Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια ερωτηση: αυτο που και καλα βρισκεις ποιοι μπηκαν στο προφιλ σου πιο προσφατα(η πιο πολυ) με το viewsource και μετα Initialchatfriendslist ειναι τερμα μουφα η εχει καποια δοση αληθειας? γιατι και καλα οσοι ειναι εναντιον λενε οτι σου δειχνει μονο με ποιους αλληλεπιδρας περισσοτερο ενω εγω κατα διαστηματα βλεπω και διαφορετικα ατομα με τα οποια δεν εχω μιλησει προσφατα(η και καθολου).

ειναι μουφα αυτα

οκ και κατι αλλο: μπορουμε να δουμε ποιοι ειναι μεσα ακομα κι οταν δεν τους βγαζει online?

αν ειναι μεσα στο facebook απο υπολογιστη αλλα δεν εχουν την συνομιλια online δεν μπορεις να τους δεις!

αν ειναι μεσα απο κινητο αλλα και παλι δεν εχουν την συνομιλια online, αμα δεις διπλα στο ονομα τους λεει 1λ. αυτο το 1λ λοιπον που λεει παει να πει οτι αυτη την στιγμη ειναι μεσα! το κινητο ειναι ο ρουφιανος της υποθεσης!!!!

αν ειναι μεσα στο facebook απο υπολογιστη αλλα δεν εχουν την συνομιλια online δεν μπορεις να τους δεις!

αν ειναι μεσα απο κινητο αλλα και παλι δεν εχουν την συνομιλια online, αμα δεις διπλα στο ονομα τους λεει 1λ. αυτο το 1λ λοιπον που λεει παει να πει οτι αυτη την στιγμη ειναι μεσα! το κινητο ειναι ο ρουφιανος της υποθεσης!!!!

ok thanks ναι για το πρωτο ελεγα γιατι βρηκα μια εφαρμογη online now που υποτιθεται οτι σου λεει ποιοι ειναι online ακομα κι αν "κρυβονται"

Πόσες αναφορές χρειάζονται σε ένα χακαρισμένο προφίλ ώστε να απενεργοποιηθεί?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

πως γινεται να ρυθμισω στο facebook να μην μπορουν οι φιλοι μου να με προσθετουν αυτοματα σε ΟΜΑΔΕΣ αν δεν εγκρινω πρωτα το αίτημα τους?

Κανω διαγραφη ολως των αναζητήσεων που εχω κανει αλλα όταν παω στην αναζητηση εμφανιζονται παλι ολες ...

Γιατι παιδια ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Μπορω να σβησω καποια μηνυματα απο συζητηση?

Να ακυρωσω την αποστολη μυνηματος?

Να σβησεις μηνυματα απο συζητηση μορεις αλλα θα διαγραφουν μονο σε σενα!! μονο εσυ δεν θα τα βλεπεις, ο αλλος που του τα εστειλες τα βλεπει κανονικα. Απο την στιγμη που εστειλες ενα μηνυμα δεν μπορεις να το ακυρωσεις. θα το δει!

Εχω ενα προβλημα εδω και λιγες μερες.. Στις κοινοποιησεις παρουσιας που με προσθετουν με ετικετα ,ενω εμφανιζονται στο προφιλ μου και λεει οτι τις βλεπουν οι φιλοι μου (ετσι ειναι και ρυθμισμενο), στην πραγματικοτητα δεν τις βλεπει κανεις.. Ξερει καποιος τι συμβαινει;

Εχω ενα προβλημα εδω και λιγες μερες.. Στις κοινοποιησεις παρουσιας που με προσθετουν με ετικετα ,ενω εμφανιζονται στο προφιλ μου και λεει οτι τις βλεπουν οι φιλοι μου (ετσι ειναι και ρυθμισμενο), στην πραγματικοτητα δεν τις βλεπει κανεις.. Ξερει καποιος τι συμβαινει;

Παλιοτερα το εκανε και σε μενα πολυ συχνα και κρατουσε μερες ολοκληρες. αλλες φορες δεν εδειχνε στους φιλους ουτε καν αυτα που ποσταρα! τα κανει κατι τετοια χαζα το facebook κατα καιρους.... αφου το εχεις ρυθμισμενο να τα βλεπουν οι φιλοι σου, τοτε δεν ειναι απο σενα το προβλημα! μονο να περιμενεις να στρωσει μπορεις... δεν κανεις κατι αλλο στην προκειμένη περίπτωση. κανε και μια αποσυνδεση κ επανασυνδεση.... ποτε δεν ξερεις!

Καλησπέρα, εδώ και κάτι μέρες στο facebook στην στήλη ενημέρωσης εμφανίζονται μόνο οι κοινοποιήσεις των φίλων και όχι τα likes και τα σχόλια.Ξέρει κανείς εάν υπάρχει περίπτωση θα λυθεί κάποια στιγμή από μόνο του?

Κάποιος που με έχει στους στενούς φίλους βλέπει τα πάντα που κάνω (likes, αιτήματα φιλίας κλπ.)

Πώς μπορώ να αποκρύψω πχ τα αιτήματα φιλίας που αποδέχομαι ή με αποδέχονται και να μην φαίνονται στους στενούς μου φίλους;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Κάποιος που με έχει στους στενούς φίλους βλέπει τα πάντα που κάνω (likes, αιτήματα φιλίας κλπ.)

Πώς μπορώ να αποκρύψω πχ τα αιτήματα φιλίας που αποδέχομαι ή με αποδέχονται και να μην φαίνονται στους στενούς μου φίλους;

πας στο προφιλ σου εκει αριστερα που ειναι ολοι οι φιλοι σου και πατας αυτο που ειναι σαν μολυβι και πας επεξεργασια απορρητου και στο πρωτο επιλεγεις ''μονο εγω''

πας στο προφιλ σου εκει αριστερα που ειναι ολοι οι φιλοι σου και πατας αυτο που ειναι σαν μολυβι και πας επεξεργασια απορρητου και στο πρωτο επιλεγεις ''μονο εγω''

Κατά 99% και πάλι φαίνονται όλα αν σε έχει στους στενούς ο άλλος. Αυτή η επιλογή απλά δεν επιτρέπει στους άλλους να βλέπουν όλους τους φίλους σου, παρά μόνο τους κοινούς μεταξύ σας. Τα αιτήματα φιλίας που δέχεσαι ή σε δέχονται φαίνονται ό,τι και να κάνεις.

Θελω εδω κσι μέρες μα μεγάλη βοήθεια. Το fb ζήτησε να κάνω σελίδα το προφιλ που έχω για τον τόπο καταγωγής μου και με παίδεψε, τελικα το ενσωμάτωση σε άλλο προφιλ ιστοσελίδας μου που εχει ήδη φίλους. Το θέμα εινσι οτι ενώ στη σελίδα της πόλης μου έχω πολλούς φίλους πάνω σπο 2000 τους βλέπω σαν like, δεν μπορώ να τους δω στον messenger κσι να ποστάρουν στην σελίδα που υπήρχε κσι υπάρχει ήδη, τι κάνω?

Καλησπέρα. Χρησιμοποιεί κανείς το combo Windows 8.1 + Chrome 64-bit + Facebook Video Calling Plug-in; Κατεβάζω το plug-in, γίνεται κανονικά η εγκατάσταση, τσεκάρω στα προγράμματά μου ότι έχει εγκατασταθεί αλλά όποτε πατάω να κάνω βίντεο κλήση σε κάποιον μου ξαναβγάζει το παράθυρο που λέει να κάνω εγκατάσταση το plug-in.

EDIT: Δοκίμασα με Firefox και δούλεψε κανονικά...

Edited by MaXAiRO

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Περιμένω απάντηση παιδιά και πως μπορώ να δω και να μιλάω με τους φίλους μιας σελίδας μου, πως μπορώ να την βάλω στα αγαπημένα?

• 2 weeks later...

Επειδή δεν βρήκα πουθενά ενοποιημένες απαντήσεις σε θέματα που αφορούν το fb για μένα και φίλους μου, θέτω απλα προβληματα που αναζητούν λύση, περιμένω απαντήσεις.

Το πρώτο ειναι οτι σε σελίδα μας που εχει likes δεν μπορούμε να δούμε κσι να μιλήσουμε με φίλους που τους αρέσει η σελίδα μας, πρώτα η σελίδα ηταν προφιλ και αυτό γινόταν αμεσα.

Το δεύτερο εινσι πως ορίζουμε μια σελίδα ως αγημενα στο κύριο προφιλ μας?

Τελος μπορούμε να δούμε όλους τους φίλους μιας σελίδας και να στείλουμε αιτήματα φιλίας?

πως μπορω να κλεισω την αυτοματη εναρξη της νεας μοδας του fb?

φυσικα αναφερομαι στα βιντεακια say thanks

πως μπορω να κλεισω την αυτοματη εναρξη της νεας μοδας του fb?

φυσικα αναφερομαι στα βιντεακια say thanks

πανω δεξια βελακι-> ρυθμισεις -> βιντεο -> αυτοματη εναρξη βιντεο οχι

προχθες και χθες το facebook παρατηρισε κανεις οτι σερνοταν η συνδεση μου τα επαιζε ? Edited by sv2evs
φρασεολογία, προσοχή στο πως εκφραζόμαστε.

πως μπορω να αφαιρεσω τη βαθμολογια μιας σελιδας?

μπορει να γινει απαναφορά μετα?και αν ναι, οι βαθμοι που ηδη εχει χάνονται?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

προχθες και χθες το facebook παρατηρισε κανεις οτι σερνοταν η συνδεση μου τα επαιζε ?

Και σ' εμένα σέρνονταν.......

Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4"