Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φταίω που είμαι άπληστος και θέλω συνεχώς περισσότερη ram ? χεχε :p

Αλήθεια , άλλη μια ερώτηση, στις φωτογραφίες (απίστευτες είναι !) που έστειλε ο φίλος από πάνω (PhoneArena) γιατί σε μία από αυτές που δείχνει φωτισμένο το πληκτρολόγιο , ή ένταση των led είναι μεγαλύτερη ? (εκεί κοντά στους αριθμούς)

Κόλπο της HTC ή πρόβλημα ?

thx

αύριο ΠΟΛΥ δύσκολο. (μην ξεχνάς ότι είμαστε Ελλάδα)

παραγγελία έκανα Κυριακή. (για ποια χαρτιά μιλάς?)

εγώ σήμερα το πρωί

επιπλέον χαρτιά είναι λογικά λόγω πιστωτικής (εσύ πως;...) ή εταιρικού ΑΦΜ ή φυσικά γιατί ήθελε να με ταλαιπωρήσει η Λίνα (όμως ήμουν έτοιμος, μέχρι σκανάρισμα λογαριασμού ΔΕΗ μέσω VPN έκανα)

αν αύριο πρωί είναι στο Ελ. Βενιζέλος (το βλέπω πιθανό), τότε πολύ πιθανό να μπει στα φορτηγά για μοίρασμα μέσα στη μέρα

θα δείξει, τι αύριο τι μεθαύριο (εγώ βασικά να δουλεύει καλά θέλω)

---

NLS

ilogic.gr

• Administrators
Αλήθεια , άλλη μια ερώτηση, στις φωτογραφίες (απίστευτες είναι !) που έστειλε ο φίλος από πάνω (PhoneArena) γιατί σε μία από αυτές που δείχνει φωτισμένο το πληκτρολόγιο , ή ένταση των led είναι μεγαλύτερη ? (εκεί κοντά στους αριθμούς)

Ούτε το ένα, ούτε το άλλο θα έλεγα. Πάντως ισχύει αυτό σε όλες τις συσκευές.

Modpic.gif

Φταίω που είμαι άπληστος και θέλω συνεχώς περισσότερη ram ? χεχε :p

thx

ασυνήθιστος σε WM;

τα 288MB είναι σχεδόν "άπειρα" για τα WM, μέχρι πρόσφατα (ΠΟΛΥ πρόσφατα) τα 128MB ήταν όνειρο θερινής νύχτας για όλα τα mainstream WM

όσο για τα LED, απλά εκεί που ΕΙΝΑΙ τα LED (μη μου πεις ότι περιμένεις να έχει LED κάτω από κάθε πλήκτρο) είναι και πιο έντονος ο φωτισμός

---

NLS

ilogic.gr

Ούτε το ένα, ούτε το άλλο θα έλεγα. Πάντως ισχύει αυτό σε όλες τις συσκευές.

Πως ισχύει για όλες ? Είναι λογικό ? Πρώτα από όλα δεν είναι όμορφο έτσι, και δεύτερον δεν συμβαίνει το ίδιο στο HTC P4350 (Herald) που έχω !

Και για μια τόσο ακριβή συσκευή ! :blink:

Τι να πω....

• Administrators
εκεί που ΕΙΝΑΙ τα LED είναι και πιο έντονος ο φωτισμός

Θα μπορούσε να αποφευχθεί αυτό με τη σημερινή τεχνολογία. :p

Modpic.gif

ασυνήθιστος σε WM;

τα 288MB είναι σχεδόν "άπειρα" για τα WM, μέχρι πρόσφατα (ΠΟΛΥ πρόσφατα) τα 128MB ήταν όνειρο θερινής νύχτας για όλα τα mainstream WM

Χεχε το ξέρω ! Αφού το Herald που έχω , έχει μόνο 64 MB μνήμη και ελεύθερη 22 ΜΒ με μια WM 6.1 WWE Rom Aserg.

θα μου σπάσει τα νεύρα η DHL μέχρι να φτάσει Αθήνα. κανονικά θα έπρεπε να έχουν live gps tracking.

Μάλιστα... thx για την ταχύτατη απάντηση σου !

Απλά... είμαι καχύποπτος με το ακουσμα της λέξης... MICROSOFT !:lol:

:)Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά ότι και να κάνει η Microsoft δεν μπορώ να πω κακια κουβέντα.

Οι μεγαλύτεροι εδώ ίσως πρόλαβαν την δεκαετία του '80 τα dos και ξέρουν ότι η Microsoft μας έκανε μάγκες με τα windows, της χρωστάμε πολλά.

Θυμάμαι όταν πρωτο χρησιμοπόιησα το xls, στην ουσία το μάθαινα από ένα βιβλίο, προσπαθούσα να φτιάξω ένα αρχειάκι για την δουλειά μου να παρακολουθώ Α' & Β' ύλες.

Κάθε φορά που σκεφτόμουν κάτι, τσουπ, υπήρχε στο xls. Έλεγα ρε τους πούσ...δες πως το ήξεραν ότι χρειάζεται κι αυτό. Μόλις δε ανακάλυψα το vlookup έκανα γάμο.:D

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

μην λέμε βλακείες. αν δεν υπήρχε η microsoft ένας θεός ξέρει που θα ήταν η τεχνολογία σήμερα.

μην λέμε βλακείες. αν δεν υπήρχε η microsoft ένας θεός ξέρει που θα ήταν η τεχνολογία σήμερα.

xmmmmm για δες λιγο και το mac os x και ισως αναθεωρησεις

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

ρε γμτ σόρρυ αλλά θα διαφωνίσω

επειδή ήμουν και εγώ "εκεί" τη δεκαετία του 80 ξέρω που ήταν η τεχνολογία ΤΟΤΕ

Windows; πότε;

με το 3.1; (να αναφέρω πριν το 3.1 τα ΑΝΑΞΙΑ αναφοράς αντίγραφα του... GEOS;...)

μήπως υπήρχαν υπολογιστές με παράθυρα τότε; (Mac, Amigάρα)

μήπως υπήρχαν με ποντικάκια πριν τα γνωρίσει το pcάκι; (και μάλιστα όλοι αντέγραψαν μια ιδέα της Xerox από το 70-τόσο)

μήπως υπήρχαν υπολογιστές με (πολλά) χρώματα πριν τη VGA;

μήπως υπήρχαν υπολογιστές με multitasking ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ πριν το NT 4.0;

κλεψιμο - ρεμούλα μεγάλη

το xls (υποθέτω excel;...) δεν ήταν καν κάτι "παλιό" - ήταν ένα αντίγραφο του Lotus 1-2-3 (κάτι που σώθηκε από τον αφανισμό σήμερα μόνο λόγω IBM) που επίσης είχε αντιγραφεί και σε ΑΛΛΟΥΣ υπολογιστές (άρα το PC δεν ήταν η μόνη λύση)

το ότι επιβλήθηκε μια βλακεία (λέγε με wintel) και σήμερα πράγματι είναι μακράν ότι καλύτερο υπάρχει (μοιραία), δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις πάντα - οι λόγοι πολλοί ας μην ανοίξουμε τέτοιο (χιλιοσυζητημένο εξάλλου) thread

να το κλείσω απλά: αν δεν υπήρχε microsoft, (θα) υπήρχε κάποιος άλλος - as simple as that - ούτε στις σπηλιές θα ήμασταν ούτε τίποτα

πάμε παλι στα του touch pro please

το δικό μου πάει για αεροδρόμιο (υποθέτω μαζί με του μπαμπά του webvirus - σόρρυ του webvirus)... παίζει το πρωί να διαβάσουμε κανένα "arrived at El. Veniselos airport DHL facility"

---

NLS

ilogic.gr

NLS έχεις δίκιο η microsoft τους εξαγόρασε, τους έκανε καλύτερους και πάει λέγοντας.

μακάρι να μπορούσαμε να δούμε την τεχνολογία χωρίς την microsoft προσωπικά εγώ θα ήθελα να το δω. δεν είπα ότι θα ήμασταν στις σπηλιές, αλλά ούτε στους ουρανούς.

ο πατέρας μου θα το πάρει πιο μετά (το άλλο το αφήνω ασχολίαστο), το pda μου έφτασε Γερμανία. δεν μπορώ να καταλάβω βέβαια πως συμφέρει αυτή η διαδρομή. έφυγε απο marseille και πήγε leipzig, μιλάμε ΚΑΜΙΑ σχέση με την Ελλάδα. ένας θεός ξέρει που θα πάει μετά.

ρε γμτ σόρρυ αλλά θα διαφωνίσω

"

Πιθανώς να 'χεις δίκιο, δεν είμαι προγραμματιστής ούτε τόσο ψαγμένος, για να γνωρίζω τόσο βαθια τα πράγματα. Μιλησα με το πως εξελήχθηκαν τα πραγματα,

από την πλευρά του απλού χρήστη.

Σωστά υπέθεσες το excel εννοούσα:!:

Καλως να δεχτείτε τα Pro, συγγνώμη τα HTC Touch Pro ήθελα να πω.;)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

το pda μου έφτασε Γερμανία. δεν μπορώ να καταλάβω βέβαια πως συμφέρει αυτή η διαδρομή. έφυγε απο marseille και πήγε leipzig, μιλάμε ΚΑΜΙΑ σχέση με την Ελλάδα. ένας θεός ξέρει που θα πάει μετά.

τα PDA ΜΑΣ να λες

προφανώς πάει όπως πάνε οι διαδρομές των αεροπλάνων της DHL

με άλλα λόγια από Γαλλία δεν είχαν γεμάτη αποστολή προς Ελλάδα, ενώ από Γερμανία είχαν και προλάβαινε και το schedule, πάει Γερμανία, το ρίχνουν μαζί με ότι είναι να έρθει Ελλάδα (έτσι κι αλλιώς) και έρχεται μαζί τους

άμα η ευθεία ήταν η συντομότερη οδός, θα είχαν χρεοκοπήσει αυτές οι εταιρίες (to oversimplify things)

αν δεις την ώρα που έγιναν αυτά, εξακολουθώ να πιστεύω ότι "παίζει" και το σήμερα

---

NLS

ilogic.gr

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ!!!!! :D

γμτ το παρέλαβε η γυναίκα μου πριν τις 12... εγώ ήμουν σχεδόν δίπλα από το σπίτι μου μέχρι πριν μισή ώρα, δηλ. αν μου το έλεγε θα πέρναγα να το πάρω!

και βλέπω στη σελίδα ότι το παρέλαβε (τώρα είμαι 20χλμ. από το σπίτι μου), την παίρνω και μου λέει "τώρα θα σε έπαιρνα" - μπουχουχου... μα να το πάρω ΜΕΤΑ από τον webvirus;;; ντροπή και ξεφτίλα... :lol::p:lol::p

σχόλια το βράδυ (έχουμε και φόρτιση)

να φροντίσω να πάρω μια microSD από το δρόμο...

---

NLS

ilogic.gr

Μεγειά παιδιά, σας ζηλεύω.. λίγο..:p

Σ' αυτό που πραγματικά πρέπει να καταλήξουμε νομίζω είναι δύο πράγματα:

1. Πόσο καλύτερο του diamond είναι έτσι ώστε να κάνει τη μεγάλη διαφορά και να το βουτήξει κανείς με κλειστά μάτια? (ο Δημήτρης πούλησε πχ το diamond με κλειστά μάτια σε ώρες) και φυσικά..

2. Πόσο καλύτερο του κάιζερ είναι και αν ένας πρώην χρήστης του θα είναι πιο χαρούμενος από αύριο με ένα προ στην τσέπη..

Θοδωρή εδώ σε θέλουμε αντικειμενικό.. το πορτοφόλι και η ευτυχία μας στα χέρια σου.. :lol:

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

• Administrators

1. Πόσο καλύτερο του diamond είναι έτσι ώστε να κάνει τη μεγάλη διαφορά και να το βουτήξει κανείς με κλειστά μάτια?

Nomizw oti afto to apantoun oi diafores twn dyo syskevwn gia to poio einai kalytero to ena h' to allo kai se ti. Den yparxoun kryfa xartia. Apo ekei kai pera einai ta teleiws ypokeimenika kritiria.

2. Πόσο καλύτερο του κάιζερ είναι και αν ένας πρώην χρήστης του θα είναι πιο χαρούμενος από αύριο με ένα προ στην τσέπη..

Omoiws.

Modpic.gif

Πάντως παιδιά , εγώ σήμερα έπιασα στα χέρια μου το Diamond με την rom 1.93, και δεν μου άρεσε η ταχύτητα του... ελπίζω να είναι καλύτερα στο Touch Pro.

Στο γερμανό που ρώτησα , το περιμένουν το PRO και μάλιστα ένας υπάλληλος μου είπε ότι αυτή τη βδομάδα θα ξέρει και τιμή. τώρα...... ΠΟΙΟΣ τον πιστεύει ! Αλλά θα δούμε ! Σκέφτομαι να το πιάσω πρώτα στα χέρια μου, (είμαι άπιστος Θωμάς !!!:p:p) και μετά αποφασίζω !

είχε την 1.93 και ήταν αργό ??? έλα τώρα μην λες τέτοια ... εγώ χειρίστηκα την συσκευή με την 1.35 και ήταν σχετικά πολύ γρήγορη ... τέσπα , κάποιος από εδώ νομίζω περίμενε το titanium σωστα???? η htc έβγαλε νεο μοντέλο αλλά δεν είναι το titanium ... είναι το s740 αλλά τα specs του δεν είναι και τόσο καλά ... πάντως πιστεύω το προ θα κρατάει περισσότερο ... δεν γίνετε να κρατά όσο το diamond ... ή για να είναι ποιο δίκαια τέτοια σύγκριση πάρτε ένα νεο diamond και ένα νεο touch pro , φωρτήστε τα και όταν τελειώσει φώρτηση δοκιμάστε τα ... να δούμε ποιο θα κρατήσει περισσότερο
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Πάντως παιδιά , εγώ σήμερα έπιασα στα χέρια μου το Diamond με την rom 1.93, και δεν μου άρεσε η ταχύτητα του... ελπίζω να είναι καλύτερα στο Touch Pro.

Φίλου σου ή εκθεσιακό σε Γερμανό; Γιατί το εκθεσιακό ποιός ξέρει τι έχει τραβήξει...

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club