Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εσύ εντάξει δεν με έχεις ενοχλήσει ακόμα, αλλά πήρανε τόσα άτομα το Touch Pro, κανείς δεν έχει βγάλει μια σωστή αναφορά για το τηλέφωνο, βγάλτε μια φωτογραφία σε βράδυ και μέρα, δείξτε μας το flash που δεν το έχουμε δει σε κανένα βίντεο, κάντε εγκατάσταση το Destinator 6 και πείτε μας εντυπώσεις, δοκιμάστε κάποιος τα "registry" fixes που κάνει ο κόσμος και στο Diamond για να λειτουργεί πιο γρήγορα το touch flo κτλ, να μας πείτε πως πάει. κάντε μια σύγκριση με το Kaiser, πόσο γρήγορα γράφει το ένα απο το άλλο, πόσο έντονη είναι η διαφορά της οθόνης στον ήλιο. τέτοια πράματα!

χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον δεν γίνεται να μου αγοράζεται pda των 600+ ευρώ, και να μην ξέρετε τα βασικά. (γενικά μιλάω, δεν το αναφέρω σε κάποιο συγκεκριμένα, άντε ίσως λίγο στον Ζαχαράκη για να του την σπάσω) :)

Θα προσπαθήσω μέσα στο σαββατοκύριακο να κάνω ένα mini review αλλά περιμένω πρώτα να δω συμπεριφορά μπαταρίας κτλ κτλ .

το πρόβλημα που είχα αναφέρει με το touch flo λύθηκε με hard reset είχε χτυπήσει η εγκατάσταση των windows μάλλον.

το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με το sipchanges (βγάζει συνέχεια error reporting) το οποίο χρειάζεται για to PCM keyboard αλλά δουλεύει σωστά. απλά έκανα disable to disable το error reporting.

επίσης από το cd της εγκατάστασης είχε πρόβλημα το actisync και κατέβασα άλλο ξεχωριστά από την microsoft.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.

Παιδια, ξερει κανεις αν το AEKmap αντι να αλαζει layout με το πατημα πληκτρου να μπορεις να το κανεις να αλαζει σε συγκεκριμενη εφαρμογη;

Ουσιαστικα θελω να ενεργοποιειται μονο του με το που παω στα sms...

Και μερικες απο το κινητο.

Παντως αμα θελετε τελειες φοτο παρτε φωτογραφικη μηχανη...

Giati exo tin entiposi oti oi fotografies aftes einai se analisi 2 MP??

Burn the rubber, not your soul...

Giati exo tin entiposi oti oi fotografies aftes einai se analisi 2 MP??

Να είσαι σίγουρος. Συγκεκριμένα η ανάλυση είναι 1,83MP.

Υ.Γ.: Ελπίζω τα σπίτια να μην είναι αυθαίρετα γιατί πολύ δάσος βλέπω γύρω γύρω. :!:

δεν έχει ανεβάσει το quality στις ρυθμίσεις φαντάζομαι

Να είσαι σίγουρος. Συγκεκριμένα η ανάλυση είναι 1,83MP.

Υ.Γ.: Ελπίζω τα σπίτια να μην είναι αυθαίρετα γιατί πολύ δάσος βλέπω γύρω γύρω. :!:

εγώ πάντως που κοίταξα τις ρυθμίσεις είναι οκ στα 3ΜP μάλλον κάτι άλλο θα παίζει.

Υ.Γ μην μου βάζεις ιδέες και δουλεύω στο δασαρχείο:p:p:p

Paides os tora exete antimetopisei kapoia diskolia stin eisagogi keimenou apo to hardware pliktrologio??Ennow einai euxristo i diplopatate pliktra eukola???

Το πληκτρολόγιο είναι πραγματικά πολύ καλό. Μπορώ να σου πω ότι γραφω παρα μα πάρα πολύ γρήγορα χωρίς λάθη από την πρώτη μέρα που το πήρα. Αυτό σημαίνει ότι τα πλήκτρα είναι εκεί που έπρεπε να είναι χωρίς να χρειάζεται να γίνει συνήθεια. Γράφεις γρήγορα και σωστά από την πρώτη στιγμή.
Rock Simplicity

Το πληκτρολόγιο είναι πραγματικά πολύ καλό. Μπορώ να σου πω ότι γραφω παρα μα πάρα πολύ γρήγορα χωρίς λάθη από την πρώτη μέρα που το πήρα. Αυτό σημαίνει ότι τα πλήκτρα είναι εκεί που έπρεπε να είναι χωρίς να χρειάζεται να γίνει συνήθεια. Γράφεις γρήγορα και σωστά από την πρώτη στιγμή.

Ετσι ακριβώς...πάρα πολύ καλό...και επειδή όλη μέρα είμαι μπροστά σε ένα πληκτρολόγιο λόγω δουλειάς, μου φάνηκε πολύ οικείο...

συμφωνώ απόλυτα το touch feeling του είναι πάρα πολύ καλό γράφεις πολύ άνετα.

και σημειωτέον είναι η πρώτη φορά που αγοράζω PPC με qwerty πληκτρολόγιο :)

εγώ πάντως που κοίταξα τις ρυθμίσεις είναι οκ στα 3ΜP μάλλον κάτι άλλο θα παίζει.

Υ.Γ μην μου βάζεις ιδέες και δουλεύω στο δασαρχείο:p:p:p

Στο diamond με ρύθμιση στα 3MP τραβάει φωτογραφίες με ανάλυση 2048x1536. Φαντάζομαι θα έχει να κάνει με τον server που τις ανέβασες. :)

Λοιπον, εγω φευγω τριτη για εξωτερικο και θα κατσω ολη τη δευτερα αθηνα. Γι αυτο το λογο ειπα να κανω την παραγγελια στο expansys σημερα ετσι ωστε κατα 80% να το ειχα στα χερια μου την δευτερα. Χτες ομως καποιος προτεινε και το vnp. Εστειλα λοιπον χτες το βραδυ ενα email ρωτοντας αν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο και με ποιους τροπους μπορω να πληρωσω. Την ωρα που ειμαι στην τραπεζα για να κανω την καταθεση σημερα το πρωι για το expansys με παιρνει ενας κυριος τηλεφωνο απο vnp ευγενικοτατος και επεξηγηματικοτατος και μου λυνει ολες τις αποριες. Αποφασιζω και γω οτι τα 20 ευρω διαφορα στην τιμη απο expansys δεν ειναι τιποτα μπροστα στο υπολοιπο ποσο και ακυρωνω την παραγγελια απο expansys και την κανω στο vnp. Δευτερα πρωι πρωι θα ειναι στα χερια σας μου λεει. Ελπιζω να μην φαω καμια πατατα και να μου στειλει τιποτα αλλο αντι για το touch pro... Μου ειπε οτι ειχε αμεσα διαθεσιμα 2 κομματια το ενα το πηρα εγω οποτε αν θελει καποιος μπορει να δοκιμασει.Αυτα...

Λοιπον, εγω φευγω τριτη για εξωτερικο και θα κατσω ολη τη δευτερα αθηνα. Γι αυτο το λογο ειπα να κανω την παραγγελια στο expansys σημερα ετσι ωστε κατα 80% να το ειχα στα χερια μου την δευτερα. Χτες ομως καποιος προτεινε και το vnp. Εστειλα λοιπον χτες το βραδυ ενα email ρωτοντας αν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο και με ποιους τροπους μπορω να πληρωσω. Την ωρα που ειμαι στην τραπεζα για να κανω την καταθεση σημερα το πρωι για το expansys με παιρνει ενας κυριος τηλεφωνο απο vnp ευγενικοτατος και επεξηγηματικοτατος και μου λυνει ολες τις αποριες. Αποφασιζω και γω οτι τα 20 ευρω διαφορα στην τιμη απο expansys δεν ειναι τιποτα μπροστα στο υπολοιπο ποσο και ακυρωνω την παραγγελια απο expansys και την κανω στο vnp. Δευτερα πρωι πρωι θα ειναι στα χερια σας μου λεει. Ελπιζω να μην φαω καμια πατατα και να μου στειλει τιποτα αλλο αντι για το touch pro... Μου ειπε οτι ειχε αμεσα διαθεσιμα 2 κομματια το ενα το πηρα εγω οποτε αν θελει καποιος μπορει να δοκιμασει.Αυτα...

A oste telika tha sou vgei kalo to vnp??Mou fainetai tha tsimpiso ego to allo....

A oste telika tha sou vgei kalo to vnp??Mou fainetai tha tsimpiso ego to allo....

Αν εισαι απο Αθηνα για μενα αξιζει.Πεταγεσε και το παιρνεις. Τωρα που ξαναπηρα τηλεφωνο για να επιβεβαιωσω την παραγγελια και να τους παρακαλεσω να μην με ξεχασουν αυριο ετσι ωστε να το εχω την δευτερα ο κυριος ηταν πολυ ευγενικος και με καθησυχασε οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα...

Στο diamond με ρύθμιση στα 3MP τραβάει φωτογραφίες με ανάλυση 2048x1536. Φαντάζομαι θα έχει να κάνει με τον server που τις ανέβασες. :)

Παιδια τις φοτο τις τραβηξα 3μεγα αλλα μαλλον τις εκανε downscale το myphone την ωρα που τις ανεβαζα...

Στον υπολογιστη μου ειναι 3:O

• Administrators
Παιδια τις φοτο τις τραβηξα 3μεγα αλλα μαλλον τις εκανε downscale το myphone την ωρα που τις ανεβαζα...

Nai... afto synebi! :rolleyes:

Modpic.gif

Τι εγινε εδω; Ακρα του ταφου σιωπη; Ποιος μπορει να μου λυσει μια απορια μεχρι να το πιασω στα χερια μου; Οταν ειναι συνδεμενο με wifi και μπει σε αναμονη η συσκευη χανει το σημα και μετα ξανακανει εκ νεου συνδεση;

ναι. εκτός και αν του πεις να μην βγαίνει το wifi όταν κλείνεις το τηλέφωνο

δεν θυμάμαι αν το έχετε δει η όχι, απλώς αξίζει να αναφέρω το παρακάτω link το οποίο πραγματικά είναι κάτι ΠΟΛΥ καλό για τα νέα μας HTC :)

http://julien.schapman.free.fr/touchxperience/touchxperience.php

Καλησπέρα...πρώτη φορά ποστάρω εδώ αλλά βλέπω αυτό το θέμα εδώ και καιρό. Έβαλα τα στοιχεία μου στο vnp.gr για να δώ την διαθεσιμότητα του touch pro και μετά από λίγο με πήρε ένας κύριος και μου είπε ότι έχει εξαντληθεί αλλά από την Δευτέρα θα έχουν πάλι λίγα κομμάτια. Φυσικά έκλεισα ένα κομμάτι για εμένα και πάω την Τρίτη να το πάρω. :D

• Administrators
δεν θυμάμαι αν το έχετε δει η όχι, απλώς αξίζει να αναφέρω το παρακάτω link το οποίο πραγματικά είναι κάτι ΠΟΛΥ καλό για τα νέα μας HTC :)

http://julien.schapman.free.fr/touchxperience/touchxperience.php

Έχει κάνει καταπληκτική δουλειά ο schaps!!! Τον παρακαλάνε εταιρίες να το αγοράσουν! ;)

Modpic.gif