mol Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 ακουσατε κατι για νεο ιο στο fb? ειδα καποια στατους φιλων με ανακοινωση περι νεου ιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Δεν υπάρχουν ιοί στο facebook. Χαζές εφαρμογές υπάρχουν μόνο. Εάν αποφεύγει ο καθένας οτιδήποτε ύποπτο και άχρηστο δει, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Facts Η google είναι εχθρός με τη microsoft Η google είναι εχθρός με το facebook Η microsoft είναι "ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου" με το facebook. :p Σε μένα τρέχει κανονικά. Αυτά τα facts δεν τα ήξερα αλλά το υποψιαζόμουν.:) Σε firefox και όλα τα άλλα λειτουργεί το facebook μου αλλά αυτό με το google chrome το έπαθαν αρκετοί γνωστοί και επι τη ευκαιρία έκαναν και φόρματ για να βάλουν τα 7. :wacko: Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Δεν υπάρχουν ιοί στο facebook. Χαζές εφαρμογές υπάρχουν μόνο. Εάν αποφεύγει ο καθένας οτιδήποτε ύποπτο και άχρηστο δει, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. αυτο που ενας φιλος μας μας στελνει συνεχεια ενα σπαμ μυνημα ιος δεν ειναι? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpe Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Με την εισαγωγή του νέου προφίλ σε κάθε προφίλ εμφανίζονται τυχαία 10 από τους φίλους ενός ατόμου όταν μπαίνεις στο προφίλ του. Το ερώτημα μου είναι το εξής, αυτά τα 10 άτομα που θα επιλεγούν είναι πράγματι τυχαία ή είναι κάτι σαν top friends;; Εγώ έχω παρατηρήσει ότι από τα 10 τα περισσότερα συνήθως είναι από τα top που παρακολουθεί κάποιος και μπαίνουν και λίγα άσχετα για ξεκάρφωμα αποκαλύπτοντας έτσι εν μέρει τι βλέπει κάποιος περισσότερο. Ποια η γνώμη σας;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b612 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Θα ήθελα να μου πείτε εάν μπορώ να προσθέσω το κουμπί 'like' δίπλα στο όνομα του λογαριασμού μου στο facebook που έχω ήδη δημιουργήσει χωρίς να χρειαστεί να κάνω νέα σελίδα μέσω των δικών μου 'likes' (μόνο αυτό τον τρόπο μου υποδεικνύει το you tube) Εάν ναι...τότε, πως.....?:confused::worry: Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Το Facebook πλήρωσε $8.5m (8.5 εκατομμύρια δολλάρια) για να αγοράσει το domain fb.com, δείχνοντας έτσι τη σημασία για εταιρίες να έχουν στην κατοχή τους το σωστό domain. Το Facebook πήρε πέρυσι το fb.com από το American Farm Bureau Federation (AFBF) . Το ίδιο το Facebook δεν δημοσιοποίησε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, ο AFBF αποκάλυψε στο ετήσιο meeting τους ότι κέρδισε $8.5m από την πώληση του FB.com στο ίδιο το Facebook. Το μεγάλο ποσό των $8.5m είναι 42 φορές μεγαλύτερο από το ποσό που είχε δώσει το Facebook για το domain facebook.com τον Αύγουστο του 2005. Η ανάγκη για την αγορά του FB.com πρόεκυψε από τη νέα messaging υπηρεσία του Facebook που επιτρέπει στους χρήστες να συνδυάζουν SMS, messaging, chat και email σε ένα ενιαίο interface, με την κατάληξη @facebook.com. Η αγορά που έκανε το Facebook πρόσφατα τονίζει τη σημασία για κάθε εταιρία να φροντίζει να έχει στην κατοχή της τα σωστά domain. “Οι εταιρίες πρέπει να θεωρούν τα domain τους σαν σημαντική πνευματική ιδιοκτησία και οφείλουν να εξασφαλίζουν όσα domain είναι παρόμοια ή σχετίζονται με την ταυτότητά τους,” αναφέρει ο Steve Holford, διευθυντής της εταιρίας Fasthosts Internet. “Πολλές περιπτώσεις κατάληψης του κυβερνοχώρου (cybersquatting) σχετίζονται με τυπογραφικά λάθη σε ονόματα εταιριών, οπότε η κατοχή τους είναι μία φρόνιμη κίνηση. Ακόμα και τα πιο μεγάλα brands στο κόσμο έχουν βρεθεί σε αυτή τη κατάσταση, οπότε είναι καλό να κοιτάτε τις διαθέσιμες επιλογές για domain τακτικά.” Site: realbusiness.co.uk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 ειχανε δεν ειχανε,μας το φεσωσανε το νεο προφιλ... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 ειχανε δεν ειχανε,μας το φεσωσανε το νεο προφιλ... το χειροτερο ειναι οτι δεν σου δινει την επιλογη να γυρισεις στο παλιο μωρε.Αφου τα εχεις που τα εχεις ασε να διαλεξει ο κοσμος αναμεσα στα δυο... χουντα! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) ακομη το παλιο εχω. ελπιζω να αργησει να αλλαξει εδιτ: πολυ αργησε... 20 λεπτα μονο :lol: Edited January 19, 2011 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Όταν έχεις πχ 2+ εργοδότες και 2+ σχολές, το νέο προφίλ σου βάζει (προφανώς?) τυχαία μια επιλογή από αυτές. Πώς μπορώ να αλλάξω αυτή την επιλογή ώστε όταν μπαίνει κάποιος στο προφίλ μου να βλέπει την επιλογή που θέλω εγώ ή να μη φαίνονται οι επιλογές καθόλου στο wall αλλά μόνο όταν μπαίνει στις πληροφορίες που βρίσκονται κάτω από τη φωτογραφία προφίλ? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 ή να μη φαίνονται οι επιλογές καθόλου στο wall αλλά μόνο όταν μπαίνει στις πληροφορίες που βρίσκονται κάτω από τη φωτογραφία προφίλ? Αυτο δεν μπορει να αλλαξει, γιατι αυτο θελανε να καταφερουν με την αλλαγη στο καινουριο προφιλ. Να φαινονται ολα μπροστα,χωρις να χρειαζεται καποιος να πατησει info για να δει τις πληροφοριες σου. Δηλαδη ή τα βγαζεις ολα στη φορα ή δεν τα βγαζεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Αυτο δεν μπορει να αλλαξει, γιατι αυτο θελανε να καταφερουν με την αλλαγη στο καινουριο προφιλ. Να φαινονται ολα μπροστα,χωρις να χρειαζεται καποιος να πατησει info για να δει τις πληροφοριες σου. Δηλαδη ή τα βγαζεις ολα στη φορα ή δεν τα βγαζεις... Οκ, πες ότι δεν μπορούμε να τα αφήσουμε κρυφά. Πώς μπορώ να επιλέξω ποιο από τα 2 επαγγέλματα ή ποιο από τα 2 πανεπιστήμια θα εμφανίζεται στον τοίχο κάθε φορά που μπαίνει κάποιος στο προφίλ μου? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Οκ, πες ότι δεν μπορούμε να τα αφήσουμε κρυφά. Πώς μπορώ να επιλέξω ποιο από τα 2 επαγγέλματα ή ποιο από τα 2 πανεπιστήμια θα εμφανίζεται στον τοίχο κάθε φορά που μπαίνει κάποιος στο προφίλ μου? το μόνο που έχεις να κανείς είναι να καταργήσεις το ένα από τα δύο και να εμφανίζεται μόνο το ένα που έχεις αφήσει στο προφίλ σου δεν πρέπει να υπάρχει άλλος τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Οκ, πες ότι δεν μπορούμε να τα αφήσουμε κρυφά. Πώς μπορώ να επιλέξω ποιο από τα 2 επαγγέλματα ή ποιο από τα 2 πανεπιστήμια θα εμφανίζεται στον τοίχο κάθε φορά που μπαίνει κάποιος στο προφίλ μου? Δεν το γνωριζω, σχεδον ολες τις πληροφοριες τις εχω αφησει κενες, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 στο status, πως βαζουμε hyperlink στα ονοματα των φιλων μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Ένα σκίτσο χίλιες λέξεις! http://theoatmeal.com/comics/state_web_winter Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 στο status, πως βαζουμε hyperlink στα ονοματα των φιλων μας? Βάζοντας το σύμβολο @ θα σου εμφανίσει λίστα για να επιλέξεις το όνομα του φίλου στον οποίο θέλεις να κάνεις σημείωση(hyperlinkόπως λες). Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eclair Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Hi, πολύ ενδιαφέρον το topic και οι απαντήσεις πολύ κατατοπιστικές, με βοήθησαν αρκετά να οργανώσω το προφίλ μου όπως θέλω! Η μόνη απορία που έχω και ελπίζω να μου απαντήσετε, είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μην περνάνε τα like που κάνω και όλες μου οι δραστηριότητες, στην αρχική σελίδα των φίλων μου? Για παράδειγμα σήμερα άλλαζα κάποια στοιχεία του προφίλ μου και πριν προλάβω να πάω στον τοίχο μου και να διαγράψω το σχετικό post, ξέρετε "ο/η τάδε άλλαξε τις τάδε πληροφορίες" είχα δεχτεί σχόλια. Συγγνώμη αν μακρηγορώ.. αλλά τελικά υπάρχει τρόπος ό,τι κάνω να μένει στον τοίχο μου μόνο και να μην περνάει στις αρχικές σελίδες των άλλων? ειδικά τα like? :O Σας ευχαριστώ πολύ έτσι και αλλιώς για τις έως τώρα χρήσιμες απαντήσεις! Παράθεση "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Facebook Mail: Τέλος στις δοκιμές, ξεκίνησε η σταδιακή λειτουργία του! Οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμούς με την κατάληξη @facebook.com, και μέσα στις λειτουργίες θα περιλαμβάνεται αυτόματη ανανέωση των emails, περίπου όπως στο Google Instant Search, ιστορικό των συνομιλιών και social inbox, με χρήση ενός αλγόριθμου που φιλτράρει όλα τα αποτελέσματα που δεν θέλουν να εμφανίζονται. Στη νέα αυτή προσπάθεια συμμετέχει και η Microsoft, με ενσωμάτωση των Outlook Web Apps, και οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν αρχεία Word, Excel και PowerPoint, τα οποία θα μπορούν να μοιράζονται με τους φίλους τους. Ακόμη, θα μπορούν να συνδέονται στο λογαριασμό τους με το Windows Live Sky Drive, έχοντας αποθηκευτικό χώρο 25GB. Η επιλογή για αναβάθμιση στη νέα υπηρεσία θα σας εμφανιστεί στην κατηγορία “Messages”. Πηγή.... Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. February 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Εμένα δεν μου έχει βγάλει ακόμα δυνατότητα να ενεργοποιήσω εμαιλ της μορφής facebook-profile-username@facebook.com Το έχει βγάλει σε κανέναν σας; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 κατι περιεργο συμβαινει σε εμενα.. στο pc και με 2 browser που δοκιμασα (firefox & chrome) δεν μου δειχνει την επιλογη για προσθηκη σχολιου.. ενω γινοταν πριν λιγες μερες κανονικα, ξαφνικα μια μερα χαθηκε η επιλογη-κουμπι προσθηκης σχολιου.. απο το m.facebook.com και το facebook for android μπορω κανονικα.. ξερει κανεις τι παιζει..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Εμένα δεν μου έχει βγάλει ακόμα δυνατότητα να ενεργοποιήσω εμαιλ της μορφής facebook-profile-username@facebook.com Το έχει βγάλει σε κανέναν σας; Σταδιακά θα γίνει σε όλες τις χώρες, ακόμη τώρα ξεκίνησε ανά περιοχές. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 ρε παιδια ενα μυνημα που εφτασε απο τους φιλους μου σημερα ηταν ενα μυνημα που υποτιθεται σταλθηκε απο κινητο...ελεγε κατι με spam τι ειναι? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Αμα δεν το δούμε πώς θα σου πούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts