panagis_89 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Κάποια αναβάθμιση μυρίζομαι... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 (edited) Σήμερα ενεργοποιήθηκε και η ενσωμάτωση δημοσιεύσεων. Δηλαδή, να ποστάρετε δημοσιεύσεις κάποιων σε websites,blogs κτλ Αυτό σημαίνει επίσης ότι πλέον οι δημόσιες δημοσιεύσεις θα έχουν δικό τους URL του τύπου https://www.facebook.com/bomber21/posts/101531624141202563 Edited August 22, 2013 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Επέστρεψε το ticker και ελπίζω αυτή τη φορά να'ναι μόνιμο όπως πριν!! :D Δυστυχώς ή ευτυχώς το facebook έχει πρόβλημα στην εμφάνιση ειδοποιήσεων και το ticker το καλύπτει σε μεγάλο βαθμό (π.χ μπορεί κάποιος φίλος μου να αλλάξει εξώφυλλο, να "ανεβάσει" κάποιο τραγούδι κτλ και να μην εμφανιστεί ποτέ στον τοίχο μου. Βλέπω όμως ότι κάποιος φίλος μας κάνει like, το βλέπω και κάνω κι εγώ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Ναι αλλα ειναι μεγα ρουφιανος το ticker. Το κακο με το facebook τωρα πια ειναι πως αν δεν εχεις δεν σε θυμαται κανεις.Νιωθεις εξωγηινος.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Foris Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλους.. Έχω δημιουργήσει μια σελίδα στο facebook... Υπάρχει τρόπος να ακυρώσεις τα αιτήματα που έχω στείλει για να τους προσθέσω στην σελίδα?? Edited August 23, 2013 by Dj_Foris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 μπαινω στο facebook απο το ιντερνετ του κινητου (οχι απο το app του facebook) και μου εμφανιζει αυτο στο news feed μου! ξερει κανεις τι ειναι? δεν ηξερα σε ποιο τοπικ να το ρωτησω αυτο..... :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Καλησπέρα σε όλους.. Έχω δημιουργήσει μια σελίδα στο facebook... Υπάρχει τρόπος να ακυρώσεις τα αιτήματα που έχω στείλει για να τους προσθέσω στην σελίδα?? Αν δεν κάνω λάθος, αν επιλέξεις το προφίλ των ατόμων αυτών και πας πάνω από το "Στάλθηκε αίτημα φιλίας", μπορείς να το αναιρέσεις και να σου ξαναγυρίσει σε "Αίτημα φιλίας". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 https://www.facebook.com/friends/organize Απευθείας λινκ για να επιλέγετε από ποιούς φίλους δε θέλετε να βλέπετε πολλά πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Υπάρχει τρόπος να μην βλέπουν οι άλλοι "φίλοι" στις ενημερώσεις της αρχικής τους σελίδας τις ποστιές και τα λάικ που κάνουμε σε κάποιον άλλο "φίλο" ???? Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 επιτρεπει το facebook να εχει καποιος δυο λογαριασμους; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 επιτρεπει το facebook να εχει καποιος δυο λογαριασμους; Εγγραφή και ασφάλεια λογαριασμού Οι χρήστες του Facebook παρέχουν τα αληθινά τους ονόματα και πραγματικά στοιχεία και επιθυμούμε να διατηρήσουμε αυτή την κατάσταση ως έχει. Παρακάτω ακολουθούν ορισμένες δεσμεύσεις που αναλαμβάνετε σχετικά με την εγγραφή και τη διατήρηση της ασφάλειας του λογαριασμού σας: Δεν θα παρέχετε ψευδείς προσωπικές πληροφορίες στο Facebook και δεν θα δημιουργείτε λογαριασμούς για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο εκτός από εσάς χωρίς σχετική άδεια. Δεν θα δημιουργείτε περισσότερους από έναν προσωπικούς λογαριασμούς. Σε περίπτωση που απενεργοποιήσουμε το λογαριασμό σας, δεν θα δημιουργήσετε άλλο λογαριασμό χωρίς σχετική άδεια από εμάς. Δεν θα χρησιμοποιείτε το προσωπικό σας Χρονολόγιο για εμπορικούς σκοπούς. Για τέτοιους σκοπούς, θα πρέπει να δημιουργήσετε Σελίδα Facebook. Δεν θα χρησιμοποιείτε το Facebook εάν είστε κάτω των 13 ετών. Δεν θα χρησιμοποιείτε το Facebook εάν έχετε καταδικαστεί για σεξουαλικό αδίκημα. Θα φροντίζετε ώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας να είναι ακριβή και ενημερωμένα. Δεν θα κοινοποιείτε τον κωδικό πρόσβασής σας (ή το μυστικό σας κλειδί, εάν είστε προγραμματιστής), δεν θα επιτρέπετε την πρόσβαση τρίτων στο λογαριασμό σας και δεν θα προβείτε σε καμία άλλη ενέργεια που ενδέχεται να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του λογαριασμού σας. Δεν θα μεταβιβάζετε το λογαριασμό σας (συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε σελίδας ή εφαρμογής διαχειρίζεστε) σε τρίτους χωρίς να λάβετε προηγουμένως γραπτή άδεια από εμάς. Εάν επιλέξετε ένα όνομα χρήστη ή παρόμοιο αναγνωριστικό για το λογαριασμό ή τη Σελίδα σας, διατηρούμε το δικαίωμα να καταργήσουμε ή να επανακτήσουμε το εν λόγω όνομα χρήστη, εάν κρίνουμε ότι είναι ακατάλληλο (όπως, για παράδειγμα, όταν ένας ιδιοκτήτης εμπορικού σήματος υποβάλλει παράπονα σχετικά με ένα όνομα χρήστη που δεν σχετίζεται άμεσα με τον πραγματικό όνομα του χρήστη). Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Εκτός πάλι η συνομιλία στο fb. Όσο πάει γίνεται και χειρότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 γεια σας, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα/εφαρμογή που να μπορώ να δω σε ποιους έχω στείλει αιτήματα φίλιας?παλιότερα είχα βρε ένα αλλά μετά έπαψε να δουλεύει. ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Τελικα επεστρεψε το τικερ που το ειχαν βγαλει; δεν το ειχα ποτε στο δικο μου facebook! Πως μπορω να το βαλω;;; υπαρχει καμια επιλογη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Τι είναι το τικερ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grogas Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 την στήλη ενημέρωσης εννοείτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 τικερ δεν λεγοταν ενα πλαισιο που βρισκοταν πανω δεξια στο news feed και εδειχνε εκει τις δραστηριοτητες τον φιλων? ε,αυτο δεν το ειχα ποτε εγω! μπορω με καποιο τροπο να το βαλω? υπαρχει ακομα η το αφαιρεσαν? (η συνημμενη φωτο ειναι απο το ιντερνετ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 τικερ δεν λεγοταν ενα πλαισιο που βρισκοταν πανω δεξια στο news feed και εδειχνε εκει τις δραστηριοτητες τον φιλων? ε,αυτο δεν το ειχα ποτε εγω! μπορω με καποιο τροπο να το βαλω? υπαρχει ακομα η το αφαιρεσαν? (η συνημμενη φωτο ειναι απο το ιντερνετ) Σε μένα και σε ορισμένους φίλους μου το έχει κανονικά, παρ'όλο που πριν μέρες είχε εξαφανιστεί για μια μέρα. Σε άλλους, υπήρχε και εν μία νυκτί, εξαφανίστηκε τελείως. Facebook είναι αυτό, ποτέ δεν ξέρεις τί σου ξημερώνει. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 εγώ πάντως πάντα το είχα και το έχω κανονικά μέχρι τώρα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) Παιδιά δεν μπορώ να ανοίξω το chat και δεν μου εμφανίζει το ticker ορίστε και μια φώτο (όνομα , σελίδες τα έκρυψα για προφανείς λόγους). Όλα αυτά από το μεσημέρι. Τελικά διορθώθηκε... Facebook είναι αυτό... Edited September 14, 2013 by NickTheGreek99 Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 http://techinpro.blogspot.gr/2013/09/facebook-chat-google-chrome.html γνωρίζουμε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για μοτζιλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grogas Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 http://techinpro.blogspot.gr/2013/09/facebook-chat-google-chrome.html γνωρίζουμε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για μοτζιλα? και ας μην υπάρχει, απλά δεν πατας κλιν στο παραθυρακι του chat, συνεπως δεν πηγαινει ειδοποιηση οτι διαβαστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 για 889896697343 φορά η συνομιλία είναι εκτός λειτουργίας .. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Κάποιο Plugin να βλέπω ποιος με έχει διαγράψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Θα ζήσουμε και χωρίς την συνομιλία :p Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts