Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Giati na min anoigei?

Καλημερα!Εννοω στη συσκευη απο μονο του στα τρεχουμενα προγραμματα...Επισης για δειτε κατι να μου πειτε... Πατηστε στο συμβολο του σηματος (στην today ομως) να ανοιξει το system status και απο την φουσκα που θα ανοιξει πατηστε Comm Manager με τα μπλε γραμματακια να μου πειτε αν σας τον ανοιξει! Εμενα δεν μου τον ανοιγει παντα αλλα αυτο συμβαινει μονο οταν ειμαι στην today screen. Αν το δοκιμασω καπου αλλου ( οχι στην today ) ανοιγει κανονικα...Επισης αν απενεργοποιησω το TF3D ανοιγει και στην today και κανοντας το αυτο ενιωσα λες και ειχα βαλει cooked rom.... :P

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Εννοω στη συσκευη απο μονο του στα τρεχουμενα προγραμματα...

Αυτό που αρκεί είναι να πάμε στα Notifications με το SKTools, να βρούμε το repllog.exe που έχει περιγραφή 'Start if time changes' και να κάνουμε disable μόνο αυτό.

Modpic.gif

φιλε μου δυστυχως η κυπρος μεσω destintor ειναι πονεμενη ιστορια...:(

Γι' αυτό και ο Ολυμπιακός έχασε το δρόμο του:lol::lol::lol::lol::lol:

Παιδιά,

δυο ερωτησούλες.

Πρώτη.

Με το bluetooth τι γίνεται στο Pro? Γιατί δε μπορώ να στείλω εικόνες ούτε mp3 αρχεία? Χρειάζεται κάποια ρύθμιση?

Δεύτερη.

Μπορείτε να μου πείτε ποια έκδοση χαρτών του destinator να κατεβάσω για το τηλέφωνό μου και από που?

:(

Παιδιά,

δυο ερωτησούλες.

Πρώτη.

Με το bluetooth τι γίνεται στο Pro? Γιατί δε μπορώ να στείλω εικόνες ούτε mp3 αρχεία? Χρειάζεται κάποια ρύθμιση?

Δεύτερη.

Μπορείτε να μου πείτε ποια έκδοση χαρτών του destinator να κατεβάσω για το τηλέφωνό μου και από που?

ενεργοποιήσες το bluetooth και στο αρχείο που ήθελες να στείλεις πάτησες το beam file ?? γιατί από όσο ξέρω έτσι στέλνεις τα αρχεία ... στις ρυθμίσεις δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι.

Το destinator μπορείς να το βρεις στα "γνωστά μαγαζάκια"

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Παιδιά,

Μηπως μπερδευτηκες και προσπαθεις να τα στειλεις απο το iphone;:lol::lol::lol::p:p

χεχε

Σοβαρα τωρα μηπως προσπαθεις να τα στειλεις στο pc σου;

Γιατι τοτε πρεπει να πατησεις απο το pc recieve files... (στα xp τουλαχιστον)

Η αγορά από expansys είναι καλή ιδέα τελικά ή θα έχω προβλήματα με την Ace.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα της αγοράς από έξω;Ελληνικά θα μου βάλει η εταιρεία εδώ;

Ευχχαριστώ

τι πρόβλημα να έχει με την ace ? δεν έχει καμία σχέση η συσκυή σου με την ace εκτός από την εγγύηση ... όχι η εταιρία δεν μπορεί να σου βάλει ελληνικά ... Αν θες ελληνικά περιμένεις μέχρι να βγει το ελληνικό (ακόμα είναι άγνωστο).... το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις ελληνικά στο touchflo 3D
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Guest lagoudakis
Η αγορά από expansys είναι καλή ιδέα τελικά ή θα έχω προβλήματα με την Ace.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα της αγοράς από έξω;Ελληνικά θα μου βάλει η εταιρεία εδώ;

Ευχχαριστώ

ελληνικα δεν θα σου βαλει η ace,βεβαια πληκτρολογιο ελληνικο μπορεις να περασεις, εγγυηση σε hardware ισχυει απο οσο ξερω,αρκει νομιζω να ειναι απο ευρωπη η αγορα,αν δεν κανω λαθος

...ΚΑΠΟΙΟΣ αυτό που ζήτησα please?

http://rapidshare.com/files/115515221/dim.rar ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Paides, osoi exete parei to pro apo to VNP, exete testarei an to imei tis siskevis einai europaiko???(Aplos gia epivevaiosi gt psinomai apo vdomada na to paro apo kei)

Thanks.

Burn the rubber, not your soul...

Paides, osoi exete parei to pro apo to VNP, exete testarei an to imei tis siskevis einai europaiko???(Aplos gia epivevaiosi gt psinomai apo vdomada na to paro apo kei)

Thanks.

Ναι αυτό θα με ενδιέφερε και εμένα... να το χτυπήσω !:)

tnx

στον ιμάντα και αυτό μαζί με όλα τα άλλα που έχουν πάρει σειρά (κάνω ανθρώπινο το μηχάνημα μου)

---

NLS

ilogic.gr

Επισης για δειτε κατι να μου πειτε... Πατηστε στο συμβολο του σηματος (στην today ομως) να ανοιξει το system status και απο την φουσκα που θα ανοιξει πατηστε Comm Manager με τα μπλε γραμματακια να μου πειτε αν σας τον ανοιξει! Εμενα δεν μου τον ανοιγει παντα αλλα αυτο συμβαινει μονο οταν ειμαι στην today screen. Αν το δοκιμασω καπου αλλου ( οχι στην today ) ανοιγει κανονικα...Επισης αν απενεργοποιησω το TF3D ανοιγει και στην today και κανοντας το αυτο ενιωσα λες και ειχα βαλει cooked rom.... :P

Δεν θα το δοκιμασει καποιος αυτο που λεω να δει αν το παθαινει κι αυτος; Ποση ωρα θα παρει;:ninja:

Thanks.

Πες μου πως θα το καταλαβω και θα σου πω εγω...;)

tnx

στον ιμάντα και αυτό μαζί με όλα τα άλλα που έχουν πάρει σειρά (κάνω ανθρώπινο το μηχάνημα μου)

παρτε και μερικα ακομη (οσοι προλαβετε ):worry:

http://rapidshare.com/files/105574285/dim_kaiser_stuff.rar

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

μήπως κάποιος απο σας ξέρει κανένα αξιόλογο πρόγραμμα για να ακούμε μουσική? το pocketMusic με το ζόρι μου κάνει, το Coreplayer μην το ακούσω καθόλου (μαζί με το TCPMP), της HTC το plugin είναι πολύ αργό. (πως στο καλό ελέγχο την φωνή! μπορώ να προχωρήσω στο τραγούδι με το scroll, να αλλάξω τραγούδι αλλά την φωνή πως!)

μήπως κάποιος απο σας ξέρει κανένα αξιόλογο πρόγραμμα για να ακούμε μουσική? το pocketMusic με το ζόρι μου κάνει, το Coreplayer μην το ακούσω καθόλου (μαζί με το TCPMP), της HTC το plugin είναι πολύ αργό. (πως στο καλό ελέγχο την φωνή! μπορώ να προχωρήσω στο τραγούδι με το scroll, να αλλάξω τραγούδι αλλά την φωνή πως!)

ντροπη σου!!

core player φυσικα!! απλο παιζει τα παντα και εχεις την δυνατοτητα να ανοιγεις οτι φακελους θελεις εσυ να παιξουν :)

http://rapidshare.com/files/101706913/Core_player1.2.1.rar

ρε συ δημητρό, το coreplayer χρειάζεται πενάκι για να το δουλέψεις και να κάνεις αυτό που θες. εγώ θέλω κάτι με μεγάλα κουμπιά

ρε συ δημητρό, το coreplayer χρειάζεται πενάκι για να το δουλέψεις και να κάνεις αυτό που θες.

:blink::blink::blink::blink::blink:

και ειχες και καιζερ.....ντρεπομαι για σενα Θοδωρη....

ο tcmp δεν βολευει με τα κουμπια....

o core player αντιθετα ειναι απολυτα συμβατος με ολα τα hardware buttons!!!! + οτι βολευει αφανταστα να τον δουλεψεις και με touch λειτουργια....

αλλα που να τα βρειτε εσεις με τα pro τα hardware buttons :lol:

έλα έλα κακίες. το CorePlayer όπως και το TCPMP ναι μεν μπορείς να τα πειράζεις με τα hardware buttons, αλλά για να σε δώ στο coreplayer να θες να ανοίξεις κάποιο φάκελο μουσικής ή ένα συγκεκριμένο τραγούδι χωρίς πενάκι.

έλα έλα κακίες. το CorePlayer όπως και το TCPMP ναι μεν μπορείς να τα πειράζεις με τα hardware buttons, αλλά για να σε δώ στο coreplayer να θες να ανοίξεις κάποιο φάκελο μουσικής ή ένα συγκεκριμένο τραγούδι χωρίς πενάκι.

εγω ετσι το δουλευω παντα!!!!ΧΩΡΙΣ ΠΕΝΑΚΙ :) και χωρις να παταω καπου την οθονη...μονο με τα κουμπια!

μαλλον δεν το εχεις δοκιμασει Θοδωρη ;)