katerini Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Πάντως λογικά τα απλά avi με .srt υπότιτλους θα πρέπει να τα αναπαράγει πολύ καλα! Η απαντηση ειναι εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=167284&page=2 Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris31 Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 H MT technoline sthn Kypro tha to exei telos tou septemvri me ta Ellhnika tou kai ola opws mou ipane. Nomizw 8a perimeno 3-4 meres wste na exo 100% to Ellhniko(europaiko). an ontos ine etsi tha perimeno ke ego giati imoun etimos na to paraggilo apo expansys ke ipa na perimeno ... eftixos pou mpika sto forum ke ida ti egrapses :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Έχεις δίκαιο απλά έχω αρκετά τέτοια avi και σκέφτομαι να γλυτώσω την μεταφορά στον κάτω όροφο που είναι η τηλεόραση και να τα αναπαράγω με το pro. Αν μπορέσεις να δοκιμάσεις κάποια στιγμή... Πάντως λογικά τα απλά avi με .srt υπότιτλους θα πρέπει να τα αναπαράγει πολύ καλα! Καλύτερα πάρε ένα ξεχωριστό φορητό υπολογιστή. Υπάρχουν πλέον και με 200 ευρώ ASUS Eee PC 701 Surf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Έβαλα την panosha pro 1.0 rom, μου φαίνεται ότι είναι πιο γρήγορη από την ROMeoS 1.05. @athanaso: υποστηρίζει UC ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 @athanaso: υποστηρίζει UC ? Όχι. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 @athanaso: υποστηρίζει UC ? Όχι. :rolleyes: Δεν προτείνεις στον Πάνο να το συμπεριλάβει? Φαίνεται πολύ εύκολο και κερδίζουμε χρόνο όταν βάζουμε καινούργια έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Από τη στιγμή που Πάνος δεν είναι κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής δεν είναι τόσο εύκολο να κάνουμε update στη συγκεκριμένη ROM. Χωρίς αυτό βέβαια να αποκλείει το οτιδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Nεα ημερομηνια απο ACE για το pro 10/10...:mad::mad::mad::mad: Θα μας πουν τωρα, λογο της απεργιας... καλα καλα...:lol::lol: 14 μερες καθυστέρηση, ασ'το δεν χρειαζεται καν "predictor"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris31 Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Nεα ημερομηνια απο ACE για το pro 10/10...:mad: Θα μας πουν τωρα, λογο της απεργιας... καλα καλα...:lol::lol: 14 μερες καθυστέρηση, ασ'το δεν χρειαζεται καν "predictor"... pote to exis mathi afto ? an ontos ine etsi edo stin kipro tha theli akomi kamia bdomada na erthi :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris31 Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Nεα ημερομηνια απο ACE για το pro 10/10...:mad::mad::mad::mad: Θα μας πουν τωρα, λογο της απεργιας... καλα καλα...:lol::lol: 14 μερες καθυστέρηση, ασ'το δεν χρειαζεται καν "predictor"... an ise re file pantos toso sigouros abrio to parankelo apo expansys barethika na perimeno Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 an ise re file pantos toso sigouros abrio to parankelo apo expansys barethika na perimeno Εφαγες τον γαιδαρο στην ουρα κολησες;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 an ise re file pantos toso sigouros abrio to parankelo apo expansys barethika na perimeno Σιγουρος δεν ειμαι καθολου για τις 10/10, αλλα τουλαχιστον ετσι λενε αυτοι: http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=10179 :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Εφαγες τον γαιδαρο στην ουρα κολησες;;;; Mονο που αυτος ο γαιδαρος εχει μεγαααααααααααααααλη ουρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Mονο που αυτος ο γαιδαρος εχει μεγαααααααααααααααλη ουρα! Pragmatika den briskw logo giati na perimenei kapoios tin elliniki syskevi alla telospantwn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 εγώ ζω με την αγγλική εδώ και ένα μήνα και δεν κατάλαβα ποτέ τη διαφορά... τα SMS μου είναι όλα Ελληνικά 160 χαρακτήρων, διαβάζω ότι θέλω, γράφω ότι θέλω με τους τόνους και τα διαλυτικά μου ΚΑΙ έχω το πλεονέκτημα (εγώ έτσι το βλέπω) στο λειτουργικό να μη διαβάζω βλακώδεις κατασκευασμένες λέξεις (ένας συνάδελφος μου είπε τις προάλλες άλλη μια αλλά δεν την θυμάμαι) που θέλουν να υποκαταστήσουν την πραγματική γλώσσα της Πληροφορικής τα αγγλικά και τουλάχιστον καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο ποιητής Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Favorites -> Αγαπημένα Μπουχαχαχααχαχαχα...... Προτείνω ένα thread με τις γελοίες μεταφράσεις να λυθούμε στα γέλια. Γιάννη (athanaso77) είναι καλή η ROMeOS² v1.11. Είδα ότι την δοκίμασες. Άντε και ακόμα είμαι με την μαμίσια :-) Hard SPL έχω κάνει αλλά δεν έχω επιλέξει ακόμα rom. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Γιάννη (athanaso77) είναι καλή η ROMeOS² v1.11. Είδα ότι την δοκίμασες. Άντε και ακόμα είμαι με την μαμίσια :-) Hard SPL έχω κάνει αλλά δεν έχω επιλέξει ακόμα rom. H ROMeOS v1.11 einai poly kali (den exei bugs) kai arketa grigori. Perimene omws tin 1.12 pou tha bgalei o hang.tuah me beltiwmeni tin entasi tou ixou. Sta idia poly kala epipeda brisketai kai i kainourgia tou JohanDC, i DCSv15. Oi diafores egkeite se pragmatika proswpiko gousto. Exw pantws entypwsiastei apo to olokainourgio Build 20755 to opoio deixnei na doulevei poly kalytera apo ola ta proigoumena kai kyriws apo ta 20748 & 20753 pou deixnoun na exoun arketa bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Pragmatika den briskw logo giati na perimenei kapoios tin elliniki syskevi alla telospantwn. Για δυο-τρεις βασικους λογους: A) για μια επιδοτηση 320€ + την εκπτωση που παίρνει η συσκευη 160€ περιπου, αρα 480€ συνολικα!!! B) για την εγγυηση μηδεν καμενων πιξελ απο την ace. Kαι τριτον για πιο αμεσο και γρηγορο σερβις σε περιπτωση προβληματος. Aσε που τα ελληνικα μου ειναι απείρως καλυτερα απο τα αγγλικα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 εγώ ζω με την αγγλική εδώ και ένα μήνα και δεν κατάλαβα ποτέ τη διαφορά... τα SMS μου είναι όλα Ελληνικά 160 χαρακτήρων, διαβάζω ότι θέλω, γράφω ότι θέλω με τους τόνους και τα διαλυτικά μου ΚΑΙ έχω το πλεονέκτημα (εγώ έτσι το βλέπω) στο λειτουργικό να μη διαβάζω βλακώδεις κατασκευασμένες λέξεις (ένας συνάδελφος μου είπε τις προάλλες άλλη μια αλλά δεν την θυμάμαι) που θέλουν να υποκαταστήσουν την πραγματική γλώσσα της Πληροφορικής τα αγγλικά και τουλάχιστον καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο ποιητής 160 ΚΑΙ Ελληνικά? :blink: Καλά αυτό ΠΩΣ το έχεις κάνει? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 160 ΚΑΙ Ελληνικά? :blink: Καλά αυτό ΠΩΣ το έχεις κάνει? :worry: Eχω 160€ περιπου μειωση απο την τιμη των 730€ για το εταιρικο πακετο. Θα σου πω ακριβως οταν το παρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Eχω 160€ περιπου μειωση απο την τιμη των 730€ για το εταιρικο πακετο. Θα σου πω ακριβως οταν το παρω. Φίλε μου, για τους 160 Ελληνικούς χαρακτήρες στα sms μιλάω... και όχι για τα 160€ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 για τους 160 Ελληνικούς χαρακτήρες στα sms μιλάω... Ola ginontai! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 160 ΚΑΙ Ελληνικά? :blink: Καλά αυτό ΠΩΣ το έχεις κάνει? :worry: όπως είπε ο γνωστός ύποπτος όλα γίνονται εγώ μάλιστα εννοώ από το κανονικό keyboard όπου έχω english/gr/gr-sms και επιλέγω... τα έφτιαξε ένας γεροπαράξενος και είναι δημοσιευμένα στη σελίδα του AEKMAP Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 όπως είπε ο γνωστός ύποπτος όλα γίνονται εγώ μάλιστα εννοώ από το κανονικό keyboard όπου έχω english/gr/gr-sms και επιλέγω... τα έφτιαξε ένας γεροπαράξενος και είναι δημοσιευμένα στη σελίδα του AEKMAP Γεροπαραξενος δεν λες τιποτα... Στον λαιμο μου καθεται........:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Γεροπαραξενος δεν λες τιποτα... Στον λαιμο μου καθεται........:p το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ξέρεις τι ε; ότι φτιάχνει να μη το χρησιμοποιείς, ότι συμβουλεύει να μη το ακολουθείς μποϊκοτάζ μωρέ Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts