Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@stavros11 δεν βρηκα κατι τετοιο... καμια βοηθεια? ισως ενα screenshot αν μπορεις? :)

Συγγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης μου.

Δεν εμφανίζεται πάντα, νομίζω ότι πρέπει να έχεις τουλάχιστον δύο αιτήσεις για να εμφανιστεί.

Έχω και ένα screenshot στα συνημμένα. (έχω καλύψει τα ονόματα, γιατί δεν ξέρω τι γίνεται με όλα αυτά τα απόρρητα κι αυτά, οπότε να είμαι σίγουρος. Αλλά θα καταλάβεις τι είναι ;))

Εκεί που δείχνει το βελάκι.

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

το ειχα βρει! ευχαριστω παντως!

βασικα εχω 2 προφιλ! αυτο που δειχνεις το εμφανιζει μονο στο ενα, που μπαινω σπανια. στο αλλο μπαινω σε καθημερινη βαση και δεν εμφανιζει κατι τετοιο. για αυτο ρωτησα κιολας ;) αιτησεις/προσκλησεις εχω αρκετες καθε μερα και ειναι πολυ σπαστικο να τις κανω μια-μια ignore

Νομίζω κάποια στιγμή είχα δει και ένα άλλο που ήταν δίπλα από εκεί που πατάς το ignore για μία μία και έλεγε ότι το μπλοκάρει και δεν γίνεται να σου ξαναέρθει invite για αυτό το group ή από αυτό το άτομο που στο στέλνει... Κάτι τέτοιο δεν το θυμάμαι ακριβώς...

Όσο για αυτό που σου είπα πιο πάνω και σε μένα δεν το βγάζει συνέχεια, γι' αυτό δεν μπορούσα να βγάλω screenshot. Το βγάζει καμιά φορά, αλλά επειδή εμένα δεν μου έρχονται και πολλά invite, δεν το είχα ψάξει... Δηλαδή περίπου δύο την ημέρα μέσο όρο και τα κάνω εύκολα ignore ένα-ένα.

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Έχω παρατηρήσει ότι όταν μιλάω με κάποιον στο chat και μου απαντάει, αντί να μου γράψει αριθμό όπως γινόταν παλιά, απλά μου φωτίζει την επαφή.

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Έχω παρατηρήσει ότι όταν μιλάω με κάποιον στο chat και μου απαντάει, αντί να μου γράψει αριθμό όπως γινόταν παλιά, απλά μου φωτίζει την επαφή.
Αλλα κολπα....:D

γιατι ετσι κανει φιλε zyp3r. το εχω συνηθισει πλεον

Γιατι ενω ειμαι σε offline κατασταση μετα απο καποια ωρα με ξανασυνδεει μονο του???

Οχι,,κανονικα δεν σε συνδεει αυτοματα,,,14 ωρες χωρις καμια αυτοματη συνδεση....

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

ε, καλα εισαι εσυ! εγω απο συνδεσεις-αποσυνδεσεις αλλο τιποτε. συνεχεια το ιδο πραγμα. αλλα οπως ειπα, το εχω συνηθησει πλεον

πάντως εγώ όταν αποσυνδέομαι απο το chat , εάν δεν το ενεργοποιήσω πάλι εγώ δεν κάνει μόνο του τίποτα.

Βέβαια στον καθένα μπορεί να λειτουργεί αλλιώς.

Υπάρχει μία εφαρμογή Untold Secrets στην οποία απαντάς μερικές ερωτήσεις για κάποιο άτομο. Μπορεί το άτομο αυτό να δει τις απαντήσεις που έδωσες ? :p

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Kαπου το ειχα διαβασει οτι κανει save....θα το ψαξω και αν βρω κατι θα παραθεσω link....ίσως ομως να μην τα αποθηκευει σε βαση....δεν ξερω...παρακαλω ας διαγραφει το προηγουμενο μυνημα μου..

Ευχαιρστω

Υπάρχει μία εφαρμογή Untold Secrets στην οποία απαντάς μερικές ερωτήσεις για κάποιο άτομο. Μπορεί το άτομο αυτό να δει τις απαντήσεις που έδωσες ? :p

Βασικά υπάρχουν διάφορες τέτοιες εφαρμογές που απαντάς ερωτήσεις για τους φίλους σου (μαζεύοντας ταυτόχρονα πόντους).

Οι φίλοι σου μπορούν να μάθουν τι απάντησες μαζεύοντας και εξαργυρώνοντας πόντους.

Καλημέρα .

Εδώ και μια εβδομάδα θέλω να αλλάξω την φωτογραφία μου απο το προφιλ μου , την μια μου κολλάει & την άλλη μου λέει ότι Internet explorel δεν είναι συνδεδεμένος .

Ευχαριστώ!!

παιδιά πάω στις πληροφορίες στο προφίλ μου αλλά δεν βγάζει ομάδες,σελίδες.....γιατί? μόνο σε εμένα το κάνει....όλοι οι άλλοι φίλοι στο facebook δεν έχουν αυτό το πρόβλημα....
technoholic maniac reviewer

• 1 month later...
Είδα σήμερα το εξής: Στην κεντρική σελίδα του Facebook στην δεξιά πλευρά που διαφημίζει το 0.facebook.com γράφει το εξής: "[Φίλος 1], [Φίλος 2] και 20 ακόμη φίλοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή Facebook Mobile." Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι οι 20 ακόμη φίλοι είναι δύο που αναφέρει ήδη. :p

φιλοι μου καλημέρα... σε τούτο το νήμα δεν είχα ξαναμπεί αν και ειμαι παλιός και εδώ αλλά και στο facebook...

στο θέμα μου τώρα.. για λογαριασμό μιας επιχείρησης διατηρώ ενα fan page στο facebook. θα ήθελα να μάθω αν μπορω να βρω κάπου συγκεκριμένα μόνο τις επίσημες εφαρμογές του facebook για την ενίσχυση του. τυχαία βρήκα μόνο την αναπαραγωγή μουσικής...

για την ιστορία το fan page είναι το εξής: http://www.facebook.com/PitsasCamp

ευχαριστώ εκ των προτέρων...

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Από χτες το μεσημέρι βγάζει αυτό όταν πάω να συνδεθώ:

Παράθεση:

Ο λογαριασμός είναι ανενεργός.

Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί. Εάν έχετε τυχόν απορίες ή προβληματισμούς, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα Συχνών Ερωτήσεων εδώ.

Δεν πήρα καμία σύσταση,από κανέναν..Πολλά f request δεν κάνω..τα συνηθισμένα(πέρσι αν ήταν να γίνει γιαυτό θα γίνοταν) .Όπως και μνμτ,δεν στέλνω πουθενά..Report γιατί;Ποιόν πείραξα;

Δεν διαγράφονται τα προφιλ του fb,μόνο απενεργοποιούνται(εκτός και αν τα κάνεις suicide ).Και όπως είπα,βάζω κανονικά τον κωδικό και το email ,και δεν μου λέει ότι βάζω λάθος στοιχεία αλλά ότι είναι απενεργοποιημένος ο λογαριασμός.Τώρα να βρήκαν τον κωδικό μου λίγο απίθανο,γιατί προσέχω που μπαίνω και τον αλλάζω τον συγκεκριμένο κάθε μήνα..Και αυτό είναι που με τρελαίνει,στο άκυρο να γίνει αυτό.

PS ,μόλις έμαθα ότι ένας φίλος,με έκανε report για απειλή..Τί κάνουμε τώρα;Δεν το πιστεύω τί έκανε..

Η απάντηση που έλαβα πριν λίγο:

Παράθεση:

Παράθεση:

Hi Terpandros,

>

> Your account was disabled because your behavior on the site was identified as harassing or threatening to other people on Facebook. Prohibited behavior includes, but is not limited to:

>

> • Sending friend requests to people you don't know

> • Regularly contacting strangers through unsolicited Inbox messages

> • Soliciting others for dating or business purposes

>

> After reviewing your situation, we have determined that your behavior violated Facebook's Statement of Rights and Responsibilities. You will no longer be able to use Facebook. This decision is final and cannot be appealed.

>

> Please note that for technical and security reasons, we will not provide you with any further details about this decision.

>

> Thanks,

>

> Liam

> User Operations

> Facebook

δεν έλαβα,καμία ειδοποίηση.Δεν έκανα τίποτα από τι λέει..Δεν μπορώ να καταλάβω,με ποιά λογική έγινε αυτό,μετά από το report ΠΟΥ έκανε ο άλλος..

Τί μπορώ να κάνω;;

- - - -

Την τελευταια εβδομαδα εντελως ξαφνικα και χωρις να αλλαξω καμια ρυθμιση οταν καποιος σχολιαζει κατι ή ποσταρει κατι στον τοιχο μου δεν μου ερχεται email ειδοποιησης.Ξετσεκαρα απο τις ρυθμισεις τα καταλληλα κουτακια και τα ξανατσεκαρα αλλα παλι τιποτα...επισης δεν εμφανιζει και σε μενα τις ομαδες....
:w00t:

καλημερα σε ολους!μια ερωτηση ρε παιδια.εχω διαγραψει μαι φιλη απο το facebook,μπορω με καποιον τροπο να την ξαναβρω?με τα στοιχεια που ειχα δεν γινεται,ισως τα εχει αλλαξει.και δεν ειχαμε και κανενα γνωστο φιλο για να ψαξω απο εκει..υπαρχει τροπος να κανω ανακτηση των διεγραμενων φιλων?ειχα κανει διαγραφη,οχι αποκλεισμο(block) υποψην.ευχαριστω!

Καλημέρα ,

Πρέπει να θυμηθείς το όνομα της συγκεκριμένης κοπέλας , δυστυχώς από ότι ξέρω δεν γίνεται ανάκτηση διαγεγραμένων φίλων.1η λύση είναι εάν έχετε βγάλει κάποια κοινή φωτογραφία & έτσι την βρεις πάλι & 2η λύση εάν σε έχει κάνει αυτή blog και δεν μπορείς να την βρεις , διότι συμβαίνει και αυτό.

Μου εβγαλε το μηνυμα οτι πλεον ειμαι μελος σε παρα πολλες ομαδες και πρεπει να αποχωρησω απο καποιες για να γινω μελος σε νεες ομαδες.

Υπαρχει τροπος ομαδικης αποχωρησης?? γιατι βρηκα μονο τον τροπο να διαγραφομαι μια μια απο τις ομαδες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή