tron13 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Ti einai to KEYMAP? Mipws ennoeis to AEKMap? Mporeis na to apegkatastiseis. Den mas eipes omws... ti problima antimetwpizeis? Μου έχει μπερδέψει το Caps lock, το FN και δεν λειτουργούν... ή καλύτερα δεν βρίσκονται στα σωστά πλήκτρα... και κάτι άλλο... γνωρίζει κάποιος τις ρυθμήσεις που χρειάζονται στο GPSTMC.ini του Dest8 για να δει την κεραία; Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Μου έχει μπερδέψει το Caps lock, το FN και δεν λειτουργούν... ή καλύτερα δεν βρίσκονται στα σωστά πλήκτρα... Exeis perasei to swsto layout? γνωρίζει κάποιος τις ρυθμήσεις που χρειάζονται στο GPSTMC.ini του Dest8 για να δει την κεραία; Den synistw ti xrisi tou Dest 8. Exei arketa problimata (akoma) kai den yparxei kanenas logos xrisis tou apo ti stigmi pou Dest 7 doulevei apsoga! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Exeis perasei to swsto layout? Den synistw ti xrisi tou Dest 8. Exei arketa problimata (akoma) kai den yparxei kanenas logos xrisis tou apo ti stigmi pou Dest 7 doulevei apsoga! Ο χάρτης αυτός του 8 λειτουργεί στο 7? Πως το κάνω αυτό με το layout? ποιο είναι το σωστό layout? Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Ο χάρτης αυτός του 8 λειτουργεί στο 7? Fysika. Ton idio xarti pairnoun. Πως το κάνω αυτό με το layout? ποιο είναι το σωστό layout? http://ae.inc.ru/aekmaplayout.php?Language=Greek&Keyboard=40&Format=0&Activation=all Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Fysika. Ton idio xarti pairnoun. http://ae.inc.ru/aekmaplayout.php?Language=Greek&Keyboard=40&Format=0&Activation=all Πρέπει να κατευάσω και κάτι επιπλέον... σωστά? εγώ δεν τον έχω αυτο το ΑΕΚmap... Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Πρέπει να κατευάσω και κάτι επιπλέον... σωστά? εγώ δεν τον έχω αυτο το ΑΕΚmap... Analytitkes odigies (sta ellinika) tha breis edw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Analytitkes odigies (sta ellinika) tha breis edw. Πριν ξενικήσω την διαδικασία του ΑΕΚmap, μήπως να σου πω πως δεν έχω πρόβλημα για ελληνικά στο H/W keyboard... απλά φαντάσου οτι πατάς στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή σου SHIFT KAI 1, 2 και αντι !,@ σου κάνει άλλα πράγματα... Εγω πατώντας το 1 μου ανοίγει το ημορολόγιο ας πούμε. πατάω caps και μου ανάβει το πράσσινο λαμπάκι του FN... πατάω ΤΑΒ και μου πρασινίζει το CAPS.... Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Tote kakws milame gia to AEKMap! :O Afto to problima to eixes apo tin arxi i emfanistike stin poreia? Hard reset exeis kanei katholou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Tote kakws milame gia to AEKMap! :O Afto to problima to eixes apo tin arxi i emfanistike stin poreia? Hard reset exeis kanei katholou? Αυτό το πρόβλημα το είχα απο τότε που έβαλα την ΡΟΜ του romeOS 1.70.3... Τώρα μόλις έβαλα μια άλλη REE... 4.4.5 ή κάπως έτσι λέγεται... Νομίζω πως το πρόβλημα έχει να κάνει με το ότι αυτές η ΡΟΜ είναι απο FUZE μοντέλο... Υ.Γ. απο το HW keyboard δεν μπορώ να χρησημοποιήσω τους αριθμούς που έχει πάνω του. Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Isws tote ontws kati na ginetai me ti ROM. Ellinika pws exeis balei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Αυτό το πρόβλημα το είχα απο τότε που έβαλα την ΡΟΜ του romeOS 1.70.3... Τώρα μόλις έβαλα μια άλλη REE... 4.4.5 ή κάπως έτσι λέγεται... Νομίζω πως το πρόβλημα έχει να κάνει με το ότι αυτές η ΡΟΜ είναι απο FUZE μοντέλο... Υ.Γ. απο το HW keyboard δεν μπορώ να χρησημοποιήσω τους αριθμούς που έχει πάνω του. Συγνώμη για την αναστάτωση φίλε μου.... μόλις έψαξα το thread στο xda, και είδα οτι όντως αυτό είναι το πρόβλημα!!!! Οτι δηλαδή έχει γίνει "ported" η ΡΟΜ του FUZE στο touchPRO... Ανεβάζω ενα CAB για όλους όσους έχουν το ίδιο προβλημα Ελληνικά δεν έχω βάλει... Αλλά τώρα που είδα το ΑΕΚΜΑP θα βάλω.... Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια!!!! Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Δεν νομίζω πως φταίει η ROMeOS 1.70.3 γιατί και εγώ, όπως έχω αναφέρει, αυτή έχω βάλει στο Raphael και δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το hardware keyboard. Όλα δουλεύουν μια χαρά. Απλά το αναφέρω για όσους σκέφτονται να περάσουν αυτή την ROM. Το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στην RRE HTC Fuze ROM Ver 4.4.5 Special Edition που όπως ανέφερε ο tron13 είναι από το Fuze. @ tron13: Σχετικά με την προβολή της ώρας σε 24ωρό format, πάς στα settings, στην καρτέλα system, επιλέγεις τα regional settings και στην καρτέλα time επέλεξε στο time style το "HH:mm:ss" και είσαι κομπλέ! Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Κι όμως... υπάρχουν συγκεκριμένες αναφορές για το εν λόγω πρόβλημα με το πληκτρολόγιο. Απλά δεν συμβαίνει σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Κι όμως... υπάρχουν συγκεκριμένες αναφορές για το εν λόγω πρόβλημα με το πληκτρολόγιο. Απλά δεν συμβαίνει σε όλους. Sorry... έκρινα από εμένα... ... αλλά όταν ο athanaso77 λέει κάτι σχετικό με windows mobile κτλ. τότε δεν έχω λόγο να μην τον εμπιστευτώ :) Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Δεν νομίζω πως φταίει η ROMeOS 1.70.3 γιατί και εγώ, όπως έχω αναφέρει, αυτή έχω βάλει στο Raphael και δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το hardware keyboard. Όλα δουλεύουν μια χαρά. Απλά το αναφέρω για όσους σκέφτονται να περάσουν αυτή την ROM. Το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στην RRE HTC Fuze ROM Ver 4.4.5 Special Edition που όπως ανέφερε ο tron13 είναι από το Fuze. @ tron13: Σχετικά με την προβολή της ώρας σε 24ωρό format, πάς στα settings, στην καρτέλα system, επιλέγεις τα regional settings και στην καρτέλα time επέλεξε στο time style το "HH:mm:ss" και είσαι κομπλέ! Οτι συμβαίνει, συμβαίνει... είναι πολύ σίγουρο γιατί το είχα εγώ μέχρι που έβαλα το cab που υπάρχει λίγο πιο πάνω... την ώρα ακόμα δεν ξέρω πως να την κάνω 24ωρη... αυτο με το HH:mm:ss δεν έκανε την ώρα 24ωρη Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Οτι συμβαίνει, συμβαίνει... είναι πολύ σίγουρο γιατί το είχα εγώ μέχρι που έβαλα το cab που υπάρχει λίγο πιο πάνω... την ώρα ακόμα δεν ξέρω πως να την κάνω 24ωρη... αυτο με το HH:mm:ss δεν έκανε την ώρα 24ωρη Είσαι σίγουρος ότι αντί για hh έβαλες το ΗΗ; Ότι δουλεύει δουλεύει πάντως. Ψάξτο λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTER1706 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 ρε παιδιά κανένα αξιόλογο s/w που να συνεργάζεται με outlook για ενημέρωση calendar, contacts και αρχεία υπάρχει πέρα από το activesync; Μου βγάζει το λάδι το ρημάδι! όποτε θέλει χωρίς λόγο τρώει κολλήματα και δεν δουλεύει σωστά στα xp. edit: μου έβγαζε "86000107 code error" και βρήκα λύση (προς το παρόν) από τα παιδιά στο xda. παραθέτω το link σε περίπτωση που το χρειαστεί και άλλος. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=377823 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Dystyxws to ActiveSync einai monodromos gia ta XP opws kai to WMDC gia ta Vista. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Σήμερα αποφάσισα να το δω και ως gps.... Χρειάζεται κάποια άλλη ρύθμιση για να παίξει το GPS? Εχω δοκιμάσει όλα τα προγράμματα και όλα μου λενε οτι δεν βρίσκουν την κεραία GPS. Μόνο το IGO8 την βρήκε στο πορτ 4 σε ταχ. 19200. και αφού έγραψε οτι την είδε, αμέσως πάλι μου έβγαλε οτι δεν υπάρχει GPS... :mad: Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Tην πρώτη φορά βάλε το GPS Test σε ανοιχτό ουρανό αρκετή ώρα μέχρι να κλειδώσει δορυφόρους. Εάν δεν δεις αποτελεσματική λειτουργία, βάλε αυτά και ξαναδοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Tην πρώτη φορά βάλε το GPS Test σε ανοιχτό ουρανό αρκετή ώρα μέχρι να κλειδώσει δορυφόρους. Εάν δεν δεις αποτελεσματική λειτουργία, βάλε αυτά και ξαναδοκίμασε. Σε ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορα... αλλά το πρόβλημα μου δεν ειναι (ήταν) οτι αργούσε ή οτι δεν έβρισκε δορυφόρους... το πρόβλημα ήταν πως ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ που είχαν σχέση με το gps δεν έβρισκαν την κεραία gps της συσκευής... αλλά αυτό όπως και άλλα πολλά προβήματα λύθηκαν αλλάζωντας ROM... Πάντως μετά απο όοοολες της ρομ που έχω δοκιμήασει όλες αυτες της ημέρες, νομίζω πως η καλύτερες είναι του lantis και του monx. Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Σε ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορα... αλλά το πρόβλημα μου δεν ειναι (ήταν) οτι αργούσε ή οτι δεν έβρισκε δορυφόρους... το πρόβλημα ήταν πως ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ που είχαν σχέση με το gps δεν έβρισκαν την κεραία gps της συσκευής... αλλά αυτό όπως και άλλα πολλά προβήματα λύθηκαν αλλάζωντας ROM... Πάντως μετά απο όοοολες της ρομ που έχω δοκιμήασει όλες αυτες της ημέρες, νομίζω πως η καλύτερες είναι του lantis και του monx. Του monx την εχω κι εγω και μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλη αλλα υστερα απο καποιο καιρο σκισιματος (εχω τη μανια να δοκιμαζω οτι καινουριο προγραμμα βγαινει) γινεται λιγο ασταθης. Του lantis πηγα να τη δοκιμασω ενα βραδυ αλλα ειχε αλλο τροπο εγκαταστασης και κολωσα. Μπορει μηπως καποιος να δωσει αναλυτικες πληροφοριες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Για όλες τις ROMs προτείνω εγκατάσταση μέσω της κάρτας μνήμης και όχι του υπολογιστή. Έτσι μειώνονται οι πιθανότητες να δημιουργήσουμε πρόβλημα στη συσκευή μας, είναι μακράν ασφαλέστερος τρόπος. Γενικότερες οδηγίες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberst3aler Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Γεια σας παιδιά, μόλις μου τα τίναξε το Touch Pro..:cry: ..Και τώρα ψάχνομαι για να βρω τι Rom να του περάσω είχα επάνω την 1.90.401.1WME k Radio 1.02.25.19 Ακούω καλά λόγια για την Romeos .. Τι λέτε να του βάλω τελικά..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Τι εννοείς τα τίναξε; :blink: Και πως θα περάσεις cooked ROM σε συσκευή που τα έχει "τινάξει"; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts