WebViRuS Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 προσωπικά εγώ το keyboard της HTC το πέταξα γιατί δεν μ'αρέσει καθόλου και έβαλα το TouchPal Cootek. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Μπραβο φιλε! Να ρωτησω εγω κατι αλλο; Αυτα δουλευουν στο pro; Εννοω μονο για τα vga πληκτρολογια της htc και οχι για το hardware... h++p://www.navimania.gr/showthread.php?t=9234&highlight=htc+diamond Φυσικά. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 το μηχάνημα έχει μεγάλο potential αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ικανοποιημένος μπορεί να μου κάνει παρέα για πολύ καιρό Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 το μηχάνημα έχει μεγάλο potential αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ικανοποιημένος μπορεί να μου κάνει παρέα για πολύ καιρό Συμφωνω και επαυξανω!!!:cool: Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toreador09 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 To perform a hard reset 1. Pull out the stylus. 2. With the device turned on, press and hold the VOLUME DOWN and ENTER buttons, then press the RESET button with the stylus tip. 3. Release the RESET button, but continue pressing the VOLUME DOWN and ENTER buttons until you see this message on the screen: This operation will delete all your personal data, and reset all settings to manufacturer default. Press VolUp to restore manufacturer default, or press other keys to cancel. 4. Release the VOLUME DOWN and ENTER buttons, then press the VOLUME UP button to perform the hard reset, or press any other button to cancel the reset. Clear Storage You can also use Clear Storage to reset your device back to factory default settings. 1. On the Home screen, slide to the Settings tab and then tap All Settings. 2. On the System tab, tap Clear Storage. 3. Enter “1234” and then tap Yes. και κάτι ελληνικό : Αν δεν μπορείτε να μπείτε στο λειτουργικό για να κάνετε hard reset (Start / Settings / Clear Storage) ----->>> Με την συσκευή σε λειτουργία κρατήστε πατημένα τα κουπιά VOLUME DOWN + ENTER και κάνετε επανεκκίνηση με την γραφίδα χωρίς να ελευθερώσετε τα κουμπιά, μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη το μήνυμα: "this operation all your personal data, and reset ....." Απελευθερώστε τα προηγούμενα κουμπιά και πατήστε το κουμπί VOLUME UP. Η παραπάνω διαδικασία δεν διαγράφει την εσωτερική μνήμη 4GB. Υπάρχει σχετική επιλογή για format της internal storage, μέσα από το λειτουργικό στο Clear Storage. πηγή : http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9188 Ευχαριστώ πολύ!:D Έπρεπε να διαβάσω και το user guide...δεν πειράζει θα το κάνω τώρα. Α! Και για το VNP πολύ ευχαριστημένη όσον αφορά την εξυπηρέτηση. Παρασκευή έστειλα email και μετά από λίγα λεπτά με πήρε ένας κύριος τηλέφωνο και ήταν πολύ εξυπηρετικός. Μου είπε ότι την Δευτέρα θα έφερναν και άλλα. Σήμερα που πήγα είδα αρκετά αλλά δεν ξέρω αν είχαν κάνει και άλλοι κράτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 το μηχάνημα έχει μεγάλο potential αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ικανοποιημένος μπορεί να μου κάνει παρέα για πολύ καιρό Πραγματικα ετσι ειναι παιδια... Οσοι το σκεφτεστε... σταματηστε να το σκεφτεστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 εγώ σκέφτομαι και για άλλα για αυτό βοηθήστε λίγο εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=216243 Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 ερώτηση. η χαζή η HTC πιστεύει ότι το Home κουμπί πρέπει να πηγαίνει στο TouchFlo. μήπως ξέρει κανείς πως του λέω να ανοίγει το Start Menu? δοκίμασα το AE Button αλλά δεν είναι εκεί. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 ρε παιδια οταν κανω update τον καιρο ενω εχω συνδεθει μεσω mobile device center χρεωνομαι;Βασικα δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει... Μπηκε μια στιγμη στο ιντερνετ και εκανε update και απο τοτε δεν μπορει να συνδεθει... Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 λογικά όχι γιατί αν είσαι συνδεδεμένος με το mobile device center είσαι ενομένος και με το internet του pc σου άρα όχι ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 27, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 ερώτηση. η χαζή η HTC πιστεύει ότι το Home κουμπί πρέπει να πηγαίνει στο TouchFlo. μήπως ξέρει κανείς πως του λέω να ανοίγει το Start Menu? δοκίμασα το AE Button αλλά δεν είναι εκεί. Mexri twra den exei brethei kapoios tropos na allaksoun afta. To mono pou mporeis na allakseis einai to long press tou pliktrou apodoxis klisis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 27, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 ρε παιδια οταν κανω update τον καιρο ενω εχω συνδεθει μεσω mobile device center χρεωνομαι; Sigoura oxi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Συγνώμη για το "χαζό" της ερώτησης, αλλά είμαι ένας ευτυχής κάτοχος ενός TYTN II, εδώ και 6 μήνες περίπου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, επίσης με εξυπηρετεί αφάνταστα η λειτουργία της ανακλεινόμενης οθόνης, λόγω ότι το βάζω ακριβώς από κάτω από την οθόνη του pc στο γραφείο μου και με το πενάκι δουλεύω κανονικά ότι χρειάζομαι, ενώ ταυτόχρονα μιλάω με BT, και δουλεύω και στο PC του γραφείου. Με λύπη κατάλαβα ότι η ανάκληση αυτή δεν συνεχίστηκε στο Pro, όμως πέρα από αυτό, θα ήθελα να ρωτήσω, γιατί ένας ευχαριστημένος κάτοχος Tytn II, να πάει σε Pro ; Υπάρχει ουσιαστική διαφορά ή μιλάμε για βελτιώσεις στα σημεία ; Ευχαριστώ Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Συγνώμη για το "χαζό" της ερώτησης, αλλά είμαι ένας ευτυχής κάτοχος ενός TYTN II, εδώ και 6 μήνες περίπου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, επίσης με εξυπηρετεί αφάνταστα η λειτουργία της ανακλεινόμενης οθόνης, λόγω ότι το βάζω ακριβώς από κάτω από την οθόνη του pc στο γραφείο μου και με το πενάκι δουλεύω κανονικά ότι χρειάζομαι, ενώ ταυτόχρονα μιλάω με BT, και δουλεύω και στο PC του γραφείου. Με λύπη κατάλαβα ότι η ανάκληση αυτή δεν συνεχίστηκε στο Pro, όμως πέρα από αυτό, θα ήθελα να ρωτήσω, γιατί ένας ευχαριστημένος κάτοχος Tytn II, να πάει σε Pro ; Υπάρχει ουσιαστική διαφορά ή μιλάμε για βελτιώσεις στα σημεία ; Ευχαριστώ Ας απαντησει καλυτερα καποιος πρωην κατοχος tytn II στις ερωτησεις σου... Παιδια δεν μπορω να το κανω να εχει ιντερνετ οταν ειναι συνδεμενο στο pc (Vista). Ειτε εχω το advanced network functionality τικαρισμενο ειτε οχι ο explorer μου πεταει μηνυμα οτι the page cannot be displayed or downloaded because the connection was lost... Το data connection απο τον comm manager εχει καμια σχεση; Και αυτο on το εχω αλλα τιποτα... Καμια ιδεα; Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Συγνώμη για το "χαζό" της ερώτησης, αλλά είμαι ένας ευτυχής κάτοχος ενός TYTN II, εδώ και 6 μήνες περίπου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, επίσης με εξυπηρετεί αφάνταστα η λειτουργία της ανακλεινόμενης οθόνης, λόγω ότι το βάζω ακριβώς από κάτω από την οθόνη του pc στο γραφείο μου και με το πενάκι δουλεύω κανονικά ότι χρειάζομαι, ενώ ταυτόχρονα μιλάω με BT, και δουλεύω και στο PC του γραφείου. Με λύπη κατάλαβα ότι η ανάκληση αυτή δεν συνεχίστηκε στο Pro, όμως πέρα από αυτό, θα ήθελα να ρωτήσω, γιατί ένας ευχαριστημένος κάτοχος Tytn II, να πάει σε Pro ; Υπάρχει ουσιαστική διαφορά ή μιλάμε για βελτιώσεις στα σημεία ; Ευχαριστώ Φίλε μου είναι καθαρά θέμα χρήσης. Οι διαφορές είναι στα σημεία με τη διαφορά πως τα σημεία αυτά είναι πολύ δυνατά..:) Απ'ότι καταλαβαίνω το κάιζερ σε καλύπτει απόλυτα και για σένα λόγοι για να αλλάξεις από τη στιγμή που κάνεις δουλειά γραφείου είναι: 1. Η μεγαλύτερη ανάλυση 640Χ480 που δίνει 4 φορές μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας απίστευτη άνεση για εφαρμογές γραφείου 2. Αν μέρος της δουλειάς σου είναι powerpoint παρουσιάσεις σε ανοιχτό ή κλειστό ακροατήριο το TV-OUT θα σου λύσει τα χέρια και το λάπτοπ σου θα μεταλαχτεί σε desktop σιγά-σιγά.. Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Ευχαριστώ :) Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Συγνώμη για το "χαζό" της ερώτησης, αλλά είμαι ένας ευτυχής κάτοχος ενός TYTN II, εδώ και 6 μήνες περίπου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, επίσης με εξυπηρετεί αφάνταστα η λειτουργία της ανακλεινόμενης οθόνης, λόγω ότι το βάζω ακριβώς από κάτω από την οθόνη του pc στο γραφείο μου και με το πενάκι δουλεύω κανονικά ότι χρειάζομαι, ενώ ταυτόχρονα μιλάω με BT, και δουλεύω και στο PC του γραφείου. Με λύπη κατάλαβα ότι η ανάκληση αυτή δεν συνεχίστηκε στο Pro, όμως πέρα από αυτό, θα ήθελα να ρωτήσω, γιατί ένας ευχαριστημένος κάτοχος Tytn II, να πάει σε Pro ; Υπάρχει ουσιαστική διαφορά ή μιλάμε για βελτιώσεις στα σημεία ; Ευχαριστώ αν εισαι ευτυχης γιατι να το αλλάξεις? η αλλαγη σε pro εξαρτάται απο τι ειναι σημαντικο σε καποιον σε μια συσκευη και τι όχι. Για παραδειγμα για κάποιον που η 3.5" οθονη ειναι σημαντικος παραγοντας και θέλει και πληκτρολόγιο, το pro δεν του κάνει. κάποιος που θέλει ανακλινόμενη οθόνη, το ιδιο. Αν θέλεις touchflo3d και vga και να βλέπεις video ψηλοτερης αναλυσης η αν θέλεις tvout τότε το pro είναι η λυση. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 2. Αν μέρος της δουλειάς σου είναι powerpoint παρουσιάσεις σε ανοιχτό ή κλειστό ακροατήριο το TV-OUT θα σου λύσει τα χέρια και το λάπτοπ σου θα μεταλαχτεί σε desktop σιγά-σιγά.. Κοιτα, το powerpoint της συσκευής δεν μπορει να αντικαταστησει το laptop για τις παρουσιάσεις εκτος και αν αυτες ειναι πραγματικα απλες... μην κοροιδευόμαστε το office mobile δεν εχει ολες τις επιλογες παρουσιασης και δεν υποστηρίζει όλα τα εφφε. επισης δεν παίζει τις ενωματωμένες σε παρουσιάσεις ταινίες Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Για παραδειγμα για κάποιον που η 3.5" οθονη ειναι σημαντικος παραγοντας και θέλει και πληκτρολόγιο, το pro δεν του κάνει. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Η 3.5'' οθόνη δεν δίνει μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας σε σχέση με την 2.8'' αλλά η ανάλυση.. και το προ έχει και πληκτρολόγιο..:confused::blink: Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 ερώτηση. η χαζή η HTC πιστεύει ότι το Home κουμπί πρέπει να πηγαίνει στο TouchFlo. μήπως ξέρει κανείς πως του λέω να ανοίγει το Start Menu? δοκίμασα το AE Button αλλά δεν είναι εκεί. Στο AE Button έχει επιλογή να προσθέσεις πλήκτρα. Άρα μπορείς να το προσθέσεις ως πλήκτρο και να διαλέξεις τι ακριβώς θα κάνει. Πάντως, πάντα θα σε πηγαίνει πρώτα στο TF3D ή στην Today και μετά θα κάνει αυτό που του όρισες να κάνει... Το ίδιο με το πλήκτρο <- (πίσω), θα σε πηγαίνει πίσω και μετά θα κάνει ότι του όρισες να κάνει... Εγώ έχω το Home να ανοίγει έναν Launcher και το Start Menu σε παρατεταμένο πάτημα και το <- ανοίγει Alt+Tab και έναν Task Manager αντίστοιχα. Σημείωσε ότι δεν χρησιμοποιώ το TF3D, οπότε δεν ξέρω πώς θα "δουλέψει" με αυτό να τρέχει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Κοιτα, το powerpoint της συσκευής δεν μπορει να αντικαταστησει το laptop για τις παρουσιάσεις εκτος και αν αυτες ειναι πραγματικα απλες... μην κοροιδευόμαστε το office mobile δεν εχει ολες τις επιλογες παρουσιασης και δεν υποστηρίζει όλα τα εφφε. επισης δεν παίζει τις ενωματωμένες σε παρουσιάσεις ταινίες Η 640Χ480 είναι άριστη για βιντεοπροβολέα και οριακή για την πληροφορία που πρέπει να περιέχει η κάθε σελίδα.. Οι σοβαρές παρουσιάσεις επίσης δεν περιέχουν τα φτηνοεφφέ της Μicrosoft και όσο αναφορά περιεχόμενα βίντεο, κινητο κουβαλάς μαζί σου, παίξτα από ένα media player επιτέλους.. Αα υπάρχει και flashplayer αν θέλεις animation στις παρουσιάσεις σου.. Και μη ξεχνάμε το wow factor, πόσο θα κερδίσεις το ακροατήριό σου παρουσιάζοντας από ένα μικρό τηλέφωνο.. Μπορεί να ακούγεται χαζό αυτό αλλά είναι η δουλειά μου αυτή και ξέρω.. Η θετική αύρα που κερδίζεις πριν και κατά τη διάρκεια μιάς παρουσίασης είναι πολύ σημαντική για το τελικό "επιτευχθέν" γιατί σε μία παρουσίαση αυτός είναι ο σκοπός και όχι η ίδια η παρουσίαση..;) Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 εξαρτάται το κοινο που παρουσιάζεις αλλα και το περιεχόμενο της παρουσίασης. .... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 εξαρτάται το κοινο που παρουσιάζεις αλλα και το περιεχόμενο της παρουσίασης. .... Σωστά.. Αν παρουσιάζεις σε τεχνοκράτες πάρε το προ μαζί σου, αν σε τίποτα πακετωμένα γεροσάψαλα κουβάλα το ντέσκτοπ με ξύλινη επένδυση από το σπίτι και φτιάξε όλες τις σελίδες της παρουσίασης όσο πιο μονότονες και ακούνητες μπορείς.. επίσης ντύσου κι εσύ ανάλογα και βάλε λιγό γκρι χρωματάκι στους κροτάφους και πουδρίτσα στα μαγουλάκια..:lol: Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Παιδια ποιο layout χρησιμοποιειται εσεις στο aekmap; εβαλα το layout του htc universal αλλα δεν μπορω να βαλω τονους και δεν μου δουλευει το caps lock! ποιο πρεπει να βαλω για να εχω τα προαναφερθεντα και που θα το βρω; Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 ...και τέσπα ποιός θα είναι ο πρώτος που θα φτιάξει ΚΑΝΟΝΙΚΟ για το Pro; :) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts