Jump to content

SonyEricsson T303

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά για κάποιον που θέλει μόνο να κάνει κλήσεις είναι καλό το T303?:worry:

οχι! το δοκιμασα το κινητο αυτο και το ακουστικο του ηταν κακο :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 241
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα και απο μενα παιδια...μολις το πηρα χρησιμοποιωντας μια επιδοτηση που ειχα...απο το λιγο που το δουλεψα το κινητο δεν ειδα προβληματα...το φορτιζω τωρα και βλεπουμε...το προβλημα της εντασης εχει παρατηρηθει μονο στο ραδιοφωνο ή και στην κληση?
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΩ....:cry:

Δε νομίζω να φορά και τόσο χάλια ακουστικό.

Απλώς η SE δε κάθεται να βγάλει σωστό λογισμικό για να καλυτερέψει την ποιότητα κλήσης.

Έντονο πρόβλημα έντασης παρατηρείται στο ραδιόφωνο.

Πάντως σήμερα δοκίμασα να μιλήσω με το BT handsfree SE HBH-PV715 και υπάρχει μεγάλη βελτίωση.

raver ειναι ωρα να πεις οτι το κινητο ειναι χαλια :)

πρεπει να εχεις πει το ιδιο πραγμα μεσα σε αυτο το θεμα μονο πανω απο 10 φορες

:lol:

Γιατι λεω κατι που δεν ειναι σωστο! το κινητο δεν πουλαει και επειδη το εχω δοκιμασει το ακουστικο του δεν με ικανοποιησε!

κανε συνομιλια με το w302 και ελα να ξαναμιλησουμε.

επισης τι το καλο εχει αυτο το κινητο για να το σεβαστω :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι να σου πω μπορει να εχεις και δικιο

τελικα ολα τα τηλεφωνα ΠΡΕΠΕΙ να εχουν ποιοτητα συνομιλιας (και φυσικα τα μπλιμπλικια του W302 για να τα αγορασει καποιος

παντως εγω το αγορασα το Τ303 και ειναι μια χαρα (να μιλαω θελω μονο, εχω και καφετερια για τον καφε :lol:)

Γιατι λεω κατι που δεν ειναι σωστο! το κινητο δεν πουλαει και επειδη το εχω δοκιμασει το ακουστικο του δεν με ικανοποιησε!

κανε συνομιλια με το w302 και ελα να ξαναμιλησουμε.

επισης τι το καλο εχει αυτο το κινητο για να το σεβαστω :blink:

raver ειναι ωρα να πεις οτι το κινητο ειναι χαλια :)

πρεπει να εχεις πει το ιδιο πραγμα μεσα σε αυτο το θεμα μονο πανω απο 10 φορες

:lol:

Μα έχει δίκιο.Φίλη έχει το Τ303 σε μαύρο και σήμερα δοκίμασα κλήση για να δω,κ όντως ισχύει...Ενώ πριν,που ήμουν σε καφετέρια και μου τηλεφώνησαν στο W302,το επίπεδο που το είχα το ακουστικό ήταν το 3

• 2 weeks later...

γειά χαρά, περιμένω ένα καινούριο ασημένιο Τ303 από ανανέωση συμβολαίου στη vodafone,

ξέρει κανείς αν το δίνει με vodafone branding (vodafone live έκδοση);

υπάρχουν διαφορες σε σχέση με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν "ελεύθερα";

Thank you!

Berry fan? Join BerryUser.com

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/paintLargeImage.action?skuImageId=1087

Σύμφωνα με την παραπάνω φωτογραφία μάλλον το Sony Ericsson T303i απο τη Vodafone έχει και το μενού της Vodafone.Τώρα αυτό δεν ξέρω άν είναι καλό ή κακό για εσένα.:confused:

Παντως το κινητο εχει πεσει κατω απο τα 80 ευρο η τιμη του :whistle:
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Ερειστικό υστερόγραφο: Παραδόξως το πρόβλημα το έλυσα ακριβώς μετά τη δημοσίευση του μηνύματος μου αυτού.

Παίδες προσπαθώ να συνδεθώ στη συσκευή με XS++(3.1+3.2b) και το μόνο μήνυμα που μου βγάζει το XS.."Did not receive 0x5a. Continuing" και μετά απο λίγο μου ανοίγουν τα windows παράθυρο αφαιρούμενου δίσκου.Σημείωσατε πως το καλώδιο που χρησιμοποιώ είναι απο w800i ή w810i.Έχω καθαρίσει άπειρες φορές τις επαφές της συσκευής όπως και του καλωδίου.Τα φώτα σας..ευχαριστώ.

Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap:

• 3 weeks later...

Το πήρα και εγώ το μικρό (Τ303) με την επιδότηση από ΟΤΕ για δεύτερο.

Πολύ όμορφο και μικρό. Όταν φορτίσει θα ξέρω και για την χρηστικότητα του…

ξερει κανεις πως απενεργοποιείται εκεινο το G που εχει πανω απο τις γραμμες που δειχνουν ποσο καλο σημα εχει;

Το κινητάκι είναι πολύ καλό για απλή χρήση.

Με είχε προβληματίσει το ακουστικό για μερικές μέρες γιατί δεν είχε καθόλου ένταση. Τελικά βρήκα την λύση:

«Κατά την κλίση, το κεντρικό πλήκτρο( πάνω και κάτω ) ρυθμίζει την ένταση του ακουστικού.. και ακούς δυνατά..»

• 3 weeks later...
Καλησπέρα, έχω πάρει το Τ303 εδώ και λίγο καιρό και μπήκα να δω αν αντιμετωπίζει άλλος τα ίδια προβλήματα. Το θέμα με την χαμηλή ένταση στο ραδιόφωνο όντως ισχύει αλλά δεν με πειράζει προσωπικά. (Να σημειώσω ότι το αγόρασα μόνο για να μιλάω όπως έχουν πει αρκετοί). Ο ήχος του ακουστικού και του handsfree εμένα είναι μια χαρά, σε ανοιχτή ακρόαση όμως ο ήχος είναι χάλια. Τώρα οι λόγοι που το πήγα σήμερα μόλις στο service (κάτι μου λέει οτι δεν θα διορθωθεί τίποτα) είναι ότι όλη την ώρα μου έρχονται μηνύματα οτι με παίρνουν τηλέφωνο (σκαμπανεβάσματα σήματος, αλλά ακόμα και όταν δείχνει οτι πιάνει full) και το χειρότερο..κολλάει καθημερινά, είτε μαύρη οθόνη, είτε κλείνει, είτε δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο ή να σε πάρουν και χρειάζεται να βγάζω συνέχεια την μπαταρία και χάνει ώρα και ημερομηνία..Αυτά τα λίγα, με λίγα λόγια μου έσπασε τα νεύρα, όλοι μου λέγανε οτι το έχω συνέχεια κλειστό. (δεν φταίει η εταιρία τηλεφωνίας). Περιμένω την απάντηση από το service

Φιλος μου πηρε το κινητο απο vodafone και σε 2 μερες πηγε αλλαξε 2 κινητα.

προβλημα με ασπρη οθονη,και βγαλσιμο μπαταριας για να το επαναφερει.

και τα 2 κινητα το ιδιο προβλημα.το αφησε για αλλαγη και περιμενει το 3ο :whistle: :down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Bill484,

Εγώ το έχω τρεις εβδομάδες και δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής ούτε κολλήματα ούτε προβλήματα με το σήμα.

Το έχω πάρει από oteshop και είναι cosmote modified

Παιδιά καλησπέρα, το έχω πάρει εδώ και δύο μήνες για δεύτερο τηλέφωνο ομιλίας αλλά με «κλειδωμένο» το μενού της Wind+ στο επάνω δεξιά πλήκτρο παρ' ότι του πέρασα σύνδεση Cosmote. :down: Δύο ερωτησούλες αν κάποιος γνωρίζει:

1) Είναι δυνατόν να φύγει το Wind+? (Δεν δουλεύει έτσι κι αλλοιώς και νομίζω μου μπολοκάρει τη ρύθμιση MMS Cosmo)

2) Μπορεί το τηλέφωνο να γράψει SMS με πεζά ελληνικά στο Τ9? Ενώ στο πλαίσιο δημιουργίας λέξεων εμφανίζονται τα μικρά γράμματα, μόλις περάσουν οι λέξεις στο μήνυμα γίνονται κεφαλαία.

Ευχαριστώ για την όποια απάντηση - πληροφοριακά το -ς- στην δική μου συσκευή υπάρχει κανονικά μετά το -σ- και από κολήματα μου έφαγε μια-δυο φορές όλες κι όλες και του πέρασε. Αυτό με το σήμα μου το έχει κάνει επίσης κανα-δυο φορές ακόμα, εκεί που μίλαγα ξαφνικα έκλεισε η γραμμή ενώ άλλη συσκευή δίπλα είχε 4 μπάρες. Τι να πεις...

Μόλις μου επέστρεψαν το κινητό από το service, μου είπαν ότι έκαναν recongifuration. Κάτι μου λέει ότι δεν θα έχει αλλάξει κάτι αλλά περιμένω τώρα να δω συμπεριφορά.

Καλησπερα. Βρηκα το συγκεκριμενο τηλεφωνο σε καλη τιμη ως καρτοτηλεφωνο στην Αγγλια. Μαλιστα δεν ειναι κλειδωμενο, δεχτηκε κανονικα την καρτα sim της Wind που ειχα μαζι αλλα ομως δεν επιασε ποτε σημα.

Αν το παρω θα μπορεσω να του βαλω Ελληνικα? Σημα θα πιανει μετα εδω στην Ελλαδα ή οχι?

Καλησπερα. Βρηκα το συγκεκριμενο τηλεφωνο σε καλη τιμη ως καρτοτηλεφωνο στην Αγγλια. Μαλιστα δεν ειναι κλειδωμενο, δεχτηκε κανονικα την καρτα sim της Wind που ειχα μαζι αλλα ομως δεν επιασε ποτε σημα.

Αν το παρω θα μπορεσω να του βαλω Ελληνικα? Σημα θα πιανει μετα εδω στην Ελλαδα ή οχι?

Eγω στην θεση σου δεν θα το επαιρνα καθολου,ουτε καν'σαν τηλεφωνο!

ελληνικα θα μπορεσεις να του βαλεις.επισης η sim της wind που εχεις την εχεις σε roaming???

αμα δεν το εχεις κανει,φυσικο ειναι να μην δουλευει στην Αγγλια.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι ενοεις αν την εχω σε roaming? Ειχα ρωτησει σε καταστημα Wind και μου ειχαν πει οτι δεν χρειαζεται να κανω τιποτα!!

Πρεπει να κανω κατι για να παιξει?? Για βοηθα πατριωτη!!!!:lol:

Τι ενοεις αν την εχω σε roaming? Ειχα ρωτησει σε καταστημα Wind και μου ειχαν πει οτι δεν χρειαζεται να κανω τιποτα!!

Πρεπει να κανω κατι για να παιξει?? Για βοηθα πατριωτη!!!!:lol:

Οταν βγαινεις εκτος Ελλαδος χρειαζεται να εχεις roaming!

Η υπηρεσία περιαγωγής (roaming) σας προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο στο εξωτερικό, σε οποιαδήποτε χώρα.

περισσοτερα εδώ.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...
παιδιά καλησπέρα, έχω πάρει το κινητάκι από Αγγλία (ebay). Ξέρει κανείς πως μπορώ να του περάσω ελληνικό μενου;; Ευχαριστώ.
What u take is what u give...

παιδιά καλησπέρα, έχω πάρει το κινητάκι από Αγγλία (ebay). Ξέρει κανείς πως μπορώ να του περάσω ελληνικό μενου;; Ευχαριστώ.

σε επισημο service point δωρεαν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to SonyEricsson T303