Brolas Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Κανονικά μπορείς να συνδεθείς με αριθμό τηλεφώνου αρκεί να δημιουργήσεις κωδικό πρόσβασης από το ήδη συνδεδεμένο κινητό σου. Το έχεις κάνει φαντάζομαι ήδη. Αν εννοείς τον κωδικό πρόσβασης που σου ζητάει στο δεύτερο πεδίο κατά την σύνδεση,ναι έχω τον κωδικό.Ααα ξέχασα να πω ότι βάζοντας τον αριθμό κινητού μου και πατώντας "ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης" στο messenger ,πάλι με ενημερώνει ότι δεν υπάρχει λογαριασμός με αυτό το κινητό.Εν ολίγοις,σαν να θέλει προφίλ στο facebook αναγκαστικά για να συνδεθείς πλέον,παρόλο που ο λογαριασμός μου στο messenger είναι συνδενδεμένος και λειτουργεί κανονικά στο κινητό μου αυτή την στιγμή.Για αυτό λέω αν αποσυνδεθώ ή αλλάξω συσκευή θα φάω άκυρο πλέον από το messenger. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Αν εννοείς τον κωδικό πρόσβασης που σου ζητάει στο δεύτερο πεδίο κατά την σύνδεση,ναι έχω τον κωδικό.Ααα ξέχασα να πω ότι βάζοντας τον αριθμό κινητού μου και πατώντας "ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης" στο messenger ,πάλι με ενημερώνει ότι δεν υπάρχει λογαριασμός με αυτό το κινητό.Εν ολίγοις,σαν να θέλει προφίλ στο facebook αναγκαστικά για να συνδεθείς πλέον,παρόλο που ο λογαριασμός μου στο messenger είναι συνδενδεμένος και λειτουργεί κανονικά στο κινητό μου αυτή την στιγμή.Για αυτό λέω αν αποσυνδεθώ ή αλλάξω συσκευή θα φάω άκυρο πλέον από το messenger. Κι εγώ κάτι τέτοιο υποπτεύομαι... Όπως και την εικόνα προφίλ στο Messenger μόνο από το Facebook την αλλάζεις πλέον. Από το Messenger δεν γίνεται. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Γεια σε όλους! Έκανα like σε κάποιο άτομο (σε μία σημαντική προσωπική στιγμή του) το οποίο με έκανε ακαριαία μπλοκ. Υπάρχει τρόπος να "πάρω πίσω" το like? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Θα πρέπει πρώτα να σου βγάλει το μπλοκ για να δεις την δημοσίευση ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Γεια σε όλους! Έκανα like σε κάποιο άτομο (σε μία σημαντική προσωπική στιγμή του) το οποίο με έκανε ακαριαία μπλοκ. Υπάρχει τρόπος να "πάρω πίσω" το like? Ευχαριστώ! Καλη καρδια και καλη ζωη πες τη φιλε! Μην ασχολεισαι! :p:lol: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Γεια σε όλους! Έκανα like σε κάποιο άτομο (σε μία σημαντική προσωπική στιγμή του) το οποίο με έκανε ακαριαία μπλοκ. Υπάρχει τρόπος να "πάρω πίσω" το like? Ευχαριστώ! Αμα δεν το πάρεις πίσω τι έγινε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Αμα δεν το πάρεις πίσω τι έγινε;Ζήτημα ζωής και θανάτου. Ξέρεις πόσα εγκλήματα έχουνε γίνει για λικες????? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Ζήτημα ζωής και θανάτου. Ξέρεις πόσα εγκλήματα έχουνε γίνει για λικες????? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χαχαχαχα εδω για μενα δεν πρεπει να το παρει πισω το like. Η σταση που πρεπει να κρατησει ειναι "Κυριος ηρθα, κυριος φευγω" :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Νομιζω ουτε αυτος το βλεπει το like σου οσο σε εχει μπλοκαρει !!!Ξεχασε το ! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Και το βιτριολι με ενα like άρχισε Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Στα λόγια μου έρχεσαι. Δεν είναι να παίζεις με αυτά(μεταξύ σοβαρού και αστείου) Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Αμα δεν το πάρεις πίσω τι έγινε; Για μένα τίποτα δεν έγινε. Απλά, το είδε ένα άλλο πρόσωπο και έχω πρόβλημα ανελέητης γκρίνιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Για μένα τίποτα δεν έγινε. Απλά, το είδε ένα άλλο πρόσωπο και έχω πρόβλημα ανελέητης γκρίνιας.Ωχ έμπλεξες. Ότι και να γίνει τώρα, δεν αλλαζει. Ότι έγινε έγινε. Στην τελική ξανακαντο και πες "εγώ έτσι δουλεύω, αν σαρώσει καλώς" :lol: Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Ωχ έμπλεξες. Ότι και να γίνει τώρα, δεν αλλαζει. Ότι έγινε έγινε. Στην τελική ξανακαντο και πες "εγώ έτσι δουλεύω, αν σαρώσει καλώς" :lol: Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενδεχομένως το εν λόγω άτομο γι'αυτό να με μπλόκαρε, για να μπλέξω και να μείνει το like μου για πάντα στο προφίλ του. Anyway, ό,τι έγινε, έγινε! Συνεχίζουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Εφόσον σε έκανε μπλοκ, φαίνεται το λικέρ σου σε τρίτους??? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Εφόσον σε έκανε μπλοκ, φαίνεται το λικέρ σου σε τρίτους??? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μαλλον δεν φαίνεται Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Από περιέργεια για τι ηλικίες μιλάμε? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Από περιέργεια για τι ηλικίες μιλάμε? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δεν παρεχεται Facebook σε ανηλικους Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Δεν παρεχεται Facebook σε ανηλικους Εμένα μου λες... Πόσα ανήλικα βάζουν άλλη ημερομηνία γέννησης! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Εμένα μου λες... Πόσα ανήλικα βάζουν άλλη ημερομηνία γέννησης! ;) Ε, κι εγω χαριτολογώντας το εγραψα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Εφόσον σε έκανε μπλοκ, φαίνεται το λικέρ σου σε τρίτους??? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, δυστυχώς. Φαίνεται κανονικότατα! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από περιέργεια για τι ηλικίες μιλάμε? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Αλήθεια, με πέρασες για ανήλικο? Όχι, 33 είμαι. Το πρόσωπο που με έκανε μπλοκ είναι 37 και εκείνο που γκρινιάζει 30. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Νομιζω ουτε αυτος το βλεπει το like σου οσο σε εχει μπλοκαρει !!!Ξεχασε το !Σωστά. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εφόσον σε έκανε μπλοκ, φαίνεται το λικέρ σου σε τρίτους??? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι φαίνεται σε τρίτους. Μόνο ο μπλοκαρισμενος δεν το βλέπει κ αυτός που τον μπλόκαρε. Όλοι οι άλλοι το βλέπουν Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Τελικά πριν κάτι μέρες απέκτησαν και οι κινητές συσκευές dark mode στο Facebook! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Καιρό τώρα. Άλλοι το έχουν 2 μήνες πριν (testing) ενώ άλλοι άρχισαν να το παίρνουν τώρα (rollout σταδιακά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Πως μπαίνει το dark mode στο Facebook; Υπάρχει κάποια ρύθμιση; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts