Jump to content

[S60 3rd Edition] Hacks & Patches

liogr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διάβασες τον οδηγό και δεν το βρήκες...

Μάλλον δεν διάβασες καλά...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Χμμμ ειδα στο γνωστο φορουμ το ποστ ενος τυπου που εκανε αναβαθμιση firmware μεσω fota στο ν85 και του εμεινε το χακ του Χελλοξ. Μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει αν γινεται αυτο? Σκεφτομαι να κανω την αναβαθμιση στο Ν96 και δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθω παλι με φορματ κλπ αν κατι δεν πετυχει ΛΟΛ.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

επιβεβαιώνω ότι υπάρχει hack for new firmwares στο γνωστό μαγαζί και δουλέυει άψογα στο Ε71 300.21.012. μόλις το δοκίμασα λειτουργεί άψογα πιστευώ ότι κάνει το ίδιο και στο Ν85.

ευχαριστώ

frastgr

#HOT# Hack Newest Firmwares N97, 5730, E75, N86 Etc

Some latest Nokia's firmwares are designed to prevent user from hacking (opening platform security) their phone. The changes seemed to have successfully interfere with HelloOx operation, thus rendering our device unhackable.

I've just found out this new method from neighborhood forum and some folks have already confirmed this hack works on following devices:

Nokia N79 v30.011.051.1

Nokia 6220c v5.15

Nokia E75 v110.48.125

Nokia N97 v11.0.021.209.04* (tnx to leetut & takt29)

Nokia E71 v300.21.012

Nokia N78 v30.011 (tnx to andre128)

Nokia 5730XM v100.48.122 (tnx to Vampiro1306)

While some others ARE reported unhackable by this method

Confirmed doesn't work with:

Nokia N96 v30 (Thanks to ugur35)

KNOWN ISSUES:

Several users have reported that they were unable to install any application after the hack applied. the solution is to disable SWIPOLICYPATH patch in ROMPatcher. (tnx to andre128)

On Nokia N97 v11.0.021.209.04, Rompatcher patches c2z and SwitchOFFRestart cannot be enabled (tnx to takt29)

The list above is generated from member feedback, should you found any wrong information, please reply to this thread or pm me.

FOLLOW THE INSTRUCTION EXACTLY AS IT WAS WRITTEN

USE ONLY THE ATTACHED FILES, THE ATTACHED FILES ARE ALREADY SPECIFICALLY MODIFIED TO COMPLY WITH THE FOLLOWING HACKING STEPS

What you'll need to provide yourself:

Certificate with 17 capabilities

Signer to sign the sisx file

Decent 3rd party filemanager

Install your favourite file manager; X-plore & Y-Browser are recommended (skip this step if you already have it installed).

Sign & Install Mapdrives

Sign & Install ROMPatcher

Sign & Install Y_browser or X-plore

Run Mapdrives (Mapdrives will map drive A:\ to c:\sys\bin with rw access!)

Uninstall Mapdrives

Put files under "Copy_to_A" folder to A:\

Restart your device

Open ROMPatcher, apply open4all.rmp, ChangeSWIpolicyPath.rmp* & Installserver_FP2.rmp

HACKED (if you're lucky enough, if you aren't

if you see errors when doing steps above, you will need to copy installserver.exe from drive Z:\sis\bin\installserver.exe to C:\sis\bin\installserver.exe manually.

ALL CREDIT TO abgnokia,

Για δειτε αν δουλευει.

download

http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif

• 2 weeks later...
Ακόμα δεν έχω βρει patch για το Ν95 8gb μου....όποιος έχει βρει (για την v.31.0.015) ας μου στείλει κανά pm..........plz......

Παιδιά μετά από το hack στο N95 8gb με τον τρίτο τρόπο χρειάζεται κάποιος

ιδιαίτερος τρόπος για να κάνεις εγκατάσταση κάποια unsigned εφαρμογή .

Κάνω την ερώτηση γιατί εγκατέστησα το Sygic_Mobile_7.72.4664 που είναι

unsigned και μου γράφει όταν το τρέχω ότι ( Δεν βρέθηκε σωστός κωδικός ενεργοποίησης για το χάρτη )

Ευχαριστώ πολύ . . .

Δεν εχει σχεση ο κωδικος ενεργοποιησης του χαρτη με το χακ & sign :confused:

Αλλο το ενα ,αλλο το αλλο...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ακόμα δεν έχω βρει patch για το Ν95 8gb μου....όποιος έχει βρει (για την v.31.0.015) ας μου στείλει κανά pm..........plz......

Μα γιατί να βρεις patch...;

Τα δύο βασικά πραγματάκια τα καταφέρνεις χωρίς patches.

Όπως γράφει και ο οδηγός:

Εδώ τελειώνει η διαδικασία για τους κατόχους συσκευών S60 3rd Edition Initial Release και Feature Pack 1. Είστε πλέον ελεύθεροι να εγκαθιστάτε ό,τι εφαρμογή θέλετε καθώς και να έχετε πρόσβαση σε όλους τους φακέλους συστήματος.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Παιδιά, δώστε μου λίγο τα φώτα σας, γιατί δεν καταλαβαίνω κάτι ως προς το χάκεμα με το HelloOX. Με τον τρόπο αυτό δε θα έχω την επιλογή για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της πρόσβασης στους φακέλους συστήματος; Ρωτάω γιατί μόλις φορμάρισα το κινητό μου και αμέσως έκανα χάκεμα με αυτόν τον τρόπο και ό,τι και να κάνω από το ROM Patcher (ενεργοποίηση/απενεργοποίηση patch, disable/enable caps, τίποτα), ο X-plore δεν μου εξαφανίζει τα περιεχόμενα των φακέλων συστήματος, ώστε να μην μπορεί να διαγραφεί κάτι κατά λάθος. Δε μπορώ να έχω λειτουργικότητα παρόμοια με τα Caps On/Off, δηλαδή να βλέπω τα περιεχόμενα των φακέλων συστήματος μόνο όταν εγώ θέλω; :what:

Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως φταίει ο X-plore? Έχω βάλει την τελευταία ραγισμένη έκδοση 1.33.

Edit:

Μόλις δοκίμασα και τον FExplorer και μου φαίνεται ότι ανταποκρίνεται καλύτερα στη χρήση του ROM Patcher. Όταν κάνω disable το patch και επιχειρήσω να μπω σε έναν φάκελο συστήματος, π.χ. C:\sys, μου λέει σωστά το γνωστό : "Can't do that for security reasons! Sorry!". Επομένως μήπως όντως παίζει κάτι με τον X-plore ή είναι έτσι η φύση του συγκεκριμένου τρόπου χακέματος; :what:

Δεν μου πολυαρέσει η ιδέα του μόνιμα χακεμένου συστήματος αρχείων/φακέλων, αλλά αν δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο, τουλάχιστον να απενεργοποιώ μέσα από τον X-plore την εμφάνιση/εξαφάνιση αυτών των φακέλων να ξεμπερδεύω.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

@panosz75 Όταν έκανες εγκατάσταση το ROMPatcher δεν είχε μέσα εγκατεστημένα τα open4all και ChangesSWIpolicyPath?

Το open4all κάνει ακριβώς αυτό που θες, δηλ να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί την πρόσβαση τους φακέλους του συστήματος.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

@panosz75 Όταν έκανες εγκατάσταση το ROMPatcher δεν είχε μέσα εγκατεστημένα τα open4all και ChangesSWIpolicyPath?

Το open4all κάνει ακριβώς αυτό που θες, δηλ να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί την πρόσβαση τους φακέλους του συστήματος.

Όχι, μόνο το open4all υπάρχει. Είναι απαραίτητο και το άλλο patch για να δουλέψουν και τα δύο σωστά; :what:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Όχι, μόνο το open4all υπάρχει. Είναι απαραίτητο και το άλλο patch για να δουλέψουν και τα δύο σωστά; :what:

Για να έχεις πρόσβαση στους private, resource χρειάζεσαι μόνο το open4all. Το κάνεις apply και έχεις πρόσβαση στους φακέλους. Κάνε apply το patch και δοκίμασε να μπεις στους private και resource.

Για να έχεις πρόσβαση στους private, resource χρειάζεσαι μόνο το open4all. Το κάνεις apply και έχεις πρόσβαση στους φακέλους. Κάνε apply το patch και δοκίμασε να μπεις στους private και resource.

Ναι αυτό γίνεται. Όπως έγραψα ξανά, το πρόβλημά μου είναι ότι δεν θέλω να έχω μονίμως ανοιχτούς τους φακέλους συστήματος, αλλά να ανοιγοκλείνω την πρόσβαση οπότε θέλω. Αυτό δεν έχω μπορέσει να το κάνω με τον X-plore. Μου δείχνει τα πάντα ανοιχτά.

Ναι αυτό γίνεται. Όπως έγραψα ξανά, το πρόβλημά μου είναι ότι δεν θέλω να έχω μονίμως ανοιχτούς τους φακέλους συστήματος, αλλά να ανοιγοκλείνω την πρόσβαση οπότε θέλω. Αυτό δεν έχω μπορέσει να το κάνω με τον X-plore. Μου δείχνει τα πάντα ανοιχτά.

E μόλις κάνεις ξανά disable το patch τότε δεν θα έχεις πρόσβαση στους φακέλους. Όπως έκανες με τα Caps on/off έτσι θα κάνεις και με το patch open4all, apply για να έχεις πρόσβαση, disable για να μην έχεις πρόσβαση. Και επιπλέον μην το έχεις έχει στο auto το συγκεκριμένο patch διότι με κάθε restart της συσκευής θα ξανά ενεργοποιείται το patch.

E μόλις κάνεις ξανά disable το patch τότε δεν θα έχεις πρόσβαση στους φακέλους. Όπως έκανες με τα Caps on/off έτσι θα κάνεις και με το patch open4all, apply για να έχεις πρόσβαση, disable για να μην έχεις πρόσβαση. Και επιπλέον μην το έχεις έχει στο auto το συγκεκριμένο patch διότι με κάθε restart της συσκευής θα ξανά ενεργοποιείται το patch.

Μπα, κάτι γίνεται και δεν απενεργοποιείται η πρόσβαση. Δεν ξέρω, θα το ψάξω καλύτερα. Μάλλον έχω πολλή σαβούρα στην κάρτα μνήμης, την οποία και δεν είχα το χρόνο να καθαρίσω. Φορμάρισα μόνο τη μνήμη του τηλεφώνου. Δεν πειράζει. Θεςνξ για τις απαντήσεις πάντως Κώστα. :)

Μπα, κάτι γίνεται και δεν απενεργοποιείται η πρόσβαση. Δεν ξέρω, θα το ψάξω καλύτερα. Μάλλον έχω πολλή σαβούρα στην κάρτα μνήμης, την οποία και δεν είχα το χρόνο να καθαρίσω. Φορμάρισα μόνο τη μνήμη του τηλεφώνου. Δεν πειράζει. Θεςνξ για τις απαντήσεις πάντως Κώστα. :)

Περίεργο να μην απενεργοποιείται το patch. Όταν το κάνεις disable το εικονίδιο δίπλα από το patch γίνεται μπλε ή κόκκινο?

Για δοκίμασε αυτό το patch να δεις αν λειτουργεί.

Περίεργο να μην απενεργοποιείται το patch. Όταν το κάνεις disable το εικονίδιο δίπλα από το patch γίνεται μπλε ή κόκκινο?

Για δοκίμασε αυτό το patch να δεις αν λειτουργεί.

Thanks a lot Κώστα. Αυτό που μου έδωσες δουλεύει μια χαρά με patch apply/disable. Και πάλι σε ευχαριστώ. :respect:

Μάλλον είχε πρόβλημα το συγκεκριμένο open4all που είχα. Παράξενο πάντως, αλλά αφού πλέον δουλεύει, οκ. :)

Αρχικό μήνυμα από giorgosnp

Εμφάνιση φωτογραφιών και βίντεο μόνο από συγκεκριμένους φακέλους

Ένα κολπάκι ώστε ο default viewer του κινητού να εμφανίζει μόνο τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βρίσκονται στους φακέλους E:\images και E:\videos.

Αντιγράφουμε το MGXDatabasePlugin.rsc στο C:\resource και κάνουμε επανεκκίνηση. Τόσο απλά!

Κατεβάστε το από εδώ.

Στο Ν82 λειτουργεί κανονικά!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

αντεγραψα το αρχειο στον σωστο φακελο αλλα δεν δουλευει.....σε νοκια ν95 8gb.

εχει βρει καμια λυση κανεις?

Το συγκεκριμενο αρχειο δεν λειτουργει σε ολες τις συσκευες. Δεν μπορεις να κανεις κατι..

Εαν θελεις να μην εμφανιζονται οι εικονες απο το garmin - Sygic στην εκθεση μπορεις να μεσα απο απο τον x-plore να τις κανεις hide. Σχετικα με αυτο θα πρεπει να ρωτησεις στα καταλληλα θεματα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

παιδια γεια σας... προσπαθω και εγω με την σειρα μου να μπω στα κολπα.. :)

κατεβασα την unsigned εκδοση του helloox απο εδω.. εκει μεσα βρηκα κατι αρχεια cer και key με τα οποια υπογραφεις την εφαρμογη αν καταλαβα καλα... αν οχι διορθωστε με...

λοιπον εχω επισης κατεβασει την εφαρμογη Symbian Developer Certificate Request με την οποια προσπαθω να υπογραψω την εφαρμογη... δεν εχω ξανακανει κατι τετοιο... μολις λοιπον φτανω στο 3ο από τα 5 βηματα Personal Information δεν μπορω να πατησω next για το βημα 4 διοτι λεει δεν εχει καταχωρημενη την χωρα (country)... το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να δηλωσω καμια χωρα καθως τα πεδια ειναι grayed out... καταλαβατε τι εννοω?

εχω μπερδευτει ταμαλα

μέτρον άριστον

Δε θα χρησιμοποιήσεις τα cer & key που είναι μαζί με το HelloOX2, αλλά θα κατεβάσεις τα δικά σου ακλουθώντας τις οδηγίες της πρώτης σελίδας για να εκδόσεις το δικό σου πιστοποιητικό.

Δε θα χρησιμοποιήσεις τα cer & key που είναι μαζί με το HelloOX2, αλλά θα κατεβάσεις τα δικά σου ακλουθώντας τις οδηγίες της πρώτης σελίδας για να εκδόσεις το δικό σου πιστοποιητικό.

δεν βγαζω ακρη παιδια.. εισαι σιγουρος οτι αυτο που λες υπαρχει στην πρωτη σελιδα? εγω δεν βλεπω τιποτα... επιπλεον δοκιμασα να κανω χακαρισμα με το drakkarious... εκει κολλαω στο εξης βημα

ανοίξτε το c:\hack.rar, επιλέξτε τα αρχεία installserver.exe and CProfDriver_SISX.ldd και αποσυμπιέστε τα στον φάκελο c:\sys\bin

δεν μου ανοιγει ο φακελος c:\sys

κανει αυτος ο τροπος για μενα σιγουρα? μηπως εχω καποιο νεο λογισμικο και δεν περναει πλεον αυτος ο τροπος?

η εκδοση λογισμικου μου ειναι η: 31.0.016 (nokia n82)

μέτρον άριστον

Πρεπει να κανεις εγκατασταση το HelloOX διαβασε το σχετικο θεμα για το πως θα το υπογραψεις.

Επισης καλο θα ειναι να ενημερωσεις το avatar σου για να ξερουμε ποια συσκευη εχεις ειναι αρκετα χρησιμο σε ολους μας.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr