mafiagalou Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Δεν είναι τόσο δύσκολο... Κάνε πρώτα install το Start_Menu_Certificates.cab στην κύρια μνήμη της συσκευής σου και μετά αντικαθιστάς το shell.192.dll.0409.mui που βρίσκεται στον φάκελο /Windows της συσκευής σου με τη βοήθεια ενός καλού explorer (πχ. Resco Explorer ή Total Commander). Αυτό το mui αρχείο αντιστοιχεί στο εικονίδιο που θέλεις και κάποιος θα έχει φτιάξει στο XDA στα link που σου έδωσα εγώ και ο φίλος πιο πάνω. Ψάξε λίγο εκεί και θα βρεις πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές. ακολουθω τη διαδικασια αλλα δεν γινεται τιποτα.μηπως θελει αλλο ονομα το .mui επειδη εχω 2.03 Rom απο την ace; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Όταν βάζεις το καινούργιο mui σου ζητάει να κάνεις αντικατάσταση το ήδη υπάρχον; Επίσης shell.192.dll.0408.mui υπάρχει; Εάν ναι άλλαξε το όνομα και αντικατέστησε αυτό. Soft reset και πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Όταν βάζεις το καινούργιο mui σου ζητάει να κάνεις αντικατάσταση το ήδη υπάρχον; Επίσης shell.192.dll.0408.mui υπάρχει; Εάν ναι άλλαξε το όνομα και αντικατέστησε αυτό. Soft reset και πες μας. δοκιμασα και τους δυο τροπους αλλα τιποτα.δεν μου ζηταει αντικατασταση.τα βαζω χυμα στο φακελο windows της συσκευης Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Με ποιον explorer το κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Με ποιον explorer το κάνεις; το resco explorer Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Μπες λίγο στο guide που σου έστειλα πιο πάνω και διάβασε εκεί. Κάποια λεπτομέρεια είναι, μη σε ανησυχεί... θα βγάλεις άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Μπες λίγο στο guide που σου έστειλα πιο πάνω και διάβασε εκεί. Κάποια λεπτομέρεια είναι, μη σε ανησυχεί... θα βγάλεις άκρη. με το εικονιδιο δεν καταφερα τιποτα,το κειμενο "εναρξη" πως αλλαζει; προσπαθω να αλλαξω το αρχειο audiopara3 για να αυξησω την ενταση του ηχειου και δεν μπορω να κανω αντιγραφη, ακομα και με το resco explorer Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Χρησιμοποιεί κανείς το ''Nimbuzz'' για chat από το διαμαντάκι του; Το βρήκα τυχαία και το κατέβασα! Επιτέλους μπορώ να χρησιμοποιήσω το chat του facebook χωρίς κανένα πρόβλημα! :). ( Μετά από 2 ώρες μου κώλυσε λίγο μόνο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Το πιο σωστό είναι να κάνεις hard reset για να παρακολουθήσεις την απόδοσή της χωρίς φορτωμένα προγράμματα αλλά επειδή το θεωρώ δύσκολο... σύγκρινε τη με την official όπως είναι τώρα η συσκευή σου. Τελικά έβαλα την official και διαρκεί ακόμα λιγότερο από την άλλη. Άρα δεν είναι θέμα μπαταρίας. Ποια εφαρμογή, από τις συνηθισμένες, θα μπορούσε να καταναλώνει τόσο πολλή ενέργεια; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Τελικά έβαλα την official και διαρκεί ακόμα λιγότερο από την άλλη. Άρα δεν είναι θέμα μπαταρίας. Ποια εφαρμογή, από τις συνηθισμένες, θα μπορούσε να καταναλώνει τόσο πολλή ενέργεια; Ευχαριστώ. Εχεις απενεργοποιήσει το activesync ώστε να μην ανοιγει μόνο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 ρε γαμ****το ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!! τι να κανω ?????/ παει μια ωρα μπροστα το ρημαδι και δεν χτυπανε τα ξυπνητηρια μου σωστα. εχω βαλει και το home k to visiting το ιδιο. τι γινεται /? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Εχεις απενεργοποιήσει το activesync ώστε να μην ανοιγει μόνο του? ρε παιδια σε εμενα καθε τρεις και λιγο παω να δω ποια προγραμματα τρεχουν και τσουπ το activesync τρεχει!πως γινεται να μην ενεργοποιειται χωρις λογο μονο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 ρε παιδια σε εμενα καθε τρεις και λιγο παω να δω ποια προγραμματα τρεχουν και τσουπ το activesync τρεχει!πως γινεται να μην ενεργοποιειται χωρις λογο μονο του? Στην νέα rom δεν γίνεται , αλλά δεν έπρεπε να φαίνεται στην διαχείριση εργασιών , το έχουν κρυφό πλέον . Έχεις κάποιον άλλο task manager μήπως και φαίνεται εκεί ? Εγώ που χρησιμοποιώ την διαχείριση εργασιών του AE Button plus , την έχω ρυθμίσει να μην δείχνει το activesync . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 ρε γαμ****το ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!! τι να κανω ?????/ παει μια ωρα μπροστα το ρημαδι και δεν χτυπανε τα ξυπνητηρια μου σωστα. εχω βαλει και το home k to visiting το ιδιο. τι γινεται /? για δες εδω μηπως βγαλεις ακρη http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=10738&highlight=%C1%CB%CB%C1%C6%C5%C9 http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=12831 Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 ολοι αντιμετωπησαμε προβλημα με την ωρα....στις αρχες θυμαμαι δεν την κραταγε με τιποτα...απλα οταν αλλαζες την τοπικη μονο δεν στην αποθηκευε κατευθιειαν ,επρεπε να αλλαξεις πρωτα την δευτερη ωρα,να την αποθηκευεσεις και μετα να πας στην τοπικη και να την ξαναλαξεις για να στην αποθηκευσει... και οσοι ειχαμε το dest 7 επρεπε να ξετσεκαροιυμε την θερινη ωρα.... τρεχα γυρευε στην αρχη...γιαυτο και ειχαμε προβλημα οι περισσοτεροι που πηραμε το diamond κατα τον Αυγουστο,Σεπτεμβριο... κατα τ'αλλα κορυφη σαν συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 ρε παιδια σε εμενα καθε τρεις και λιγο παω να δω ποια προγραμματα τρεχουν και τσουπ το activesync τρεχει!πως γινεται να μην ενεργοποιειται χωρις λογο μονο του? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2703188&postcount=683 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 ρε γαμ****το ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!! τι να κανω ?????/ παει μια ωρα μπροστα το ρημαδι και δεν χτυπανε τα ξυπνητηρια μου σωστα. εχω βαλει και το home k to visiting το ιδιο. τι γινεται /? Ποια rom έχεις στο κινητό; Μου το έκανε κι εμένα στην αρχή αλλά μετά τα τελευταία updates, το πρόβλημα εξαφανίστηκε.. Μιχάλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 ρε γαμ****το ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!! τι να κανω ?????/ παει μια ωρα μπροστα το ρημαδι και δεν χτυπανε τα ξυπνητηρια μου σωστα. εχω βαλει και το home k to visiting το ιδιο. τι γινεται /? Η HTC έχει βγάλει hotfix αν δεν κανω λάθος για αυτο το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 φοραω cooked rom αλλα κατι αλλο φταει Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Έχει περάσει κανείς το "Alternative to Gyrator / Screen Tilt App"; Ποιες πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις ώστε να περιστρέφει τα πάντα; Ευχαριστώ και καλή εβδομάδα. ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου απο το προγραμμα; επειδη απο το λινκ που δινει το xda δεν μπορω να το κατεβασω θα σου ηταν ευκολο να μου στειλεις την v 2.5 ή οποιος αλλος το εχει αυτο το προγραμματακι; ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Κάνε λίγο υπομονή, θα διορθωθεί το link και σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στο official thread του developer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου απο το προγραμμα; επειδη απο το λινκ που δινει το xda δεν μπορω να το κατεβασω θα σου ηταν ευκολο να μου στειλεις την v 2.5 ή οποιος αλλος το εχει αυτο το προγραμματακι; ευχαριστω προκαταβολικα! Δεν ενθουσιάστηκα κιόλας... Βασικά, το ήθελα μόνο για portrait - landscape. Άλλοτε ήταν πολύ ευαίσθητο κι άλλοτε πολύ αργό. Και μάλλον βαρύ πρόγραμμα. Προτίμησα το changescreen. Δώσε μου το mail σου να σου το στείλω ή ας μου πει κάποιος πώς μπορώ να φορτώσω .cab αρχείο στο forum. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2703188&postcount=683 Συνεπώς, αν δεν κάνουμε όλα αυτά που περιγράφει το παραπάνω link, το activesync εξακολουθεί να ανοίγει από μόνο του, ασχέτως του AsyncKiller. Κατάλαβα σωστά;;; Μαθε να χρησιμοποιεις την ΠΟΛΛΑΠΛΗ παραθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Συνεπώς, αν δεν κάνουμε όλα αυτά που περιγράφει το παραπάνω link, το activesync εξακολουθεί να ανοίγει από μόνο του, ασχέτως του AsyncKiller. Κατάλαβα σωστά;;; Ναι ;) Οι οδηγίες είναι αναλυτικές οπότε ακολούθησέ τες και θα είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Σωστά κατάλαβες. Μπορεί να φαίνονται πολλά αλλά δεν είναι, γίνεται αμέσως και εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Το έχω κάνει ήδη, απλά ήθελα να σιγουρευτώ... :) Ευχαριστώ. Οπότε, πιστεύετε ότι μπορεί να έφταιγε το activesync για την μείωση της διάρκειας της μπαταρίας; Μαθε να χρησιμοποιεις την τροποποιηση μηνυματος. ΔΕΝ ειναι chatroom !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts