varaderos13 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Είναι πράγματι ενα πολυεργαλείο το touch pro :) όσον αφορά το after sales, από την στιγμή που είναι εντός Ε.Ε η αγορά είναι υποχρεωμένοι οι εδώ αντιπρόσωποι να σου παρέχουν κανονικά service και το παρέχουν το μόνο που δεν μπορείς να έχεις στο αγγλικό touch pro, είναι η ελληνική rom. :) Αυτό ακριβώς! Εγώ τη μέρα που το παράγγειλα ρώτησα την εκπρόσωπο του expansys για το θέμα του service, επειδή η συσκευή δεν είναι αγορασμένη από την ACE Hellas που είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της HTC στην Ελλάδα και μου είπε ότι στη συσκευή είναι υποχρεωμένοι να σου παρέχουν κανονικά service, λόγω του ότι είναι αγορασμένη από κράτος εντός της Ε.Ε. Αυτό που δε μπορείς να έχεις είναι η Ελληνική ROM που την αποκλειστικότητα την έχει μόνο η ACE Hellas, αλλά που θα πάει, κάτι θα βρεθεί και για εμάς τους βιαστικούς...:rolleyes::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Και κάτι ακόμα που ξέχασα να ρωτήσω ρε παιδιά! Κάπου διάβασα ότι μέσα στη συσκευασία, περιλαμβάνεται και μια δερμάτινη θήκη για το τηλέφωνο. Αληθεύει αυτό? Γιατί ποτέ μου δεν είχα σε κινητό θήκη, αλλά το συγκεκριμένο πιστεύω πως χρειάζεται γιατί πρέπει να είναι αρκετά ευαίσθητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Και κάτι ακόμα που ξέχασα να ρωτήσω ρε παιδιά! Κάπου διάβασα ότι μέσα στη συσκευασία, περιλαμβάνεται και μια δερμάτινη θήκη για το τηλέφωνο. Αληθεύει αυτό? Γιατί ποτέ μου δεν είχα σε κινητό θήκη, αλλά το συγκεκριμένο πιστεύω πως χρειάζεται γιατί πρέπει να είναι αρκετά ευαίσθητο. Nai sinodevetai apo mia dermatini thiki, alla apo oti exo akousei den einai kai toso kalis poiotitas... Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Nai sinodevetai apo mia dermatini thiki, alla apo oti exo akousei den einai kai toso kalis poiotitas... Καλής ποιότητας διάβασα ότι δεν ήταν, αλλά αρκεί που υπάρχει κάτι να κάνεις τη δουλειά σου μέχρι να βγει κάτι καλό...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Καλής ποιότητας διάβασα ότι δεν ήταν, αλλά αρκεί που υπάρχει κάτι να κάνεις τη δουλειά σου μέχρι να βγει κάτι καλό...;) Safestata, aplos ego prosopika tha perimena kati kalitero poiotika apo plevras htc anaforika me tin thiki.... Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Safestata, aplos ego prosopika tha perimena kati kalitero poiotika apo plevras htc anaforika me tin thiki.... Apo to katholou thiki tou Diamond... kati einai kai afto! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Apo to katholou thiki tou Diamond... kati einai kai afto! :rolleyes: Moυ φαίνεται ότι τελικά το Diamond, το έχουν ρίξει λίγο σε σχέση με το Touch Pro...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Apo to katholou thiki tou Diamond... kati einai kai afto! :rolleyes: Nai de leo.Enoeitai.Aplos eixa meinei sto tytnII tou opoiou i sonodeftiki thiki itan para poli praktiki kai taftoxrona poiotiki... Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Μια χαρά είναι παιδιά η θήκη. Βολικότατη και σχετικά καλής ποιότητας. Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpaniaki Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Καλημέρα ! Ευχαριστώ πολύ athanaso77 για τις απαντήσεις σου ! Να σου πω την αλήθεια προτιμώ το πληκτρολόγιο του Pro , παρά του επερχμόμενου Titanium ! Α ! Και να ρωτίσω κάτι άλλο, στο expansys ισχύει η επιστροφή του προϊόντος τις πρώτες μέρες αν ο πελάτης "δεν μείνει ικανοποιημένος" :p? Η πρέπει να έχει κάποιο ελάττωμα η συσκευή για να πάει πίσω ? Όσο για τη θήκη , δεν ξέρω τι λέει , αλλά προτιμώ θήκη παρά screen protectors ! Είμαι της άποψης , να το προσέχεις αλλά και να το χαρείς ! Και στο Herald όταν το πήρα είχε θήκη (μέτρια ποιότητα) . Ίσως η htc το κάνει σε όλα τα κινητά της, ίσως. Αυτά ! thx !:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spav1978 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Παιδιά συγνώμη για το off topic αλλά πείτε μου σας παρακαλώ που μπορώ να "ανοίξω" ένα θέμα σχετικά με την πολιτική και την ποιότητα εξυπηρέτησης μιας εταιρείας που προσπαθώ να κάνω μια συναλλαγή για να αγοράσω το touch pro ; υπάρχει μεγάλο θέμα κατά την γνώμη μου.:!: και πάλι συγνώμη για το off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Παιδιά συγνώμη για το off topic αλλά πείτε μου σας παρακαλώ που μπορώ να "ανοίξω" ένα θέμα σχετικά με την πολιτική και την ποιότητα εξυπηρέτησης μιας εταιρείας που προσπαθώ να κάνω μια συναλλαγή για να αγοράσω το touch pro ; υπάρχει μεγάλο θέμα κατά την γνώμη μου.:!: και πάλι συγνώμη για το off topic Πιστεύω και εδώ να το "ανοίξεις" οι moderators, θα το τοποθετήσουν στο ανάλογο τόπικ... Ενδιαφέρον ακούγεται πάντως...για πες μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spontios Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 παιδια γεια σας,ειμαι αλλος ενας υποψηφιος για αγορα του "HTC TOUCH PRO".Βασικα μου αρεσει και το "samsung i900 omnia" αλλα η ζυγαρια γυριζει περισσοτερο στο HTC PRO.Θα ηθελα να ρωτησω απο τους ηδη κατοχους(τυχερους)καποια πραγματα. 1)μπαταρια,αυτονομια με λογικη χρηση γιατι ειμαι καμενος απο το Α701 μου κραταει μονο καποιες ωρες 12π.χ. 2)η ανταποκριση του GPS αν ειναι καλη,3)απο φωτογραφιες ποιοτητα?οχι οτι θα το παρω για να τραβαω φωτο σε γαμους:lol: αλλα για την ιστορια ετσι να ξερω.4)γενικοτερα με τις συνδεσιμοτητες wifi k bt κανενα προβλημα?ταχυτητες?Και το wifi μεχρι ποση αποσταση πιανει?δεν ειχα ποτε.5)με το 528cpu proccesor αν δεν κανω λαθος πως ανταποκρινεται το μηχανημα?6)και τελευταιο,ξερω ρωταω πολλα:O εαν εχει παρατηρησει κανεις οποιαδηποτε μορφη κωλυματος,π.χ. καθυστερηση στην απαντηση οπως Α701 απο κληση.η οθονη να κολαει....κτλ ευχαριστω πολυ και συγνωμη που ρωταω πολλα:X :whistle::whistle::whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Α ! Και να ρωτίσω κάτι άλλο, στο expansys ισχύει η επιστροφή του προϊόντος τις πρώτες μέρες αν ο πελάτης "δεν μείνει ικανοποιημένος" :p? Η πρέπει να έχει κάποιο ελάττωμα η συσκευή για να πάει πίσω ? Exw tin entypwsi oti mono problimatiki epistrofi tha dexthei pisw to expansys. Den exeis na xaseis tipota me to na tous pareis ena tilefwno kai na tous rwtiseis. Όσο για τη θήκη , δεν ξέρω τι λέει , αλλά προτιμώ θήκη παρά screen protectors ! Είμαι της άποψης , να το προσέχεις αλλά και να το χαρείς ! Gia alli douleia einai to ena kai gia alli to allo. Screen protector xreiazesai apo tin prwti mera. Kata ti gnwmi mou den einai extra, alla kati to aparaitito pou paei mazi me ti syskevi. Ean to baleis swsta den tha fainetai kan i yparksi tou. Ean den to baleis katholou... oso kai na prosexeis se syntomo xroniko diastima kai me ti synexi xrisi tha prokaleseis anepanorthwtes gratsounies stin epifaneia tis othonis me oti afto synepagetai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Παιδιά συγνώμη για το off topic αλλά πείτε μου σας παρακαλώ που μπορώ να "ανοίξω" ένα θέμα σχετικά με την πολιτική και την ποιότητα εξυπηρέτησης μιας εταιρείας που προσπαθώ να κάνω μια συναλλαγή για να αγοράσω το touch pro ; υπάρχει μεγάλο θέμα κατά την γνώμη μου.:!: και πάλι συγνώμη για το off topic Den to thewrw off topic. Tha elega na epektatheis edw mias kai anaferesai stin agora tis sygkekrimenis syskevis. Einai kati pou endiaferei olous mas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spav1978 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Λοιπόν θα παραθέσω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και ας αποφασίσουν οι moderators που θα τοποθετηθεί. Εχθές έκανα παραγγελία του εν λόγω κινητού (HTC touch pro) από ένα γνωστό site στο internet μη ελληνικό. τους παίρνω σήμερα τηλέφωνο για να δώ τι γίνετε γιατί εχθές μου ζήτησαν προσωπικά μου στοιχεία όπως Α.Τ και Πιστωτική κάρτα να τους τα αποστείλω με upload παρακαλώ μέσω ενός link που εκείνοι λένε ότι είναι ασφαλές... τέλος πάντων με τα πολλά τους τα έστειλα αν και βάση νόμου σε συναλλαγή μέσω πιστωτικής κάρτας είμαι ναι μεν υποχρεωμένος να τα επιδεικνύω αλλά όχι να τα δίνω σε αντίγραφα αυτό είναι 100% παράνομο και καταχρηστικό. είναι προσωπικά μου δεδομένα. :mad: Αφού λοιπόν ξεπεράσαμε αυτό το σημείο πάμε στο "κλου" της επικοινωνίας που είχα ΄. θέλανε λέει και καλά αποδεικτικό στοιχείο ότι συσχετίζομαι με την διεύθυνση αποστολής !!! έλα όμως που δουλεύω (σαν δεν ντρέπομαι) και για προφανές λόγους έβαλα διεύθυνση εργασίας ως τόπο παράδοσης !!!δηλαδή να τους στείλω και κάνα report του τι κάνει η εταιρεία που εργάζομαι; αν είναι δυνατόν. :mad: Τέλος διαβάζοντας προσεκτικά τους όρους σύμβασης με την εν λόγω εταιρεία, δεν αναφέρει παρά μόνο αόριστα το τι κάνει και τι όχι. εγώ από την εμπειρία που έχω μέσω συναλλαγών από το internet, και είναι πάρα μα πάρα πολλές αυτές υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες τις οποίες ακολουθείς και κάνει κανονικότατα τις συναλαγές σου. αποκλειστικός υπεύθυνος για να σε προφυλάξει από τυχόν κλοπές κτλ κτλ είναι η τράπεζα που συναλάσετε κάποιος και όχι ο κάθε τυχάρπαστος που βάζει μια σελίδα στο internet και χωρίς προσωπική επαφή, ζητάει να του στείλεις τα προσωπικά σου δεδομένα (που ειναι αντικείμενο απάτης) προκείμενου να σε εξυπηρετήσει. όπως καταλαβαίνεται για έναν καταναλωτή που γνωρίζει άριστα τα δικαιώματα του αυτά είναι πολύ σοβαρά θέματα. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δώσει την συγκατάθεση μας για τέτοιου είδους συναλλαγές και μετά άμα τυχόν γίνει κάτι τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Είμαι απόλυτος στο παραπάνω θέμα και λόγω επαγγελματικής εμπειρίας και θα παρακαλούσα θερμά τους moderators αν έχουν την καλοσύνη να δημιουργήσουν ένα καινούργιο θέμα με το συγκεκριμένο περιστατικό προς γνώση όλων των φίλων του forum. Για προφανείς λόγους δεν αναφέρω ονομαστικά την εταιρεία που πήγα να κάνω την συναλλαγή ευχαρίστως όμως θα απαντούσα σε pm σ' όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται. Ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελές off topic μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Εμενα μου ζητησαν το ιδιο απο expansys.gr που το παρειγγειλα αλλα επειδη παραγγελνω πρωτη φορα απο εκει νομιζα οτι ηταν κατι συνηθισμενο (μεχρι τωρα τα επαιρνα αντικαταβολη)... Για την ακριβεια μου ζητησαν κι εμενα φωτοτυπια ταυτοτητας, φωτοτυπια της καρτας και λογαριασμο ΔΕΗ. Καποιος πιο εμπειρος σε συναλαγες μεσω ιντερνετ ας σχολιασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Einai gnwsti afti i diadikasia pou akolouthei to expansys.com.gr kai ginetai pragmatika gia tin asfali dieksagwgi tis synallagis me skopo na apofefxthoun fainomena klopis. Exei anaferthei ksana apo arketous xristes sto parelthon pou tous exei paraksenepsei afti i sygkekrimeni diadikasia pou akolouthei i etairia. Entoutois den exoun anaferthei problimata parabiasis proswpikwn dedomenwn h' aksiopistias. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Απο ebay καποιοι στελνουν μονο σε διευθηνσεις επιβεβαιωμενες. Αυτο γινεται μεσω paypal αν δεν κανω λαθος. Την πρωτη φορα που γραφεσαι σε χρεωνει 1€ νομιζω και αυτο εμφανιζεται στο λογαριασμο της πιστωτικης σου και διπλα εχει ενα κωδικο τον οποιο βαζεις στο site του paypal και πιτσοποιεις τη διευθηνση. Η λογικη που πιστευω οτι υπαρχει ειναι ειναι σε περιπτωση κλοπης της πιστωτικης να μην μπορει να κανει αγορα αυτος που εχει την καρτα αλλα μονο αυτος που εχει λαβει το λογαριασμο της καρτας. Κατι τετοιο τελος παντων.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Kι εμένα μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση όταν είχα πρωτοπαραγγείλει από κει. Αν δεν αισθάνεσαι άνετα και δεν το βιάζεσαι τόσο πάρε μια χρεωστική κάρτα και άνοιξε λογαριασμό paypal για το internet. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spav1978 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Einai gnwsti afti i diadikasia pou akolouthei to expansys.com.gr kai ginetai pragmatika gia tin asfali dieksagwgi tis synallagis me skopo na apofefxthoun fainomena klopis. Exei anaferthei ksana apo arketous xristes sto parelthon pou tous exei paraksenepsei afti i sygkekrimeni diadikasia pou akolouthei i etairia. Entoutois den exoun anaferthei problimata parabiasis proswpikwn dedomenwn h' aksiopistias. φίλε μου η παραβίαση προσωπικών δεδομένων είναι προφανής εφ' όσον ζητούνται αντίγραφα από αυτά το αν θα πέσεις θύμα απάτης είναι διαφορετικό θέμα. μπορεί όντως το εν λόγω site να είναι από τα πιο ασφαλή του είδους του, αλλά δηλαδή οι συναλλαγές που κάνω μέσω άλλων μεγάλων site όπως ενδεικτικά αναφέρω amazon, gamesworkshop, play.com , overclockers, δεν θέλουν το καλό του πελάτη τους; όταν κάνεις μια αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας μέχρι ένα ποσό περίπου 90 ευρώ γίνεται απ' ευθείας η χρέωση χωρίς να δίνει την συγκατάθεση της η τράπεζα σου για λόγους άμεσης εξυπηρέτησης φαντάζομαι. όταν είναι μεγαλύτερο το΄ποσό η συναλλαγή είναι αντικείμενο προς εξέταση και πρόληψη απάτης από την ίδια την τράπεζα στην οποία είσαι πελάτης άρα λοιπόν το παραμύθι της απάτης το κλείνουμε εδώ με αυτόν τον τρόπο. όλα τα άλλα είναι ή ύποπτα ή ταλαιπωρία άνευ λόγω και αιτίας. και ξαναλέω εγώ που είμαι εργαζόμενος και βρίσκομαι στην εργασία μου όπως πολλοί άλλοι φυσικά είναι κακό να βάλω σαν τόπο παράδοσης την εργασία μου ; η να ζητήσω και καταστατικό της εταιρείας για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας; δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά κατά την άποψη μου. Και ανεξάρτητα με την έκβαση της συναλλαγής (είναι ακόμη σε εκκρεμότητα) δεν πρόκειται να ξανα αγοράσω από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpaniaki Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Screen protector xreiazesai apo tin prwti mera. oso kai na prosexeis se syntomo xroniko diastima kai me ti synexi xrisi tha prokaleseis anepanorthwtes gratsounies stin epifaneia tis othonis me oti afto synepagetai. Χμμμ, δεν θα το πιστέψεις αλλά μια φορά είχε κολλήσει ένα πολύ μικρό πετραδάκι στο stick και ΧΡΑΑΑΑΤΣ του έκανα μια γρατζουνιά ! Ευτυχώς δεν έπαθε τπτ. Για αυτό ανησυχώ για την "σκληρότητα" της οθόνης του Touch Pro ! Τώρα , αν το πάρω, τόσα λεφτά κάνει. Ε... θα πάρω και ένα protector τότε !!:O Εσείς που το πήρατε , μετά από μερικές μέρες χρήση πως σας φαίνεται ? Αξίζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Τώρα , αν το πάρω, τόσα λεφτά κάνει. Ε... θα πάρω και ένα protector τότε !!:O Exei mesa i syskevasia. Arkei na to baleis loipon! :rolleyes: An kai tha synistousa ena eponymo gia kalyteri aisthisi tis othonis! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 όλα τα άλλα είναι ή ύποπτα ή ταλαιπωρία άνευ λόγω και αιτίας. Mporeis na kaneis mia apli katathesi sto logariasmo tous kai tha aplopoiithoun entelws oi diadikasies mias kai se afti ti periptwsi zitane mono ti diefthynsi apostolis tou paketou kai tipota allo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spav1978 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Exei mesa i syskevasia. Arkei na to baleis loipon! :rolleyes: An kai tha synistousa ena eponymo gia kalyteri aisthisi tis othonis! έχεις να προτείνεις κάτι γιατί και εγώ διάβασα ότι το συγκεκριμένο protector που δίνει δεν είναι ότι καλύτερο. :O Σε ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts