fuorigioco1981 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Στις σελίδες στο facebook κάνεις like. Μάλιστα κατάλαβα ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Mπορείτε να μπείτε στο Facebook εσείς; Aπό Opera Mini και Nokia Native δεν με βάζει, δείχνει σφάλμα. Yπολογιστή δεν έχω ανοιχτό... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Λειτουργεί κανονικά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Την ώρα που το ανέφερα είχε πέσει, μετά επανήλθε. Μάλλον αλλάξανε κάτι, μιας και ο χρωματισμός της λέξεις «ειδοποιήσεις» ήταν σαν χρυσός ένα πράμα... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostandino Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Καλησπέρα, έκανα κάποια αιτήματα φιλίας σε γνωστά άτομα από το εξωτερικό [ήμασταν μαζί στο παν/μιο] και έπειτα από λίγο το facebook μου έγραψε 'Friend Requests have been blocked for 30 days' Γιατί συνέβη αυτό? Ξέρει κάποιος πως θα καταφέρω να κάνω αιτήματα σε φίλους, χωρίς να περιμένω να περάσουν 30 ημέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Καλησπέρα, έκανα κάποια αιτήματα φιλίας σε γνωστά άτομα από το εξωτερικό [ήμασταν μαζί στο παν/μιο] και έπειτα από λίγο το facebook μου έγραψε 'Friend Requests have been blocked for 30 days' Γιατί συνέβη αυτό? Ξέρει κάποιος πως θα καταφέρω να κάνω αιτήματα σε φίλους, χωρίς να περιμένω να περάσουν 30 ημέρες? Περιμένεις να περάσουν οι 30 μέρες, το έχω πάθει κι εγώ. Δυστυχώς το Facebook θεωρεί πως δεν τους ξέρεις, επειδή δεν έχετε κοινούς φίλους. Ή κάποιος έκανε αναφορά αγνώστου... :confused: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Καλησπέρα, έκανα κάποια αιτήματα φιλίας σε γνωστά άτομα από το εξωτερικό [ήμασταν μαζί στο παν/μιο] και έπειτα από λίγο το facebook μου έγραψε 'Friend Requests have been blocked for 30 days' Γιατί συνέβη αυτό? Ξέρει κάποιος πως θα καταφέρω να κάνω αιτήματα σε φίλους, χωρίς να περιμένω να περάσουν 30 ημέρες? Σε ποσα ατομα εκανες αιτηση φιλιας ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostandino Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Σε ποσα ατομα εκανες αιτηση φιλιας ? Έκανα σε περισσότερους από 20 φίλους και γνωστούς.. Άρα δεν υπάρχει άλλος τρόπος, από το να περιμένω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Αν μπλοκαριστεί ο λογαριασμός για πόσο καιρό είναι μπλοκαρισμένος; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostandino Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Αν μπλοκαριστεί ο λογαριασμός για πόσο καιρό είναι μπλοκαρισμένος; -------------------------------- δεν είναι μπλοκαρισμένος, απλώς δεν μπορώ να κάνω αιτήματα, για χρονική διάρκεια 30 ημερών.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Όχι, σε μένα αναφέρομαι. Ο δικός μου είναι μπλοκαρισμένος Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostandino Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Όχι, σε μένα αναφέρομαι. Ο δικός μου είναι μπλοκαρισμένος εντάξει δεν το κατάλαβα,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 εντάξει δεν το κατάλαβα,, Δεν πειράζει, κανένα πρόβλημα Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Ρε παιδιά γίνεται τίποτα στο fb τη τελευταία ώρα; Προσπαθώ να συνδεθώ και είτε δεν ανοίγει καν τη σελίδα είτε μπαίνει και σέρνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Ρε παιδιά γίνεται τίποτα στο fb τη τελευταία ώρα; Προσπαθώ να συνδεθώ και είτε δεν ανοίγει καν τη σελίδα είτε μπαίνει και σέρνεται.. Και μενα το ιδιο εκανε αλλα τωρα μπαινει μια χαρα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Και μενα το ιδιο εκανε αλλα τωρα μπαινει μια χαρα!:) Παρομοίως. Τώρα μπαίνει μια χαρά. Πολύ σπαστικό όμως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 ειμουν σε ενα site με κουτσομπολιστικα και διαβαζα... χωρις ομως να κανω like πουθενα εκει και σε κανενα αρθρο!!! και μπαινω στο facebook μου και βλεπω ξαφνικα οτι και καλα εχω πατισει like σε 2-3 σελ. του face! ενω δεν εχω κανει εγω! οι σελ. αυτες που και καλα εκανα like στο face δεν φαινεται να εχουν καμια σχεση με το site που διαβαζα! σας εχει τυχει κ εσας αυτο? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 ειμουν σε ενα site με κουτσομπολιστικα και διαβαζα... χωρις ομως να κανω like πουθενα εκει και σε κανενα αρθρο!!! και μπαινω στο facebook μου και βλεπω ξαφνικα οτι και καλα εχω πατισει like σε 2-3 σελ. του face! ενω δεν εχω κανει εγω! οι σελ. αυτες που και καλα εκανα like στο face δεν φαινεται να εχουν καμια σχεση με το site που διαβαζα! σας εχει τυχει κ εσας αυτο? :worry: Προσωπικά ποτέ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 ειμουν σε ενα site με κουτσομπολιστικα και διαβαζα... χωρις ομως να κανω like πουθενα εκει και σε κανενα αρθρο!!! και μπαινω στο facebook μου και βλεπω ξαφνικα οτι και καλα εχω πατισει like σε 2-3 σελ. του face! ενω δεν εχω κανει εγω! οι σελ. αυτες που και καλα εκανα like στο face δεν φαινεται να εχουν καμια σχεση με το site που διαβαζα! σας εχει τυχει κ εσας αυτο? :worry: μου έχει τύχει. Πρέπει να αφαιρέσεις τα δικαιώματα από την εφαρμογή ή να τη σβήσεις τελείως. Γενικά το καλύτερο είναι να αποφεύγετε ιστοσελίδες που ζητάνε like για να δείτε περιεχόμενο και άλλες που ζητάνε πρόσβαση μέσω εφαρμογής. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 μου έχει τύχει. Πρέπει να αφαιρέσεις τα δικαιώματα από την εφαρμογή ή να τη σβήσεις τελείως. Γενικά το καλύτερο είναι να αποφεύγετε ιστοσελίδες που ζητάνε like για να δείτε περιεχόμενο και άλλες που ζητάνε πρόσβαση μέσω εφαρμογής. δεν ηταν εφαρμογη.... δεν ειχε καμια σχεση με το face το site auto... ηταν απλη ιστοσελιδα που την βρηκα απο το google... (http://www.______.gr) γι αυτο και μου εκανε εντυπωση. αν ηταν εφαρμογη ηξερα και να την διαγραψω και τα δικαιωματα να βγαλω και αποκλεισμο να της κανω! δεν εχω καμια ενεργη εφαρμογη στο face. :worry: ζηταγε like το site αλλα δεν εκανα πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Καθε απογευμα/βραδυ βλεπω κοινοποιησεις μου και διαφορα posts, επανω επανω ενω εχουν γινει πριν απο 19-20ωρες... οτι να ναι Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 γίνετε κάπου να βλέπω κάθε ποτε μπαίνω στο fb ? να μου έρχεται ένα mail ? η να κρατάει ένα ιστορικό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Καθε βραδυ σερνεται το φεις και αρκετες εικονες τις βγαζει broken (δεν δειχνει τιποτα). Πρεπει να κανω 100 refresh για να στρωσει... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Καλησπέρα, έκανα κάποια αιτήματα φιλίας σε γνωστά άτομα από το εξωτερικό [ήμασταν μαζί στο παν/μιο] και έπειτα από λίγο το facebook μου έγραψε 'Friend Requests have been blocked for 30 days' Γιατί συνέβη αυτό? Ξέρει κάποιος πως θα καταφέρω να κάνω αιτήματα σε φίλους, χωρίς να περιμένω να περάσουν 30 ημέρες? πρεπει να περιμενεις να περασουν οι 30 μερες...αυτο μαλλον εγινε επειδη εστειλες συνεχομενα τα αιτηματα φιλιας και ισως το facebook θεωρισε οτι κανεις add οποιον να ειναι Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 σε διαφορες σελ. στο facebook βλεπω πολλες δημοσιευσεις που εχουν πανω δεξια μια λωριδα πορτοκαλι... τι ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts