Jump to content

Gigabyte GSmart MS808

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις βγει στην αγορα ειμαι μεσα με 1000(ελπιζω οχι ευρω) για ομαδικη αγορα! κ πανω που ψαχνομουν για κινητο τωρα που πλησιαζει καλοκαιρι!!

• Απαντήσεις 93
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Είμαστε πολλοί δηλαδή που την έχουμε δει ζεστά αυτή τη συσκευή! Ελπίζω να μη μας απογοητεύσει η Gigabyte τόσο στο χρόνο παράδοσης όσο και στην απόδοση της συσκευής μιας και έχω αποκομίσει πολύ καλές εντυπώσεις από τα i300 και i350 στο παρελθόν! ;)

Modpic.gif

Είμαστε πολλοί δηλαδή που την έχουμε δει ζεστά αυτή τη συσκευή! Ελπίζω να μη μας απογοητεύσει η Gigabyte τόσο στο χρόνο παράδοσης όσο και στην απόδοση της συσκευής μιας και έχω αποκομίσει πολύ καλές εντυπώσεις από τα i300 και i350 στο παρελθόν! ;)

εγω Γιαννη δεν εχω καμια εμπειρια απο συσκευες αυτης της εταιρειας αλλα φαινεται τρομερο :blink:

αντε να δουμε :O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Administrators
Η εταιρία έχει καλό όνομα γενικότερα και μπορώ να πω πως θέλει να το διατηρήσει και στα PPCs.

Modpic.gif

• Administrators
Αυτό είναι ένα μελανό σημείο αλλά μέχρι τότε και αν παρατηρηθεί έντονο ελληνικό ενδιαφέρον... ποιος ξέρει!

Modpic.gif

Για servise το βλέπω δύσκολο στην ευρωπη μονο γαλλια,πορτογαλια ,ισπανια ,ιταλια και ρωσια από τις παραπάνω μόνο στην ρωσια έχει υποστήριξη για όλα τα μοντέλα.

http://www.gigabytecm.com/Eng/wt/index.aspx?tabIndex=7

Να αρχίσουμε από τώρα να μαθαίνουμε ρώσικα.

Χαιρετώ την παρέα.Είμαι κάτοχος του gsmart i300 εδώ και 1,5 χρόνο, το αγόρασα από αμερική και μου κόστισε 450 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.Λοιπόν, όταν το πρωτοέπιασα στα χέρια μου ,φαινόταν σαν παιχνίδι αλλά τελικά αποδείχθηκε άκρως αξιόπιστο΄ μετά 1,5 χρόνο "σκληρής" χρήσης,καθότι έχει φάει τούμπες κτλ. ,δεν έχει πάθει το παραμικρό, ούτε τριξίματα ούτε τπτ.Επίσης από θέμα λειτουργίας, σπάνια να μου κολλήσει αν και το έχω φορτώσει με πολλά προγράμματα.Οπότε, από εμένα , η gigabyte είναι πλήρως αξιόπιστη!!! Περιμένω και εγώ την κυκλοφορία του ms808 για αλλαγή!!!

Xairomai poy yparxei kai allos pou epibebaiwnei tin aksiopistia tis Gigabyte!!! ;) Megalwnei gia ta kala i parea!!! :happy:

η παρεα των fans Γιαννη:O

θα προτιμουσα να ειμαι στην παρεα των κατοχων του :lol::lol:

:worry::worry:καπου εδω θα ναι και θα με ακουσει και αν αρχισει :cry::cry:

θοδωρη φιλε μου... :happy:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

δεν ξέρω για σένα πάντως στην παρέα των κατόχων του είμαι σίγουρα εγώ απο τώρα :P

Ok παιδιά καλά κάνει και μεγαλώνει η παρέα, αλλά να μη λέει ο καθένας τα δικά του.

Οι 2 τελευταίες σελίδες είναι εντελώς ανούσιες.:O

Μην παρεξηγηθείτε, φιλικά το λέω.

• Administrators
Apo ti stigmi pou i syskevi den einai diathesimi oute kan gia beta testing, opoiadipote syzitisi tha mporouse na thewrithei anousia. Emeis apla theloume na kratithei to thread zwntano kai afto nomizw pws einai apotylws themito! :rolleyes:

Modpic.gif

Apo ti stigmi pou i syskevi den einai diathesimi oute kan gia beta testing, opoiadipote syzitisi tha mporouse na thewrithei anousia. Emeis apla theloume na kratithei to thread zwntano kai afto nomizw pws einai apotylws themito! :rolleyes:

Δεν είναι όμως γιατί κάποιοι μπορεί να έχουν βάλει ειδοποίηση για ενημερώσεις στο topic ή απλά να μπαίνουν για να δουν εξελίξεις όταν βλέπουν νέα μηνύματα. Όταν βλέπουν λοιπόν να γίνεται chat για το αν θα το πάρει ο webvirus είναι σπάσιμο.

δεν μπορώ να πω ότι δεν συμφωνώ μαζί σου, αλλά δεν βλέπω επίσης και κάποιον να παραπονιέται, στο θέμα του kaiser ας πούμε πάνω απο τις μισές σελίδες είναι άχρηστες, αλλά μέσα απο την συζήτηση αυτή...

1) μαθαίνουν όλοι κάποια στιγμή κάποια πράματα

2) κρατάμε μια ζωντανή ενδιαφέρουσα κοινότητα

3) όπως και να το κάνουμε δενόμαστε :D

αλλα όπως είπα ούτε διαφωνώ ούτε συμφωνώ μαζί σου, τα spams είναι λίγο σπαστικά ναι.

δεν μπορώ να πω ότι δεν συμφωνώ μαζί σου, αλλά δεν βλέπω επίσης και κάποιον να παραπονιέται, στο θέμα του kaiser ας πούμε πάνω απο τις μισές σελίδες είναι άχρηστες, αλλά μέσα απο την συζήτηση αυτή...

1) μαθαίνουν όλοι κάποια στιγμή κάποια πράματα

2) κρατάμε μια ζωντανή ενδιαφέρουσα κοινότητα

3) όπως και να το κάνουμε δενόμαστε :D

αλλα όπως είπα ούτε διαφωνώ ούτε συμφωνώ μαζί σου, τα spams είναι λίγο σπαστικά ναι.

θοδωρη ο Γιαννης (johner) ειναι ενας απο τους ανθρωπους που εχουν δωσει ζωη σε αυτην την κοινοτητα τοσα χρονια :!:

εγω απο την βοηθεια του (και πολλων αλλων παιδιων εδω μεσα) ξεκινησα στα wm και μονο σεβασμος ειναι η λεξη που μπορω να αναφερθω για αυτο το παιδι :!:

καθε παρεμβαση του δεν ειναι ποτε τυχαια και δεν εχει ποτε κακο η ειρωνικο σκοπο..εχει απολυτο δικιο ;)

και εμεις κακα τα ψεματα το εχουμε παρακανει τωρα τελευταια ...και οχι μονο σε αυτο το thread:p

ειναι βασικο να κρατιουνται τα θεματα καθαρα και επικεντρωμενα στην ουσια ...καλο το spam και ο χαβαλες αρκει να μην ξεφευγουμε:)

τελος απο εμενα το off topic

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε ολους :)

Kαλά δεν παραπονιέται κανείς γιατι και λίγοι διαβάζουν το θέμα, αλλά και πολλοί χρήστες γενικά δεν ποστάρουν, πόσο μάλλον να κάνουν report.

Απο την άλλη εγώ δε μπορώ να πατήσω report γιατί σας συμπαθώ βρε κουτά (:p) οπότε το θέμα γ*****ται! :p

Anyway συνεχίστε όπως θέλετε, το πολύ πολύ να σας βάλω black list και να μη βλέπω τα posts σας.:frog:

μα δεν είπα τίποτα για το γιάννη, συγνώμη κιόλας αν άφησα να περάσει μια τέτοια ιδέα. :)

Καλό Πάσχα και απο μένα.

Ισως όχι τόσο off-topic, αλλά...

Ένα προηγούμενο WM phone της Gigabyte, το Τ-600, θα το φέρει η Vodafone Γερμανίας... :!:

http://msmobiles.com/news.php/7286.html

http://www.heise.de/newsticker/Vodafone-bringt-DVB-T-Handys--/meldung/106729/

και οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές :D

http://msmobiles.com/news.php/7292.html

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

• Administrators

To T-600 einai ena idiaitero tilefwno alla simera ysterei poly se sxesi me ton antagwnismo.

To thetiko bebaia einai oti i Vodafone exei arxisei na asxoleitai me Gigabyte syskeves. Lete na doume kai stin Ellada kati tetoio?

Modpic.gif

λοιπόν.. και στη Γαλλία το Τ-600 στην Neuf Cegetel !! :rolleyes:

http://www.thetelecom.co.uk/20080325/gigabyte-lands-dvb-t-order-from-french-vendor/

μου φαίνεται ότι κάποια στιγμή θα τα δούμε και στην Ελλάδα...:drool:

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

σοβαρά σας αρέσει αυτό το πράγμα?

ειλικρινα ....ειναι πανασχημο :O

καμια σχεση με το ms808 :!:

για αυτο και εχουμε τσιμπησει με αυτο ολοι :lol:

εγώ μήτσο με βλέπω να πηγαίνω προς diamond μεριά :) για 3 λόγους

1) HTC

2) xda-developers

3) είναι πιο όμορφο :D

Δεν είπα ότι μου αρέσει..!

Aπλώς βλέπω ότι σιγά σιγά έρχονται τα Gigabyte και στην υπόλοιπη Ευρώπη, και όταν με το καλό βγεί και το MS808, πιστεύω θα το δούμε και απο εδώ (τουλάχιστον με μια Αγγλική ROM).. ;)

και αν ενδιαφερθεί λίγο κάποια ελληνική αντιπροσωπεία, γιατί όχι και εδώ επίσημα?