homescreen plusplus Πολύ πιθανό να δουλεύει κάθε λίγο το weather panel. Αν είναι ρυθμισμένο να κάνει αυτόματα update όποτε βρει σύνδεση internet, τότε ελέγχει συνεχώς : "έχω σύνδεση ; μπα, όχι ακόμα... Μήπως τώρα ; μπα, ούτε τώρα..." :) Επίσης με το eortologio (today plugin) παλιότερα είχα διάφορα προβλήματα, και είχα πάψει να το χρησιμοποιώ, ίσως κάτι να κάνει και αυτό. Εγώ στο MTP έχω μόνο Homescreen++ και Tasks+, και αν το αφήσω να ηρεμήσει, η CPU παίζει κάπου στο 0-3%, όχι παραπάνω. Μήπως κανένα light sensor, τίποτα τέτοιο ; Εγώ για auto backlight έχω βάλει το Lumos, που δεν "καίει" σχεδόν τίποτα. Και πάλι ευχαριστώ φίλε για το τεστ, βοηθάει να βγάλω κάποια άκρη. Καλή μας τύχη και τους δύο με την ACE :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Τι έπαθε και θέλεις service ; Ελπίζω να μην μπλέξεις πολύ, γιατί ακούω και ιστορίες φρίκης για την υποστήριξη της ACE... που με ανησυχούν κι εμένα στην περίπτωση που η συσκευή ή η μπαταρία μου έχουν τελικά πρόβλημα. Ευτυχώς 2,5 χρόνια με το TyTN δεν τους χρειάστηκα ποτέ, οπότε δεν έχω εμπειρία... Απλώς εχω αυτό το θέμα με το χαλαρό πληκτρολόγιο που το έχουν αρκετοί και με ενοχλεί αρκετά, χωρίς να είναι τίποτα ιδιαίτερο. Έχω επίσης αυτό το μικρό σημαδάκι στη γωνία, το οποίο δεν διακρίνεται και πολύ. Εγώ απλώς θα το πάω για το πληκτρολόγιο και θα δω αν το καλύπτει η εγγύηση (που κανονικά θα έπρεπε μιας και ήταν απο την αρχή ετσι:mad:). Αν μου το καλύψουν, για το σημάδι θα κάνω τον κινέζο και το φτιάχνω άλλη φορά (ελπίζω να μην είναι κανείς της ACE εδώ και διαβάζει τώρα:p). Διαφορετικά θα το αφήσω και για τα δυο και θα πληρώσω. Ευχαριστώ πολύ που έκανες το τεστ ! Πραγματικά με βοηθάει πολύ. Γιατί η κατανάλωση είναι ακριβώς ίδια με τη δική μου (και νομίζω οι αναφορές του HS++ είναι αξιόπιστες). Άρα αν το δικό σου βγάζει 2 μέρες με μέτριο σήμα & μέτρια χρήση, ενώ το δικό μου ...12-15 ώρες με παρόμοιο σήμα αλλά ελάχιστη (σχεδόν καθόλου !) χρήση, και με ίδια κατανάλωση, τότε πολύ πιθανό να πάσχω, "απλώς", από μπαταρία. Από το serial# της συσκευής μου (HT833xx) υποθέτω ότι μάλλον είναι αρκετά παλιό κομμάτι που καθόταν μήνες στο ράφι, μπορεί να έχει παίξει κι αυτό το ρόλο του στην μπαταρία. Πιστεύω με τον καιρό θα στρώσει. Κάπως έτσι ήταν και η δικιά μου στις αρχές. Απο μια ματιά που έριξα εγώ έχω HT839xxxxx. Αυτό σημαίνει οτι έχω πιο καινούρια συσκευή? Πολύ πιθανό να δουλεύει κάθε λίγο το weather panel. Αν είναι ρυθμισμένο να κάνει αυτόματα update όποτε βρει σύνδεση internet, τότε ελέγχει συνεχώς : "έχω σύνδεση ; μπα, όχι ακόμα... Μήπως τώρα ; μπα, ούτε τώρα..." :) Επίσης με το eortologio (today plugin) παλιότερα είχα διάφορα προβλήματα, και είχα πάψει να το χρησιμοποιώ, ίσως κάτι να κάνει και αυτό. Εγώ στο MTP έχω μόνο Homescreen++ και Tasks+, και αν το αφήσω να ηρεμήσει, η CPU παίζει κάπου στο 0-3%, όχι παραπάνω. Μήπως κανένα light sensor, τίποτα τέτοιο ; Εγώ για auto backlight έχω βάλει το Lumos, που δεν "καίει" σχεδόν τίποτα. Και πάλι ευχαριστώ φίλε για το τεστ, βοηθάει να βγάλω κάποια άκρη. Καλή μας τύχη και τους δύο με την ACE :rolleyes: Και εγώ ενα απο τα δυο πιστεύω πως είναι. Ειδικά το eortologio και χωρις το MTP εκανε κατι κολπάκια. Κατι εναλλακτικό για αυτο υπάρχει? Για auto backlight έχω το δικο του. Το lumos το είχα δοκιμάσει παλιότερα και δεν μου φάνηκε να κάνει δουλειά Πάντως και το MTP πρέπει να εχει το ρόλο του στην κατανάλωση!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Πιστεύω με τον καιρό θα στρώσει. Κάπως έτσι ήταν και η δικιά μου στις αρχές. Μακάρι ! Θα δω πώς θα πάει, και "βλέποντας και κάνοντας". Τουλάχιστον ηρεμώ κάπως αφού μάλλον καταλήγω στο ότι είναι καθαρά θέμα της συγκεκριμένης μπαταρίας και όχι της συσκευής. Απο μια ματιά που έριξα εγώ έχω HT839xxxxx. Αυτό σημαίνει οτι έχω πιο καινούρια συσκευή? Λογικά, ναι. Και εγώ ενα απο τα δυο πιστεύω πως είναι. Ειδικά το eortologio και χωρις το MTP εκανε κατι κολπάκια. Κατι εναλλακτικό για αυτο υπάρχει? Μόνη εναλλακτική είναι νομίζω το Hellenic Calendar του Δημήτρη Παπαδημητρίου. Δεν έχει βέβαια today plugin, οπότε άνετα μπορεί να σου ξεφύγει κάποια γιορτή αν δεν θυμάσαι να ελέγχεις π.χ. κάθε πρωί... Αλλά από τα προβλήματα του eortologio today plugin, καλύτερα ! Για auto backlight έχω το δικο του. Το lumos το είχα δοκιμάσει παλιότερα και δεν μου φάνηκε να κάνει δουλειά Εγώ νομίζω ότι κάνει δουλειά, και πολύ καλή. Βέβαια αυτά είναι υποκειμενικά. Για μένα, αν το "στήσεις" όπως θέλεις, μετά είναι πολύ καλό. Το ενσωματωμένο σύστημα ήταν πάντα πολύ φωτεινό (δηλαδή κρατάς 2 μέρες και με πολύ φωτεινότερη οθόνη ;! Με τον πόνο μου παίζεις :p) Πάντως και το MTP πρέπει να εχει το ρόλο του στην κατανάλωση!!!! Ίσως και όχι ! Έκανα τις ίδιες μετρήσεις χωρίς καθόλου TF3D, και μόνο με το HS++ στο Today, και τα αποτελέσματα ήταν ακριβώς τα ίδια. Εκτός αν ισχύει αυτό που έχω διαβάσει αλλού, ότι ακόμα και αν απενεργοποιήσεις το TF3D από το Today, αυτό εξακολουθεί να τρέχει κατά κάποιον τρόπο, έτσι κι αλλιώς (μόνη λύση, λένε, είναι οι cooked ROMs που δεν το έχουν καν από την αρχή). Δεν το έχω ψάξει περισσότερο όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Εγώ για auto backlight έχω βάλει το Lumos, που δεν "καίει" σχεδόν τίποτα. Αν βρείτε καμιά "κουλή" μετάφραση ή λείπει τίποτα στο Lumos, πέστε μου να τη διορθώσω. Έχω κάνει την μετάφραση αλλά από τότε έχουν βγει 2-3 νεότερες εκδόσεις και αυτή τη στιγμή δεν το έχω "φορωμένο". Τώρα που το θυμήθηκα θα το ξαναρίξω, αν και δεν έχω πρόβλημα μπαταρίας. Μόνη εναλλακτική είναι νομίζω το Hellenic Calendar του Δημήτρη Παπαδημητρίου. Δεν έχει βέβαια today plugin, οπότε άνετα μπορεί να σου ξεφύγει κάποια γιορτή αν δεν θυμάσαι να ελέγχεις π.χ. κάθε πρωί... Αλλά από τα προβλήματα του eortologio today plugin, καλύτερα ! Αν βάλεις το calendar στην Today μια χαρά τις βλέπεις τις γιορτές. Ακόμα καλύτερα με το Today Agenda (free) http://www.freewarepocketpc.net/img2/todayagenda.gif Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel123 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Καλησπερα σας Νέος κάτοχος και είμαι έτοιμος να το σουτάρω στο τοίχο.Ειναι αδύνατο να διαβάσω 286 σελίδες οπότε κάποιες ερωτήσεις 1)Τις επαφες τις εχω στην σιμ αλλα διαβαζει μεχρι 6 χαρακτηρες 2)Πως καταλαβαίνω αν εχω παλιά ρομ και firmware για να κανω update και να διορθωθούν και τα σμς στα 160 3)Πως μηδενίζω την διαρκεια εισερ/εξερχ κλησεων 4)Γίνεται να αλλάξω την κατω σειρα του 3d 5)Μπορώ να αλλάξω τα 2 κάτω πλήκτρα αριστερά τηλέφωνο δεξιά προγράμματα 6)μπορω να προσθέσω η αφαίρεσω κατω απο το κεντρικο μεγαλο ρολοι εκτος απο το ιστορικο-ημερολογιο Ειχα το ΜΙΟ Α701 αλλα ολα τα παραπάνω ηταν πολυ πιο ευκολα Thanks Παράθεση FIGE ILIE MOU XIONAKI ELA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Καλησπερα σας Νέος κάτοχος και είμαι έτοιμος να το σουτάρω στο τοίχο.Ειναι αδύνατο να διαβάσω 286 σελίδες οπότε κάποιες ερωτήσεις 1)Τις επαφες τις εχω στην σιμ αλλα διαβαζει μεχρι 6 χαρακτηρες 2)Πως καταλαβαίνω αν εχω παλιά ρομ και firmware για να κανω update και να διορθωθούν και τα σμς στα 160 3)Πως μηδενίζω την διαρκεια εισερ/εξερχ κλησεων 4)Γίνεται να αλλάξω την κατω σειρα του 3d 5)Μπορώ να αλλάξω τα 2 κάτω πλήκτρα αριστερά τηλέφωνο δεξιά προγράμματα 6)μπορω να προσθέσω η αφαίρεσω κατω απο το κεντρικο μεγαλο ρολοι εκτος απο το ιστορικο-ημερολογιο Ειχα το ΜΙΟ Α701 αλλα ολα τα παραπάνω ηταν πολυ πιο ευκολα Thanks 1) Εαν δεν κανω λαθος αυτος ειναι περιορισμος της SIM δεν εχει σχεση με την συσκευη 2) Start-> Settings -> System -> Device info. εκει βλεπεις ποια ROM και ποιο Radio εχεις. Εαν εχεις συσκευη απο ACE Hellas ήδη γραφεις με 160 χαρακτιρεσ στα SMS εαν όχι τότε απλα πρέπει να περάσεις καποιο άλλο πληκτρολογιο, εγω έχω βολευτεί με το Fingerkeyb 2.1 πολυ ευκολο στην χρηση και εχει και τουσ 160 χαρ. στα SMS. 3) Αυτό μαλλον δεν γiινεται (εχω κανει του κοσμου τα φλασαρισματα και αυτο εκει δεν επιρεαζεται) αλλα ασ πει και κανενας αλλος για σιγουρια. 4) Diamond TF3D Config 0.6.7 εαν εχεισ το TF3D v1 για το TF3D του TP2 εχει στις ρυθμισεις του καρτελα γι αυτο που θες. 5) softkey manager 6) nop .... Παντως πρεπει να αριχσεις να διαβαζεις σιγα σιγα το "thread" εαν θες να μαθεις ολες τισ δυνατοτιτες του PRO αλλα και του TF3D μιας και ειναι κατι νεο. Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buluba89 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Σε περιπτώση που έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα το οποίο είχα εγώ ,δλδ κολημένες εικόνες στο κάτω μέρος της οθόνης που φευγεί με την ώρα μαλλον βρήκα την λύση. Αγόρασα καινούρια μπαταρία την http://www.expansys-usa.com/d.aspx?i=177759 και απο τότε που την έβαλα δεν ξαναεμφανίστηκαν. Επίσης όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει την μπαταρία λογω μεγαλύτερης χωρητικότητας , αξίζει αλλά δεν είναι και τρελή η διαφορά σε αυτονομία τα 150 mah, απλώς μετά απο μια δυσκολη μέρα αντί να είναι στο 30% είναι πχ στο 50%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Αυτή η μπαταρία δίνει όγκο στη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buluba89 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Αυτή η μπαταρία δίνει όγκο στη συσκευή? Οχι :D, γι αυτο πηρα αυτη. Σε περιπτωση που το σκεφτεσαι ομως προειδοποιω οτι σε μενα εκανε καμια 20αρια μερες να μου ρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Πόσο σου βγήκε το συνολικό κόστος? 20 μέρες να έρθει?:wacko: Θα έχω αλλάξει 10 συσκευές μέχρι τότε...:p Δηλαδή όταν βάζεις την παλιά μπαταρία σου εμφανίζεται πάλι το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 ρε παιδια εχω αρχισει τον τελευταιο καιρο και παιζω με τις ρομ εχω δοκιμασει την energy 3.0 win 6.5 και του shep τα 6,5 πιο ομορφα ηταν τα 2α για πειτε καμια ιδεα για 6,5 σκεφτομαι να βαλω κατι και να το κρατησω α επισης με την energy εχω πολυ καλο χρονο fix gps με οποιο προγραμμα και να βαλω καμια ελληνικη 6,5 δεν παιζει ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Δε δοκιμάζεις και την τελευταία PROven ρομ? Γενικά είναι πολύ καλές οι ρομ του. Η 3.2 και η τελευταια σε 6.1 μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Δεν ξέρω τι κάνει με τα 6.5 αλλά δεν διαβάζω και κάτι αρνητικό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillGS Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Θελω να αντικαταστησω το μαμα screen protector του ΤΡ και ειμαι αναμεσα στα προιοντα της zagg (invisible shield) και της martin fields. Εχει κανεις εμπειρια με καποιο απο τα παραπανω? Αν οχι, μπορειτε να προτεινετε καποιo αλλo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Δεν εχω καμια εμπειρια με screen protectors αλλά αυτο που θελω να πω ειναι πως αυτο που εχει μεσα η htc πρεπει να ειναι απο τα χειροτερα. Οταν το αλλαξα με αυτο της brando ηταν σα να αλλαζα οθονη σε θεμα ευαισθησιας..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 ρε παιδια απο ελλαδα brando που βρισκουμε εχω παρει κατι screen protector απο eshop αλλα ειναι σχεδον σαν τα μαμα οσο για την proven εχει στα σκαρια την 4,3 οποτε ας περιμενω λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Στο http://www.play247.gr ειχε, αλλα τιμες φαρμακι!!!!!! 20 ευρώ το ενα.......!!!!! Η 4.3 πρεπει να ειναι έτοιμη και να εχει γινει λαθος στο ονομα. Αν δεις εχει δυο φορες την 4.2, ασε που απο μια ματια που εριξα αρκετοι λενε οτι εχουν φλασαρει την 4.3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts