lp_r1 Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Κλήρωση είναι σίγουρα απλά δε ξέρω τι είδους κλήρωση. Αν είναι ηλεκτρονική ή η γνωστή με τα μπαλάκια του ΛΟΤΤΟ. Αν είναι η δεύτερη είμαι ΠΟΛΥ γκαντέμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nystazw Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Φαντάσου δλδ να ήθελες να με απογοητεύσεις :-) Δηλαδή πρέπει να αρχίσω εντατικό διάβασμα ε?Και του χρόνου (με το καλό) ιδιαίτερα? Ε ρε γλέντια! Κοίτα υποστηρίζω ότι πρέπει να παίζει κάποιον ρόλο η ηλικία γιατί νομίζω όταν κάνουμε την αίτηση υπάρχει κάποιο σημείο που ρωτάει αν είμαστε πάνω από 23 ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Από την άλλη είμαι γνωστή και μεγάλη γκαντέμω και θεωρώ ασύλληπτο να κέρδισα σε κλήρωση :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Παιδιά, καλή τύχη σε όλους/ες αύριο για την κλήρωση! :D Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Εγω πάντως βγήκα 7000ος και στην Πληροφορική και 3000ος και στις Φυσικές Επιστήμες! :D Άντε του χρόνου με βλέπω να δηλώνω Διοίκηση Επιχειρήσεων μπας και αλλάξει η τύχη μου! :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beton Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Έκανες 2 αιτήσεις;;; Νόμιζα ότι ο καθένας έχει δικαίωμα μόνο για 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 beton, σχετικά με την ερώτησή σου... Ανήκαν στην ίδια "κατηγορία" οπότε και υπήρχε σειρά προτίμησης. Υ.Γ. Εγώ "κατάφερα" να μπω Πληροφορική... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Υ.Γ. Εγώ "κατάφερα" να μπω Πληροφορική... :):up: Καλές σπουδές! Τι σειρά πέρασες (στο περίπου, μην αποκαλυφθεί και το όνομά σου αν δεν θες); Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 :up: Καλές σπουδές! Τι σειρά πέρασες (στο περίπου, μην αποκαλυφθεί και το όνομά σου αν δεν θες); Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου... Ελπίζω να μην τα βρω "μπαστούνια" με την επιλογή μου. Είμαι περίπου στη μέση της τρίτης κατοστάδας. :luck: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 κι εγώ κληρώθηκα στην πληροφορική. Κατηγορια Α Καλες σπουδες!! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Η μητέρα μου που είναι στην Διοίκηση και έχει πάρει την ενότητα των Μαθηματικών, μπορώ να πω ότι τα έχει βρεί μπαστούνια... Μαθηματικά δια αλληλογραφίας δεν είναι εύκολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 γι αυτό γινονται οι συνεδρείες κάθε σαββατοκυριακο... Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nystazw Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Καλή επιτυχία σε όσους πέρασαν! Filippos ποιός σου είπε ότι οι "συνεδρίες" είναι κάθε Σαββατοκύριακο?Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα. Σχεδόν κάθε δύο μήνες είναι!!! Άρα είναι δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phantom Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Πέρασα 7776 στην πληροφορική. Κατηγοριά C. Τι διαφορά έχει η κατηγορία B από την C; Του χρόνου πάλι. Παράθεση ph4nt0m.is.a.hero.who.lives.southern.sun.to.an. ocean.of.blue.with.his.supergirl.that.stings.him.red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Πέρασα 7776 στην πληροφορική. Κατηγοριά C. Τι διαφορά έχει η κατηγορία B από την C; Του χρόνου πάλι.Του χρόνου πάλι... Μπαίνουν σίγουρα όλοι της κατηγορίας Α. Μετά, αν δεν μπούν όλοι τις κατηγορίας Α, μπαίνουν με τη σειρά που κληρώθηκαν οι της κατηγορίας Β και στην απίθανη περίπτωση που ούτε αυτοί συμπληρώσουν τους 1000, μπαίνουν από την C, πάλι με την σειρά που κληρώθηκαν. Δηλαδή πρέπει να αρνηθούν να μπουν περίπου 6000 άτομα για να μπούμε εμείς (και'γω πάνω από το 7000 είμαι). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Πόσα λεφτά πρέπει να πληρώσουν φέτος οι εισακτέοι στα προγράμματα σπουδών? Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Πόσα λεφτά πρέπει να πληρώσουν φέτος οι εισακτέοι στα προγράμματα σπουδών? 700 Ευρώ για την κάθε θεματική ενότητα...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Ηθελα να ρωτησω αν καποιος ειναι σε μεταπτυχιακο του ΕΑΠ εαν μπορει να μπει σε μεταπτυχιακο και σε αλλο πανεπιστημιο ή οχι. Αν επιτρεπεται δηλαδη. Και η θεματικη ενοτητα ειναι 850ε!!!! Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Ηθελα να ρωτησω αν καποιος ειναι σε μεταπτυχιακο του ΕΑΠ εαν μπορει να μπει σε μεταπτυχιακο και σε αλλο πανεπιστημιο ή οχι. Αν επιτρεπεται δηλαδη. Και η θεματικη ενοτητα ειναι 850ε!!!! Δεν ξέρω αν επιτρέπεται ή όχι... αλλά νομίζω ότι και να το έκανες δεν θα σε έπερνε κανείς χαμπάρι...:ninja: Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Μια απορία για το τμήμα Φυσικών Επιστημών, στις θεματικές ενότητες έχει μαθήματα για Φυσική, Μαθηματικά και Χημεία! Τελικά το πτυχίο που αποκτάς είναι ισότιμο του Φυσικού, του Μαθηματικού ή του Χημικού...ή και των τριών? :wacko: Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Επαναφέρω το θέμα για να υπενθυμίσω ότι το Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) δέχεται αιτήσεις για το 2007. Αλήθεια, σε ποιό θέμα να γράφουμε άραγε; Σε αυτό ή το άλλο (link); Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Επαναφέρω το θέμα για να υπενθυμίσω ότι το Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) δέχεται αιτήσεις για το 2007. Αλήθεια, σε ποιό θέμα να γράφουμε άραγε; Σε αυτό ή το άλλο (link); Σε αυτό μέχρι νεωτέρας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Αφού συνεχίζουμε σε αυτό :), βγήκαν χθές τα αποτελέσματα της κλήρωσης. 1900ός περίπου στους χίλιους βγήκα! :p Αν παραιτηθούν σχεδόν όλοι δηλαδή έχω ελπίδες... :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Εγώ κληρώθηκα στην Πληροφορική. Κουράγιο πάντως 3 χρόνια που κάνω αιτήσεις κάθε χρονιά κατεβαίνω μια 'κλίμακα' και φέτος πέρασα. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Προσωπικά, δεν έχω σημαντικό πρόβλημα, και'γω τρίτη φορά είναι που αποτυγχάνω, αλλά τουλάχιστον έχω και ένα πτυχίο ΤΕΙ... :whistle: Καλές σπουδές GR.04! :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Κληρωθηκε ο αντρας μου (επιτελους!!!) στο Εαπ , για το μεταπτυχιακο "γραφικεσ τεχνες - πολυμεσα" , ξερει κανεις πληροφοριες για το μεταπτυχιακο αυτο; Σε ποσα χρονια τελειωνει; 2 οπως συνηθως;Παντως δεν το πιστευαμε , γιατι ηταν πολυ λιγες οι θεσεις!!!! (εγω ειχ α κανει και δεν κληρωθηκα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts