Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επειδη ολα αυτα ειναι πολυ σωστα αλλα ειναι λιγο δυσκολο να τα εξετασεις ολα, αλλα βεβαια πολυ σωστα ολα οσα ειπε o athanasso κ επειδη εχω παρει αρκετα μεταχειρισμενα....---->

κοιτα πρωτον οτι αναγνωριζει την internal mnimi 4 giga, για καμενα pixel(βεβαια αν ειναι απο ace hellas me εγγυηση den σε νοιαζει γιατι το αλλαζουν αν θυμαμαι καλα) , na kaneiς ena τηλεφωνο σε καποιον γνωστο να δεις οτι τον ακους κ σε ακουει κ τσεκαρε κ καμια καμερα οτι δουλευει ! αυτα....αν δεις γρατζουνιες δεν σε νοιαζει, αρκει να μην εχει πεσει κατω κ λειπει κανα κομματι ολοκληρο απο το κινητο...

οκ παιδια σας ευχαριστω ειμαι πολυ χαρουμενος που θα το παρω

μολις το παρωθα σας πω εντυπωσεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα περισσότερα Diamond πωλούνται λόγω της έλευσης του touch HD.

προτιμάτε να αγοράζετε μεταχειρισμένα από μέλη του φόρουμ.

Είναι πιο εύκολο να ελέξετε για προβλήματα αν διαβάσετε τα ποστ του πωλητή και να έχετε εικόνα της συσκευής.

Αν είναι συσκευή της ACE να προσέξεις για κιτρινίλες στην οθόνη. Πουλήθηκαν παρα πολλές μ αυτό το πρόβλημα.

Μακριά από μαγαζιά μεταχειρισμένων.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

kalo to hd αλλα μεγαλο μου φαινεται θα βγει ....

λοιπον μπορει να μου πει καποιος ποια ειναι αυτα τα δυο κουμπια ?? το ενα ειναι to prasino που αν το κρατησεις βγαινει το voice dial.οκ τα αλλα δυο που εχω βαλει κατι εφαρμογες που ειναι ??????:mad::ninja:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

• Administrators
Υπάρχει κάποια εφαρμογούλα που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ελευθερώσω λίγη RAM. Αφού ενεργοποίησα τα tweaks για το TF3D (από το TF3D config) η μνήμη έχει πέσει στο 52% όταν ξεκινάει το κινητό, αλλά μετά από λίγη χρήση ανεβαίνει στο 65+%. Τι μπορώ να κάνω (εκτός από το να μην ανοίγω προγράμματα :p)

Συστήνω το Free UP RAM που είναι ενσωματωμένο στο SKTools αλλά και το free CLEAR.TEMP.V1.10.CAB

Modpic.gif

Τα περισσότερα Diamond πωλούνται λόγω της έλευσης του touch HD.

προτιμάτε να αγοράζετε μεταχειρισμένα από μέλη του φόρουμ.

Είναι πιο εύκολο να ελέξετε για προβλήματα αν διαβάσετε τα ποστ του πωλητή και να έχετε εικόνα της συσκευής.

Αν είναι συσκευή της ACE να προσέξεις για κιτρινίλες στην οθόνη. Πουλήθηκαν παρα πολλές μ αυτό το πρόβλημα.

Μακριά από μαγαζιά μεταχειρισμένων.

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας...

απο εδω θα το παρω

τι εννοεις οταν λες κιτρινιλες;

πως προερχονται;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest lagoudakis
σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας...

απο εδω θα το παρω

τι εννοεις οταν λες κιτρινιλες;

πως προερχονται;

ειχαν προβλημα καποιες παρτιδες με την οθονη,το βλεπεις μονο σε λευκο φοντο

Συστήνω το Free UP RAM που είναι ενσωματωμένο στο SKTools αλλά και το free CLEAR.TEMP.V1.10.CAB

αυτο απο που το βλεπεις ? απο το sustem settings / memory ε ? και ποιο απο τα δυο ειναι που πρεπει να ειναι χαμηλο ?το programs ? emena leei 38mb kala einai ?παλια ειχε μια μπαρα που το ρυ8μιζες εσυ. τωρα ειναι αυτοματο ???

• Administrators
αυτο απο που το βλεπεις ? απο το sustem settings / memory ε ? και ποιο απο τα δυο ειναι που πρεπει να ειναι χαμηλο ?το programs ? emena leei 38mb kala einai ?παλια ειχε μια μπαρα που το ρυ8μιζες εσυ. τωρα ειναι αυτοματο ???

Όσο μεγαλύτερη η free... τόσο το καλύτερο.

Modpic.gif

kalo to hd αλλα μεγαλο μου φαινεται θα βγει ....

λοιπον μπορει να μου πει καποιος ποια ειναι αυτα τα δυο κουμπια ?? το ενα ειναι to prasino που αν το κρατησεις βγαινει το voice dial.οκ τα αλλα δυο που εχω βαλει κατι εφαρμογες που ειναι ??????:mad::ninja:

Πως εμφανιστηκαν τα αλλα δυο? Κανονικα μονο το voice dial επρεπε να υπαρχει, αυτα μου ειχαν εμφανιστει εμενα οταν εκανα πειραματα για να μπορω να ρυθμισω τα κουμπια (χωρις αποτελεσμα). Κατι πατατια εχεις κανει.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Etsi einai... ta alla dyo den prokeitai na doulepsoun. Kakws pou exoun emfanistei kiolas!

χαχχαχα καλη φαση....δεν θυμαμαι με τι πειραματιζομουν !!!! τεσπα...δεν ξερω γιατι βγηκαν , απλα μου εκανε ετυπωση κ ειπα να το αναφερω μπας κ υπαρχει καμια λυση....

παιδια γεια σας

για να μην γινονται γρατσουνιες αρκει θηκη ή αυτο;

που βρισκοουμαι και για πισω protector;

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα! Οποιος ξερει ας μου πει πως απεγκατηστω απο την αφαιρεση προγραματων τα αρχεια απο τα προγραματα που ειχα βαλει αλλα τα χω βγαλει πια και συνεχιζει να τα εμφανιζει στην αφαιρεση προγραματων :wacko: Που τα ωρισκω γιατι δεν βγαινουν με διαγραφη απο εκει μου τα εμφανιζει ξανα μετα :cry:
Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

Με πρόλαβε ο φίλος! Προσπαθώ να αφαιρέσω κάποια θέματα (cab) και δεν γίνετε τίποτα! Μου βγάζει ότι δεν αφαιρέθηκε ολόκληρο και αν θέλω να το αφαιρέσω από τη λίστα των εγκατεστημένων προγραμμάτων. Πατάω ναι και δε συμβαίνει τίποτα!:confused: Κάποια λύση παιδιά;:worry:

παιδια γεια σας

για να μην γινονται γρατσουνιες αρκει θηκη ή αυτο;

που βρισκοουμαι και για πισω protector;

:)

Για ρίξε μια ματιά εδώ

http://www.zagg.com/invisibleshield/htc-touch-diamond-gsm-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Σε προηγούμενο Post είχα ρωτίσει για ένα θέμα που δουλεύει με το wisbar adv. και κάποιος είχε ενδιαφερθεί. Τελικά βρήκα την άκρη και είναι απίστευτο το αποτέλεσμα. Αν κάποιος θέλει να το βάλει ας μου πει.

http://i37.tinypic.com/25ukww7.png

Το έχω κατεβάσει αλλά δεν βλεπω οδηγίες πως το βάζεις... Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ?

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

• Administrators
Το παραπάνω αποτέλεσμα πάντως γίνεται και χωρίς τη χρήση του Wisbar. H μόνη διαφορά από το default που βλέπω είναι το διαφορετικό background και το αλλαγμένο Task Bar.

Modpic.gif

Το έχω κατεβάσει αλλά δεν βλεπω οδηγίες πως το βάζεις... Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ?

Χρειάζεσε το Wisbar advance 3. Στις ρυθμίσεις του έχει επιλογή για να αλλάξεις θέμα. Είναι πολύ εύκολο.

Έχω την ρομ 1,93 και μου βγάζει προβλήματα για αυτο χρησιμοποιώ τον Wisbar. Το wallpaper ειναι δικό μου.

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

• Administrators
Έχω την ρομ 1,93 και μου βγάζει προβλήματα για αυτο χρησιμοποιώ τον Wisbar.

Μα δεν χρειάζεσαι καν να αλλάξεις theme για να πετύχεις το πιο πάνω αποτέλεσμα. Έχεις προσπαθήσει απλά να αλλάξεις την Task Bar και δεν τα κατάφερες; Χρήση του Wisbar μόνο γιαυτό μου φαίνεται κάπως. :worry:

Modpic.gif

Χρειάζεσε το Wisbar advance 3. Στις ρυθμίσεις του έχει επιλογή για να αλλάξεις θέμα. Είναι πολύ εύκολο.

Ναι το ξέρω ότι χρείαζεται το Wisbar advance 3 αλλά κατέβασα ένα skin το zifi. Μέσα στο .zip υπάρχουν ένα Font file, wallpaper και 3 φακέλοι zifi (default), zifi (red) και zi-fi green. Λογικά ο καθένας έχει διαφορά στα χρώματα άρα μόνο τον ένα θέλουμε. π.χ. το default. Που βάζουμε όμως αυτό τον φάκελο ΟΕΟ ???

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Ναι το ξέρω ότι χρείαζεται το Wisbar advance 3 αλλά κατέβασα ένα skin το zifi. Μέσα στο .zip υπάρχουν ένα Font file, wallpaper και 3 φακέλοι zifi (default), zifi (red) και zi-fi green. Λογικά ο καθένας έχει διαφορά στα χρώματα άρα μόνο τον ένα θέλουμε. π.χ. το default. Που βάζουμε όμως αυτό τον φάκελο ΟΕΟ ???

Bάλτο όπου θες μέσα στην Ιντερναλ τον φάκελο default. Μετα πήγαινε Wisbar Advance Settings> Theme>Wisbar theme>Menu>install και βρες τον φάκελο default. Otan τον ανοίξεις το πρόγραμμα θα δει ένα αρχείο. Επέλεξέ το και πάτα οκ. Μετα apply και το θέμα μπήκε.

p.s. Μήν σβήσεις ποτέ τον φάκελο default γιατί αυτομάτως χάνεται και το θέμα.

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Με πρόλαβε ο φίλος! Προσπαθώ να αφαιρέσω κάποια θέματα (cab) και δεν γίνετε τίποτα! Μου βγάζει ότι δεν αφαιρέθηκε ολόκληρο και αν θέλω να το αφαιρέσω από τη λίστα των εγκατεστημένων προγραμμάτων. Πατάω ναι και δε συμβαίνει τίποτα!:confused: Κάποια λύση παιδιά;:worry:

Το ιδιο και σε μενα φιλε με τα προγραματα ομως :( Και μπηκα και με resco explorer να ψαξω παντου να τα βρω αφου επετρεψα να φαινονται κρυφα αρχεια και τα παντα αλλα τιποτα :confused:

Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

Το ιδιο και σε μενα φιλε με τα προγραματα ομως :( Και μπηκα και με resco explorer να ψαξω παντου να τα βρω αφου επετρεψα να φαινονται κρυφα αρχεια και τα παντα αλλα τιποτα :confused:

Θα μας βοηθήσουν πιστεύω τα παιδιά! :help:

ΌΤαν 8έλετε να κάνετε Uninstall οτιδήποτε ''πειράζει'' το tf3d καλό θα ήταν να το απενεργοποιείτε πρώτα. μετα να σβήνετε τα αρχεία και μετα soft reset.

Δεν νομιζω οτι αξιζει μια τοση βαρια εφαρμογη για αλλαγη theme, ειδικα στο diamond που φτιαχνοντε τα παντα.

Για se2003 καλο ηταν το wisbar.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg