Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Πως είναι δυνατόν ένα πιο νέο μοντέλο και με καλύτερα χαρακτηριστικά να είναι πιο φθηνό από ένα πιο παλιό?

Πείτε μου τη γνώμη σας γιατί σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω την παραγγελία και να κάνω προπαραγγελία για το diamond και δεν θέλω να κάνω καμια πατάτα.

Tin idia aporia exoume kai emeis! :confused:

An kai i alitheia einai oti kata HTC meria to Diamond den bgike san antikatastatis tou Cruise, alla san diaforetiki syskevi.

Gnwmi mou... pare to Diamond.

Modpic.gif

• Administrators
Στα settings-connections-wi-fi-network adapters τι βαζω? connect to work η' connects to The internet?

To the Internet.

Επισης στα connections-advansed-select networks-τι πρεπει να βαλω?My work network η' My Isp???:(

Afto den exei sxesi me to Wifi, alla me to GPRS. Mi to peirazeis.

Modpic.gif

Καλησπέρα.

Ρε παιδιά, να κάνω μια ερώτηση.

Αποφάσισα να πάρω pocket PC.

Βάση και με το ποσό της επιδότησης και τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω κατέληξα στο touch cruise.

Είδα ότι πρόκειται να έρθει σύντομα και το touch diamond.

Αυτό που με προκαλεί εντύπωση είναι το εξής (Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση):

Είναι δυνατόν το cruise να κάνει στο Γερμανό €649 και το diamond με προπαραγγελία να κάνει €599?

Η τιμή για το cruise είναι χωρίς τους χάρτες.

Πως είναι δυνατόν ένα πιο νέο μοντέλο και με καλύτερα χαρακτηριστικά να είναι πιο φθηνό από ένα πιο παλιό?

Πείτε μου τη γνώμη σας γιατί σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω την παραγγελία και να κάνω προπαραγγελία για το diamond και δεν θέλω να κάνω καμια πατάτα.

οπως λεει και ο athanaso η πολιτικη της htc ειναι ακατανοητη σ αυτα τα ζητηματα...

αν και το cruise δεν περασε απο τα χερια μου, θα σου προτεινω το diamond με κλειστα ματια... Ειναι φοβερο!

s21 ultra 256

Καλησπέρα.

Βάση και με το ποσό της επιδότησης και τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω κατέληξα στο touch cruise.

Είναι δυνατόν το cruise να κάνει στο Γερμανό €649 και το diamond με προπαραγγελία να κάνει €599?

Kalhspera paidia.

epeidh file mou perase kai to cruise apo ta xeria mou ...egw tha sou prothna to diamond.

Καλησπέρα.

αφού τα έχουν φάει στην αποθήκη τα cruise και αγορασμένα με παλιά τιμή τι θέλεις να κάνουνε?

κάποιες (σχετικές μεταξύ τους) ερωτήσεις προς τους κατόχους:

1) τα shortcuts προς εφαρμογές αν κατάλαβα είναι μόλις 18 (μα γιατί;...) ...επιτρέπει να βάλεις shortcut ένα folder;

2) επίσης αν έχω καταλάβει, για τα υπόλοιπα προγράμματα έχει μια συνεχή λίστα που σκρολάρεις μέχρι να βρεις αυτό που θες... αυτό πως δουλεύει όταν έχεις ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ προγράμματα; (όπως έχω στο τωρινό μου μηχάνημα - όπου τα έχω χωρισμένα σε folders κλπ.)

3) πως αντιδρά γενικώς το μηχάνημα αν βάλεις και άλλα today items; (εννοώ χωρίς να σβήσεις το touchflo3d) ή δεν επιτρέπει;

1 και 2. Έχει 18 θέσεις για shortcuts στο μενού του tf3d. Για το φάκελο δεν έχω δοκιμάσει. Μετά πατάς το all programs στο αρίστερό soft key και σου ανοίγει μια scroll list με όλα τα προγράμματα που έχεις βάλει. Εκεί μπορείς να κάνεις φακέλους και να κατηγοριοποιήσεις τα πάντα για να μη γίνεται πανικός αν έχεις πολλά. Μην μπερδεύεις το ένα με το άλλο. Αυτό είναι με τα shortcuts είναι πάνω στο σκιν του tf3d.

Shortcuts μπορεις να φτιαξεις για οποιοδηποτε φακελο με resco explorer( αν ζητας αυτο) και μπορει να μπει στο tf3d. Απο today items εχω το battery status και δεν εχω προβληματα και αλλα να βαλεις νομιζω πως δεν θα εχει προβλημα.

Ο καιρος ανανεωνεται μεσω wind plus non stop?

Οχι δυστηχως, περιμενε patch για να μπορει να παρει proxy.

H συντομευση πανω δεξια στα προγραμματα, ειναι my documents internal Storage.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

• Administrators
H συντομευση πανω δεξια στα προγραμματα, ειναι my documents internal Storage.

Σωστό! Αφού βλέπει η συσκευή οποιοδήποτε shortcut του πετάξεις στο φάκελο /Windows/Start Menu/Programs :rolleyes:

Modpic.gif

re pedes..auto to free up ram pou to vriskis?ektos an enoite na klinis oles tis efarmoges....i mpataria tou halia...misi mera mou krataei me sunehi sundesi sto internet k hrisimopiisi taktiki gia sunomilia sto msn....mono...alla pio polu ta eho parei me to psema pou poulane tin suskevi os 192 ram....
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

...i mpataria tou halia...misi mera mou krataei me sunehi sundesi sto internet k hrisimopiisi taktiki gia sunomilia sto msn....mono...

Πωπωωωω... σκετη απατη... :( Μου θυμισες τωρα που ειχα παρει αμαξι και δεν εβγαζε 2000χλμ με 40 λιτρα βενζινης. Το εκαψα το μαμημενο... :mad:

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

re pedes..auto to free up ram pou to vriskis?ektos an enoite na klinis oles tis efarmoges....i mpataria tou halia...misi mera mou krataei me sunehi sundesi sto internet k hrisimopiisi taktiki gia sunomilia sto msn....mono...alla pio polu ta eho parei me to psema pou poulane tin suskevi os 192 ram....

Το free up ram συμπεριλαμβάνεται στο SK Tools. Η μπαταρία σου θα στρώσει μετά από κάποιες φορτίσεις μην ανησυχείς.

Oi teleftaies episimes evrwpaikes ROMs einai oi 1.37.401.3 & 1.37.405.1.

Oi diafores midamines, tha synistousa tin prwti.

Εγω παλι ειχα την 1η και εβαλα την δευτερη (με την 1η μου εκανε κατι κουλα ...)

παντως η μπαταρια του οντως στρωνει ....... κραταει πλεον 2 μερες ανετα

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Έχει κι αλλού πορτοκαλιές...

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

• Administrators
καλά βρε, πως το πήρατε αφού ακόμη να έρθει ? :S

Δεν έχει έρθει η ελληνική έκδοση. Στο εξωτερικό κυκλοφορεί κανονικά! ;)

Modpic.gif

ρε παιδια ενα περιεργο πραγμα , καθε φορα που περναω νεα ρομ , τις φωτογραφιες απο την καμερα δεν τις περναει στον κανονικο folder camera shots αλλα στο internal/ mydocumends χυμα ,:confused: ????????? κανενας τροπος να διοθωθει αυτό ??:worry:

Πωπωωωω... σκετη απατη... :( Μου θυμισες τωρα που ειχα παρει αμαξι και δεν εβγαζε 2000χλμ με 40 λιτρα βενζινης. Το εκαψα το μαμημενο... :mad:

kala koroideve k otan ginis ena me to kalodio fortisis tha katalavis...idika otan psinis to moro sto msn k ksafnika run out of battery:D....i sou klini to msn kathe duo ores...eipa k go vgike mia sosti suskevi...:(

to sktools pou uparhi?

οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

kala koroideve k otan ginis ena me to kalodio fortisis tha katalavis...idika otan psinis to moro sto msn k ksafnika run out of battery:D....i sou klini to msn kathe duo ores...eipa k go vgike mia sosti suskevi...:(

to sktools pou uparhi?

καλα και εσυ στο internet πας για καμακι ???? τωρα που ολα τα μωρακια ειναι εξω :D:D:D

ρε παιδια ενα περιεργο πραγμα , καθε φορα που περναω νεα ρομ , τις φωτογραφιες απο την καμερα δεν τις περναει στον κανονικο folder camera shots αλλα στο internal/ mydocumends χυμα ,:confused: ????????? κανενας τροπος να διοθωθει αυτό ??:worry:

τι περιμένεις; αφού είναι από τα entries που περνάει η κάθε ROM στο registry;

θα το διορθώνεις κάθε φορά Ή θα ρισκάρεις και θα κάνεις restore και τη registry σου

---

NLS

ilogic.gr

πως το διορθωνουμε ??? που ακριβως ?ειναι το ατιμο ?

πως το διορθωνουμε ??? που ακριβως ?ειναι το ατιμο ?

θα το ξαναρυθμίζεις εννοώ

δεν σε αφήνει μέσα από τις ρυθμίσεις της κάμερας;

---

NLS

ilogic.gr

to sktools pou uparhi?

φιλε μου αν εισαι υνεχεια στο νετ με wifi κ με ηλιακο θερμοσιφωνα να το συνδεσεις παλι θα ξεμεινεις απο μπαταρια.εδω λαπτοπ αν βαλεις σε λειτουργια μπαταριας ουτε μια ταινια δεν θα καταφερεις να δεις...η μπαταρια θα στρωσει κ θα σου κραταει περισσοτερο θα δεις,συμβαινει σε καθε συσκευη κατα τις πρωτες φορτισεις.επισης οταν δεν το χρειαζεσαι το 3g βαλτο μονο σε gsm.δες πμ για το που θα βρεις το sktools

Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...