jumper72 Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 το ειχα παθει και γω! πας για αλλαγη πλακετας.... περαστηκα :O Μηπως ξέρεις αν το καλύπτει η εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Εάν η συσκευή σου φοράει την επίσημη ROM και δεν είναι πειραγμένο το stock SPL, σε καλύπτει η εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 μολις ςκανα μια βλακεια. περασα το memmaid αλλα κατα λαθος εσβησα το shortcut που ειναι για reclaim ram. μπορει καποιος να μου πει που μπορω να το βρω παλι η να το φιταξω απο την αρχη ? αποτι προσεξα στα properties enoς αλλου shortcut και συγκεκριμενα του memmaid quick clean στο τελος εξω απο την παρενθεση της διαδρομης του shortcut diladi, ...memaid.exe" -Q exei ayto to -Q, το οποιο οπως καταλαβναινω κανει shortcut εσωτερικα στο προγραμα κατευθειαν . πως μπορω να φτιαξω το αναλογο ? η ακομα καλυτερα μπορει καποιος να κοιταξει με δεξι κλικ κ Properties πανω στο εικονιδιο το quick clean kai να μο πει την διεθυνση για το reclaim ram ? ευχαριστω Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Όχι, δεν έχει δημιουργηθεί αυτό που είπες. Το έκανα όμως με το Tweak. Σ' ευχαριστώ πολύ! Σε τι άλλο μπορεί να χρησιμεύσει το diamond tweak; που υπαρχει η επιλογη για απενεργοποιηση disable SMS threading στο diamond tweak.? εγω δεν μπορω να το βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 μολις ςκανα μια βλακεια. περασα το memmaid αλλα κατα λαθος εσβησα το shortcut που ειναι για reclaim ram. μπορει καποιος να μου πει που μπορω να το βρω παλι η να το φιταξω απο την αρχη ? αποτι προσεξα στα properties enoς αλλου shortcut και συγκεκριμενα του memmaid quick clean στο τελος εξω απο την παρενθεση της διαδρομης του shortcut diladi, ...memaid.exe" -Q exei ayto to -Q, το οποιο οπως καταλαβναινω κανει shortcut εσωτερικα στο προγραμα κατευθειαν . πως μπορω να φτιαξω το αναλογο ? η ακομα καλυτερα μπορει καποιος να κοιταξει με δεξι κλικ κ Properties πανω στο εικονιδιο το quick clean kai να μο πει την διεθυνση για το reclaim ram ? ευχαριστω δηλαδη στο 3600 μου που μετα απο καποια ωρα χανει 7-9 Mb ram με αυτο το προγραμμα θα την ξαναγεμισει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Θα σου δώσει λίγη RAM πίσω αλλά μην περιμένεις εντυπωσιακά πράγματα. Εγώ πάλι προτιμώ το FreeUp RAM που υπάρχει ενσωματωμένο στο SKTools. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Θα σου δώσει λίγη RAM πίσω αλλά μην περιμένεις εντυπωσιακά πράγματα. Εγώ πάλι προτιμώ το FreeUp RAM που υπάρχει ενσωματωμένο στο SKTools. τιποτα τα δοκιμασα ολα και το πολυ να μου δινουν μερικα kb:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 που υπαρχει η επιλογη για απενεργοποιηση disable SMS threading στο diamond tweak.? εγω δεν μπορω να το βρω. Πας στο 2.3 του diamond tweak και επιλέγεις "Classic mode". Μετά από ενά soft reset, οι ενδείξεις της μπαταρίας και της έντασης του ήχου χάθηκαν από της επάνω μπάρα: Αν και δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς από το Diamond tweak, τίποτα δεν κατάφερα. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Οφείλεται μάλλον στο ανεξέλεγκτο "πείραγμα" με το Diamond Tweak. Ψάξτο λίγο πιστεύω ότι θα τη βρεις την άκρη. Αλλιώς εύχομαι να είχες πάρει backup πρώτα, κάτι που το συστήνουμε ανελλιπώς όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε προγράμματα που έχουν να κάνουν με tweaking και πειράζουν τη registry. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Μετά από ενά soft reset, οι ενδείξεις της μπαταρίας και της έντασης του ήχου χάθηκαν από της επάνω μπάρα: Αν και δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς από το Diamond tweak, τίποτα δεν κατάφερα. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ. Οφείλεται μάλλον στο ανεξέλεγκτο "πείραγμα" με το Diamond Tweak. Ψάξτο λίγο πιστεύω ότι θα τη βρεις την άκρη. Αλλιώς εύχομαι να είχες πάρει backup πρώτα, κάτι που το συστήνουμε ανελλιπώς όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε προγράμματα που έχουν να κάνουν με tweaking και πειράζουν τη registry. Σ' ευχαριστώ. Όσο για το backup, πλέον κάνω ακόμη κι όταν αλλάζω θήκη στο κινητό...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSOUNTANIS1978G Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Τελικά το Resco contact manager δεν το χρησιμοποιεί κανείς ε; Κρίμα γιατί είναι πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Έχετε δει πουθενά καμιά εφαρμογή για να μετράς απόσταση; Με ενδιαφέρει για το τρέξιμο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Τελικά το Resco contact manager δεν το χρησιμοποιεί κανείς ε; Κρίμα γιατί είναι πολύ καλό. το i contact νομιζω ειναι καλυτερο Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Μετά από ενά soft reset, οι ενδείξεις της μπαταρίας και της έντασης του ήχου χάθηκαν από της επάνω μπάρα: Αν και δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς από το Diamond tweak, τίποτα δεν κατάφερα. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ. Σ' ευχαριστώ. Όσο για το backup, πλέον κάνω ακόμη κι όταν αλλάζω θήκη στο κινητό...:) το εικονιδιο των windows διπλα στην εναρξη πως αλλαζει και που θα βρω το εικονιδιο που εχεις βαλει εσυ; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSOUNTANIS1978G Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Ψάξε στο παρών θέμα να βρεις " Colored top bar " και θα σου αρέσει η αλλαγή της! Το icontact δεν είναι τόσο εύχρηστο στην περίπτωση που βγάλεις το TF3D. Το έχω δοκιμάσει, όπως και πολλά άλλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 το εικονιδιο των windows διπλα στην εναρξη πως αλλαζει και που θα βρω το εικονιδιο που εχεις βαλει εσυ; http://rapidshare.com/files/197380274/Colored_Top_Bar.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Ψάξε στο παρών θέμα να βρεις " Colored top bar " και θα σου αρέσει η αλλαγή της! Το icontact δεν είναι τόσο εύχρηστο στην περίπτωση που βγάλεις το TF3D. Το έχω δοκιμάσει, όπως και πολλά άλλα! εψαξα αλλα δεν βρησκω ακρη.εγω θελω να αλλαξω μονο το σημα των windows,γινεται; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 εψαξα αλλα δεν βρησκω ακρη.εγω θελω να αλλαξω μονο το σημα των windows,γινεται; τσεκαρε εδω και θα τα καταφερεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=2791165#post2791165 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 εψαξα αλλα δεν βρησκω ακρη.εγω θελω να αλλαξω μονο το σημα των windows,γινεται; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=426264 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=426264 επειδη ειμαι αρχαριος και δεν μπορω να καταλαβω θα σου ηταν ευκολο να μου δωσεις πολυ αναλυτικες οδηγιες εχω την Rom 2.03 και θελω να βαλω το office.png Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Δεν είναι τόσο δύσκολο... Κάνε πρώτα install το Start_Menu_Certificates.cab στην κύρια μνήμη της συσκευής σου και μετά αντικαθιστάς το shell.192.dll.0409.mui που βρίσκεται στον φάκελο /Windows της συσκευής σου με τη βοήθεια ενός καλού explorer (πχ. Resco Explorer ή Total Commander). Αυτό το mui αρχείο αντιστοιχεί στο εικονίδιο που θέλεις και κάποιος θα έχει φτιάξει στο XDA στα link που σου έδωσα εγώ και ο φίλος πιο πάνω. Ψάξε λίγο εκεί και θα βρεις πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Προς όσους έχουν αγοράσει μπαταρία από netimes: Έχει μειωθεί και σε εσάς αισθητά η διάρκεια της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Μήπως δεν είναι η μπαταρία που δημιουργεί αυτό το πρόβλημα; Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι κάποια ενεργοβόρα εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Μήπως δεν είναι η μπαταρία που δημιουργεί αυτό το πρόβλημα; Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι κάποια ενεργοβόρα εφαρμογή; Και πώς μπορώ να το διαπιστώσω αυτό; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Το πιο σωστό είναι να κάνεις hard reset για να παρακολουθήσεις την απόδοσή της χωρίς φορτωμένα προγράμματα αλλά επειδή το θεωρώ δύσκολο... σύγκρινε τη με την official όπως είναι τώρα η συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts