geo_1983petra Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Στο καινούριο μου ήρθε εμένα (gmail). ειχα παλιο hotmail με το οποιο μπαινω facebook και μου μπλοκαρε μαλλον επιδει εμπαινα απο το iphone και εφτιαξα καινουργιο hotmail και το εβαλα στο fecebook εστειλε την αιτηση αλλα δεν μου ερχεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Κοίτα στα σπαμ μειλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 εβαλα μειλ λογαριασμο που εχω sto mobile me και μου εστειλε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Μήπως σε έχει κάνει tag κάποιος φίλος σου; οχι :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Οταν ειμαι online στο facebook με σημα 3G και παω να μιλησω στο chat, ενω στελνω κανονικα μηνυμα, οταν παει ο αλλος να μου απαντησει με δειχνει εκτος συνδεσης και δεν μπορει να μου απαντησει. Εγω παντως εξακολουθω να βλεπω τον εαυτο μου online καθως επισης και τους online φιλους μου. WIND F2G2 με 1,5GB internet ο παροχος μου Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 όταν κάποιος σχολιάζει/like σε κάτι που έχω ποστάρει αντί να το δείχνει χύμα εμφανίζεται η επιλογή view feedback,έχω ψάξει και δεν έχω καταφέρει να το απενεργοποιήσω,γνωρίζει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Οταν ειμαι online στο facebook με σημα 3G και παω να μιλησω στο chat, ενω στελνω κανονικα μηνυμα, οταν παει ο αλλος να μου απαντησει με δειχνει εκτος συνδεσης και δεν μπορει να μου απαντησει. Εγω παντως εξακολουθω να βλεπω τον εαυτο μου online καθως επισης και τους online φιλους μου. WIND F2G2 με 1,5GB internet ο παροχος μου από κινητό μπαίνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 από κινητό μπαίνεις? Ναι, απο iPhone 3GS. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 καλησπερα υπαρχει τροπος να παμε στο παλιο facebook ; . βρηκα στο ιντερνετ το εξης http://www.techit.gr/internet/143-epanafora-paliou-layout-fb-profile.html δοκιμασα να το κανω αλλα τιποτα. ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 (edited) Δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος , διότι έχουν αλλάξει όλη την φόρμουλα του facebook και όλοι όσοι έχουν το παλιό προφίλ αναγκαστικά θα αλλάξουν. Edited December 28, 2010 by vakon_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 από κινητό μπαίνεις? Ναι, απο iPhone 3GS. Ειχες κατι υποψιν σου; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Λογαριασμός προσωρινά μη διαθέσιμος. Ο λογαριασμός σας αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμος εξαιτίας κάποιου προβλήματος του ιστότοπου. Αναμένουμε αυτό να λυθεί σύντομα. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά σε λίγα λεπτά. πφφφφφφφφφφ... τι εγινε σημερα παλι? Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Λογαριασμός προσωρινά μη διαθέσιμος. Ο λογαριασμός σας αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμος εξαιτίας κάποιου προβλήματος του ιστότοπου. Αναμένουμε αυτό να λυθεί σύντομα. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά σε λίγα λεπτά. πφφφφφφφφφφ... τι εγινε σημερα παλι? παλι καμια συντηριση θα ηταν Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος , διότι έχουν αλλάξει όλη την φόρμουλα του facebook και όλοι όσοι έχουν το παλιό προφίλ αναγκαστικά θα αλλάξουν. καταλαβα τοσο χαλια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 του αδελφου μου το προφιλ και καποιον αλλον φιλων μου αλλαξε αυτοματα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 τωρα που το φεισμπουκ πηρε νεα μορφη εχω μια απορια. ειχα κανει και παλαιοτερα γκρουπ και μου εδινε δυνατοτητα να προσθεσω adminstrators να προσθεσω εικονες κλπ κλπ κλπ πηγα και πριν λιγο να φτιαξω ενα γκρουπ αλλα αδικος κοπος...ουτε διαχειριστες μου δινει την δυνατοτητα να βαλω, ουτε το κειμενακι στα δεξια να προσθεσω ουτε τιποτα. εχει κανενας ιδεα τι μπορει να παιζει? μηπως κανω κατι λαθος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 όταν κάποιος σχολιάζει/like σε κάτι που έχω ποστάρει αντί να το δείχνει χύμα εμφανίζεται η επιλογή view feedback,έχω ψάξει και δεν έχω καταφέρει να το απενεργοποιήσω,γνωρίζει κανείς? Οπως εισαι στο wall σου, πας πανω δεξια options/settings/ και tickaρεις το: Auto-expand comments Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 ειναι δυνατον να εχει ενας λογαριασμος δυο login, ενα με τον παλιο κωδικο και ενα με τον καινουργιο;;; τι κανουμε αν μας κλεψουν τον κωδικο ΚΑΙ στο (email για το facebook) ΚΑΙ το email αναφορας του (email για το facebook) ειναι απροσπελαστο πλεον;;; να πω οτι ο εισβολεας θελει μονο να βλεπει ΔΕΝ θελει να αλλαξει κωδικους!!! καλες γιορτες... Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Εάν εννοείς κωδικούς ναι , αλλά με διαφορετικό user. Τώρα εάν γίνει υποκλοπή του κωδικού σου , πολύ απλά μπαίνεις και το αλλάζεις ( στο email or faceboοk). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 έχετε παρατηρήσει καμια ανωμαλία στις ειδοποιήσεις? πλέον λαμβάνω ειδοποιήσεις μια στο τόσο. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisn73 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Γεια σας! Σήμερα είδα σε έναν καινούριο λογαριασμό facebook το νέο photo viewer http://www.techjunoon.com/facebook-launches-improved-photo-uploads-and-sharing/ Δείχνει μικρότερες τις φωτογραφίες και γενικά δε μου αρέσει. Για να φανούν οι φωτογραφίες όπως παλιά πρέπει να κάνεις ανανέωση τη σελίδα ή να ανοίξεις τη φωτογραφία σε νέα καρτέλα ή παράθυρο. Έχει τύχει αυτό σε κανέναν άλλο; Υποψιάζομαι ότι μπορεί να συμβαίνει επειδή ο λογαριασμός αυτός δημιουργήθηκε στην Αμερική. Εγώ δημιούργησα ένα νέο λογαριασμό για να το δοκιμάσω και ενώ είχε κανονικά τη νέα εμφάνιση, δεν είχε και το νέο photo viewer. Εν τω μεταξύ έψαξα αλλά δε βρήκα καμία λύση για το πώς να το βγάλω. Σκέφτομαι να δημιουργήσω καινούριο λογαριασμό αλλά φοβάμαι μήπως ξαναεμφανιστεί αυτό αν κάνει login από Αμερική. Το έχει πάθει κανείς άλλος αυτό; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Γεια σας! Σήμερα είδα σε έναν καινούριο λογαριασμό facebook το νέο photo viewer http://www.techjunoon.com/facebook-launches-improved-photo-uploads-and-sharing/ Δείχνει μικρότερες τις φωτογραφίες και γενικά δε μου αρέσει. Για να φανούν οι φωτογραφίες όπως παλιά πρέπει να κάνεις ανανέωση τη σελίδα ή να ανοίξεις τη φωτογραφία σε νέα καρτέλα ή παράθυρο. Έχει τύχει αυτό σε κανέναν άλλο; Υποψιάζομαι ότι μπορεί να συμβαίνει επειδή ο λογαριασμός αυτός δημιουργήθηκε στην Αμερική. Εγώ δημιούργησα ένα νέο λογαριασμό για να το δοκιμάσω και ενώ είχε κανονικά τη νέα εμφάνιση, δεν είχε και το νέο photo viewer. Εν τω μεταξύ έψαξα αλλά δε βρήκα καμία λύση για το πώς να το βγάλω. Σκέφτομαι να δημιουργήσω καινούριο λογαριασμό αλλά φοβάμαι μήπως ξαναεμφανιστεί αυτό αν κάνει login από Αμερική. Το έχει πάθει κανείς άλλος αυτό; Ευχαριστώ. το εχει παθει μια φιλη μου αυτο...μια μερα της αλλαξε μου ειπε να δω και το δικο μου δεν ηταν ετσι...τι πατησες για να το δεις ετσι????η φιλη μου γραφτηκε απο ελλαδα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisn73 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Έτσι το βρήκα. Ο λογαριασμός δεν είναι δικός μου αλλά δημιουργήθηκε πρόσφατα. Διάβασα ότι το έχουν πάθει κι άλλοι αυτό έτσι ξαφνικά, αλλά δεν είδα να το αναφέρει κανείς από Ελλάδα. Αν είναι έτσι, μάλλον κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα εμφανιστεί σε όλους, αλλά επειδή θα υπάρξει μεγάλη αγανάκτηση μπορεί και να το αλλάξουν πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 της φιλης μου της αλλαξε πριν απο καιρο...λες να επιλεγουν ατομα που γινεται αυτη η αναβαθμηση? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Καμία αλλαγή/αναβάθμιση στο facebook δεν γίνεται αυτόματα σε όλους τους χρήστες. Οι αλλαγές επεκτείνονται με κάποιο ρυθμό μέχρι να εφαρμοστούν σε όλους τους λογαριασμούς των χρηστών. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts