Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Θα ηθελα να ρωτησω μονο, αν με αυτες τις ρυθμίσεις υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθεί καποιο προβλημα σε hardware.

Δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Στην ουσία το refresh rate έχει αλλάξει. Δοκίμασε το άφοβα. Κανένας δεν έχει αναφέρει κάτι.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τόσο χάλια δηλαδή το gps στο Touch Pro :( Κι εγώ που περιμένω να μου έρθει τέλος εβδομάδας κι ήλπιζα να ησύχαζα με το απαράδεκτο gps του Ν95 πάλι τα ίδια θα τραβήξω :(

Κακό είναι που θέλω μια all around συσκευή?

Αααααχχχ πάλι με το ΜΙΟ350 (και το N95?? ) θα τη βγάζω ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

RX8Club.GR

Επίσημα Αναγνωρισμένο

Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος

είναι καλύτερο απο το Nokia, γενικά είναι πολύ καλό. και θα γίνει ακόμα καλύτερο με τις επόμενες radio.

οσο αναφορά τις ρομ. χρησιμοποιώ του DCS την τελευταία και είμαι ευχαριστημένος, απλώς πιστεύω ότι μπορεί να πάει λίγο ακόμα.

του πάνου δεν την χρησιμοποιώ κυρίως γιατί δεν έχει το Touch Pro, οπότε πραγματικές δοκιμές δεν κάνει πάνω του (ξέρω ότι τον βοηθάς)

του RomEos δεν την θέλω, γιατί δεν είναι γρηγορότερη απο του DCS

• Administrators
κι ήλπιζα να ησύχαζα με το απαράδεκτο gps του Ν95 πάλι τα ίδια θα τραβήξω :(

Μη συγκρίνουμε τα ανόμοια! Το Ν95 μια χαρά συσκευή είναι αλλά για άλλα πράγματα.

Modpic.gif

Καλημερα παιδια!

Συγγνωμη, αλλα στο site που παραπεμτετε η κατασταση δειχνει τραγικη και μη αναστρεψιμη. Κανα-δυο χρηστες ανεφεραν προσωρινη βελτιωση για μερικες ωρες, ολοι οι αλλοι τα χειροτερα. Ακομα και αυτοι οι 2-3 που ειπαν οτι ειδαν βελτιωση για μερικες ωρες ειπαν οτι μετα απο 2 ωρες το σημα χανονταν ενω ακομα και σε αυτες τις ωρες ηταν πολυ αδυναμο κλπ κλπ κλπ...

Ειστε σιγουροι οτι αποτελει βελτιωση;

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

• Administrators
Κανα-δυο χρηστες ανεφεραν προσωρινη βελτιωση για μερικες ωρες, ολοι οι αλλοι τα χειροτερα.

Den eimai se thesi na katanoisw pws ebgales afto to symperasma. Mporeis na mas dwseis perissoteres plirofories? Giati oi dikes mou lene alla! :rolleyes:

Modpic.gif

Βεβαιως να παραθεσω εδω τα σχολια ολων των χρηστων μια ενα μικρο σχολιο-μεταφραση απο εμενα να δουμε πως τα βλεπω αρνητικα εγω να μου πεις πως τα βλεπεις θετικα εσυ...

1) omega01

Ειναι ο πρωτος που απλα ποσταρει τη "λυση" με τα tweaks...

2) Taajuus

"...After using Google Maps I returned to Route66 and strangely satellite fix was ok... This might be just random satellite fix problem, but strange enough...

Ο χρηστης πουθενα δε γραφει οτι δοκιμασε τις συγκεκριμενες αλλαγες. Αναφερει το προβλημα με το προγραμμα και οτι δινει μια μπακαλιστικη λυση που ΔΕΝ αναφερει αν δουλεψε για 1 λεπτο, 5 λεπτα ή καποιο αλλο χρονικο διαστημα. Απλα οτι εκανε fix τους δορυφορους χωρις να μας πει αν ηταν και σταθερο στο χρονο λοιπον...

3) danielherrero

The registry tweaks minimize that problem but I hope HTC solves the problem in his next driver/radio rom/...

Πουθενα ΔΕΝ αναφερει οτι δοκιμασε καποιο προγραμμα πλοηγησης και οτι το τεσταρε επισης στο χρονο. αυτο εχει μεγαλη σημασια... Δες τα σχολια στο τελος...

4) freco

Απλα "θα το τσεκαρω..." ακομα τιποτα...

5)Jorlin's

Κι αυτος ευχαριστει αλλα απο δοκιμη με καποιο προγραμμα πλοηγησης δεν...

6) Flippy_TK

I applied all the patches, my TP still doesn't want to find the sattelites

Ουδεν σχολιο για τον αν ειναι θετικος ή αρνητικος για τις αλλαγες... Doesn't want to find...

7) TomasNM

I will maybe buy an crazy Eten with Sirf3 and HTC with their stupid Qualcomm can go to hell.

Και εδω μαλλον αρνητικος μου ακουγεται...

8) Kevlar-Source

I believe I will never be able to use the GPS

Ο επομενος χρηστης και αυτος λεει οτι με το ΤΟΜΤΟΜ7 κι αυτος δεν...

9) Don_Zakaria

i can confirm

Αυτο που κανει confirm-επιβεβαιωνει ειναι τη ΜΗ δυνατοτητα χρησης του ΤΟΜΤΟΜ7 μιας και ΔΕΝ βρισκει δορυφορους ΟΥΤΕ αυτος...

10) bbonga

This is just amazing. Thank you! Now I get a fix in 10-15 seconds

Ακομα ενας χρηστης που γραφει θετικα για οτι το κανει λοκαρισμα τους δορυφορους αλλα ουτε λογος για πλοηγηση!

Αυτο λοιπον που παρατηρησα ειναι οτι οσοι κανουν σχολια θετικα ειναι σε δοκιμη χωρις προγραμμα πλοηγησης. Μαλλον το GPS test οπου ολοι λενε, συμπεριλαμβανομενων των χρηστων που δοκιμασαν και προγραμμα πλοηγησης, βελτιωνει αισθητα το χρονο που χρειαζεται να λοκαρει δορυφορους. Εν τουτοις οσοι χρηστες δοκιμασαν μετα προγραμμα πλοηγησης ανεφεραν οτι εχαναν αμεσως ή σχεδον αμεσως το σημα...Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι στα αρνητικα σχολια οι χρηστες ειναι ιδιαιτερα αρνητικοι ενω το τονιζω οσοι γραφουν θετικα αναφερουν ΜΟΝΟ το χρονο που κανει λοκ τους δορυφορους!!!

Για το χρηστη στις Βρυξελες αναφερει 4-6 δορυφορους στο καθαρο ουρανο των βρυξελων... Αυτο ουσιαστικα ειναι για ΧΑΛΙΑ για πλοηγηση... 4 δορυφορους; 5 δορυφορους; Πλακα κανουμε; Αντε μετα να μη περιστρεφεται ο χαρτης, να σε δειχνει κατω απο τη γεφυρα ενω εισαι πανω σε γεφυρα λαθος τετραγωνο κλπ κλπ...

• Administrators
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι στα αρνητικα σχολια οι χρηστες ειναι ιδιαιτερα αρνητικοι ενω το τονιζω οσοι γραφουν θετικα αναφερουν ΜΟΝΟ το χρονο που κανει λοκ τους δορυφορους!!!

File mou min ta mperdevoume. Exei parousiastei ena problima sti xrisi tou TomTom, afto de simainei oti exoun problima ola ta programmata ploigisis!!!

Alitheia esy den mas eipes... To dokimases kai emeines toso apogoitevmenos oso deixneis? :rolleyes:

4) freco

Episis... den einai efstoxo na symperilambaneis tetoia paradeigmata gia na deixneis arnitiki eikona!! ;)

Modpic.gif

Βρε "αγαπη μου" γλυκια...

Εγω διαβασα στο φορουμ αυτα τα σχολια 10 ανθρωπων. Όλοι οσοι το δοκιμασαν με προγραμμα πλοηγησης ειχαν προβλημα. Οσοι ΔΕΝ ανεφεραν προβλημα, ΔΕΝ το ειχαν δοκιμασει με προγραμμα πλοηγησης. Ανεφεραν ΜΟΝΟ οτι βελτιωθηκε ο χρονος που λοκαραν δορυφορους! Ουτε αν τους κραταει σταθερα ουτε αν δουλευει σταθερα σε καποιο προγραμμα πλοηγησης. Εκτος απο εναν ο οποιος αναφερει οτι στις Βρυξελες ηταν με 4-6 δορουφορους. Πλοηγηση λοιπον με 4 και 5 δορυφορους ΔΕΝ γινεται και με 6 ΟΛΟΙ μας ξερουμε οτι ειναι χαλια. Πως λοιπον θα βγω και θα πω "...α τι ωραια λειτουργει...! ".

Επιπλεον, ΠΡΟΤΙΜΩ να κανει 5 λεπτα να βρει δορυφορους και μετα να δουλευει ΧΩΡΙΣ κανενα προβλημα, παρα να βρει δορυφορους μετα απο 20 δευτερολεπτα και με το που θα παρω τη δευτερη στροφη θα με δειχνει 200 μετρα μακρυα απο εκει που ειμαι (αν με δειχνει και δεν εχει χασει ΗΔΗ το σημα οπως ανεφεραν ΟΛΟΙ οι χρηστες που εκαναν τη δοκιμη με προγραμμα πλοηγησης, πραγμα που πρεπει να το αναφερω καθε φορα). Και στη πλοηγηση σφαλμα πανω απο 40-50 μετρα ειναι ουσιαστικα ΑΧΡΗΣΤΟ.

ΟΧΙ δεν το εχω δοκιμασει. Ποτε δεν ειπα οτι το εχω δοκιμασει. Εγω ειπα οτι ΟΛΑ οσα σχολια διαβαζω απο χρηστες που το εχουν δοκιμασει ΜΕ (ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΜΕ) προγραμμα πλοηγησης, ΟΛΟΙ λενε οτι ΔΕΝ λοκαρει σωστα δορυφορους και οτι ΑΜΕΣΩΣ χανει το σημα... ΜΑΚΑΡΙ (προσεξε...ΜΑΚΑΡΙ) να διορθωθει το προβλημα ουτως ωστε να την αγορασουν περισσοτεροι πελατες...

• Administrators
ΟΛΟΙ οι χρηστες που εκαναν τη δοκιμη με προγραμμα πλοηγησης, πραγμα που πρεπει να το αναφερω καθε φορα). Και στη πλοηγηση σφαλμα πανω απο 40-50 μετρα ειναι ουσιαστικα ΑΧΡΗΣΤΟ.

Symfwnw me to skeptiko sou. Opws sou eipa omws exei anaferthei problima me to TomTom sygkekrimena. Den exw akousei kati arnitiko (akoma toulaxiston) gia ta ypoloipa programmata ploigisis.

Pio epoikodomitikos xeirismos pantws einai na dokimazoume oi idioi prin krinoume kai arxizoume kai katigoroume. Etsi tha exoume mia pio antikeimeniki apopsi gia to ti ginetai pragmatika.

Modpic.gif

...

4) freco

...

Αν κοίταζες πιο πάνω στη σελίδα θα έβλεπες ότι το δοκίμασα με iGO8 και νομίζω πως δεν είδα βελτίωση. Με το Destinator 7 σήμερα τα πήγε καλά, αν και η ταχύτητα που κινήθηκα ήταν δραματική λόγω κίνησης. Το iGO8 είχε πάλι lag.

Γεγονός είναι ότι δεν χάνει το σήμα.

