lefmangr Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Giati den grafeis kateftheian to onoma pou se endiaferei sto dialpad? Me to pou arxiseis na to grafeis... tha emfanistei amesws. και αυτό βολεύει πολύ. Όπως και στα SE. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Giati den grafeis kateftheian to onoma pou se endiaferei sto dialpad? Me to pou arxiseis na to grafeis... tha emfanistei amesws. γιατί άλλο γράμμα θέλω και άλλο πατάω..είναι πολύ μικρά athanaso..κάνω scrool με πατημένω το κουμπί και με πάει στο πρώτο γράμμα του ονόματος..ιδίως όταν ασχολούμε με κάτι(πχ οδηγάω αν και ξέρω ότι δεν είναι σωστό..) είναι λίγο δύσκολο να βρω εύκολα μια επαφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inviribus Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Αρχικό μήνυμα από inviribus Εμφάνιση Μηνύματος Καλησπέρα Θα μπορούσε να μου εξηγήσει κάποιος στις cooked Rom's τι τρέχει με τα pagepools; Για παράδειγμα έχουμε cooked Roms με zero / 12Mb / 16Mb pagepool Τι διαφορές έχουνε και εν κατακλείδι τη κερδίζεις και τι χάνεις σε κάθε μια Ευχαριστώ πολύ Όσο πιο μεγάλο είναι, τόσο πιο πολύ χώρο καταλαμβάνει από την διαθέσιμη free RAM. Την μνήμη αυτή την κάνει allocate η συσκευή για τις διάφορες λειτουργίες της. Αποθηκεύει εκεί κάποια temporary processes που τρέχουν στο background και σου δίνει την αίσθηση ότι η συσκευή δουλεύει πιο ξεκούραστα και πιο γρήγορα. Ευχαριστώ πολύ να ρωτήσω τώρα ποιο απ όλα συμφέρει να βάλει κάποιος ???? Παράθεση Knock knock!!! Who's there? ME I KILL YOU!!!!! Xiaomi Pocophone f1 MIUI 11.0.5.0 Android 9 (Pie) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 τωρα αμα σου πω οτι κανενα δεν ειναι ανταξιο του phone plus 8α με βρισεις με τοσες λυσεις που προτεινεις !! κανενα δεν με βολευει. μπερδευονται τα πληκτρα.τοχεις δοκιμασει αυτο που σου λεω ?? ειναι οτι καλυτερο εχει βγει. δεν βγαζει πλεον καινουρια Version ? αυτα σας βολευουν εσας ??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 μα αυτη την πολιτικη την εχουν ολες οι μεγαλες εταιρειες,πχ η νοκια βγαζει 20 μοντελα καθε χρονο,αν καποιος κανει την δουλεια του και τον καλυπτει το μηχανημα που εχει δεν βλεπω καποιο λογο να δινει καθε 5 μηνες 600-700 ευρω εκτος αν εχει την τρελα η το ψωνιο να εχει το τελευταιο μοντελο οποτε πασο Φίλε Λαγουδάκη μιας κι έχουμε την ίδια ηλικία σχεδόν, σου λέω ότι το πρόβλημα μου δεν είναι το να έχω πάντα νέα συσκευή. Φωνάζω γιατί πριν 2 μήνες που παράγγειλα το Diamond, αυτό που ονειρευόμουν ήταν μια συσκευή με τα όσα συγκεντρώνει το HD. Δεν επέλεξα το Iphone γιατί ήθελα κάτι με την πληρότητα των PDA, έτσι αρκέστηκα στην μικρή αλλά ποιοτική οθόνη του diamond. Αν είχαν ανακοινώσει την έλευση του HD θα περίμενα 3 μήνες να το πάρω. Η ΝΟΚΙΑ βγάζει 20 μοντέλα το χρόνο αλλά ανήκουν σε άλλη γκάμα. Για παράδειγμα στην σειρά Ε που ενδιαφέρει κάθε επαγγελματία τα νέα μοντέλα βγαίνουν σε πολύ αραιά χρονικά διαστήματα. Το Ν96 ανακοινώθηκε 10 μήνες πριν. Κι σ' αυτην την περίπτωση το Ν96 ενδιαφέρει τους κάτοχους του Ν95 που είναι το μοντέλο που αντικαθείσταται. Αν για παράδειγμα κάποιος ήθελε πριν 5 μήνες να πάρει ένα κορυφαίο ΝΟΚΙΑ multimedia, θα ήξερε οτι δεν πρέπει να πάρει το Ν95 αλλά να περιμένει το Ν96. Η HTC το κάνει συνεχώς στα μουλωχτά. Γιατί να το αγοράσω τον Σεπτέμβρη και να βγαίνουν μετά να μου ανακοινώνουν το νέο μοντέλο με τις προδιαγραφές που θα ήθελα. Γιατί δεν εφαρμόζουν κι αυτοί το αναλογο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την ανακοίνωση μέχρι την είσοδο του στην αγορά. Ακόμα δεν βγήκε κι εχουν κυκλοφορήσει φήμες για το επόμενο. Δεν είναι απαταιωνιστικη συμπεριφορά αυτή. Αν για παράδειγμα βγάζανε ανακοίνωση τον Σεπτέμβριο και λέγανε ότι το 2 τριμηνο του 2009 θα βγάλουμε το νεο μας μοντελο, δεν θα είχα κανένα παράπονο. Απλά θα έλεγα στον εαυτό μου ατύχησες. Εδώ μπήκες στα μαγαζιά τον Ιούλιο και αρχές σεπτέμβρη βγάλανε ανακοίνωση για το HD. Όποιος δεν βλέπει δόλο στο ζήτημα, έχει μάλλον προκατάληψη. Η HTC μεγαλώνει σαν εταιρεία αλλά η νοοτροπία της αρμόζει σε φασονιέρικο και όχι σε μεγάλη εταιρεία κάθετης παραγωγής. Δεν γκρινιάζω γιατί δεν μπορώ να αγοράσω το HD, αλλά γιατί με βάζουν σ' ενα παιχνίδι χωρίς λογικη. Δεν έχω πουλήσει ως τώρα κινητό, πάντα χάριζα το παλιό σε κάποιο μέλος της οικογένειας. Για ποιό λόγο θα πρέπει τώρα να πουλησω μια συσκευή που παριγγειλα στις 26/8 κι επιασα στα χέρια μου στις 17/9 ? Αν είχαν σωστή τακτική και ενημέρωση θα περίμενα να πάρω αυτή που πραγματικά θέλω. Τώρα δεν θα την πάρω ούτε αυτή, ούτε καμιά άλλη από την HTC, γιατί τους συγχάθηκα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 αν και δεν απευθυνθηκες σε μενα να σου πω αν μου επιτρεπεις οτι πρεπει να εισαι πραγματικα τυχερος αν το HD εχει πραγματικα ΟΛΑ οσα θελεις η χρειαζεσαι. μικρο το κακο ,θα δωσεις το δαιαμοντ και με μια μικρη επιβαρυνση (σχετικο) θα εχεις την τελεια συσκευη για σενα. τι να πουμε και εμεις που δεν λεει να βγει μια συσκευη οπως την θελουμε -χρειαζομαστε 100% παντως η htc και η καθε htc κανει καλα την δουλεια της. οταν βγηκε θυμαμαι το diamond ηταν οι cruiseακηδες αγανακτησμενοι που το ppc τους απαξιωνεται τοσο γρηγορα. τωρα ερχεται η σειρα των διαμανταδων,και θα ακολουθησει η σειρα των χαιντεφινισαδων και ουτω καθε εξης..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 γιατί άλλο γράμμα θέλω και άλλο πατάω..είναι πολύ μικρά athanaso..κάνω scrool με πατημένω το κουμπί και με πάει στο πρώτο γράμμα του ονόματος..ιδίως όταν ασχολούμε με κάτι(πχ οδηγάω αν και ξέρω ότι δεν είναι σωστό..) είναι λίγο δύσκολο να βρω εύκολα μια επαφή Πιστευω οτι δεν εχεις καταλαβει τι ακριβως σου λεει ο Γιαννης. Στην αρχικη οθονη,πατα μια φορα το πληκτρο που καλεις.Το αριστερο.Θα σου εμφανισει το πληκτρολογιο.Εκει ακριβως που ειναι και μεγαλα τα νουμερα-γραμματα(dial-pad) πληκτρολογησε το ονομα που εσυ θες να καλεσεις.Για το ονομα πχ Νικος πατα το 6-4-5-6-7.Θα σου εμφανισει ολες της επαφες που εχεις καταχωρισει με το ονομα Νικος.Το ιδιο μπορεις να κανεις και με το επιθετο καθε επαφης σου. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Πιστευω οτι δεν εχεις καταλαβει τι ακριβως σου λεει ο Γιαννης. Στην αρχικη οθονη,πατα μια φορα το πληκτρο που καλεις.Το αριστερο.Θα σου εμφανισει το πληκτρολογιο.Εκει ακριβως που ειναι και μεγαλα τα νουμερα-γραμματα(dial-pad) πληκτρολογησε το ονομα που εσυ θες να καλεσεις.Για το ονομα πχ Νικος πατα το 6-4-5-6-7.Θα σου εμφανισει ολες της επαφες που εχεις καταχωρισει με το ονομα Νικος.Το ιδιο μπορεις να κανεις και με το επιθετο καθε επαφης σου. Αμάν..! Δεν το ήξερα αυτό. Τέλειο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 H τελευταία έκδοση του opera mini είναι η 4; Μπορείτε να μου δωσετε κάποιο Link να το κατεβάσω γιατι στην επίσημη σελίδα δεν δίνει επιλογή για diamond. Με τον mini βλέπουμε και flash ε; anyone? please! Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Φίλε Λαγουδάκη μιας κι έχουμε την ίδια ηλικία σχεδόν, σου λέω ότι το πρόβλημα μου δεν είναι το να έχω πάντα νέα συσκευή. Φωνάζω γιατί πριν 2 μήνες που παράγγειλα το Diamond, αυτό που ονειρευόμουν ήταν μια συσκευή με τα όσα συγκεντρώνει το HD. Δεν επέλεξα το Iphone γιατί ήθελα κάτι με την πληρότητα των PDA, έτσι αρκέστηκα στην μικρή αλλά ποιοτική οθόνη του diamond. Αν είχαν ανακοινώσει την έλευση του HD θα περίμενα 3 μήνες να το πάρω. Η ΝΟΚΙΑ βγάζει 20 μοντέλα το χρόνο αλλά ανήκουν σε άλλη γκάμα. Για παράδειγμα στην σειρά Ε που ενδιαφέρει κάθε επαγγελματία τα νέα μοντέλα βγαίνουν σε πολύ αραιά χρονικά διαστήματα. Το Ν96 ανακοινώθηκε 10 μήνες πριν. Κι σ' αυτην την περίπτωση το Ν96 ενδιαφέρει τους κάτοχους του Ν95 που είναι το μοντέλο που αντικαθείσταται. Αν για παράδειγμα κάποιος ήθελε πριν 5 μήνες να πάρει ένα κορυφαίο ΝΟΚΙΑ multimedia, θα ήξερε οτι δεν πρέπει να πάρει το Ν95 αλλά να περιμένει το Ν96. Η HTC το κάνει συνεχώς στα μουλωχτά. Γιατί να το αγοράσω τον Σεπτέμβρη και να βγαίνουν μετά να μου ανακοινώνουν το νέο μοντέλο με τις προδιαγραφές που θα ήθελα. Γιατί δεν εφαρμόζουν κι αυτοί το αναλογο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την ανακοίνωση μέχρι την είσοδο του στην αγορά. Ακόμα δεν βγήκε κι εχουν κυκλοφορήσει φήμες για το επόμενο. Δεν είναι απαταιωνιστικη συμπεριφορά αυτή. Αν για παράδειγμα βγάζανε ανακοίνωση τον Σεπτέμβριο και λέγανε ότι το 2 τριμηνο του 2009 θα βγάλουμε το νεο μας μοντελο, δεν θα είχα κανένα παράπονο. Απλά θα έλεγα στον εαυτό μου ατύχησες. Εδώ μπήκες στα μαγαζιά τον Ιούλιο και αρχές σεπτέμβρη βγάλανε ανακοίνωση για το HD. Όποιος δεν βλέπει δόλο στο ζήτημα, έχει μάλλον προκατάληψη. Η HTC μεγαλώνει σαν εταιρεία αλλά η νοοτροπία της αρμόζει σε φασονιέρικο και όχι σε μεγάλη εταιρεία κάθετης παραγωγής. Δεν γκρινιάζω γιατί δεν μπορώ να αγοράσω το HD, αλλά γιατί με βάζουν σ' ενα παιχνίδι χωρίς λογικη. Δεν έχω πουλήσει ως τώρα κινητό, πάντα χάριζα το παλιό σε κάποιο μέλος της οικογένειας. Για ποιό λόγο θα πρέπει τώρα να πουλησω μια συσκευή που παριγγειλα στις 26/8 κι επιασα στα χέρια μου στις 17/9 ? Αν είχαν σωστή τακτική και ενημέρωση θα περίμενα να πάρω αυτή που πραγματικά θέλω. Τώρα δεν θα την πάρω ούτε αυτή, ούτε καμιά άλλη από την HTC, γιατί τους συγχάθηκα.φιλε μου παντα θα βγαινει μια συσκευη που θα εχει πιο πολλα χαρακτηριστικα απο αυτη που εχουμε τωρα,αν θελεις την γνωμη μου κακως πηρες το diamond αφου δεν ειχε τα χαρακτηριστικα που θα σε καλυπταν για ενα μεγαλο διαστημα,επρεπε να περιμενεις αφου ηταν σχεδον σιγουρο οτι σε λιγους μηνες θα εβγαζαν κατι αλλο,(ανακοινωσεις δεν βγαζουν για το επομενο μοντελο γιατι ολοι θα ειναι στο περιμενε)οπως θα ξεπεραστει σε λιγους μηνες το hd,επισης ειναι σιγουρο οτι ποτε δεν θα βγει η τελεια συσκευη,για αυτο ειναι καλο οταν παμε να παρουμε κατι να βλεπουμε τι θελουμε απο μια συσκευη,εγω πχ ειπα οτι θελω οπωσδηποτε οθονη (περιπου 3.5)και πληκτρολογιο οποτε βρηκα αυτο που εχω,στην πορεια φυσικα δοκιμασα 3300-3600-3650-tytn-diamont,μηπως με βολεψουν αλλα δεν....,το αποτελεσμα;απλα εχασα καποια χρηματα εν γνωσει μου, φυσικα δεν μου φταιει καμμια htc αλλα εγω,αλλωστε δεν μας βαζουν το μαχαιρι στο λαιμο να παρουμε το νεο μοντελο,μονοι μας παμε και τα σκαμε,και να εχεις την οικονομικη ανεση παει στο καλο λες εκανα και την πλακα μου,αλλα εδω αλλοι πανε και βαζουν δοσεις στην καρτα τους:confused:και μετα βλεπουν οτι δεν ηταν αυτο που περιμεναν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Αμάν..! Δεν το ήξερα αυτό. Τέλειο!!!! Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 θα ξεπεραστει σε λιγους μηνες το hd Ήδη άρχισε σιγά σιγά να κυκλοφορεί το όνομα HTC Touch XD!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 αστα να πανε γιαννη:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Απλα ο Te_Salat Είναι τσατισμένος που κυκλοφορεί το HD και θέλει ένα τέτοιο. Αν δεν σας αρέσει η πολιτική της HTC πάρτε ενα ΕΤΕΝ η κάτι παρόμοιο. Η ενα ΝΟΚΙΑ. Δε σας βάζει κανεις πιστόλι να το αγοράσετε με το ζόρι, αν μπορείς και θές το παίρνεις αλλιώς όχι. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 καλα τωρα η νοκια δεν ειναι και το καλυτερο παραδειγμα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 anyone? please! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=402980 Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Ε δε θέλετε το ένα δε θέλετε το άλλο. Το ενα σας ξινίζει το άλλο σας στραβώνει. Τί θέλετε δλδ να βγάζουν ενα PDA το χρόνο? Αεροπλάνα είναι? Αν είναι να περιμένετε για το επόμενο θα περιμένετε μια ζωή, πάρτε αυτο που σας ταιριάζει και αύριο έχει ο θεός. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Απλα ο Te_Salat Είναι τσατισμένος που κυκλοφορεί το HD και θέλει ένα τέτοιο. Αν δεν σας αρέσει η πολιτική της HTC πάρτε ενα ΕΤΕΝ η κάτι παρόμοιο. Η ενα ΝΟΚΙΑ. Δε σας βάζει κανεις πιστόλι να το αγοράσετε με το ζόρι, αν μπορείς και θές το παίρνεις αλλιώς όχι. Παντως εγω δεν καταλαβα κατι τετοιο απο τα γραφομενα του.Αν ηθελε το ΗD θα το επαιρνε,δεν ειναι και κανενας φοιτητης...:) Το συμπερασμε που εβγαλα εγω ειναι οτι θελει μια επισημη ανακοινωση απο την Htc,για τις μελλοντικες της συσκευες. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=402980 To έχω δοκιμάσει. Δεν δουλεύει στα diamonds. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου! :worry: Μέχρι τώρα νόμιζα ότι εννοείς: επαφές->περισσότερα->εισάγετε ένα όνομα-> etc Πλέον σώθηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Το συμπερασμε που εβγαλα εγω ειναι οτι θελει μια επισημη ανακοινωση απο την Htc,για τις μελλοντικες της συσκευες. Δεν είναι και ότι καλύτερο από μεριά πολιτικής της εταιρίας. Τότε όλοι θα περίμεναν το μελλοντικό και δεν θα έπαιρναν το σημερινό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Ε δε θέλετε το ένα δε θέλετε το άλλο. Το ενα σας ξινίζει το άλλο σας στραβώνει. Τί θέλετε δλδ να βγάζουν ενα PDA το χρόνο? Αεροπλάνα είναι? Αν είναι να περιμένετε για το επόμενο θα περιμένετε μια ζωή, πάρτε αυτο που σας ταιριάζει και αύριο έχει ο θεός. Πές τα χρυσόστομε! Μπουρλότοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! :bow: Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Μέχρι τώρα νόμιζα ότι εννοείς: επαφές->περισσότερα->εισάγετε ένα όνομα-> etc Μα δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο! Αλλά αφού το βρήκες... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Παντως εγω δεν καταλαβα κατι τετοιο απο τα γραφομενα του.Αν ηθελε το ΗD θα το επαιρνε,δεν ειναι και κανενας φοιτητης...:) Το συμπερασμε που εβγαλα εγω ειναι οτι θελει μια επισημη ανακοινωση απο την Htc,για τις μελλοντικες της συσκευες. Να αγοράσει την HTC τότε να του τα λένε απο μέσα. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Να αγοράσει την HTC τότε να του τα λένε απο μέσα. Οκ.Θα του το πω.Καποια αλλη επιθυμια εχεις? Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts