Dj kourampies Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Ελληνική ROM υπάρχει, του σώτου, η οποία είναι και πολύ πιο ελαφριά απο του πάνου... Επίσης υπάρχουν και τα φουλ σπασμένα ελληνικά της ACE, τα οποία δε τα συνιστώ, πολύ βαριά. (Απορία, γιατί οι δικοί μας rom cookers δεν έχουν ψευδώνυμα????:p) Λύσεις για ελληνικά στην εισαγωγή κειμένου υπάρχουν, όπως και για sms. Και εδώ τα έχουμε postαρει, και στο xda dev... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Με cooked rom παιρνόντας custom spl χάνοντας έτσι την εγγύηση. Μιλάμε για ελληνικά windows πάντα, γιατί ελληνικό tf3d και ελληνικά πληκτρολόγια μπορείς να περάσεις κι αλλιώς. Μπορείς να επαναφέρεις το factory spl, και να ισχύει η εγγύηση. Απλά μπες σε bootloader και σημείωσε την έκδοση, για να ξέρεις πιο να επαναφέρεις αν χρειαστεί να το στείλεις για επισκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisXP Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Παιδία να ρωτήσω κάτι, το μαμά screen protector του κουτιού, μπορώ να το βγάλω και να το καθαρίσω γιατί έχει κανένα 2 τριχάκια και με τι; Κοιτάω να αγοράσω από το ιντερνετ screen protector και βρήκα ένα με 1,5€ και ένα πολύ καλό με 10€ και τα δύο εσείς τα έχετε προτείνει εδώ μέσα, τί είναι καλύτερα να πάρω 10 του 1,5€ ή 2 των 10€. Ενδιαφέρομαι και για θήκη αλλά δεν μου άρεσε αυτή της σιλικόνης. Ψάχνω κάτι σαν την original της htc, ξέρω ότι έχετε προτείνει πολλές, αλλά πιστεύω ότι πλέον θα έχουν δοκιμαστεί κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvidalis Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Παιδία να ρωτήσω κάτι, το μαμά screen protector του κουτιού, μπορώ να το βγάλω και να το καθαρίσω γιατί έχει κανένα 2 τριχάκια και με τι; Κοιτάω να αγοράσω από το ιντερνετ screen protector και βρήκα ένα με 1,5 και ένα πολύ καλό με 10 και τα δύο εσείς τα έχετε προτείνει εδώ μέσα, τί είναι καλύτερα να πάρω 10 του 1,5 ή 2 των 10. Ενδιαφέρομαι και για θήκη αλλά δεν μου άρεσε αυτή της σιλικόνης. Ψάχνω κάτι σαν την original της htc, ξέρω ότι έχετε προτείνει πολλές, αλλά πιστεύω ότι πλέον θα έχουν δοκιμαστεί κιόλας. NETIMES.COM Φθηνά και καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvidalis Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 link για DEST7 απο rapid??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 καλημερα εχει κανεις καταφερει να δουλεψει το fring γιατι δεν μπορω με τιποτα ... δεν μππορει να συνδεθει με τιποτα στο δικτυο !!! ουτε wifi ουτε 3g η εστω αν υπαρχει αλλος τροπος να εχω voip στο diamond ? ευχαριστω Είχα ρωτήσει κι εγώ παλιότερα αλλά μάλλον δεν ασχολούνται πολύ με το συγκεκριμένο θέμα εδώ. Εγώ δοκίμασα το fring, το sjphone wm5 beta και το express talk. Μόνο το fring κατάφερα να το κάνω να δουλέψει σωστά με το i-call που χρησιμοποιώ και αυτό με τη δεύτερη φορά που το εγκατέστησα (δεν ξέρω τι το πείραξε την πρώτη). Επίσης είναι το μοναδικό απο τα 3 προγράμματα που ανέφερα που παίρνει internet και από activesync (φυσικά παίρνει και από wifi). Βέβαια το γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο είναι άλλο καπέλο. Αν έχεις internet σε άλλες εφαρμογές και δεν έχεις στο fring, δοκίμασε να το ξαναεγκαταστήσεις μήπως στράβωσε κάτι. Επίσης έχε τον νου σου ότι θα σου βάλει λινκ στο startup και θα ξεκινάει μαζί με τα windows μετά από επανεκκίνηση, οπότε αν δεν το θέλεις αυτό πήγαινε windows\startup\ και αφαίρεσε το από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisXP Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 NETIMES.COM Φθηνά και καλά... Σε ευχαριστώ τα screen protector που δίνει κολλάνε καλά. Μήπως γνωρίζεις αν μπορώ να καθαρίσω απο κάτω το μαμά screen protector που έχω ήδη τοποθετήσει στην συσκευή μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Παιδία να ρωτήσω κάτι, το μαμά screen protector του κουτιού, μπορώ να το βγάλω και να το καθαρίσω γιατί έχει κανένα 2 τριχάκια και με τι; Κοιτάω να αγοράσω από το ιντερνετ screen protector και βρήκα ένα με 1,5€ και ένα πολύ καλό με 10€ και τα δύο εσείς τα έχετε προτείνει εδώ μέσα, τί είναι καλύτερα να πάρω 10 του 1,5€ ή 2 των 10€. Ενδιαφέρομαι και για θήκη αλλά δεν μου άρεσε αυτή της σιλικόνης. Ψάχνω κάτι σαν την original της htc, ξέρω ότι έχετε προτείνει πολλές, αλλά πιστεύω ότι πλέον θα έχουν δοκιμαστεί κιόλας. brando polu kala kai 8iki:) Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisXP Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Σε ευχαριστώ πολύ. Να ρωτήσω αυτό της brando είναι πολύ καλό θα μου βγάλει καιρό ή να πάρω 2 να μου βρίσκονται. Please ας μου πει κάποιος αν μπορώ να πλύνω το μαμά screen protector γιατί το λέρωσα και μου την δίνει στα νέυρα. το λέρωσα από την πλευρά που κολλάει στην οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Είχα ρωτήσει κι εγώ παλιότερα αλλά μάλλον δεν ασχολούνται πολύ με το συγκεκριμένο θέμα εδώ. Εγώ δοκίμασα το fring, το sjphone wm5 beta και το express talk. Μόνο το fring κατάφερα να το κάνω να δουλέψει σωστά με το i-call που χρησιμοποιώ και αυτό με τη δεύτερη φορά που το εγκατέστησα (δεν ξέρω τι το πείραξε την πρώτη). Επίσης είναι το μοναδικό απο τα 3 προγράμματα που ανέφερα που παίρνει internet και από activesync (φυσικά παίρνει και από wifi). Βέβαια το γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο είναι άλλο καπέλο. Αν έχεις internet σε άλλες εφαρμογές και δεν έχεις στο fring, δοκίμασε να το ξαναεγκαταστήσεις μήπως στράβωσε κάτι. Επίσης έχε τον νου σου ότι θα σου βάλει λινκ στο startup και θα ξεκινάει μαζί με τα windows μετά από επανεκκίνηση, οπότε αν δεν το θέλεις αυτό πήγαινε windows\startup\ και αφαίρεσε το από εκεί. ευχαριστω για την απαντηση το εχω βαλει και βγαλει 4-5 φορες αλλα τιποτα θα συνεχισω την προσπαθεια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Μπορείς να επαναφέρεις το factory spl, και να ισχύει η εγγύηση. Απλά μπες σε bootloader και σημείωσε την έκδοση, για να ξέρεις πιο να επαναφέρεις αν χρειαστεί να το στείλεις για επισκευή. Το γνωρίζω απλά δεν το ανεφέρα. :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Σε ευχαριστώ πολύ. Να ρωτήσω αυτό της brando είναι πολύ καλό θα μου βγάλει καιρό ή να πάρω 2 να μου βρίσκονται. Den xreiazesai deftero kata ti gnwmi mou. Please ας μου πει κάποιος αν μπορώ να πλύνω το μαμά screen protector γιατί το λέρωσα και μου την δίνει στα νέυρα. το λέρωσα από την πλευρά που κολλάει στην οθόνη Mporeis aneta me sapouni kai apo tis dyo plevres. To stegnwneis me pistolaki kai eisai etoimos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 link για DEST7 απο rapid??? το 6.1 http://rapidshare.com/files/115515221/dim.rar ;) και το 7 http://rapidshare.com/files/120267583/Destinator_7.rar Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Για. Μιας και περιμενω ενα ελαφρως μεταχειρισμενο diamond που παρηγειλα, να κανω μερικες ερωτησεις 1. Το Garmin Mobile XT for Windows Mobile δεν δουλευει στο diamond? και αν δουλευει, πως και δεν εχω διαβασει καθολου για αυτο? Δεν ειναι καλο? 2. Αμα διαβαζω οτι μια εφαρμογη ειναι για 6.0 λειτουργικο, στο 6.1 που εχει το diamond θα δουλευει? Και γενικα υπαρχει συμβατοτητα προς τα πισω? δηλ προγραμματα για 5.0 λειτουργικο δουλευουν στο diamond ή δεν ισχυει κατι τετοιο? 3. Ποιες πιστευετε οτι ειναι οι εφαρμογες που πρεπει ολοι να εχουμε? Και γενικα προτεινετε καποιες εφαρμογες που σας αρεσουν. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZILIA Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 να ρωτησω κατι ρε παιδια γιατι το ρολοι χανει λεπτα μερικες φορες το βρισκω 30 λεπτα πισω η και ωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Παιδια που ακριβως θα δηλωσω τη συσκευη μου στην ace hellas? ας μου δωσει καποιος ενα λινκ γιατι δεν το βρισκω... πρεπει απλα να γραφτω στο φορουμ και να δωσω το ΙΜΕΙ κατα την εγραφη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Για. Μιας και περιμενω ενα ελαφρως μεταχειρισμενο diamond που παρηγειλα, να κανω μερικες ερωτησεις 1. Το Garmin Mobile XT for Windows Mobile δεν δουλευει στο diamond? και αν δουλευει, πως και δεν εχω διαβασει καθολου για αυτο? Δεν ειναι καλο? 2. Αμα διαβαζω οτι μια εφαρμογη ειναι για 6.0 λειτουργικο, στο 6.1 που εχει το diamond θα δουλευει? Και γενικα υπαρχει συμβατοτητα προς τα πισω? δηλ προγραμματα για 5.0 λειτουργικο δουλευουν στο diamond ή δεν ισχυει κατι τετοιο? 3. Ποιες πιστευετε οτι ειναι οι εφαρμογες που πρεπει ολοι να εχουμε? Και γενικα προτεινετε καποιες εφαρμογες που σας αρεσουν. Ευχαριστω. 1. λογικά θα παίζει - η garmin πάντως είναι σκιά του εαυτού της και οι πρωταθλητές στο WM είναι άλλοι 2. ναι 3. μεγάλη συζήτηση - ψάξε υπάρχουν ολόκληρες συζητήσεις, αλλά μην περιμένεις σε 1-2 μέρες να βρεις και να καταλήξεις σε πράγματα που άλλοι ψάχνουν μήνες ή χρόνια Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisXP Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Παιδιά τι προτείνεται για task manager kai file explorerq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Παιδιά τι προτείνεται για task manager kai file explorerq Wktask και Resco explorer Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 να ρωτησω κατι ρε παιδια γιατι το ρολοι χανει λεπτα μερικες φορες το βρισκω 30 λεπτα πισω η και ωρα ξετσεκαρισε την επιλογη αυτοματης ενημερωσης ωρας :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 παιδια οσες φορες μου εχουν στειλει βιντεο μμς συνδεεται μεσω gprs αλλα δεν το λαμβανω ποτε.συνδεεται μενει κανα 20 λεπτο βγαινει ξανα συνδεεται αλλα τπτ.μμς φωτο ομως τις λαμβανω κανονικα.τι λετε να συμβαινει? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregmits Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Παιδιά επειδή είμαι πολύ καινούριος στο χώρο θέλω να μου πείτε αν κυκλοφορει εξελληνισμένο από wind. Επίσης αν κάποιος δε βαριέται να μου στείλει pm με τα προγράμματα που μου προτείνει να περάσω καθώς και τη rom για την περίπτωση της ελληνικής και της αγγλικής έκδοσης. Ευχαριστώ πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 να το πάρεις όσο για την απάντηση που ζήταγες, στην είπα πρώτη πρώτη: "όχι" Τελικα ξυνο μου βγηκε.Ειχε καμμενο pixel προς το κεντρο της οθονης.Το πηγα πισω στο μαγαζι που το ειχα αγορασει και μου ειπε θα το στελει δευτερα αντιπροσωπεια και θα αντικατασταθει γιατι εχει 0 Pixel εγγυηση στο ελληνικο diamond. Με λιγα λογια πληρωσα κινητο και δεν εχω κινητο.........Παλι στο περιμενε ,Μακαρι να ισχυσει το "καθε εμποδιο για καλο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 αντε να ερθει και το δικο μου και εχω πληξει χωρις τα wm!το παραγγειλα απο γερμανο σημερα αλλα διαθεσιμοτητα γιοκ.απο βδομαδα λεει.και ειχα ορεξη για το σκ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akrobatis Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Υπαρχει προβλημα με την διαθεσιμοτητα απο την εταιρεια.. Γι καποιο λογο εχουν ολα εξαφανιστει.... Παιδιά επειδή απο που μπορουμε να βρουμε εφαρμογες, παιχνι_δια (αν και φανταζομαι καπου θα το εχετε πει) για το διαμαντακι; Το πηρα σημερα... ειναι τρομερο.... Παράθεση Ένα κοινό έχει το National Geographic με το Playboy: Bλέπεις διάφορα μέρη που ποτέ δε θα επισκεφτείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts