Jump to content

BlackBerry Bold 9000

panagiog
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα!

1) Δεν έχω το 9000 πλέον, αλλά νόμιζω ότι με την έκδοση 5.0 μας τελείωσε το lock που ψάχνεις. Έμεινε μόνο αυτό με τον κωδικό.

2) Αναβοσβήνει για να δείξει ότι έχεις κάλυψη. Αν δεν το θες, πήγαινε options -> Screen/Keyboard -> LED coverage indicator και βάλε το off.

3)Η homescreen εμφανίζει τα πρώτα 6, αν θυμάμαι καλά, μη κρυφά εικονίδια του μενού. Για να βάλεις λοιπόν την εφαρμογή, τη μεταφέρεις στην επιθυμητή θέση στην αρχή του μενού. Εκτός αν κατάλαβα λάθος την ερώτησή σου.

Σε ευχαριστω επιτελους το κ*** λαμπακι σταματησε . και τα εικονιδια οκα επιτελους τα εφτιαξα .. 1000 thankss θα πεδευομουν ακομα .. Τωρα σχετικα με το LOCK τι μπορω να κανω ? υπαρχει καποια app που να κανει την ιδια δουλεια? :worry:

Edited by moment_v

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1) Εχω ψαξει παντου το KEYBOARD LOCK icon δεν το εχω βρει ακομα , στις ρυθμισεις δεν το βλεπω πουθενα , μονο ενα που βρηκα ειναι οταν βαζω κωδικο τοτε το LOCK icon εμφανιζεται στο μενου.

Πατάς το αστεράκι (*) παρατεταμένα και κλειδώνει. Άσε που είναι καλύτερο γιατί μπαίνει σε stand by mode.

Παιδιά επειδή σκέφτομαι να αγοράσω μπαταρία, πόσο διαρκεί η φόρτιση?

Μπορείτε να βάλετε εδώ την χρήση που κάνετε στην μπαταρία σας και πόσο διαρκεί?

Ευχαριστώ

Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη...

(Πλάτων πριν από 2400 χρόνια)

Καλησπέρα.Παρόλο που έχω πάρει το Ε72 και αν και δεν είχα παρόμοιο τηλ. πριν, είμαι πολύ ικανοποιημένος, το 9000 μου αρέσει πολύ! Σαν σχέδιο, δεν ξερω τι, αλλά το θεωρώ πολύ ωραίο τηλέφωνο.Σε σχέση με το nokia τι διαφορές εχει? Γιατί όσοι το έχουν είναι τόσο "κολλημένοι" μ'αυτό? Ευχαριστώ

Δυστυχώς απάντηση δεν υπάρχει, συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Δεν έχουν και τίποτα κοινό, εκτός του ότι είναι τηλέφωνα και έχουν qwerty... Δεν είναι όμως το κατάλληλο θέμα εδώ για την απορία σου, καλύτερα άνοιξε ένα νέο θέμα στους διαξιφισμούς ώστε να πάρεις απόψεις για τις δύο συσκευές.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Παιδιά επειδή σκέφτομαι να αγοράσω μπαταρία, πόσο διαρκεί η φόρτιση?

Μπορείτε να βάλετε εδώ την χρήση που κάνετε στην μπαταρία σας και πόσο διαρκεί?

Ευχαριστώ

Επαναφέρω το παραπάνω. Ας κάνουμε τον κόπο να γράψουμε πόσο διαρκεί η μπαταρία μας ώστε να έχουμε μία σαφή εικόνα.

Βρίσκω στο ebay, μπαταρίες oem σε πολύ καλές τιμές αλλά με απασχολεί η διάρκεια. Τώρα κάθε δεύτερο βράδυ θέλει φόρτιση. (τα βράδια το έχω κλειστό) Φυσιολογική διάρκεια?

Ευχαριστώ και πάλι

η αυθεντική μπαταρία είναι σίγουρα ακριβή, κανά 40αρι, αλλά είναι τουλάχιστον σίγουρη.Οι μπαταρίες από ιντερνετ,ebay, είναι ως επι το πλείστον μάπα.Εχω παρει καποιες και δεν κρατούσαν καθόλου.

η αυθεντική μπαταρία είναι σίγουρα ακριβή, κανά 40αρι, αλλά είναι τουλάχιστον σίγουρη.Οι μπαταρίες από ιντερνετ,ebay, είναι ως επι το πλείστον μάπα.Εχω παρει καποιες και δεν κρατούσαν καθόλου.

Ναι μιλάω για γνήσια ΟΕΜ μπαταρία. Το θέμα όμως να δούμε πόσο πρέπει να αντέχει μία μπαταρία γιατί εάν η αυτονομία που έχει η δική μου είναι η φυσιολογική τότε δεν υπάρχει λόγος για αγορά καινούριας...

• 5 weeks later...
Μπαίνει (όπως και όλα τα κινητά) αλλά δεν θα έχεις συμπίεση ΒΒ και θα χρεώνεσαι κανονικά...

Μπαίνει (όπως και όλα τα κινητά) αλλά δεν θα έχεις συμπίεση ΒΒ και θα χρεώνεσαι κανονικά...

Εχω 1.5 gb το μήνα. Πρόλαβα την προσφορά. Οπότε δεν έχω πρόβλημα μάλλον.

2-3 γρηγορες ερωτησουλες.

Μπορεις να αλλαζει γλωσσα πληκτρολογιου με καποιο shortcut, ή πρεπει καθε φορα να πατας το blackberry button και αλλαγη γλωσσας εισαγωγης?

Υπαρχει καποιος τροπος να διευκρινισεις αριθμους που να απαντωνται οταν το βγαζεις απ οτη θηκη, εστω και μεσω καποιας εφαρμογης, ή συμβιβαζεσαι με το παντα ναι και οχι που σου εχει στο μενου.

Στον φακελο των εφαρμογων μου λειπουν τα Tasks και Memopad. Ξερει κανεις πως τα ξαναεγκαθσιτω? Εχω την 5.0.0.464

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

2-3 γρηγορες ερωτησουλες.

Μπορεις να αλλαζει γλωσσα πληκτρολογιου με καποιο shortcut, ή πρεπει καθε φορα να πατας το blackberry button και αλλαγη γλωσσας εισαγωγης?

Υπαρχει καποιος τροπος να διευκρινισεις αριθμους που να απαντωνται οταν το βγαζεις απ οτη θηκη, εστω και μεσω καποιας εφαρμογης, ή συμβιβαζεσαι με το παντα ναι και οχι που σου εχει στο μενου.

Στον φακελο των εφαρμογων μου λειπουν τα Tasks και Memopad. Ξερει κανεις πως τα ξαναεγκαθσιτω? Εχω την 5.0.0.464

1. Αλλαγή γλώσσας πληκτρολογίου με ALT+ENTER. Πρέπει όμως να πας στο OPTIONS>LANGUAGE AND TEXT INPUTS για να τα ορίσεις.

2. Νομίζω ότι η απάντηση είναι ΟΧΙ. Δεν το έχω συναντήσει.

3. Για την εγκατάσταση τους πρέπει να πας στο BB Desktop Manager, Applicatin Loader.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

PIN:

1)Σωστος! Δεν την ειχα δει αυτην την επιλογη, και η μεθοδος που χρησιμοποιουσα ειχε αρχισει να με κουραζει.

2)Μακαρι να υπαρχει καποιος τροπος. Μερικες κλησεις θα με βολευει να απαντωνται αυτοματα με το να το βγαζω απο την θηκη, αλλα να απαντωνται ολες οι κλησεις με αυτον τον τροπο δεν βοηθαει σε τιποτα.

3)Το εχω ηδη δοκιμασει αυτο, και δυστυχως δεν τις εμφανισει ως διαθεσιμες αυτες τις εφαρμογες. Υπαρχει καποιος τροπος να τις προσθεσω στο loader?

Ευχαριστω για την βοηθεια :)

Ρε παιδια κατεβασα το τελευταιο OS update τρεχω το .exe και σε μια φαση μου λεει να επιτυχια, και ρωται να ανοιξει Desktop Manager. Λεω ναι, παω στα update και ακομα την 4.6 (Downgrade) μου δειχνει μονο ως διαθεσιμη. WTF?

Επισκέπτης
Ρε παιδια κατεβασα το τελευταιο OS update τρεχω το .exe και σε μια φαση μου λεει να επιτυχια, και ρωται να ανοιξει Desktop Manager. Λεω ναι, παω στα update και ακομα την 4.6 (Downgrade) μου δειχνει μονο ως διαθεσιμη. WTF?

Πριν ανοιξεις το Desktop Manager, σβήσε το αρχείο vendor.xml που είναι στο Programm Files ->Common Files ->Research in Motion ->AppLoader και μετά ξεκίνα το Desktop Manager

:)

Πριν ανοιξεις το Desktop Manager, σβήσε το αρχείο vendor.xml που είναι στο Programm Files ->Common Files ->Research in Motion ->AppLoader και μετά ξεκίνα το Desktop Manager

:)

Thank you, μολις το δοκιμασα, μου βγαζει την 5, αλλα οταν το προχωραω στην επομενη οθονη μου λεει:

"No software update is required for your device"

Στοοιοιοινγγγκ...

Thank you, μολις το δοκιμασα, μου βγαζει την 5, αλλα οταν το προχωραω στην επομενη οθονη μου λεει:

"No software update is required for your device"

Στοοιοιοινγγγκ...

Βρε γιατί παιδεύεσαι και δεν διαβάζεις :p ?

Κάνε αυτή την διαδικασία και θα είσαι κομπλέ!!! http://www.blackberry-experts.net/articles/how-perform-clean-os-install

Ωπ σωστος δεν το χα υοψιν μου.

Οταν το τρεχω ομως μου λεει οτι No Device found, αλλα διαβαζει το Pin της συσκευης.

Μηπως η συσκεη ειναι κλειδωμενη με καποιο κωδικο?

Ωπ σωστος δεν το χα υοψιν μου.

Οταν το τρεχω ομως μου λεει οτι No Device found, αλλα διαβαζει το Pin της συσκευης.

Μηπως η συσκεη ειναι κλειδωμενη με καποιο κωδικο?

Δεν είναι τίποτα αυτό. Και 'μένα μου το κάνει...

Οταν ομως πατησα read system δεν μου ανεφερε στο πλαισιο διπλα τις εφαρμογες που ειναι εγκατεστημενες στο κινητο. Και αυτο φυσιολογικο ειναι?

Οταν ομως πατησα read system δεν μου ανεφερε στο πλαισιο διπλα τις εφαρμογες που ειναι εγκατεστημενες στο κινητο. Και αυτο φυσιολογικο ειναι?

Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί είναι περιττό... Πάντως το bbsak τώρα τελευταία μου κάνει σχέδια. Όμως αφού σου διαβάζει το PIN μπορείς να συνεχίσεις την διαδικασία κανονικά. Εάν όμως έχεις πρόβλημα κάνε τα παρακάτω....

Κάνε απεγκατάσταση όλα το σχετικά προγράμματα (DM, OS, BBSAK) . Κάνε restart το pc και ξανάβαλτα (αν έχεις windows 7 ή vista βάλτα as administrator) και τρέξε την διαδικασία

Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί είναι περιττό... Πάντως το bbsak τώρα τελευταία μου κάνει σχέδια. Όμως αφού σου διαβάζει το PIN μπορείς να συνεχίσεις την διαδικασία κανονικά. Εάν όμως έχεις πρόβλημα κάνε τα παρακάτω....

Κάνε απεγκατάσταση όλα το σχετικά προγράμματα (DM, OS, BBSAK) . Κάνε restart το pc και ξανάβαλτα (αν έχεις windows 7 ή vista βάλτα as administrator) και τρέξε την διαδικασία

Οκ τα καταφερα επιτυχως, απλως οι εγκατεστημενες εφαρμογες ξαναζητανε κλειδια... Κατα τ'αλλα ολα εγκατεστημενα και ρυθμισμενα....

Ναι, τα κλειδιά μετά από αναβάθμιση πάντα θα στα ζητάει.

Σωστά! Εάν υπήρχε ένα application που να τα φρόντιζε αυτά θα είμαστε πολύ χαρούμενοι

Οκ δεκτο.

Κατι ασχετο. H.264 avc αρχεια δεν αναπαραγει το 9000? Εχει κατι video tutorial, με καταλαηξη .mov, τα οποια μου παιζουν μονο ηχο. Η εικονα εχει την κωδικοποιηση που ανεφερα. Κανονικα δεν πρεπει να ειχε και εικονα?