DiM3NSiON Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Γεια σας! Έχω ένα νόκια n95 8GB με την έκδοση v30. Σήμερα θα δοκιμάσω να το hackaro κυρίως για να περνάω unsigned εφαρμογές. Κατά τη γνώμη σας ποιο είναι ο πιο εύκολος-ακίνδυνος τρόπος για την νέα έκδοση; Προς το παρών λέω να δοκιμάσω με drakkarious. Αν κάτι συμβεί ή απλά θέλω να επαναφέρω το κινητό στην αρχική κατάσταση με ένα hard reset θα είναι εντάξει σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Γεια σας! Έχω ένα νόκια n95 8GB με την έκδοση v30. Σήμερα θα δοκιμάσω να το hackaro κυρίως για να περνάω unsigned εφαρμογές. Κατά τη γνώμη σας ποιο είναι ο πιο εύκολος-ακίνδυνος τρόπος για την νέα έκδοση; Προς το παρών λέω να δοκιμάσω με drakkarious. Αν κάτι συμβεί ή απλά θέλω να επαναφέρω το κινητό στην αρχική κατάσταση με ένα hard reset θα είναι εντάξει σωστά;Ναι ετσι θα γινει ,τουλαχιστον σε Ν82 που ειχα εγω ετσι εγινε Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Γεια σας! Έχω ένα νόκια n95 8GB με την έκδοση v30. Σήμερα θα δοκιμάσω να το hackaro κυρίως για να περνάω unsigned εφαρμογές. Κατά τη γνώμη σας ποιο είναι ο πιο εύκολος-ακίνδυνος τρόπος για την νέα έκδοση; Προς το παρών λέω να δοκιμάσω με drakkarious. Αν κάτι συμβεί ή απλά θέλω να επαναφέρω το κινητό στην αρχική κατάσταση με ένα hard reset θα είναι εντάξει σωστά; Δοκίμασε με τον τρόπο του Drakkarious που έχει ποστάρει ο mirrorofsorrow μερικά ποστ πιο πίσω, είναι ο πιο εύκολος νομίζω. Αν κάτι παέι στραβά απλά θα κάνεις ένα φορμάτ και όλα θα έιναι όπως πριν. Για ενναλακτική λύση, ώστε να κάνεις εγκατάσταση unsigned εφαρμογές, υπάρχει και αυτός ο τρόπος. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Back up και ξεκινάμε λοιπόν :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 παιδια που θα βρω τον φακελο c:\sys\bin γιατι κανω την διαδικασια για να αντικαστασησω το αρχειο installserver.exe απο τον x-plorer και δεν το βρισκω..εχω το v82 με την αναβαθμιση ν30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Έχεις πρόσβαση στον φάκελο sys; Με την έκδοση 30 του Ν82, δεν μπορείς να κάνεις χακ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 μπαινω στην μνημη του κινητου και με το καλωδιο και απο το κινητο και απο το xplore και αρχειο sys δεν βρισκω..!!μηπως κανω κανα λαθος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Το sys δεν είναι αρχείο. Δοκίμασε με αυτό τον τρόπο. Αν έχεις N82, δεν μπορείς να κάνεις κάτι, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Με το καλώδιο πως μπαίνεις; Με PC suite; Αν ναι, δεν μπορείς να τον δείς γιατί είναι φάκελος συστήματος. Το ίδιο ισχύει και για τον x-plore. Μόνο που εκεί μπορείς να ενεργοποιήσεις απο τις ρυθμίσεις να βλέπεις κρυφούς φακέλους. Αλλά και πάλι δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση ούτε στον sys ούτε στον private. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Aκομη και το αρχειο installserver.exe να βαλεις στον φακελο c:\sys\bin δεν θα λειτουργει γιατι εχεις την ν30. Ο μονος τροπος προς το παρον για να κανεις εγκατασταση unsigned εφαρμογες στην συσκευη σου ειναι να ζητησεις κανονικο πιστοποιητικο απο το αναλογο θεμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=208801 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Με το καλώδιο πως μπαίνεις; Με PC suite; Αν ναι, δεν μπορείς να τον δείς γιατί είναι φάκελος συστήματος. Το ίδιο ισχύει και για τον x-plore. Μόνο που εκεί μπορείς να ενεργοποιήσεις απο τις ρυθμίσεις να βλέπεις κρυφούς φακέλους. Αλλά και πάλι δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση ούτε στον sys ούτε στον private. ναι με το καλωδιο μπαινω και μαλιστα εχω ενεργοποιησει απο τον υπολογιστει να βλεπω τα κρυφα αρχεια..προσπαθω να φτιαξω να δεχομε εφαρμογες unsigned με την διαδικασια hackzip..θελω να περασω το psiloc xelnex elite αλλα τιποτα..σας ευχαριστω και για την πολυ γρηγορη ανταπακριση..BRAVO παιδια :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Δεν γίνεται μέσω καλωδίου να δεις του φακέλους συστήματος του κινητού ακόμη και αν έχεις ενεργοποιήσει την εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων στα Windows. Μόνο από τον X-plore μπορείς να τους δεις, αλλά στους SYS και Private δεν θα μπορείς να μπεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros_54 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 θα ηθελα να μου απαντησετε για το χακαρ... του τηλεφωνου. Πως θα μεταφέρω το αρχείο «CProfDriver_SISX.ldd» στο C:\sys\bin ; Εχω εφαρμοσει την πρωτη μεθοδο του Itchrist86 . Ευχαριστω πολυ. ΥΓ. Οπως βλεπεις gianpithio, εβαλα και avatar. Δεν το ηξερα οτι επρεπε να το βαλω. Σε ευχαριστω παντως για την υπενθυμηση αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Υποθέτω πως έχεις εγκαταστήσει έναν file explorer πχ τον Xplore και έχεις ολοκληρώσει τη μεταφορά του "installserver.exe" στο σωστό σημείο. Ε και με το αρχείο "CProfDriver_SISX.ldd" θα κάνεις ακριβώς το ίδιο. Σε πρώτη φάση θα το περάσεις χύμα από το pc στο κινητό μέσω του καλωδίου και μετά εφόσον τρέξεις ξανά το "HelloCarbide" χωρίς να έχεις κλείσει τον Xplore θα τοποθετήσεις στο "CProfDriver_SISX.ldd" στο φάκελο C:\sys\bin. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros_54 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Υποθέτω πως έχεις εγκαταστήσει έναν file explorer πχ τον Xplore και έχεις ολοκληρώσει τη μεταφορά του "installserver.exe" στο σωστό σημείο. Ε και με το αρχείο "CProfDriver_SISX.ldd" θα κάνεις ακριβώς το ίδιο. Σε πρώτη φάση θα το περάσεις χύμα από το pc στο κινητό μέσω του καλωδίου και μετά εφόσον τρέξεις ξανά το "HelloCarbide" χωρίς να έχεις κλείσει τον Xplore θα τοποθετήσεις στο "CProfDriver_SISX.ldd" στο φάκελο C:\sys\bin. Ευχαριστω πολυ Itchrist86. Εχω εγκαταστησει τον Xplore και εχω ολοκληρώσει τη μεταφορά του "installserver.exe" στο σωστό σημείο και στην μνημη του τηλεφωνου. Τωρα με την βοηθεια που μου ειπες θα κανω το ιδιο και με το "CProfDriver_SISX.ldd" , παλι στην μνημη του τηλεφωνου. Δεν ξερω εαν πρεπει μνημη τηλεφωνου ή στην μνημη της καρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Στη μνημη του τηλεφώνου φυσικά! Για αυτό άλλωστε αναφέρω "Μεταφέρουμε το αρχείο «CProfDriver_SISX.ldd» στο C:\sys\bin." Το C:\ είναι η μνήμη της συσκευής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Νέος τρόπος πρόσβασης στους φακέλους Sys και Private της κάρτας μνήμης και της μνήμης τηλεφώνου μέσω του Drakkarious 2.02 (Δουλεύει για συσκευές Symbian v9.1, v9.2 και v9.3 - Feature Pack 0, 1 και 2. Περιέχεται λίστα συμβατότητας η οποία θα ενημερώνεται μόλις τεσταριστεί σε νέα συσκευή) _______________________________________________________ Κατεβάζετε το Drakkarious 2.02 (BETA). Το αποσυμπιέζετε στον υπολογιστή σας και στέλνετε ή αποθηκεύετε τα αρχεία Drakkarious 2.02 FP1 & PreFP1.sis και X-plore v1.22_S60_3rd Full access.sisx στην συσκευή σας. Αλλάξτε την ημερομηνία του τηλεφώνου και βάλτε 15-05-2007 Κατά την εγκατάσταση του Drakkarious Hack Compilation, θα εγκατασταθούν στην συσκευή σας οι εξής εφαρμογές: CapsOn CapsOff HelloCarbide Σημείωση: Αν έχετε ήδη εγκατεστημένα στην συσκευή σας κάποια απο τα παραπάνω προγράμματα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Συνεχίζετε κανονικά την εγκατάσταση. Ωστόσο έχουν δοκιμαστεί μόνο τα συγκεκριμένα αρχεία. Έτσι, αν αντιμετοπίσετε πρόβλημα κατά την διάρκεια της διαδικασίας, άντε απεγκατάσταση τις εφαρμογές που ήδη έχετε και ξεκινήστε απο την αρχή την εγκατάσταση του Drakkarious.sis. Κατόπιν, κάνετε εγκατάσταση το X-plore 1.22 Μόλις τελειώσει η εγκατάσταση, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα: 1.-Ανοίξτε τον X-plore και πιέστε "0", επιλέξτε τα 4 πρώτα κουτάκια (αν είναι ήδη επιλεγμένα, μην τα ξετικάρετε). 2.-Χωρίς να κλείσετε τον X-plore πιέστε το πλήκτρο του μενού και τρέξτε το hellocarbide 3.-Μόλις ανοίξει το hellocarbide, πιέστε επιλογές και επιλέξτε Menu1. Κατόπιν επιλέξτε "yes". 4.-Πηγαίνετε ξανά στον X-plore, ανοίξτε το c:\hack.rar, επιλέξτε τα αρχεία installserver.exe and CProfDriver_SISX.ldd και αποσυμπιέστε τα στον φάκελο c:\sys\bin 5.-Κάντε επανεκκίνηση στο τηλέφωνό σας. 6.-Τώρα μπορείτε να κάνετε εγκατάσταση στην συσκευή σας ακόμα και εφαρμογές που είναι unsigned. Τρέξτε το capsOff αν θέλετε να έχετε πρόσβαση στους φακέλους Sys και Private της κάρτας μνήμης και της μνήμης τηλεφώνου μέσω του X-plore και capsOn για να άρετε την πρόσβαση στους συγκεκριμένους φακέλους. Σημείωση: Καλό είναι να επαναφέρνετε τον περιορισμό στους φακέλους Sys και Private κάθε φορά τελειώνετε τις εργασίες που θέλετε να κάνετε μέσα σε αυτούς. Καλό χακάρισμα. :) _______________________________________________________ Signed(lol) Drakkarious Special thanks to: Olti BinPda Leftup FCA00000 Λίστα Συμβατότητας: FP1 devices: Nokia N81 Πρόσβαση στους φακέλους Sys, Private και εγκατάσταση unsigned εφαρμογών (Τρόπος για συσκευές Pre Feature Pack 1 και Feature Pack 1) Για τη διαδικασία θα πρέπει να κατεβάσουμε το αρχείο «hackzip.zip», καθώς και να έχουμε εγκαταστήσει έναν file explorer, πχ X-plore και να τον έχουμε ρυθμίσει ώστε να εμφανίζονται οι φάκελοι συστήματος. .............................. Δεν κατάφερα να κάνω κανένα από τα δυο. :( @mirrorofsorrow από το αρχείο που δίνεις το X-plore 1.22 δεν το κάνει καθόλου εγκατάσταση! (δοκίμασα με ημερομηνία 15-05-2007 αλλά και με την σημερινή, επίσης οι ρυθμίσεις από την διαχείριση εφαρμογών είναι εντάξει.. αλλά τπτ) Το Drakkarious δείχνει να το κάνει εγκατάσταση αλλά όταν πάω στις εφαρμογές δεν υπάρχει τίποτα. Απλά το δείχνει στην διαχείριση εφαρμογών. Τελικά τον X-plore μου τον έστειλε ο gianpithio και εγκαταστάθηκε κατευθείαν! @Itchrist86 απο τον X-plore δεν βρήκα τον φάκελο C:\sys\bin και σύνδεσα το κινητό με τον υπολογιστή και το μετέφερα από εκεί. Ελπίζω να μην είναι πρόβλημα! Αφού έφτασα στο βήμα να κάνω επανεκίνηση.... κάνω μετά εγκατάσταση το CapsOn.sis το έκανε. Πάω να κάνω το CapsOff.sis και δεν το έκανε. Μου εμφάνισε μήνυμα "σφάλμα ενημέρωσης". Στο Read me γράφει να κάνω sign και εγκατάσταση. Πώς ακριβώς κάνω sign? Υποτίθεται οτι όλη αυτή η διαδικασία δεν είναι για να περνάμε signed εφαρμογές? Πώς να κάνω εγκατάσταση το αρχείο το ίδιο που κάνει αυτή τη δουλειά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Για να δεις το φακελο C:\sys\bin πρεπει να κανεις το παρακατω: 1.-Ανοίξτε τον X-plore και πιέστε "0", επιλέξτε τα 4 πρώτα κουτάκια (αν είναι ήδη επιλεγμένα, μην τα ξετικάρετε). Η παραπανω διαδικασια ειναι για να μπορεις να κανεις εγκατασταση unsigned εφαρμογες στην συσκευη σου. Εαν ακολουθησεις ολα τα βηματα με την σειρα τοτε δεν θα εχεις προβλημα. Οπως σου ειπα δεν γνωριζω εαν λειτουργει σωστα στο Ν81 (μαλλον δεν λειτουργει). Οταν συνδεσεις το κινητο σου με τον υπολογηστη δεν μπορεις να μπεις στο C:\sys\bin αλλα στο Ε:\sys\bin την διαδικασια πρεπει να την κανεις μεσα απο το κινητο. C = Μνημη συσκευης Ε = Καρτα μνημης Εαν εχεις ανοικτο τον X-Plore και τρεξεις το HelloCarbide μπορεις να μπεις στο φακελο C:\sys\bin ? Εαν μπορεις τοτε λειτουργει. Για να ξεμπερδευεις με ολα αυτα καλυτερα να ζητησεις ενα κανονικο πιστοποιητικο απο το αναλογο θεμα. Ειναι η ευκολοτερη μεθοδος και λειτουργει κανονικα στην συσκευη σου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=208801 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Υπάρχει κάτι νεότερο για Ν82 και τελευταίο firmware παιδιά? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Υπάρχει κάτι νεότερο για Ν82 και τελευταίο firmware παιδιά? Εχει απαντηθει .... Ακομα τιποτα .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Για να δεις το φακελο C:\sys\bin πρεπει να κανεις το παρακατω: ....Οκ! Το έκανα και μου εμφανίζει και άλλα αρχεία κλπ. Απλά είχα σταματήσει τα βήματα του mirrorofsorrow πριν φτάσω εκεί και στα βήματα του Itchrist86 δεν αναφέρεται το συγκεκριμένο! Η παραπανω διαδικασια ειναι για να μπορεις να κανεις εγκατασταση unsigned εφαρμογες στην συσκευη σου. Εαν ακολουθησεις ολα τα βηματα με την σειρα τοτε δεν θα εχεις προβλημα. Οπως σου ειπα δεν γνωριζω εαν λειτουργει σωστα στο Ν81 (μαλλον δεν λειτουργει). Και τί εννοεί οτι πρέπει να κάνω τα αρχεία πρώτα sign και μετά εγκατάσταση? :O Πάντως σήμερα δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση το CapsOff.sis στην μνήμη του κινητού και εγκαταστάθηκε! Λογικά έφταιγε που το δοκίμαζα μόνο στην κάρτα μνήμης το συγκεκριμένο αρχείο.. και μετέφερα και το CapsON στην μνήμη του τηλεφώνου! Στα βήματα παραπάνω αναφέρεται μόνο για το αρχείο HelloCarbide να γίνει εγκατάσταση στη μνήμη του κινητού! Οταν συνδεσεις το κινητο σου με τον υπολογηστη δεν μπορεις να μπεις στο C:\sys\bin αλλα στο Ε:\sys\bin την διαδικασια πρεπει να την κανεις μεσα απο το κινητο. C = Μνημη συσκευης Ε = Καρτα μνημης Εαν εχεις ανοικτο τον X-Plore και τρεξεις το HelloCarbide μπορεις να μπεις στο φακελο C:\sys\bin ? Εαν μπορεις τοτε λειτουργει. Για να ξεμπερδευεις με ολα αυτα καλυτερα να ζητησεις ενα κανονικο πιστοποιητικο απο το αναλογο θεμα. Ειναι η ευκολοτερη μεθοδος και λειτουργει κανονικα στην συσκευη σου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=208801 Και τελικά.... Τα κατάφερα!!! :up: Δοκίμασα έκανα εγκατάσταση το screenshot που είναι unsigned και πέτυχε! Απλά πεδεύτηκα λίγο γιατί το κινητό το έχω 6 μέρες και προσπαθώ να μάθω ότι μπορώ! Πιστεύω οτι αυτό με τον X-Plore που πατάς το 0 και τσεκάρεις τις επιλογές, πρέπει να προστεθεί στα βήματα του Itchrist86, όπως επίσης οτι και τα 3 αρχεία πρέπει να εγκαταστηθούν στην μνήμη του τηλεφώνου! Τα αρχεία του mirrorofsorrow δεν ξέρω γιατί.. αλλά δεν γινόταν τίποτα! :O Σημασία έχει οτι είναι εντάξει τώρα! Ευχαριστώ για την βοήθειά σας!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 παιδια καλημερα. νεος και ασχετος ειμαι και πηγα να μπω στα βαθια!!!!!!!!!!!!!!!! πηγα να χακαρω το Ε66 μου. κατεβασα το drakkarious και το χ-plore πηγα να το περασω στοτηλ.το πρωτο τα καταφερα το αλλο μου λεει << σφαλμα πιστιποιητικου επικοινονιστε με τον προμηθευτη.>> αλλαξα και την ημερ/νια σε 15/5/07 αλλα τπτ. τι κανω λαθος? πηγα να περασω και το κουικ οφις και σε αυτο μου εβγαλε το ιδιο. πηγα τελος να δω που αποθηκευτικε το drakkarious και δεν μπορω να το βρω. HELP PLEASE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Δες λιγο το firmware του κινητου σου. Αν ειναι το 110,07,126 τοτε δεν πιανει αυτο το hack! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Δες λιγο το firmware του κινητου σου. Αν ειναι το 110,07,126 τοτε δεν πιανει αυτο το hack! :( δυστυχως για την συγκεκριμενη περιπτωση αυτο ειναι. τι κανω? πως σβηνω το drakkarious? πως κατεβαζω εφαρμογες ? ζητησα βεβαια σε αλλο thread πιστοποιητικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Δυστυχως για την ωρα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα παρα μονο να περιμενουμε για καποιο καινουργιο hack. To drakkarious καντο αφαιρεση μεσα απο τις εφαρμογες. Πιστοποιητικο εχω παρει και γω αλλα καποιες εφαρμογες δεν μπορω να τις εγκαταστησω! Ειδωμεν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts