panagiog Δημ. November 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 εγω πηρα τηλεφωνο σημερα σε 5 καταστηματα wind και η τιμη του blackberry bold ειναι στα 508,30 ευρω οχι 465 οπως ειπατε Εχεις δικιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zexio_Shaw Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 nai alla an to pareis me sundesh me 4 wres [opws ekana egw] 8a pesei sta 370 xD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Παιδιά θέλω να το πάρω, αλλά έχω δύο ερωτήσεις: Μπορεί να κλειδώσει remote όπως το ΝΟΚΙΑ Ε71; Μπορείς να κρυπτογραφήσεις την κάρτα μημης; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Για να κλειδώνει Remote δεν ξέρω-,μπορεί να γίνεται σε λύσεις τύπου BES- αλλά ξέρω ότι αν βάλεις κωδικό και κάποιος προσπαθήσει να μπει στο κινητό σου έχει ένα ορισμένο αριθμό προσπαθειών για μπει στα αρχεία σου αλλιώς γίνεται Wipe όλη η συσκευή. Ναι η κάρτα μνήμης γίνεται κρυπτογράφηση. Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Καλώς τα restarts... :) 2ο σε 10 ωρίτσες.. Δεν μ'αρέσουν αυταααααααα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 να ρωτησω κατι ? στα wm6 που εχω τωρα , μια απο τις πολυ βασικες λειτουργιες που εχω ειναι η προιγνωση καιρου για πολλες πολεις και ολη την εβδομαδα αν γυρισω σε πλατφορμα bb , τι γινεται με αυτη τη περιπτωση ? γιατι ολα ωραια ειναι. email 10 λογαριασμων τουλαχιστον , browsing, τρελλη συμπιεση αλλα με αυτο τι κανεις ????? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 να ρωτησω κατι ? στα wm6 που εχω τωρα , μια απο τις πολυ βασικες λειτουργιες που εχω ειναι η προιγνωση καιρου για πολλες πολεις και ολη την εβδομαδα αν γυρισω σε πλατφορμα bb , τι γινεται με αυτη τη περιπτωση ? γιατι ολα ωραια ειναι. email 10 λογαριασμων τουλαχιστον , browsing, τρελλη συμπιεση αλλα με αυτο τι κανεις ????? Υπάρχουν εφαρμογές. Νομίζω όμως οτι το εν λόγω software όταν το κατεβάσεις πρέπει να πληρώσεις. Πάντως ναι! Την δουλειά σου θα την κάνεις...... Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 και για πες, πόσο κρατάει ένα restart, να μάθουμε... πιό πολύ από υπολογιστή... Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Υπάρχουν εφαρμογές. Νομίζω όμως οτι το εν λόγω software όταν το κατεβάσεις πρέπει να πληρώσεις. Πάντως ναι! Την δουλειά σου θα την κάνεις...... Έχει υπηρεσία το BB που βλέπεις τον καιρό.. Και δεν πληρώνεις τίποτα εάν έχεις BB πρόγραμμα στη σύνδεση σου.. και για πες, πόσο κρατάει ένα restart, να μάθουμε... πιό πολύ από υπολογιστή... Γύρω στο 1,5 λεπτό.. Δεν είναι πολύ σε σχέση με symbian πχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Υπάρχουν εφαρμογές. Νομίζω όμως οτι το εν λόγω software όταν το κατεβάσεις πρέπει να πληρώσεις. Πάντως ναι! Την δουλειά σου θα την κάνεις...... Restart? Τι είναι αυτό; ΧΕΧΕ, το μόνο πράγμα που δεν θα κάνεις συχνά σε berry, είναι restart. Όσο για το χρόνο, είναι ανάλογος των εφαρμογών που έχεις φορτώσει.... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Έχει υπηρεσία το BB που βλέπεις τον καιρό.. Και δεν πληρώνεις τίποτα εάν έχεις BB πρόγραμμα στη σύνδεση σου.. Γύρω στο 1,5 λεπτό.. Δεν είναι πολύ σε σχέση με symbian πχ ώχ καλά πόσο κάνει το symbian; και τα palm πάνω από λεπτό.... Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Πάντως στα berry αργεί αρκετά όποτε συμβαίνει... Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airged Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Καλησπερα!Νεος στο forum περιμένω να μου ερθει το Bold!Προκαταβολικα θα ηθελα να πω ευχαριστώ σε ολους για την βοηθεια μεχρι τωρα(μονο διαβαζοντας τα post) στην αποφαση να παρω Blackberry...Thanx!!!:):) Παράθεση ODE TO SALVATION Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Έκανε κανείς upgrade? Έχει βγει η 4.6.0.185 και νομίζω 190 (beta) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 ta bb βλεπουν κανονικα html email η τα φιλτραρει οπως το mobile email πχ της vodafone και βλεπεις μονο το τιτλο τους ? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Με το 4.5 όλα οκ! Και αν θες κατεβάζεις τις φωτος και το βλέπεις όπως στο PC.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Μέχρι την έκδοση OS 4.2 είχαμε μαιλ σε απλή text μορφή βλέποντας όχι υπερσυνδέσμους αλλά κανονικά όλο το URL... Τώρα πλέον με την 4.5 μπορείς και βλέπεις κανονικά HTML email... Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Εγώ παρατηρώ κάποια αδυναμία του browser να ανοίξει κάποια site ακόμα και κάποια που είναι designed for mobiles ή BB! Πχ. το σάιτ για να κατεβάσω το viigo μου πετάει XML Error.. Στο control panel του myphone.gr παίρνω το ίδιο error :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Μέχρι την έκδοση OS 4.2 είχαμε μαιλ σε απλή text μορφή βλέποντας όχι υπερσυνδέσμους αλλά κανονικά όλο το URL... Τώρα πλέον με την 4.5 μπορείς και βλέπεις κανονικά HTML email... Α , χωρις εξτρα εφαρμογη ετσι ? οπως τα βλεπει πχ και το iphone Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Εγώ παρατηρώ κάποια αδυναμία του browser να ανοίξει κάποια site ακόμα και κάποια που είναι designed for mobiles ή BB! Πχ. το σάιτ για να κατεβάσω το viigo μου πετάει XML Error.. Στο control panel του myphone.gr παίρνω το ίδιο error :( se kapoia site paikse me to Emulation Mode sta Options tou Browser se polla ama to gyriso se MS Pocket IE paizoun tzami! ypopsin omos oti ama thes na katevaseis kai na kaneis install kapoia efarmogi sto mellon OTA, prepei na to ksanagyriseis se Blackberry.. katevase kai to Opera Mini, poli kalo.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Καλό το Οπερα αλλά Java.. Επίσης εμένα δεν έχει MS Pocket IT αλλά Hotspot, WIND Browser & Internet browser και ακόμα δεν έχω καταλάβει τη διαφορά.. Επίσης ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο τρόπο κάνω Browsing μόνο με WiFi χωρίς να πρέπει να βγω εκτός δικτύου.. P.S. για bold μιλάμε πάντα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zexio_Shaw Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 loipon epeidh eimai edelos asxetos apo blackberry genika mporitai na m eksigisete gt to kinito m dn sundeete me to internet? epishs exw provlima k me to wi-fi dn sundeete me kanena asurmato duktio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Καλό το Οπερα αλλά Java.. Επίσης εμένα δεν έχει MS Pocket IT αλλά Hotspot, WIND Browser & Internet browser και ακόμα δεν έχω καταλάβει τη διαφορά.. Επίσης ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο τρόπο κάνω Browsing μόνο με WiFi χωρίς να πρέπει να βγω εκτός δικτύου.. P.S. για bold μιλάμε πάντα... :) den enoo ton typo tou Browser pou grafei stin arxi.. kapou poio kato sti mesi grafei "Emulation Mode: Blackberry" ekei sou dinei diafores epiloges einai kai kala emulation diaforetikou browser opote ksegelaei ta site poios browser exei syndethei... opote se polla site ama valeis MS Pocket IE nomizoun oti exeis syndethei me Pocket PC kai allazoun to formarisma kai to deixnoun optimum gia PDA efoson vevaia to ypostirizei to site.. o typos tou Browser pou anafereis esy exei na kanei me to apo poia ypiresia vgainei internet.. Intrenet Browser vgainei apo to BIS kai katepektasi apo tin RIM Wind Browser vgainei apo kapoia ypirasia tis Wind.. p.x se mena me Vodafone to leei Vodafone Live kai vgainei apo to Live kai kala kai me xreonei kai analogos! Hotspot fantazomai tha vgainei apo Wireless.. kai Blackberry Browser gia osous exoun BES, vgainei apo ton BES kai katepektasi apo to dyktio tis etereias tous pou einai o BES.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Γενικότερα δν πρέπει να μπαίνεις μέσω Vodafone Live γιατί σε πετσοκόβει... Ενώ ο Browser σου τρώει απο τα ΜΒ έχεις. Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zexio_Shaw Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 exw katevasei to msn sto blackberry bold k otan paw na sunde8w mou vgazei Data Services Unavailable enw exw kanonika internet kserei kaneis ti mporei na exei ginei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts