Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mια χαρα ειναι με ΑΕΚ Map.

Φαντασου πως χρησιμοποιησα ενα ετοιμο απο το wizard και ειναι μια χαρα.Δε βρηκα πουθενα του tytn αλλα δεν νομιζω να ειναι πολυ διαφορετικο.Απλα δε λειτουργουν καποιες συντομευσεις που ε με πολυνοιαζει.

Το dest δε το δοκιμασα γιατι δεν εχω sd ακομη...

Η συσκευουλα ειναι του πατερα μου ο οποιος δεν εχει ιδεα....

κριμα το ppc.

Για μενα εχουν τελειωσει τα PPC.Ηρθε το eee και μου αντικατεστησε τα παντα...

Bεβαια οποιος εχει ερωτησεις που να μπορω να απαντησω(δεν ειμαι και φοβερα εμπειρος) ας μου πει

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Το παχος και το βαρος ειναι τα μονα που με κανουν να σκεφτομαι το diamond γιαυτο ρωταω...

Ean den epigesai gia to ekswteriko pliktrologio... den briskw to logo giati na einai dilima gia sena. :rolleyes:

Modpic.gif

ειχα αρκετα στο παρελθον.

Καμια σχεση με το diamond.

Βαλε ενα Diamond πανω σε ενα ακομη και εχεις το PRO.(ειμαι λιγο υπερβολικος αλλα οχι πολυ...)

Ean den epigesai gia to ekswteriko pliktrologio... den briskw to logo giati na einai dilima gia sena. :rolleyes:

Prosthese kai tin afksimeni ram+rom, to flash kai tin epektasi gia microSD.Toulaxiston emena ta 1o kai to 3o me endiaferoun, to flash oxi k toso...

Burn the rubber, not your soul...

• Administrators
Mια χαρα ειναι με ΑΕΚ Map.

Φαντασου πως χρησιμοποιησα ενα ετοιμο απο το wizard και ειναι μια χαρα.

Poly kala nea! Na ypothesw omws oti den grafei sms me 160 ellinikous xaraktires, swsta?

Η συσκευουλα ειναι του πατερα μου ο οποιος δεν εχει ιδεα....

κριμα το ppc.

Ean to metaniwsei... kane mas ena pm! ;)

Modpic.gif

ισα ισα...!

Προτιμω τα αγγλικα.

Και στον υπολογιστη με βολευουν καλυτερα τα αγγλικα.

Αν εχεις βασικες γνωσεις αγγλικων(κατα τη γνωμη μου) δε θα εχεις προβλημα

• Administrators
Prosthese kai tin afksimeni ram+rom, to flash kai tin epektasi gia microSD.Toulaxiston emena ta 1o kai to 3o me endiaferoun, to flash oxi k toso...

Gia tin microSD den mporw na diafwnisw mias kai einai ypokeimeniko to ti thelei na balei sti syskevi tou o kathenas. Oson afora ti RAM & ti ROM min perimeneis na deis diafora sti symperifora twn dyo syskevwn.

Modpic.gif

Γραφω ελληνικα και μου λεει κανονικα 160 χαρακτηρες(δε το πηγαινει στα 70) βεβαια δεν εχω sim ακομα μεσα οποτε δε μπορω να στειλω για να ειμαι σιγουρος, αλλα δε νομιζω να εχει προβλημα.

Εαν το μετανιωσει θα ενημερωσω.. :p

• Administrators
Παιδιά δε σας ενοχλεί το αγγλικό μενού που έχει?:O

Esena se enoxlei diladi? Se enoxlei pou anti gia "Enarksi" leei "Start? :p

Modpic.gif

• Administrators
Γραφω ελληνικα και μου λεει κανονικα 160 χαρακτηρες(δε το πηγαινει στα 70) βεβαια δεν εχω sim ακομα μεσα οποτε δε μπορω να στειλω για να ειμαι σιγουρος, αλλα δε νομιζω να εχει προβλημα.

Einai arketa simantiki pliroforia afto. Opote breis ligo xrono tsekare to an thes. Poly perimenoun na mathoun ta apotelesmata. Fysika mas noiazei na stelnei 160 ellinikous xaraktires kai o paraliptis na ta diabazei analogws (kai na mi blepei erwtimatika).

Thanks pantws! :rolleyes:

Modpic.gif

Esena se enoxlei diladi? Se enoxlei pou anti gia "Enarksi" leei "Start? :p

Φίλε μου,

αν ήταν μόνο αυτή η διαφορά θα το είχα παραγγείλει σήμερα το πρωί από το expansys. Απλά ανησυχώ μήπως με δυσκολέψει το αγγλικό μενού με περίεργες ορολογίες γιατί τα βασικά αγγλικά τα ξέρω και πολύ καλά μάλιστα.

• Administrators
Απλά ανησυχώ μήπως με δυσκολέψει το αγγλικό μενού με περίεργες ορολογίες γιατί τα βασικά αγγλικά τα ξέρω και πολύ καλά μάλιστα.

Den einai tipota, pragmatika synitheia alla ok, to katalabainw afto pou les kai einai simantikos logos! :rolleyes:

Modpic.gif

Tote re paides emena pou o monos logos pou den to exo tsimpisei apo expansys einai to an tha exei ellinika to hardware pliktrologio kai oxi to menu, na to paro i na perimeno tin elliniki??

Μολις το παρέλαβα. Είναι πολυ καλή κατασκευή. Σαν μέγεθος είναι αυτό ακριβώς που περιμενα, πολυ μικρότερο απο το tytnII.

Φαίνεται παχύ, επειδή οι υπόλοιπες διαστάσεις του είναι μικρες. Σε συγκριση εχει το ίδιο πάχος με το s200.

Ο μηχανισμος άνοιξε-κλείσε του πληκτρολογίου πράγματι δεν είναι από τους καλύτερους, και αυτό γιατί έχεις την αίσθηση οτι ακούς αμυδρά ένα ελατηριο να "παίζει", όταν ανοιγει πλήρως. Κατά τα λοιπά δεν έχει τζόγους.

Τα πλήκτρα αν και μικρα, δεν δημιουργούν κανενα πρόβλημα στην πληκτρολογηση επειδή, όταν πιέζεις ένα πληκτρο το καταλαβαινεις απόλυτα οτι το πιεζεις και δε μπορείς να κάνεις λάθος.

Αρα το πλεονέκτημα της επιπλέον γραμμης είναι δεδομενο.

Αυτά για την ωρα.

1) Note 8

2) Note III

Einai arketa simantiki pliroforia afto. Opote breis ligo xrono tsekare to an thes. Poly perimenoun na mathoun ta apotelesmata. Fysika mas noiazei na stelnei 160 ellinikous xaraktires kai o paraliptis na ta diabazei analogws (kai na mi blepei erwtimatika).

Thanks pantws! :rolleyes:

Εστειλα ενα sms με ολους του χαρακτηρες του hardware keyboard και ενα μικρο κειμενο.Συνολο 141 χαρακτηρες και εφυγε σαν 1 μηνυμα και πηγε σαν ενα μηνυμα στο αλλο τηλεφωνο(nokia).

Aρα ολα καλα....

• Administrators
Εστειλα ενα sms με ολους του χαρακτηρες του hardware keyboard και ενα μικρο κειμενο.Συνολο 141 χαρακτηρες και εφυγε σαν 1 μηνυμα και πηγε σαν ενα μηνυμα στο αλλο τηλεφωνο(nokia).

Aρα ολα καλα....

Na ypothesw oti o paraliptis to diabazei kanonika (kai den blepei ???????? ) swsta?

Sorry pou epimenw alla thelw na diefkrinistei apolyta afto to thema!

Se efxaristw poly! :rolleyes:

Modpic.gif

Aρα ολα καλα....

Άρα για να συνοψίσουμε: Το Hardware πληκτρολόγιο γράφει Ελληνικά με το ΑΕΚmap, και μπορούμε να στείλουμε SMS 160 χαρακτήρων ολόκληρο και αναγνώσιμο από άλλα κινητά. Αν λοιπόν δεν θέλουμε κατά τα άλλα Ελληνικό μενού και εξασφαλίσουμε ότι η συσκευή είναι Ευρωπαϊκή, έχουμε κανέναν άλλο λόγο που να μου διαφεύγει, που να πρέπει να περιμένουμε το Ελληνικό της ACE;

Aρα ολα καλα....

Sorry που σε εχουμε πρηξει αλλα αν μπορεις πηγαινε και στις επαφες και κανε μια αναζητηση με ελληνικους χαρακτηρες αλλα αν μπορεις πες και τι παιζει με τις επαφες στο touch flo...

thanks

• Administrators
έχουμε κανέναν άλλο λόγο που να μου διαφεύγει, που να πρέπει να περιμένουμε το Ελληνικό της ACE;

To na theleis na grafeis sms me 160 ellinikous xaraktires kai apo ta on-screen pliktrologia tis HTC.

Modpic.gif

• Administrators
Sorry που σε εχουμε πρηξει αλλα αν μπορεις πηγαινε και στις επαφες και κανε μια αναζητηση με ελληνικους χαρακτηρες αλλα αν μπορεις πες και τι παιζει με τις επαφες στο touch flo...

thanks

Ekei den exei problima... sto eggyomai egw! Doulevoun kanonika afta pou thes kathws kai to elliniko smartdialing sto phonepad :rolleyes:

Modpic.gif

To na theleis na grafeis sms me 160 ellinikous xaraktires kai apo ta on-screen pliktrologia tis HTC.

Ara mallon de xriazetai na perimenoume...:lol::lol::lol:

Tote re paides emena pou o monos logos pou den to exo tsimpisei apo expansys einai to an tha exei ellinika to hardware pliktrologio kai oxi to menu, na to paro i na perimeno tin elliniki??

Βάζεις software keybord όπως το Pocket CM Keyboard και για το hardware οι έχοντες την συσκευή και την γνώση θα σου πoυν για το ΑΕΚmap.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

πολύ ευχάριστα νέα αυτά με το SMS και τα ελληνικά χωρίς πρόβλημα

Εμενα ακόμα αυτό που με προβληματίζει είναι το πάχος του και το βάρος του...

Ακόμα δεν έχω καταλάβει παρόλο που έχω δει πολλές φωτογραφίες για το ποσο παχύ είναι...Σε σχέση με το TyTN (το πρώτο) που το είχα είναι μεγαλύτερο ή όχι ??? το ίδιο πάχος έχουν ??

πολύ ευχάριστα νέα αυτά με το SMS και τα ελληνικά χωρίς πρόβλημα

Εμενα ακόμα αυτό που με προβληματίζει είναι το πάχος του και το βάρος του...

Ακόμα δεν έχω καταλάβει παρόλο που έχω δει πολλές φωτογραφίες για το ποσο παχύ είναι...Σε σχέση με το TyTN (το πρώτο) που το είχα είναι μεγαλύτερο ή όχι ??? το ίδιο πάχος έχουν ??

Gia na katalaveis to N95 pou exo kai mou fainetai sxetika mikro se paxos, to touch pro einai 18.05mm eno to N95 21mm kai den tou fainetai.!

Apo to tytnII pantos einai sigoura pio lepto.