Ένα άλλο κουλό που παρατήρησα είναι ότι ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ GPS το αγαπημένο μου πρόγραμμα, το NAVIGON. Αυτό συμβαίνει μετά από το tweeking.

Θα ξαναγυρίσω στις default τιμές να δω αν φταίει αυτό.

Edit: Αλλάζοντας τις τιμές της registry στις default, το Navigon είδε το GPS και κλείδωσε σε 15 δεύτερα, με το QuickGPS ενημερωμένο, αν και βρέχει έξω (κάργα συνεφιά).

Κωνσταντίνος

είναι καλύτερο απο το Nokia, γενικά είναι πολύ καλό. και θα γίνει ακόμα καλύτερο με τις επόμενες radio.

οσο αναφορά τις ρομ. χρησιμοποιώ του DCS την τελευταία και είμαι ευχαριστημένος, απλώς πιστεύω ότι μπορεί να πάει λίγο ακόμα.

του πάνου δεν την χρησιμοποιώ κυρίως γιατί δεν έχει το Touch Pro, οπότε πραγματικές δοκιμές δεν κάνει πάνω του (ξέρω ότι τον βοηθάς)

του RomEos δεν την θέλω, γιατί δεν είναι γρηγορότερη απο του DCS

Παντως την εχω του Πανου και μπορω να πω οτι ειναι αρκετα πιο γρηγορη απο την original.

Αν μπορεις δωσε ενα λινκ για αυτη του DCS να τη δοκιμασω και να σου πω...

Παντως ουτως η αλλως του Πανου εχει το πλεονεκτημα οτι εχει τα ελληνικα out of the box οποτε κερδιζεις την ταλαιπωρια των ελληνικων...

• Administrators

Αν μπορεις δωσε ενα λινκ για αυτη του DCS να τη δοκιμασω και να σου πω...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=421609

Modpic.gif

kseri kapios mipos pote tha erthi ke stin kipro ?

Από τον αντιπρόσωπο της htc (MT technoline http://www.technoline.com.cy/) όπως επίσης και στη soundtech (http://www.soundtech.com.cy), στην telephone (το έχει παραγγείλει κάποιος που ξέρω από εκεί) αλλά μπορείς να το βρείς και στο expansys πολυ ποιο φτηνά (615 ευρώ , expansys.com.cy)

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Από τον αντιπρόσωπο της htc (MT technoline http://www.technoline.com.cy/) όπως επίσης και στη soundtech (http://www.soundtech.com.cy), στην telephone (το έχει παραγγείλει κάποιος που ξέρω από εκεί) αλλά μπορείς να το βρείς και στο expansys πολυ ποιο φτηνά (615 ευρώ , expansys.com.cy)

sigoura ine apo tin MT Technoline pou tha to paro (pou ine ke i antiprosopi tis HTC) apo tous allous den exo kamia empistosini.....dino kati parapano alla ime sigouros.......

alla akomi den kseroun pote tha to exoun konta tous

sigoura ine apo tin MT Technoline pou tha to paro (pou ine ke i antiprosopi tis HTC) apo tous allous den exo kamia empistosini.....dino kati parapano alla ime sigouros.......

alla akomi den kseroun pote tha to exoun konta tous

Εγώ να σου πω την αλήθεια εμπιστεύομαι το expansys περισσότερο (και είναι και ποιο φθηνό). Πάντως δεν ξέρω τι λες για το ότι δεν το έφεραν αλλά και ένας καθηγητής μου από εκείνους το πήρε.

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Βρε "αγαπη μου" γλυκια...

Εγω διαβασα στο φορουμ αυτα τα σχολια 10 ανθρωπων. Όλοι οσοι το δοκιμασαν με προγραμμα πλοηγησης ειχαν προβλημα. Οσοι ΔΕΝ ανεφεραν προβλημα, ΔΕΝ το ειχαν δοκιμασει με προγραμμα πλοηγησης. Ανεφεραν ΜΟΝΟ οτι βελτιωθηκε ο χρονος που λοκαραν δορυφορους! Ουτε αν τους κραταει σταθερα ουτε αν δουλευει σταθερα σε καποιο προγραμμα πλοηγησης. Εκτος απο εναν ο οποιος αναφερει οτι στις Βρυξελες ηταν με 4-6 δορουφορους. Πλοηγηση λοιπον με 4 και 5 δορυφορους ΔΕΝ γινεται και με 6 ΟΛΟΙ μας ξερουμε οτι ειναι χαλια. Πως λοιπον θα βγω και θα πω "...α τι ωραια λειτουργει...! ".

Επιπλεον, ΠΡΟΤΙΜΩ να κανει 5 λεπτα να βρει δορυφορους και μετα να δουλευει ΧΩΡΙΣ κανενα προβλημα, παρα να βρει δορυφορους μετα απο 20 δευτερολεπτα και με το που θα παρω τη δευτερη στροφη θα με δειχνει 200 μετρα μακρυα απο εκει που ειμαι (αν με δειχνει και δεν εχει χασει ΗΔΗ το σημα οπως ανεφεραν ΟΛΟΙ οι χρηστες που εκαναν τη δοκιμη με προγραμμα πλοηγησης, πραγμα που πρεπει να το αναφερω καθε φορα). Και στη πλοηγηση σφαλμα πανω απο 40-50 μετρα ειναι ουσιαστικα ΑΧΡΗΣΤΟ.

ΟΧΙ δεν το εχω δοκιμασει. Ποτε δεν ειπα οτι το εχω δοκιμασει. Εγω ειπα οτι ΟΛΑ οσα σχολια διαβαζω απο χρηστες που το εχουν δοκιμασει ΜΕ (ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΜΕ) προγραμμα πλοηγησης, ΟΛΟΙ λενε οτι ΔΕΝ λοκαρει σωστα δορυφορους και οτι ΑΜΕΣΩΣ χανει το σημα... ΜΑΚΑΡΙ (προσεξε...ΜΑΚΑΡΙ) να διορθωθει το προβλημα ουτως ωστε να την αγορασουν περισσοτεροι πελατες...

Παιδία καλησπέρα. Η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να γράψω στο φόρουμ και είδικα στα PPC.Είχα βέβαια ξεκόψει λόγο φόρτου εργασίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διαβάζω το φορουμ. Είμαι παλιός χρηστής ETEN G500+ και πλέων νέος χρήστης του touch Pro. Κάνω την παράθεση λόγο του θέματος του GPS. Η αλήθεια είναι ότι εχω διαβάσει πολλά για το GPS του και ειδικά στο φόρουμ του XDA και μάλιστα είχα ψιλοαπογοητευτεί μέχρι που πήρα την απόφαση να το δοκιμάσω. Έβαλα λοιπόν χτες Κυριακή το Destinator 7 (588.011) και είπα να το δοκιμάσω. Πριν συνεχίσω να σας πω ότι 1) λόγο αγροτικού μένω σε ένα χωριουδάκι της Λαμίας που ο ουρανός είναι όσο ποιο ανοιχτός γίνεται και είμαι σε ένα υψόμετρο περίπου 250 μέτρων αν και είχε συνεφιά χτές όλη μέρα 2) Δεν έκανα κανένα registry tweak μιας και ήθελα να δω πόσο «χάλια» είναι από μόνο του 3) Έκανα το Quick GPS update και μπήκα στο αυτοκίνητο και άνοιξα το GPS .Τα αποτελέσματα ; Λόκαρε σε περίπου 1 λεπτό (το ετενάκι ήθελε τουλάχιστον 3-4) και βρήκε μόνο 8 δορυφόρους. :) . Όπως σας είπα το έκανα μέσα από το αυτοκίνητο γιατί εκεί μέσα με νοιάζει τη σήμα έχει. Σφήνωσα που λέτε το ΤΡ όρθιο στο ταμπλό του αυτοκινήτου (μιλάμε για μια Xanthia ) ακριβός πίσω από το τιμόνι -για να καταλάβεται ότι το κινητό δεν έβλεπε τον ουρανό άμεσα ήταν ακριβός πίσω από το τίμονι δίπλα από το ταχύμετρο πίσω από τον λεβγέ των φώτων- . Ούτε lag είδα (τουλάχιστον τόσο που να με ενοχλεί) ούτε το σήμα έχασα και έκανα μια διαδρομή περίπου μίας ώρας ,με διάφορες ταχύτητες από έως 100χλμ/ω.Αυτά είδα και αυτά σας γράφω .Βέβαια έχω μια τεράστια επιφύλαξη γιατί δεν ξέρω πως θα αντιδράσει μέσα σε πόλη. Δεν έχω βέβαια car kit για να μπορώ να το χρησιμοποιώ συνέχεια αλλά η πρώτη εντύπωση ήταν καλή (και καλύτερη από το Ετεν )

PS . Έχω περάσει την DCS 1.4 rom

Θανάσης

Νοκια 6600->Νοκια 6630 ->Eten G500 -> HTC Touch Pro ->

Samung Galaxy SII ->Samung Galaxy Note

• Administrators
Ενδιαφέροντα όσα μας λες. Το θέμα είναι να διατηρηθεί η σωστή αυτή συμπεριφορά και να μην είναι μία έτσι, μία αλλιώς. Καλό είναι να μας ενημερώσεις και στο μέλλον.

Modpic.gif

Εγώ να σου πω την αλήθεια εμπιστεύομαι το expansys περισσότερο (και είναι και ποιο φθηνό). Πάντως δεν ξέρω τι λες για το ότι δεν το έφεραν αλλά και ένας καθηγητής μου από εκείνους το πήρε.

apo technoline enoas ?

apo technoline enoas ?

An mpis sto site tou MT 8a dis oti to exoun.

NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge

Σε παλαιότερο ποστ (1786) ο Nikos2k5 έιχε αναφέρει ότι από εξωτερικό η htc (ace) προχωράει σε αντικατάσταση συσκευής για πάνω από 2 καμένα πίξελ ενώ από εγχώριο της ace έστω και σε ένα.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω, αν ισχύει το παραπάνω, όσοι αγόρασαν από expansys είχαν κάποιο πρόβλημα με οθόνη;

Επιπλέον, η αλλαγή rom ή η εγκατάσταση ελληνικού touchflo και AEKMap υποθέτω είναι εύκολη διαδικασία. Οδηγίες για αρχάριους που θα μπορούσα να βρω; Κάποια link μου είναι αρκετά ώστε να ψαχτώ μόνος μου κ να μην ζαλίζω τους άλλους.

Μου περνάει από το μυαλό η αγορά από expansys (οικονομικοί λόγοι) και αφού μπορώ να γράφω και από keyboard ελληνικά όπως είχε πει και ο athanaso77 λέω "γιατί όχι". Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα δόσεων( αυτό μου είπαν από το τηλ χωρίς να αναφέρω ποια πιστωτική θα χρησιμοποιήσω).

Υπάρχει κάποιος άλλος περιορισμός στην συσκευή αν εξαιρέσουμε τα πιξελ;:worry:

Ευχαριστώ παιδιά

• Administrators
Οδηγίες για αρχάριους που θα μπορούσα να βρω; Κάποια link μου είναι αρκετά ώστε να ψαχτώ μόνος μου κ να μην ζαλίζω τους άλλους.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2500747#post2500747

Υπάρχει κάποιος άλλος περιορισμός στην συσκευή αν εξαιρέσουμε τα πιξελ;:worry:

Apla den mporeis na baleis ta ellinika tis ACE, tipota allo.

(Twra to thema me ton diaxwrismo afto tis ACE stis egxwries kai mi syskeves sikwnei syzitisi alla telospantwn)

Modpic.gif