RAVER Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Παιδιά για κάποιον που θέλει μόνο να κάνει κλήσεις είναι καλό το T303?:worry: οχι! το δοκιμασα το κινητο αυτο και το ακουστικο του ηταν κακο :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onouf Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 καλησπερα και απο μενα παιδια...μολις το πηρα χρησιμοποιωντας μια επιδοτηση που ειχα...απο το λιγο που το δουλεψα το κινητο δεν ειδα προβληματα...το φορτιζω τωρα και βλεπουμε...το προβλημα της εντασης εχει παρατηρηθει μονο στο ραδιοφωνο ή και στην κληση? Παράθεση ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΩ....:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Δε νομίζω να φορά και τόσο χάλια ακουστικό. Απλώς η SE δε κάθεται να βγάλει σωστό λογισμικό για να καλυτερέψει την ποιότητα κλήσης. Έντονο πρόβλημα έντασης παρατηρείται στο ραδιόφωνο. Πάντως σήμερα δοκίμασα να μιλήσω με το BT handsfree SE HBH-PV715 και υπάρχει μεγάλη βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orck Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 raver ειναι ωρα να πεις οτι το κινητο ειναι χαλια :) πρεπει να εχεις πει το ιδιο πραγμα μεσα σε αυτο το θεμα μονο πανω απο 10 φορες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Γιατι λεω κατι που δεν ειναι σωστο! το κινητο δεν πουλαει και επειδη το εχω δοκιμασει το ακουστικο του δεν με ικανοποιησε! κανε συνομιλια με το w302 και ελα να ξαναμιλησουμε. επισης τι το καλο εχει αυτο το κινητο για να το σεβαστω :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orck Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 τι να σου πω μπορει να εχεις και δικιο τελικα ολα τα τηλεφωνα ΠΡΕΠΕΙ να εχουν ποιοτητα συνομιλιας (και φυσικα τα μπλιμπλικια του W302 για να τα αγορασει καποιος παντως εγω το αγορασα το Τ303 και ειναι μια χαρα (να μιλαω θελω μονο, εχω και καφετερια για τον καφε :lol:) Γιατι λεω κατι που δεν ειναι σωστο! το κινητο δεν πουλαει και επειδη το εχω δοκιμασει το ακουστικο του δεν με ικανοποιησε! κανε συνομιλια με το w302 και ελα να ξαναμιλησουμε. επισης τι το καλο εχει αυτο το κινητο για να το σεβαστω :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 raver ειναι ωρα να πεις οτι το κινητο ειναι χαλια :) πρεπει να εχεις πει το ιδιο πραγμα μεσα σε αυτο το θεμα μονο πανω απο 10 φορες :lol: Μα έχει δίκιο.Φίλη έχει το Τ303 σε μαύρο και σήμερα δοκίμασα κλήση για να δω,κ όντως ισχύει...Ενώ πριν,που ήμουν σε καφετέρια και μου τηλεφώνησαν στο W302,το επίπεδο που το είχα το ακουστικό ήταν το 3 Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overflow Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 γειά χαρά, περιμένω ένα καινούριο ασημένιο Τ303 από ανανέωση συμβολαίου στη vodafone, ξέρει κανείς αν το δίνει με vodafone branding (vodafone live έκδοση); υπάρχουν διαφορες σε σχέση με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν "ελεύθερα"; Thank you! Παράθεση Berry fan? Join BerryUser.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/paintLargeImage.action?skuImageId=1087 Σύμφωνα με την παραπάνω φωτογραφία μάλλον το Sony Ericsson T303i απο τη Vodafone έχει και το μενού της Vodafone.Τώρα αυτό δεν ξέρω άν είναι καλό ή κακό για εσένα.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Παντως το κινητο εχει πεσει κατω απο τα 80 ευρο η τιμη του :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Ερειστικό υστερόγραφο: Παραδόξως το πρόβλημα το έλυσα ακριβώς μετά τη δημοσίευση του μηνύματος μου αυτού. Παίδες προσπαθώ να συνδεθώ στη συσκευή με XS++(3.1+3.2b) και το μόνο μήνυμα που μου βγάζει το XS.."Did not receive 0x5a. Continuing" και μετά απο λίγο μου ανοίγουν τα windows παράθυρο αφαιρούμενου δίσκου.Σημείωσατε πως το καλώδιο που χρησιμοποιώ είναι απο w800i ή w810i.Έχω καθαρίσει άπειρες φορές τις επαφές της συσκευής όπως και του καλωδίου.Τα φώτα σας..ευχαριστώ. Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakgr Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Το πήρα και εγώ το μικρό (Τ303) με την επιδότηση από ΟΤΕ για δεύτερο. Πολύ όμορφο και μικρό. Όταν φορτίσει θα ξέρω και για την χρηστικότητα του… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NJOKER Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 ξερει κανεις πως απενεργοποιείται εκεινο το G που εχει πανω απο τις γραμμες που δειχνουν ποσο καλο σημα εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakgr Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Το κινητάκι είναι πολύ καλό για απλή χρήση. Με είχε προβληματίσει το ακουστικό για μερικές μέρες γιατί δεν είχε καθόλου ένταση. Τελικά βρήκα την λύση: «Κατά την κλίση, το κεντρικό πλήκτρο( πάνω και κάτω ) ρυθμίζει την ένταση του ακουστικού.. και ακούς δυνατά..» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill484 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Καλησπέρα, έχω πάρει το Τ303 εδώ και λίγο καιρό και μπήκα να δω αν αντιμετωπίζει άλλος τα ίδια προβλήματα. Το θέμα με την χαμηλή ένταση στο ραδιόφωνο όντως ισχύει αλλά δεν με πειράζει προσωπικά. (Να σημειώσω ότι το αγόρασα μόνο για να μιλάω όπως έχουν πει αρκετοί). Ο ήχος του ακουστικού και του handsfree εμένα είναι μια χαρά, σε ανοιχτή ακρόαση όμως ο ήχος είναι χάλια. Τώρα οι λόγοι που το πήγα σήμερα μόλις στο service (κάτι μου λέει οτι δεν θα διορθωθεί τίποτα) είναι ότι όλη την ώρα μου έρχονται μηνύματα οτι με παίρνουν τηλέφωνο (σκαμπανεβάσματα σήματος, αλλά ακόμα και όταν δείχνει οτι πιάνει full) και το χειρότερο..κολλάει καθημερινά, είτε μαύρη οθόνη, είτε κλείνει, είτε δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο ή να σε πάρουν και χρειάζεται να βγάζω συνέχεια την μπαταρία και χάνει ώρα και ημερομηνία..Αυτά τα λίγα, με λίγα λόγια μου έσπασε τα νεύρα, όλοι μου λέγανε οτι το έχω συνέχεια κλειστό. (δεν φταίει η εταιρία τηλεφωνίας). Περιμένω την απάντηση από το service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Φιλος μου πηρε το κινητο απο vodafone και σε 2 μερες πηγε αλλαξε 2 κινητα. προβλημα με ασπρη οθονη,και βγαλσιμο μπαταριας για να το επαναφερει. και τα 2 κινητα το ιδιο προβλημα.το αφησε για αλλαγη και περιμενει το 3ο :whistle: :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakgr Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Bill484, Εγώ το έχω τρεις εβδομάδες και δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής ούτε κολλήματα ούτε προβλήματα με το σήμα. Το έχω πάρει από oteshop και είναι cosmote modified Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ametakinitos Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Παιδιά καλησπέρα, το έχω πάρει εδώ και δύο μήνες για δεύτερο τηλέφωνο ομιλίας αλλά με «κλειδωμένο» το μενού της Wind+ στο επάνω δεξιά πλήκτρο παρ' ότι του πέρασα σύνδεση Cosmote. :down: Δύο ερωτησούλες αν κάποιος γνωρίζει: 1) Είναι δυνατόν να φύγει το Wind+? (Δεν δουλεύει έτσι κι αλλοιώς και νομίζω μου μπολοκάρει τη ρύθμιση MMS Cosmo) 2) Μπορεί το τηλέφωνο να γράψει SMS με πεζά ελληνικά στο Τ9? Ενώ στο πλαίσιο δημιουργίας λέξεων εμφανίζονται τα μικρά γράμματα, μόλις περάσουν οι λέξεις στο μήνυμα γίνονται κεφαλαία. Ευχαριστώ για την όποια απάντηση - πληροφοριακά το -ς- στην δική μου συσκευή υπάρχει κανονικά μετά το -σ- και από κολήματα μου έφαγε μια-δυο φορές όλες κι όλες και του πέρασε. Αυτό με το σήμα μου το έχει κάνει επίσης κανα-δυο φορές ακόμα, εκεί που μίλαγα ξαφνικα έκλεισε η γραμμή ενώ άλλη συσκευή δίπλα είχε 4 μπάρες. Τι να πεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill484 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Μόλις μου επέστρεψαν το κινητό από το service, μου είπαν ότι έκαναν recongifuration. Κάτι μου λέει ότι δεν θα έχει αλλάξει κάτι αλλά περιμένω τώρα να δω συμπεριφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Καλησπερα. Βρηκα το συγκεκριμενο τηλεφωνο σε καλη τιμη ως καρτοτηλεφωνο στην Αγγλια. Μαλιστα δεν ειναι κλειδωμενο, δεχτηκε κανονικα την καρτα sim της Wind που ειχα μαζι αλλα ομως δεν επιασε ποτε σημα. Αν το παρω θα μπορεσω να του βαλω Ελληνικα? Σημα θα πιανει μετα εδω στην Ελλαδα ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Καλησπερα. Βρηκα το συγκεκριμενο τηλεφωνο σε καλη τιμη ως καρτοτηλεφωνο στην Αγγλια. Μαλιστα δεν ειναι κλειδωμενο, δεχτηκε κανονικα την καρτα sim της Wind που ειχα μαζι αλλα ομως δεν επιασε ποτε σημα. Αν το παρω θα μπορεσω να του βαλω Ελληνικα? Σημα θα πιανει μετα εδω στην Ελλαδα ή οχι? Eγω στην θεση σου δεν θα το επαιρνα καθολου,ουτε καν'σαν τηλεφωνο! ελληνικα θα μπορεσεις να του βαλεις.επισης η sim της wind που εχεις την εχεις σε roaming??? αμα δεν το εχεις κανει,φυσικο ειναι να μην δουλευει στην Αγγλια.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Τι ενοεις αν την εχω σε roaming? Ειχα ρωτησει σε καταστημα Wind και μου ειχαν πει οτι δεν χρειαζεται να κανω τιποτα!! Πρεπει να κανω κατι για να παιξει?? Για βοηθα πατριωτη!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Τι ενοεις αν την εχω σε roaming? Ειχα ρωτησει σε καταστημα Wind και μου ειχαν πει οτι δεν χρειαζεται να κανω τιποτα!! Πρεπει να κανω κατι για να παιξει?? Για βοηθα πατριωτη!!!!:lol: Οταν βγαινεις εκτος Ελλαδος χρειαζεται να εχεις roaming! Η υπηρεσία περιαγωγής (roaming) σας προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο στο εξωτερικό, σε οποιαδήποτε χώρα. περισσοτερα εδώ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 παιδιά καλησπέρα, έχω πάρει το κινητάκι από Αγγλία (ebay). Ξέρει κανείς πως μπορώ να του περάσω ελληνικό μενου;; Ευχαριστώ. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 παιδιά καλησπέρα, έχω πάρει το κινητάκι από Αγγλία (ebay). Ξέρει κανείς πως μπορώ να του περάσω ελληνικό μενου;; Ευχαριστώ. σε επισημο service point δωρεαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts