lek88 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Σε μένα συνεχίζει.... Φαίνεται ότι θα το κάνουν έτσι από δω και περα μαλλον! Είναι εκνευριστικό όμως γιατί δεν με ενδιαφέρει για ποιες εκδηλώσεις ενδιαφέρονται οι φίλοι μου! Και μου χτυπάνε συνέχεια ειδοποιήσεις χωρίς να έχω καμία σχέση με αυτές τις εκδηλώσεις. Το να πει κανείς...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Υπάρχει τρόπος να μη μπορεί κάποιος να σε προσκαλέσει σε οποιαδήποτε εκδήλωση; Το όνομά μου ξεκινάει από Α και σε όλα με βάζουν μέσα ρε γμτ μου.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Θα πας στο βελάκι πάνω δεξιά που έχει, Settings και στις Γενικές που θα σου ανοίξει (εκεί που αλλάζεις κωδικό, email etc), κάτω στο τέλος θα σου έχει επιλογή να κατεβάσεις ό,τι έχεις κάνει στο Facebook. Θα είναι ένα zipάκι (ή rarάκι ) που θα έχει ό,τι έχεις κάνει στο Fb μαζί με τις συνομιλίες. Δεν ξέρω αν είναι όλα , αλλά τα περισσότερα πιο κοντινά (χρονικά) θα τα βρεις. Ευχαριστω πολύ!Θα το δοκιμασω αργοτερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 (edited) Θα πας στο βελάκι πάνω δεξιά που έχει, Settings και στις Γενικές που θα σου ανοίξει (εκεί που αλλάζεις κωδικό, email etc), κάτω στο τέλος θα σου έχει επιλογή να κατεβάσεις ό,τι έχεις κάνει στο Facebook. Θα είναι ένα zipάκι (ή rarάκι ) που θα έχει ό,τι έχεις κάνει στο Fb μαζί με τις συνομιλίες. Δεν ξέρω αν είναι όλα , αλλά τα περισσότερα πιο κοντινά (χρονικά) θα τα βρεις. Ευχαριστω πολύ!Θα το δοκιμασω αργοτερα.... Δυστυχως ειναι πολύ λιγοτερα απο αυτα που περιμενα.Αλλά δεν βλέπω κάτι αλλο να μπορει να γινει. https://digi.me/networks/facebook Αυτο τι ακριβως ειναι;Μου ζηταει να δωσω στοιχεια μου.. Edited January 27, 2016 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Αυτο τι ακριβως ειναι;Μου ζηταει να δωσω στοιχεια μου.. Ναι το ειχα δοκιμασει παλια . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Ναι το ειχα δοκιμασει παλια . Να τα δωσω δηλαδή;Ειναι εμπιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Να τα δωσω δηλαδή;Ειναι εμπιστο; Εγω δεν ειχα προβλημα φιλε μου .Τωρα δεν το χρειαζομαι και δεν το χρησιμοποιω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyro13 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Εχω ενα προβλημα σε android 4.4 στην εφαρμογη του facebook. Καθε λιγο κλεινει και βγαζει μηνυμα "Δυστηχως η εφαρμογη facebooκ εχει σταματησει" Εχω κανει απεγκατασταση και εβαλα παλι την εφαρμογη αλλα τα ιδια. Αναβαθμιση εφαρμογης εχω κανει αλλα τα ιδια.Τι αλλα να κοιταξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Εχω ενα προβλημα σε android 4.4 στην εφαρμογη του facebook. Καθε λιγο κλεινει και βγαζει μηνυμα "Δυστηχως η εφαρμογη facebooκ εχει σταματησει" Εχω κανει απεγκατασταση και εβαλα παλι την εφαρμογη αλλα τα ιδια. Αναβαθμιση εφαρμογης εχω κανει αλλα τα ιδια.Τι αλλα να κοιταξω? Είναι πρόβλημα της εφαρμογής δεν είναι κάτι από σένα. Περίμενε μπας και στρώσει με κάποιο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Εγω δεν ειχα προβλημα φιλε μου .Τωρα δεν το χρειαζομαι και δεν το χρησιμοποιω. Ευχαριστω!Εδωσα στοιχεια εκανα συγχρονισμο,κανω κατι αλλο;Που βρισκω τα μηνυματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Καλησπέρα.... Θέλω να κατεβάσω όλες τις επαφές από το Facebook και αργότερα θα τις ενοποιήσω με αυτές που έχω μεσα στο κινητό ώστε να κρατήσω τις εικόνες.... Γίνεται? Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 οπως εχω αναφερει κ στο παρελθον, για τη σημασια των Top stories και το εσκεμμενο "bug" οταν γυριζει συνεχεια απο το Most recent. http://newsroom.fb.com/news/2016/02/news-feed-fyi-using-qualitative-feedback-to-show-relevant-stories/ Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 οπως εχω αναφερει κ στο παρελθον, για τη σημασια των Top stories και το εσκεμμενο "bug" οταν γυριζει συνεχεια απο το Most recent. http://newsroom.fb.com/news/2016/02/news-feed-fyi-using-qualitative-feedback-to-show-relevant-stories/ Αυτο το κανει μονο στο facebook app. Αν μπεις απο καποια ιστοσελιδα στο κινητο δειχνει κανονικα τις πιο προσφατες. Αθτος ειναι και ο λογος που πλεον μπαινω απο chrome Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Αυτο το κανει μονο στο facebook app. Αν μπεις απο καποια ιστοσελιδα στο κινητο δειχνει κανονικα τις πιο προσφατες. Αθτος ειναι και ο λογος που πλεον μπαινω απο chrome Το folio είναι μια εξαιρετική εναλλακτική παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Το folio είναι μια εξαιρετική εναλλακτική παιδιά. Το folio oμως δεν ειναι μονο τυπου messenger για συνομιλια? Απο οτι ξερω τραβαει τις συνομιλιες του messemger και μιλας απο αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Το folio oμως δεν ειναι μονο τυπου messenger για συνομιλια? Απο οτι ξερω τραβαει τις συνομιλιες του messemger και μιλας απο αυτο Οχι κανονική εφαρμογή είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Οχι κανονική εφαρμογή είναι. Θα την περασω να την δοκιμασω τοτε!! Και πολυ μικρη ειναι αποτι βλεπω!! Δεν πιανει χωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 ρε παιδιά πείτε λίγο πως να κοινοποιησω κάτι ΔΗΜΌΣΙΑ ΕΚΤΌΣ από κάποιον.Δεν μου κάνει η επιλογή "φίλοι εκτός από".θέλω Δημόσια εκτός από γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 custom > Don't share with Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Δοκιμασα την εφαρμογη folio και ειναι ακριβως σαν να μπαινω απο τον chrome! Mιας κ εχω τον chrome, θα μεινω με αυτον για να μπαινω facebook μιας και δεν υπαρχει η παραμικρη διαφορα μεταξυ τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 custom > Don't share with https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160203/3789772a44c35ad341b0adc77a2790c0.jpg Σκέτο όπως το λες δεν υπάρχει. Μόνο φίλοι εκτός από υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Δημόσια Εκτως από έναν δεν γίνεται !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 αυτο στο δειχνει στην εφαρμογη; επειδη δεν την εχω. Αυτο που σου λεω γινεται μεσω browser ειτε του κινητου ειτε του υπολογιστη. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 (edited) αυτο στο δειχνει στην εφαρμογη; επειδη δεν την εχω. Αυτο που σου λεω γινεται μεσω browser ειτε του κινητου ειτε του υπολογιστη. Ναι από την εφαρμογή. Θα δω και από υπολογιστή που λες! Edit εάν δεν βάλω κανέναν στο πρώτο και βάλω ένα στο δεύτερο θα γίνει όπως θέλω; σε όλους εκτός από έναν; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160203/e7357e2f37062dde1910420796604697.jpg Δημόσια Εκτως από έναν δεν γίνεται !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φτουουου! Edited February 3, 2016 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Ορατο Σε ολους τους φιλους εκτος απο εναν γινεται. Δημοσια εκτος απο εναν οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts