Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι εννοείς τα τίναξε; :blink:

Και πως θα περάσεις cooked ROM σε συσκευή που τα έχει "τινάξει"; :confused:

Μαλλον ενοει οτι του πεταξε τα ματια οξω και σερνεται και μιας που θα κανει hard reset λεει να δοκιμασει και καμια cooked rom...:confused:

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ακριβώς αυτό εννοώ χρειάστηκε να του κάνω ένα Hard-Reset επειδή κρασαρε και επί την ευκαιρία λέω να του περάσω καμιά άλλη νεότερη Rom..

Ποια μου προτείνεται?

• Administrators
Ακριβώς αυτό εννοώ χρειάστηκε να του κάνω ένα Hard-Reset επειδή κρασαρε και επί την ευκαιρία λέω να του περάσω καμιά άλλη νεότερη Rom..

Ποια μου προτείνεται?

Εάν διαβάσεις λίγο πιο πάνω θα δεις κάποιες αξιόλογες προτάσεις. Έχε στο νου σου ότι πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου για να περάσεις unofficial ROM κάτι που σημαίνει απώλεια της εγγύησης μέχρι να επαναφέρεις την official ROM και να το ξανακλειδώσεις. Γιαυτό καλό διάβασμα και προσοχή πριν προβούμε σε οποιαδήποτε κίνηση.

Modpic.gif

Σε ευχαριστώ πολύ athanaso77 θέλω να σε ρωτήσω όταν λες unlocking εννοείς ότι πρέπει να πληρώσω σε κάποιον για να μου δώσει έναν unlocking code. H εννοείς το Ηard-Spl?

Άρα από ότι βλέπω προορίζομαι για την νέα Rom που έχει βγάλει η Htc.Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να κάνω αλλαγή και σε Rom k Radio?

• Administrators
όταν λες unlocking εννοείς ότι πρέπει να πληρώσω σε κάποιον για να μου δώσει έναν unlocking code. H εννοείς το Ηard-Spl?

Hard SPL = CID unlock της συσκευής έτσι ώστε να είναι ξεκλειδωμένη να δεχθεί οποιαδήποτε ROM προβλέπεται για τη συγκεκριμένη συσκευή (official & unofficial).

Άρα από ότι βλέπω προορίζομαι για την νέα Rom που έχει βγάλει η Htc.

Ποια νέα ROM έχει βγάλει; :confused: Μία έχει βγάλει και είναι αυτή που φορά η συσκευή σου.

Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να κάνω αλλαγή και σε Rom k Radio?

Οι official ROMs της HTC περιέχουν και το official Radio. Δεν χρειάζεται να βάλεις κάτι άλλο.

Modpic.gif

Yπάρχουν και αυτες

HTC 1.02.25.19 52.33.25.17 1.02.25 V522520

HTC 1.02.25.28 52.33.25.17W 1.02.25 V522521

HTC 1.08.25.20M1 52.44.25.24U 1.08.25 V522519

Λογικα η τελευταια 8α ειναι και η νεοτερη..

• Administrators
Τα συγκεκριμένα που παραθέτεις είναι εκδόσεις Radio μόνο και όχι ROM. Μάλιστα η τελευταία στη λίστα σου δεν είναι καν για το Pro που σημαίνει ότι για να την περάσεις πρέπει να κάνεις security unlock τη συσκευή, κάτι που δεν σου το προτείνω. Διάβασε λίγο καλύτερα πριν βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Modpic.gif

• Administrators
Τοτε λεω επανω στην Rom που εχω να βαλω την Radio HTC 1.02.25.28 αυτο ελπιζω να ειναι το σωστο!

Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου μόνο για αυτό; Έχεις πρόβλημα με το σήμα, wifi, gps και τα σχετικά; Γιατί μόνο εκεί καταλαβαίνεις τη διαφορά στο radio.

Modpic.gif

Κάτσε αφού είναι της Htc γιατί να χρειαστώ Hard-Spl?

Λοιπόν κοίταξε τι έχει παιχτεί..Στην Rom αυτή που είχα ήθελα να βάλω ελληνικά πάση θυσία..Τέλος πάντων βρήκα το Pack της Ace-Hellas χρησιμοποίησα και ένα Tweak,του τα πέρασα όλα καλά όμως στο τέλος είχα προβλήματα..Πάω να του κάνω Hard-Reset και έχει εγκατασταθεί το Pack της Ace-Hellas και μου κάνει επανεκκίνησεις στο Touch Pro τέλος πάντων πάλι βρήκα τρόπο να διαπεράσω και τα Reset και μπήκα στο Menuκαι πρέπει τώρα να του βάλω απο την αρχή η την ίδια Rom η καμιά νεότερη αφού το κάνω που το κάνω. Εδω χρειάζομαι βασικά την βοήθεια για να δούμε ποια θα ήταν η καλύτερη..

Εσυ ποια του έχεις πάνω? Τι μου προτείνεις να κάνω?

• Administrators

Επίσημα δεν έχει συνοδεύσει τη συσκευή σου. Συνεπώς είναι παράνομη μιας και πρόκειται για extracted Radio της Ισπανικής (αν θυμάμαι καλά) ROM.

Η συσκευή σου είναι ελληνικά της ACE Hellas; Εάν ναι... δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Εάν παρουσιαστεί κάτι θα σου το λύσουν τα παιδιά της ACE. Εάν όχι όμως απλά ξεχνάς τα ελληνικά της ACE.

Εγώ δεν έχω να προτείνω κάτι το καινοτόμο... hard reset και προσοχή τι εγκαθιστούμε. Εάν εξακολουθεί να κάνει restart... επίσκεψη στο service.

Modpic.gif

Αν περάσω νέο radio θα πρέπει να ξαναπεράσω και μια ROM ξανά ή όχι;

Η απορία μου δλδ είναι αν το να περάσω το radio μετά την ROM δημιουργεί προβλήματα στην λειτουργία του τηλεφώνου.

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

• Administrators
To Radio einai aneksartito apo ti ROM. Den allilosyndeontai oson afora tin egkatastasi tous. Me tin allagi tou Radio den epireazontai oi ypoloipes leitourgies tis syskevis ektos aftwn pou epireazei to Radio, opws ti dynami lipsis simatos apo ton provider kai se orismenes periptwsei... to sima GPS.

Modpic.gif

Ρε παιδιά, με έχει τρελάνει αυτο το HTC...

Αυτή την φορά το πρόβλημα έχει να κάνει με την κάρτα μνήμης...

για κάποιον λόγο ονομάστηκε απο μόνη της \Storage Card2 (απο \Storage Card)

Και έχω πρόβλημα με το 90% των εφαρμογών, πως είναι δυνατών να αλλάξω το όνομα της κάρτας πάλι?

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Ρε παιδιά, με έχει τρελάνει αυτο το HTC...

Αυτή την φορά το πρόβλημα έχει να κάνει με την κάρτα μνήμης...

για κάποιον λόγο ονομάστηκε απο μόνη της \Storage Card2 (απο \Storage Card)

Και έχω πρόβλημα με το 90% των εφαρμογών, πως είναι δυνατών να αλλάξω το όνομα της κάρτας πάλι?

Δοκίμασε αυτό (source: xda-devs):

How to fix this:

1) Remove your SD card

2) Make a folder called "Storage Card2" (or "Storage Card 2" - whatever windows was calling the SD card...)

3) Re-insert your SD Card

4) The SD Card should now be called "Storage Card" and you can delete the extra folder we created in step 2

Enjoy!

Το ίδιο πρόβλημα είχα αραιά και που στο 9000 μου, συνήθως όταν ενεργοποιούσα την αποθήκευση μηνυμάτων/email στην κάρτα.

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Πραγματικά ώρες ώρες κάνουν κάτι κουλά αυτά τα windows mobile! Συνήθες ένα soft-reset τα επαναφέρει. Άλλες φορές όμως χρειάζεται κάτι παραπάνω. Εγώ προχθές αντιμετώπισα το πρόβλημα με το hardware keyboard που ανέφερες παραπάνω tron13. Με ένα soft-reset έφτιαξε. Βέβαια κατέβασα το cab που έχεις ανεβάσει και το πέρασα στην sd card για κάθε ενδεχόμενο.

Πάντως όσα και να είναι τα προβλήματα, δεν αλλάζω τα htc με τπτ!

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

• Administrators
Σε γενικές γραμμές πάντως η συσκευή δουλεύει απροβλημάτιστα. Μου κάνει εντύπωση που μιλάς για προβλήματα. Μήπως να κάνεις ένα hard reset και να στήσεις τη συσκευή από την αρχή;

Modpic.gif

Καλησπερα, μετα απο πολυ διαβασμα κι εγω εχω φερει τη HTC μου στα μετρα μου.

Γενικα δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα, αφησα την αρχικη ROM και απο GPS και WiFi μια χαρα ολα. Το προβλημα που εχω είναι με την ποιότητα στο τηλέφωνο.

Το σημα είναι γενικά κάπως χαμηλό συνήθως (ενω δεν θα έπρεπε-το συγκρίνω με την παλιά μου συσκευή Μοτο Α1200) αλλά και η ποιότητα είναι κι αυτή εξίσου χαμηλή. Τι μπορώ να κάνω γι αυτό. Δεν θέλω να μπώ στη διαδικασία αλλαγής ΡΟΜ ή σε κάτι ιδιαίτερα περίπλοκο.

Ξέρει κανείς να μου απαντήσει στην εξής απορία;

Όταν ξεκινά το raphael εμφανίζεται μια μαύρη οθόνη που στην κάτω δεξιά γωνία έχει κάτι αριθμούς. Ο ένας είναι η έκδοση της ROM, o άλλος είναι η έκδοση του radio, ο τρίτος αριθμός τι είναι;

Επίσης στην κάτω αριστερή γωνία βλέπω και ένα κόκκινο "U". Αυτό τι είναι;

Καλησπερα, μετα απο πολυ διαβασμα κι εγω εχω φερει τη HTC μου στα μετρα μου.

Γενικα δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα, αφησα την αρχικη ROM και απο GPS και WiFi μια χαρα ολα. Το προβλημα που εχω είναι με την ποιότητα στο τηλέφωνο.

Το σημα είναι γενικά κάπως χαμηλό συνήθως (ενω δεν θα έπρεπε-το συγκρίνω με την παλιά μου συσκευή Μοτο Α1200) αλλά και η ποιότητα είναι κι αυτή εξίσου χαμηλή. Τι μπορώ να κάνω γι αυτό. Δεν θέλω να μπώ στη διαδικασία αλλαγής ΡΟΜ ή σε κάτι ιδιαίτερα περίπλοκο.

Εγώ έχω το HD και το PRO. Η γυναίκα μου το ΝΟΚΙΑ Ν81. Σε σύγκριση των λήψεων, είναι περίπου στα ίδια. Μην κοιτάς τι δείχνει το τηλέφωνο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ έχω το HD και το PRO. Η γυναίκα μου το ΝΟΚΙΑ Ν81. Σε σύγκριση των λήψεων, είναι περίπου στα ίδια. Μην κοιτάς τι δείχνει το τηλέφωνο.

Δεν κοιταζω το σημα, παρατηρω πω ακομα και 2 γραμμες να έχω η ποιοτητα επικοινωνίας δεν είναι καθόλου καλή, ήσε σημεία που με αλλο κινητό μπορώ να μιλήσω άνετα με το pro δεν μπορώ. Εχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα? ΤΙ φταίει για αυτό και αν ξερεί κανείς ας βοηθήσει...