evris2013 Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Πάντως στο Google Play δεν υπάρχει η εφαρμογή. Έχει διάφορες άλλες. Πάντως την κατέβασα για λίγο μέσω apk αλλά δεν με βόλεψε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Βρηκα αυτο αλλα δεν τα καταφερα https://backoldlayoutfb.net/?fbclid=IwAR3XgSo1AvzcvnQp6BZptPMFBXDmxYI4-i8vj1S9rEar2-3QAxGHs6RKS5A Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Βρηκα αυτο αλλα δεν τα καταφερα https://backoldlayoutfb.net/?fbclid=IwAR3XgSo1AvzcvnQp6BZptPMFBXDmxYI4-i8vj1S9rEar2-3QAxGHs6RKS5A και αν είναι malware; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 και αν είναι malware; Μπορεί γι αυτό να μην τα κατάφερε... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 και αν είναι malware; Ζημια παντως στον υπολογιστη δεν ειδα . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. February 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2021 δεν μου βγάζει στις ειδοποίησες του fascebook τα γενέθλια των φιλων μου... ενω μου τα εβγαζε παλαιοτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Εμένα τα βγάζει τα γενέθλια κανονικά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Καλησπερα Απο υπολογιστη με chrome αριστερα στη σελιδα στις συντομευσεις στις ομαδες που παρακολουθω δεν μου βγαζει οτι υπαρχουν νεες δημοσιευσεις κατι που κανει ο edge αλλα δεν με βολευει Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Παιδιά σταμάτησε και σε σας ο Messenger να δείχνει προεπισκόπηση των βίντεο από YouTube; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 εδω και ημερες... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Όταν λέτε προεπισκόπηση τι εννοείτε; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Ναι, πλέον μόνο το link εμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Ναι, πλέον μόνο το link εμφανίζεται. Α οκ τώρα κατάλαβα. Ναι εδώ και καιρό μόνο το λινκ φαίνεται. Παρ' όλο που αναβαθμίζεται τακτικά η εφαρμογή.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Πολύ σπαστικό.... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Είναι ένα από αυτά που κόπηκαν λόγω του νόμου της ΕΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Είναι ένα από αυτά που κόπηκαν λόγω του νόμου της ΕΕ. Στο WhatsApp όμως δεν κόπηκε;;;; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Είναι ένα από αυτά που κόπηκαν λόγω του νόμου της ΕΕ. Τι προβλέπει αυτός ο νόμος; Ότι κόβονται οι προεπισκοπήσεις;; Πολύ κουλό... Εντωμεταξυ έβαλα add-on στον browser μου που λέγεται social fixer, πολύ καλός. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Για ποιόν λόγο να κόψουν την προεπισκόπηση; Ίσα ίσα που βλέπεις τι θα δεις από πριν όταν ανοίξεις το λινκ. Που όπως και να έχει θα το δεις. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Τι προβλέπει αυτός ο νόμος; Ότι κόβονται οι προεπισκοπήσεις;; Πολύ κουλό... Είναι εφαρμογή του νόμου για τη διαφάνεια προσωπικών δεδομένων στις εφαρμογές μηνυμάτων. Από τον Δεκέμβριο λόγω αυτού, έχουν αφαιρεθεί αρκετές λειτουργίες σε messenger/instagram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Είναι εφαρμογή του νόμου για τη διαφάνεια προσωπικών δεδομένων στις εφαρμογές μηνυμάτων. Από τον Δεκέμβριο λόγω αυτού, έχουν αφαιρεθεί αρκετές λειτουργίες σε messenger/instagram. Telegramαρα και πάλι Telegramαρα! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Όσοι είχατε βάλει το dark theme στην εφαρμογή παρατηρήσατε κάποια αλλαγή από χτες; Εμένα μου χάθηκε το dark theme και η επιλογή να το ενεργοποιήσω ξανά. Γενικά τα settings επέστρεψαν στην παλιά τους μορφή! Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Όσοι είχατε βάλει το dark theme στην εφαρμογή παρατηρήσατε κάποια αλλαγή από χτες; Εμένα μου χάθηκε το dark theme και η επιλογή να το ενεργοποιήσω ξανά. Γενικά τα settings επέστρεψαν στην παλιά τους μορφή! Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι, σε εμένα τουλάχιστον δεν έχει αλλάξει κάτι, με Android 10. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Ούτε σε μένα άλλαξε κάτι. Με Android 10 κι εγώ. @Inevar Τι να το κάνω το Telegram αν δεν έχω εκεί κανέναν να μιλήσω; Γενική η ερώτηση... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 OK επανήλθε ευχαριστώ! Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 εμένα ακόμα άσπρο είναι γμτ Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts