Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανακεφαλαιώνοντας έχω να πω τα εξής. Με Wi-fi και opera μπαίνει κανονικά στο myphone.gr, Με wind plus μπαίνει κανονικά με internet explorer και opera mini αλλά όχι με τον ενσωματωμένο opera.

Το μήνυμα που μου πετάει είναι το εξής:

[ATTACH]12168[/ATTACH]

Τι μπορεί να συμβαίνει?

Έχω απογοητευτεί. Ακόμα και hard reset τζίφος :cry::blink: Κρίμα...Και λέω κρίμα γιατί με το Ν82 έμπαινε κανονικά.

Rock Simplicity

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω απογοητευτεί. Ακόμα και hard reset τζίφος :cry::blink: Κρίμα...Και λέω κρίμα γιατί με το Ν82 έμπαινε κανονικά.

Οτι και να κανεις δεν θα αλλαξει κατι. Τσαμπα το hard που εκανες.

Και με το diamond μπενεις κανονικα με IE, Opera mini, netfront, γιατι πραγμα κριμα.

Στον opera browser οταν σου βγαζει το σφαλμα πατα reparse ........ html

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Top Windows Mobile QWERTY PDA phones: arms race

http://www.smape.com/en/reviews//...html

http://img116.imageshack.us/img116/1176/picmq6.jpg

Οτι και να κανεις δεν θα αλλαξει κατι. Τσαμπα το hard που εκανες.

Και με το diamond μπενεις κανονικα με IE, Opera mini, netfront, γιατι πραγμα κριμα.

Στον opera browser οταν σου βγαζει το σφαλμα πατα reparse ........ html

:thanks: Με το reparse δούλεψε..Πω πω δεν το είχα δει...Το μόνο που μου μένει για σήμερα είναι να μου πείτε ποιο Layout από AEKMap να βάλω γιατί με το HTC Universal γράφω μόνο κεφαλαία.

Rock Simplicity

:thanks: Με το reparse δούλεψε..Πω πω δεν το είχα δει...Το μόνο που μου μένει για σήμερα είναι να μου πείτε ποιο Layout από AEKMap να βάλω γιατί με το HTC Universal γράφω μόνο κεφαλαία.

Ναι ξεχασα να το πω...

Με του wizard που χρησιμοποιω γραφω μονο κεφαλαια αλλα με καλυπτει.

Βεβαια αν βρει καποιος με μικρα-κεφαλαια θα ηταν ευχαριστη εκπληξη.

• Administrators
Με του wizard που χρησιμοποιω γραφω μονο κεφαλαια αλλα με καλυπτει.

Akolouthises akribws ti diadikasia pou perigrafetai edw?

Modpic.gif

Εννοείται... μην ξεχνάς ότι είμαι ήδη πελάτης σου! ;)

και εγω ειμαι πελατης του!!!!Βασιλη ουτε εμενα μη με ξεχασεις!!!!Α!!!!το shift ειναι απιστευτο!!!!ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα μαλωσω μαλλον με τον μικρο!!!!:D

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Akolouthises akribws ti diadikasia pou perigrafetai edw?

Ναι από εκεί το είχα βάλει. Απλά δεν ξέρω ή κάποιο κόλλημα είχε φάει ή επειδή έιχε πάει 5 το πρωί δεν λειτουργούσε και πολύ ο εγκέφαλός μου :blink::heat: Τώρα όλα μιά χαρά.

agekalp ποιό κουμπί έχεισ βάλει να αλλάζει?

Rock Simplicity

Ας απαντήσουν όσοι το έχουν.

Σε εμένα η ένταση του ακουστικού κατά τη διάρκεια των συνομιλιων είναι αρκετα χαμηλή, τόσο που σε θορυβώδη μέρη να μην ακούω σχεδόν καθόλου το συνομιλητή μου (τα αυτιά μου τα καθαρίζω).

Συμβαίνει το ίδιο και στα δικά σας?

1) Note 8

2) Note III

Telika me posi eleftheri RAM menei i syskevi meta apo soft reset kai afou fortwthoun ola?

Έχουμε και λέμε:

Storage: Total: 323.04 In Use:57.94 Free 265.11

Program: Total: 200.99 In Use: 61.63 Free139.36

Rock Simplicity

Έχουμε και λέμε:

Kala noumera mou fainontai...

Burn the rubber, not your soul...

Έχουμε και λέμε:

Πόση RAM ελεύθερη με απενεργοποιημένο το 3D Today Plugin?

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

Λίγα λόγια για την συσκευή από κάποιον χρήστη Symbian για 5 χρόνια.

Ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου. Το συνηθίζω σιγά σιγά. Η μπαταρία χθες με 5 ώρες Wind Plus τις περισσότερες στιγμές με σήμα "H", με κανά μισάωρο wifi και μόνιμα αναμμένη οθόνη κράτησε 10 ώρες. Αρκετά καλά για 1η φόρτιση.

To screen protector της ΗΤC είναι χάλια. Κάποιες φορές βάζω πολύ δύναμη για να ανταποκριθεί. Λειτουργεί καλά μόνο με το πενάκι. Με το δάχτυλο, σκούρα τα πράγματα.

Το πληκτρολόγιο είναι απλά τέλειο. Γράφω πάρα πολύ γρήγορα. Απλά το μόνο που με χαλάει λίγο είναι ότι στο σημείο με τους αριθμούς 3,4,5,6 είναι λίγο πιο φωτεινό από το υπόλοιπο πληκτρολόγιο.

Ο συγχρονισμός με τα vista είναι απλά τέλειος. Ποτέ μου δεν έκανα τέτοια πράγματα με τα symbian.

Το βάρος του τώρα. χμ....Είναι αρκετά βαρύ θα έλεγα. Και το γεγονός ότι δεν κάθεται στο τραπέζι όπως το TytnII σημαίνει μεγαλύτερη κούραση. Αν το βάζεις κάτω είναι πάρα πολύ δύσκολο να γράφεις. Πρέπει να το κρατάς με τον αντίχειρα για να μην πέφτει πίσω η οθόνη. Το zoom του nav key είναι λίγο περίεργο δεν το έχω συνηθίσει καλά ακόμα. Γενικώς το nav key είναι λίγο περίεργο. Όχι ότι είναι κακό, απλά πρωτόγνωρο. χμ ..τι άλλο.

Γενικώς η ταχύτητα είναι πάρα πολύ καλή. Καμία σχέση με κάτι βιντεάκια που είχα δει από το diamond. Ανταποκρίνεται τέλεια παντού.

Σαν χρήστης symbian θα έλεγα ότι το βλέπω σαν notebook. Και αυτή την στιγμή δεν θα μπορούσα να κυκλοφορώ μόνο με το pro στο τσαντάκι μου, θα πρέπει να έχω και το 6300 για να κάνω τα απλά πράγματα λίγο πιο γρήγορα και πιο ξεκούραστα. Ίσως μετά από κάποιες εβδομάδες να το συνηθίσω και να κάνω τα πάντα γρήγορα.

Rock Simplicity

Tha synistousa na to petakseis kai na baleis ena tis Brando. Einai pragmatika poly kalytera. :rolleyes:

Θα γίνει πολύ σύντομα. Λέτε να κάνει του Diamond? Γιατί μόνο από εξωτερικό βρήσκω του pro.

Και μια απορία όμως. Όταν ανοίγω opera και συνδέεται μέσω gprs, μετά που κλείνω τον opera δεν κόβεται η σύνδεση. Το κάνω μόνος μου χειροκίνητα. Υπάρχει κάποιος πιο αυτοματοποιημένος τρόπος?

Rock Simplicity

παιδια γεια σας,ειμαι αλλος ενας υποψηφιος για αγορα του "HTC TOUCH PRO".Βασικα μου αρεσει και το "samsung i900 omnia" αλλα η ζυγαρια γυριζει περισσοτερο στο HTC PRO.Θα ηθελα να ρωτησω απο τους ηδη κατοχους(τυχερους)καποια πραγματα.

1)μπαταρια,αυτονομια με λογικη χρηση γιατι ειμαι καμενος απο το Α701 μου κραταει μονο καποιες ωρες 12π.χ. 2)η ανταποκριση του GPS αν ειναι καλη,3)απο φωτογραφιες ποιοτητα?οχι οτι θα το παρω για να τραβαω φωτο σε γαμους:lol: αλλα για την ιστορια ετσι να ξερω.4)γενικοτερα με τις συνδεσιμοτητες wifi k bt κανενα προβλημα?ταχυτητες?Και το wifi μεχρι ποση αποσταση πιανει?δεν ειχα ποτε.5)με το 528cpu proccesor αν δεν κανω λαθος πως ανταποκρινεται το μηχανημα?6)και τελευταιο,ξερω ρωταω πολλα:O εαν εχει παρατηρησει κανεις οποιαδηποτε μορφη κωλυματος,π.χ. καθυστερηση στην απαντηση οπως Α701 απο κληση.η οθονη να κολαει....κτλ

ευχαριστω πολυ και συγνωμη που ρωταω πολλα:X

• Administrators
Θα γίνει πολύ σύντομα. Λέτε να κάνει του Diamond? Γιατί μόνο από εξωτερικό βρήσκω του pro.

Dou Diamond den kanei giati einai diaforetiko stis gwnies. Epeidi einai kainourgia syskevi prepei na perimenete ligaki profanws an kai de briskw logo na min agorasei kapoios apo ekswteriko.

Modpic.gif