mogolman Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Ρε παιδιά.. Η ώρα στο TF3D δεν μπορεί να μπει σε 24ωρο mode? Θα πας regional settings και θα βαλεις στο tab "time" format HH:mm:ss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 thanks για το manual! Ζορι το γραψιμο σε landscape mode @ opera τι εννοείς; σε ποιό; από πια άποψη ζόρι; πάντως τώρα που είπες για landscape, είδατε ότι το touchflo3D του pro, μόλις ανοίξεις το keyboard σου αλλάζει το screen και σου βγάζει shortcuts μόνο από τις εφαρμογές που λογικά χρειάζεται κάτι να γράψεις ε; τους βγάζω το καπέλο στην προσοχή στη λεπτομέρεια πάντως Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Θα πας regional settings και θα βαλεις στο tab "time" format HH:mm:ss Σε ευχαριστώ πολύ. Το μόνο που δε βλέπω να μπορώ να αλλάξω είναι το short date να γίνει 05/07/08 αντί να έχει πρώτα το μήνα. τι εννοείς; σε ποιό; από πια άποψη ζόρι; Εννοούσα το γράψιμο με τα δύο χέρια σε landscape. Μου φαινόταν μικρό το πληκτρολόγιο. Αν έχεις χοντρά δάχτυλα δεν παλεύεται. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Αν στα regional βάλεις Ελληνικά ή κάτι ευρωπαϊκό, οπωσδήποτε πρώτα είναι η ημερομηνία και μετά ο μήνας. Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Ευχαριστώ NLS. Ανανεωμένη λίστα με hacks και tweaks. Ρίξτε μια ματιά: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=398265 Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Παιδιά, ισχύει το 1,5 λεπτό boot time;;; Δες και τη λίστα με τα tweaks στο ποστ μου από πάνω. Έχει επιλογή να απεργεοποιήσεις το start up animation και να μειώσεις το χρόνο του boot. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 nai tin1.37 eho vali k moni efarmogi resco explorer afou ksekina apo 64% k molis doulepso msn k internet se ligi ora kolaei Δεν είναι λογική αυτή η συμπεριφορά, ποια έκδοση το Resco Explorer χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Βοηθεια!!! Εκανα κατι αλλαγες απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=398265 (τις 2 πρωτες) και τωρα το pda κολλαει στην οθονη μετα το γραφικο της HTC... Γραφει start κτλ αλλα δεν μου βγαζει την οθονη για το pin και δεν φορτωνει το tf3d και δεν πατιεται τιποτα. Δοκιμασα το hard reset με πατημενο το κατω το enter και το soft reset αλλα δεν κανει τιποτα Τι να κανω? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Κάνε μερικές δοκιμές ακόμα και θα πιάσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Όταν είμαι σε wifi και ανοίγω το google maps δε βλέπει ότι είναι συνδεδεμένο. Μόνο με το EDGE δουλεύει. Καμιά πρόταση; Επίσης, το Free up RAM του SKTools να το χρησιμοποιώ ή όχι; Το χω κάνει κάνα δυο φορές και φαίνεται να απελευθερώνει αρκετή μνήμη και ξεκολλάει το τηλέφωνο αν είχε φορτωθεί από πολλές εφαρμογές. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 και βεβαια να το χρησιμοποιεις το Free up RAM οσο πιο πολυ τοσο πιο καλα,εγω μπορει να φτασω και 10 φορες την μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Ποια είναι η τελευταία rom htc ; Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 1.37.401.3 Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Όταν είμαι σε wifi και ανοίγω το google maps δε βλέπει ότι είναι συνδεδεμένο. Μόνο με το EDGE δουλεύει. Καμιά πρόταση; Γι' αυτό εδώ κάποιος; Edit.. Μετά από πολύ ψάξιμο διαπίστωσα ότι το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί και σε άλλους που έχουν εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση (2.1.0.10). Εγώ είχα κάνει Uninstall αυτή που είχε μέσα και έβαλα την τελευταία αλλά απ' ό,τι φαίνεται έχει πρόβλημα. Έβαλα μια παλιότερη (2.0.1.31). Τώρα δουλεύει και με το wifi αλλά πετάει Notifications ότι χρειάζεται σύνδεση, αλλά παρόλα αυτά κατεβάζει κανονικά. Ας μου κάνει κάποιος μια χάρη και ας μου πει ποια έκδοση google maps έχει από default μέσα το diamond και επίσης ας μου πει πώς μπορώ αν κάνω απεγκατάσταση το πρόγραμμα να καθαρίσω ότι υπολείμματα μπορεί να έχει αφήσει στο σύστημα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 1.37.501.3 Απο που ;;;;; Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Όταν είμαι σε wifi και ανοίγω το google maps δε βλέπει ότι είναι συνδεδεμένο. Μόνο με το EDGE δουλεύει. Καμιά πρόταση; Επίσης, το Free up RAM του SKTools να το χρησιμοποιώ ή όχι; Το χω κάνει κάνα δυο φορές και φαίνεται να απελευθερώνει αρκετή μνήμη και ξεκολλάει το τηλέφωνο αν είχε φορτωθεί από πολλές εφαρμογές. Εμενα κανονικα (google maps 2.0.1.33), ελα Ελλαδα :Dμε wind non stop, παιζει επισης πολυ καλα οπου υπαρχει καλυψη Hsdpa (σχεδον σε ολη την Αττικη και σε πολλα σημεια σε ολη την Ελλαδα), αμα κανει μια καλη χαρτογραφηση η google σε ολη την Ευρωπη, πιστευω οτι θα ειναι το καλυτερο navigation με διαφορα, τους χαρτες τους εχει ετοιμους σε ποιοτητα κατι παραπανο απο 3D, η χαραξη διαδρομης λειπει και σιγουρα οχι για πολυ. Οσοι εχετε wind non stop δοκιμαστε το με χρηση gps, οι υπολοιποι θα πατε φυλακη, κατεβαζεις Giga ανετα. Το diamond με μια φορα την ημερα Free up RAM ειναι μια χαρα, εκτος αν το χρησιμοποιεις για close all. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 φιλε μου επειδη κ εγω θελω να χρησιμοποιησω το διαμαντι μου με wind non stop μπορεις να μου πεις αν συμφερει?τι περιορισμος εχεις?τι χρεωση εχει?ειναι αληθεια οτι με ενα μηνιαιο παγιο μπορεις να σερφαρεις δωρεαν?ειναι οντως ετσι?το google maps με αυτο το προγραμμα μπορεις να το χρησιμοποιησεις στο δωρεαν περιθωριο σερφαρισματος που σου προσφερει η εταιρεια? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 την πεμπτη εχει 10 ο μηνας(επισιμη κυκλοφορια του diamond)λετε να ισχυει η θα παρει καμια αναβολη!δεν βλεπω κινηση στην αγορα και σε ενα γερμανο που ρωτησα δεν ηξεραν τιποτα:worry: To πλαισιο πως και δεν το εχει φερει.Αντε να δουμε τι θα γινει... Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 φιλε μου επειδη κ εγω θελω να χρησιμοποιησω το διαμαντι μου με wind non stop μπορεις να μου πεις αν συμφερει?τι περιορισμος εχεις?τι χρεωση εχει?ειναι αληθεια οτι με ενα μηνιαιο παγιο μπορεις να σερφαρεις δωρεαν?ειναι οντως ετσι?το google maps με αυτο το προγραμμα μπορεις να το χρησιμοποιησεις στο δωρεαν περιθωριο σερφαρισματος που σου προσφερει η εταιρεια? Σερφαρεις σε ολα τα site, 2.60ευρω το μηνα, google maps κανονικα. Περιορισμους= youtube, online radio,pop mail, ....... Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Στο Γερμανό και Cosmote δεν έχουν ιδέα, εγώ τους είπα τι διάβασα εδώ απο τα παιδιά και στο site της Ace. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 την πεμπτη εχει 10 ο μηνας(επισιμη κυκλοφορια του diamond)λετε να ισχυει η θα παρει καμια αναβολη!δεν βλεπω κινηση στην αγορα και σε ενα γερμανο που ρωτησα δεν ηξεραν τιποτα:worry: To πλαισιο πως και δεν το εχει φερει.Αντε να δουμε τι θα γινει... Στο Γερμανό και Cosmote δεν έχουν ιδέα, εγώ τους είπα τι διάβασα εδώ απο τα παιδιά και στο site της Ace. Μα γιατί να το έχει φέρει το Πλαίσιο, και γιατί να ξέρουν κάτι στον Γερμανό ή στην Κοσμοτέ? Αφού πρώτα θα έρθει στο play247........., όπως γίνονταν πάντα :):):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Σερφαρεις σε ολα τα site, 2.60ευρω το μηνα, google maps κανονικα. Περιορισμους= youtube, online radio,pop mail, ....... Έχεις κάποιο λινκ με αναλυτικές πληροφορίες;; Το σάιτ της Wind είναι για τα πανηγύρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Δεν είναι λογική αυτή η συμπεριφορά, ποια έκδοση το Resco Explorer χρησιμοποιείς; χρησιμοποιω ρεσκο 2007 6.17 πραγματικα εχω απογοητευτει διοτι το χρησιμοποιω με βοντα ντατα καρντ για να ειμαι συνεχως ον λαιν κ σε λιγη ωρα κλεινουν μονες τους οι εφαρμογες...ακομη κ τοτε ομως η μνημη παραμενει ανω του 78% κ αν ανοιξω μσν ας πουμε φτανει τα 90%...τα tweaks ta eho piraksi opos ta dosate...pou tha vro tin free up ram pou anaferete pio pano? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 χρησιμοποιω ρεσκο 2007 6.17 πραγματικα εχω απογοητευτει διοτι το χρησιμοποιω με βοντα ντατα καρντ για να ειμαι συνεχως ον λαιν κ σε λιγη ωρα κλεινουν μονες τους οι εφαρμογες...ακομη κ τοτε ομως η μνημη παραμενει ανω του 78% κ αν ανοιξω μσν ας πουμε φτανει τα 90%...τα tweaks ta eho piraksi opos ta dosate...pou tha vro tin free up ram pou anaferete pio pano? Βαλε την τελευταια Resco Explorer 2008 v7.02 Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Μα γιατί να το έχει φέρει το Πλαίσιο, και γιατί να ξέρουν κάτι στον Γερμανό ή στην Κοσμοτέ? Αφού πρώτα θα έρθει στο play247........., όπως γίνονταν πάντα :):):) Στο play247 σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα μου ειπαν θα το εχουν μια βδομαδα νωριτερα απο τους αλλους.επισης λενε ηρθαν παρα πολυ λιγα κομματια που εφτασαν για τις παραγγελιες που ειχαν γινει μεχρι κ 17/6. αυτη την εβδομαδα μαλλον θα ερθει ο κυριος ογκος του στοκ κ θα γινουν οι παραγγελιες κανονικα..θα υπαρξει ενημερωση με mail τριτη -τεταρτη. Αυτα ειναι ακριβως ο,τι μου ειπαν κ τα μεταφερω εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts